2007. augusztus 12. vasárnap

aug. 12
0:11
Horváth Ferenc tanácsa: Nem szabad megijedni! (Blikk)
Élete meccsét játszotta Horváth Ferenc (34) 2000. szeptember 3-án, az olaszok ellen.
aug. 12
0:15
Így nyaral Talma (Blikk)
Talmácsi Gábor Szardínia szigetén töltött egy hetet, hogy feltöltődjön a jövő heti Cseh Nagydíj előtt.
aug. 12
0:16
Kikapott a Real Madrid a spanyol Szuperkupa-döntőben (Infostart)
A Sevilla hazai pályán 1-0-ra megnyerte a Spanyol Szuperkupa-döntő első felvonását a Real Madrid ellen. A találkozó gólját Luis Fabiano szerezte az első félidőben, büntetőből.
aug. 12
0:19
Botrányt okozott a nők mezcseréje (Blikk)
Bangkok - Botrányt okozott a svájci női labdarúgó-válogatott vetkőzőszáma a bangkoki Universiadén. A csapat tagjai edzés közben annyira kitikkadtak, hogy az öltöző helyett a pályán váltottak mezt, ami élénk tiltakozást váltott ki a helyi önkéntesek részéről.
aug. 12
0:23
Szakítás után átevezi az óceánt (Blikk)
Vasvári János egy szerelmi csalódáson van túl, mégsem exkedvesének akar bizonyítani.
aug. 12
0:27
Ez már a régi Loki (Blikk)
Debrecen - Nem látszott a DVSC labdarúgóin a szerdai BL-összecsapás, és az sem, hogy mindössze néhány órát aludhattak a zalaegerszegi rangadó előtt, mert Beránek mester minden percét és energiáját a bajnokságra koncentrálja. Az NB I rangadóján a Debrecen ugyanis 3-2-re verte a szintén bajnokesélyesnek tartott ZTE-t.
aug. 12
0:31
Kati a legjobb a világon! (Blikk)
Duisburg - Kovács Katalin (31) újra a világ tetején. Az immár 22-szeres világbajnok kajakos feledtette az elmúlt hónapok viszontagságait. A németországi olimpiai kvalifikációs vb 1000 méteres egyéni döntőjében diadalmaskodott, bizonyítva ezzel, hogy az Európa-bajnokságon önmaga számára is csalódást okozó második helyezése csak kisiklás volt. Kati visszaszerezte trónját.
aug. 12
6:45
Alonso és Hamilton béketárgyalást tervez (Behaviour)
Még az augusztus 26-i Forma-1-es Török Nagydíj előtt sor kerül egy megbeszélésre a McLaren-Mercedes pilótái, Fernando Alonso és Lewis Hamilton között, melyen a szembenálló felek rendezni szeretnék az utóbbi időben elmérgesedett viszonyukat.A wokingi istálló a Kicker című lap internetes kiadása szerint hivatalos közleményt adott ki, melyben arról tájékoztat, hogy a versenyzők menedzsereik…
aug. 12
8:26
Portugália: a Sporting 1-0-ra verte a Portót a Szuperkupáért (She)
A kupagyőztes Sporting Lisszabon nyerte a portugál labdarúgó Szuperkupát, miután szombaton késő este 1-0-ra legyőzte a bajnok Portót a trófeáért rendezett mérkőzésen, Leiriában.
aug. 12
8:32
Szakított a teniszvilág sztárpárja (Behaviour)
Szakított egymással a teniszező Radek Stepanek és Martina Hingis. A különválás hírét a cseh játékos jelentette be Montrealban azt követően, hogy a 2,5 millió dollár összdíjazású torna elődöntőjében kikapott a svájci Roger Federertől. A szokásos mérkőzés utáni sajtótájékoztatót követően közölte: "kapcsolatom Martinával véget ért, de azért barátok maradunk". Tavaly decemberben számolt be arról…
aug. 12
8:44
Universiade: Pál Balázs révén megvan a második aranyérem (She)
Alig fél nappal az első után megszületett a magyar csapat második aranyérme is a bangkoki nyári Universiadén: a sportlövő Pál Balázs lett első az úgynevezett standard pisztoly 3x20 lövéses számban.
aug. 12
8:49
Tökölit a biztonságiak fogták le (Infostart)
Botrányos jelenetek játszódtak le a Paks-Honvéd NB I-es labdarúgó mérkőzésen. A meccs Tököli Attilának köszönhetően nem a kispestiek fölényes, 3-0-ás sikeréről marad emlékezetes.
aug. 12
9:06
Tenisz: Sarapova megsérült, Ivanovics?Petrova döntő lesz (She)
Sérülés miatt nem lépett pályára az East West Bank Classic elnevezésű Los Angeles-i női tenisztorna elődöntőjében Marija Sarapova (képünkön). Ezzel az is kétségessé vált, hogy az orosz klasszis indul-e a US Openen, amelyet tavaly megnyert.
aug. 12
9:23
Kajak-kenu vb: Gyertyános Gergely bronzérmes 200 méteren (Behaviour)
Bronzérmet szerzett a kajakos Gyertyános Gergely 200 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 12
9:28
Janics Natasa most sem maradt le az aranyról (Infostart)
Három arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők 200 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 12
9:34
Janics Natasa aranyérmes 200 méteren (Behaviour)
Aranyérmet nyert Janics Natasa 200 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 12
9:45
Negyedik a Gyertyános-Bee férfi kajak duó (Behaviour)
A negyedik helyen ér célba a Gyertyános Gergely és Bee István alkotta kajak páros a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon 200 méteren.
aug. 12
9:47
Negyedik a Horváth-Fürdök kenu duó is (Behaviour)
Egy hellyel csúszott le a dobogóról a Horváth Gábor és Fürdök Gábor kenu kettes 200 méteren a duisburgi világbajnokságon.
aug. 12
9:56
Formula?1: Lewis Hamilton új barátnőjéről cikkezik a brit sajtó (She)
A jelek szerint új barátnője van Lewis Hamiltonnak, a Formula?1-es autós világbajnokság éllovasának. A 22 éves brit pilótát a Daily Mail című lap lesifotósa kapta többször lencsevégre egy barna lánnyal St. Tropez-ban, ahol Hamilton éppen a szabadságát tölti.
aug. 12
12:33
MU: Gabriel Heinze maradása augusztus 20-án eldőlhet (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United edzője ma kijelentette, hogy számítana Gabriel Heinzére, ha a védő mégsem igazol a rivális Liverpool csapatához.
aug. 12
12:55
Formula?1: a McLaren szerint Hamilton nem beszélt durván (She)
A Formula?1-es McLaren-Mercedes csapat a héten hivatalos közleményben cáfolta a brit lapokban megjelent állításokat, hogy Lewis Hamilton a Ron Dennisszel rádión folytatott szóbárbajában durva, obszcén szavakat használt volna.
aug. 12
13:17
Lovastorna Európa-bajnokság: meglepték a címvédő Vorberget (She)
A kaposvári Lovas Akadémián zajló nyílt lovastorna Európa-bajnokság első napján a kötelező programot, másnap pedig a szabadon választott gyakorlatot mutatták be a népes mezőny tagjai, a szombati folytatásra viszont már csak a legjobb 15-15 női és férfi egyéni induló maradt versenyben.
aug. 12
13:19
Vízilabda, Világliga: az amerikai ötödik, kanadai hetedik hely (She)
Az ötödik helyet az Egyesült Államok, a hetedik helyet Kanada szerezte meg a férfi vízilabda Világliga nyolcas szuperdöntőjében. Az amerikaiak a románokat, míg a kanadaiak a kínaiakat győzték le. Utóbbi mérkőzésen ötméteresek döntöttek.
aug. 12
14:47
Vízilabda, Világliga: az ausztráloké lett a bronzérem Berlinben (She)
Nem tudta behozni a három negyed alatt összeszedett tetemes hátrányát a német válogatott a férfi vízilabda Világliga berlini szuperdöntőjének bronzmérkőzésén, így 7-6-ra kikapott az ausztrál együttestől. A 3. hely így John Foy szövetségi kapitány csapatáé lett, amely a legjobb eredményét érte el, amióta a Világligában szerepel.
aug. 12
15:03
Mourinho csúcsbeállítása, Lehmann kapitális hibája, a Man United botlása (Infostart)
Csak döntetlennel rajtolt a Manchester United az angol bajnokságban. A Chelsea és az Arsenal ellenben megnyerte vasárnapi mérkőzését. Ameddig az angol bajnokság szombati játéknapján a vendégcsapatok játszották a főszerepet (a hét találkozóból négyen a pályaválasztó vereséget szenvedett), a hét utolsó napján csak a Reading csípett el egy pontot a vendégek közül.
aug. 12
15:09
Az Arsenal már az első percben gólt kapott (Infostart)
Az előző idényben negyedik helyezett Arsenal hazai pályán 2-1-re nyert a Fulham ellen az angol labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában.
aug. 12
15:37
Majdnem mindenkit legyűrtek a magyar birkózók (Behaviour)
Taroltak a magyarok a kötöttfogású birkózó Román Nagydíjon: négy első helyet szereztek. A csapattól származó értesülés szerint az 55 kg-ban Oláh Tibor nyert, Módos Péter harmadik lett, hasonlóan a 66 kg-hoz, ahol Lőrincz Tamás győzött, és Szabó Gábor végzett a harmadik helyen. A 74 kg-ban Bácsi Péter diadalmaskodott, a 96 kg-osok döntőjében pedig Kiss Balázs nyert Virág Lajos ellen. A 84 kg-ban…
aug. 12
15:55
Aranyérmes Kovács Katalin 500 méteren is (Behaviour)
Aranyérmet nyert Kovács Katalin kajak egyesben 500 méteren a duisburgi világbajnokságon.
aug. 12
16:06
Kovács Katalin már 23-nál tart (Infostart)
Aranyérmet szerzett a kajakozó Kovács Katalin 500 méteren a duisburgi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A magyarok összesen kilenc aranyat, három ezüstöt és hat bronzot szereztek Duisburgban.
aug. 12
16:06
Kajak-kenu vb: Kovács Katalin aranyérmes 500 méteren (She)
Aranyérmet szerzett Kovács Katalin 500 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon. A magyar versenyzőnő a futam első felében még harmadmagával "hajózott" a mezőny elején, majd féltávnál faképnél hagyott mindenkit, és végül nyert.
aug. 12
16:08
Birkózás: taroltak a magyar birkózók Romániában (She)
Taroltak a magyarok a kötöttfogású birkózó Román Nagydíjon: négy első helyet szereztek.
aug. 12
16:17
Kajak-kenu vb: német arany, magyar bronz K2-ben (She)
Kammerer és Kucsera bronzérmet szerzett 500 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokság K2-es versenyében. A győzelmet a német egység szerezte meg, az ezüst a fehéroroszokélett.
aug. 12
16:23
Megint ezüst! Most újra a szerbek... (Infostart)
Ezüstérmes lett a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világligában, mivel a döntőben 9-6-ra kikapott a szerb csapattól.
aug. 12
16:23
Aranyérmes a magyar féri kenus duó is! (Behaviour)
Aranyérmet nyert a Kozmann-Kolonics kenu páros 500 méteren a duisburgi világbajnokságon.
aug. 12
16:25
Megint ezüst! Most újra a szerbek... (Infostart)
Ezüstérmes lett a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világligában, mivel a döntőben 9-6-ra kikapott a szerb csapattól.
aug. 12
16:28
Kajak-kenu vb: Kozmann és Kolonics aranynak örülhetett (She)
Aranyérmet szerzett a németországi Kajak-kenu vb-n a Kozmann György, Kolonics György magyar kettős. A mieink a férfi kenusok 500 méteres versenyében diadalmaskodtak
aug. 12
16:29
Ezüstérmes a Paksy-Benedek női kajak páros (Behaviour)
A második helyen ért célba a Paksy-Benedek női kajak páros 500 méteren a duisburgi világbajnokságon.
aug. 12
16:34
Kajak-kenu vb: ezüstérmet szerzett a Paksy, Benedek kettős (She)
Ezüstérmet szerzett a németországi Kajak-kenu vb-n a Paksy Tímea, Benedek Dalma kettős a női K-2-esek 500 méteres versenyében. A győzelmet a német Fanny Fisher és Nicole Reinhardt szerezte meg.
aug. 12
16:34
Férfi vízilabda Világliga: ezüstérmesek a Kemény-legények (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott második lett a berlini Világliga nyolccsapatos döntőjében, miután a vasárnapi aranymeccsen 9-6-ra vesztett Szerbia legjobbjaival szemben.
aug. 12
16:40
Kajak-kenu vb: Vereckei a hatodik helyen végzett (She)
aug. 12
16:46
Bronzérmes a magyar férfi kajak négyes (Behaviour)
Bronzérmet szerzett a Sík, Boros, Csamangó, Bozsik férfi kajaknégyes 500 méteren a duisburgi világbajnokságon.
aug. 12
16:48
Aranyérmes a férfi kenu négyes is ! (Behaviour)
Aranyérmet szerzett a Balázs, Horváth, Joób, Sarudi férfi kenu négyes 500 méteren a duisburgi világbajnokságon.
aug. 12
16:52
Kajak-kenu vb: magyar bronzérem a K4-esek versenyében (She)
Bronzérmet szerzett a K4-esek 500 méteres versenyében a magyar csapat. A Sik Márton, Boros Attila, Csamango Attila és Bozsik gábor összetételü magyar egység a táv második felében kúszott föl a dobogóra. A győzelmet a szlovák négyes szerezte meg, míg a másodikok a fehéroroszok lettek.
aug. 12
16:54
Kajak-kenu vb: újabb magyar győzelem, ezúttal kenu 500-on (She)
Aranyérmet szerzett a németországi Kajak-kenu vb-n a Balázs Péter, Horváth Gábor, Joob Márton és Sarudi Pál összetételü kenu négyes 500 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnkságon.
aug. 12
17:03
Kilencedik magyar arany! Világbajnok lett a női kajak négyes is 1000 méteren! (Behaviour)
Aranyérmet nyert a Paksi, Fazekas, Keresztesi, Benedek női kajak négyes 1000 méteren a duisburgi világbajnokságon.
aug. 12
17:15
Kajak-kenu vb: a kilencedik arany, a női K4-esek versenyében (She)
A K4-esek 1000 méteres női versenyében a magyar csapat magabiztos versenyzéssel megszerezte az aranyérmet. Második a kínai, míg a harmadik a német egység lett.
aug. 12
17:37
Moreni nem akart doppingolni (Behaviour)
Cristian Moreni, a francia Cofidis olasz versenyzője, aki az idei Tour de France kerékpáros körversenyen bukott le, azt mondta, nem akart doppingolni és senkit sem szeretett volna becsapni. "Internet útján vásároltam a szert, amit tudomásom szerint a kerékpárosok közül sokan használnak. Nagyon súlyos hibát követtem el és keményen megfizetek érte" - nyilatkozta a 34 éves Moreni, aki kétéves…
aug. 12
17:53
Női kézilabda junior Eb: a vereség ellenére nyolc között a mieink (She)
A magyar női junior kézilabda-válogatott ugyan kikapott a dán csapattól, így is bejutott a legjobb nyolc közé a törökországi korosztályos Európa-bajnokságon.
aug. 12
17:53
Gyurcsány is a helyszínen szurkolt a Kemény-legényeknek (Behaviour)
A berlini férfi vízilabda Világliga szuperdöntőjében a szerb válogatott diadalmaskodott, amely a vasárnapi aranymérkőzésen 9-6-ra nyert a magyar csapattal szemben. A mérkőzést családjával együtt megtekintette Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Az 1. helyért:Szerbia-Magyarország 9-6. Sorrendben harmadszor lettek Vl-elsők a szerbek, akik a magyarok ellen gyakorlatilag a második negyedben nyerték meg a…
aug. 12
18:15
Nyílt lovastorna Európa-bajnokság: két német és egy osztrák arany (She)
Nem született meglepetés a kaposvári nyílt lovastorna Európa-bajnokság vasárnapi döntőiben. A nők és a férfiak mezőnyében is a legjobb formában lévő és a legszebb gyakorlatot bemutató sportoló szerezte meg az első helyet, csapatban pedig a világbajnoki címvédő Németország válogatottja örülhetett.

Keresés