2007. augusztus 7. kedd

aug. 7
0:14
Szenved a Fehérvár (Blikk)
Pocsékul szerepel a labdarúgóélvonalban a Fehérvár. Három forduló alatt csak egy pontot szerzett Marijan Vlak edző csapata.
aug. 7
0:18
Az angolok BL-t ígérnek (Blikk)
Budapest - Az angol Sheffield United futballcsapatának vezetői nagy reményeket fűznek a Ferencvároshoz. Az Üllői úti nyolchektáros ingatlanra is benyújtják pályázatukat, de együttműködési megállapodást is szeretnének kötni a fociszakosztállyal.
aug. 7
0:22
Világliga-győzelem a vízilabdázók célja (Blikk)
Berlin - Ma Ausztrália ellen, a Világliga berlini döntőjében folytathatja győzelmi sorozatát a magyar férfi vízilabda-válogatott. A mieink utoljára áprilisban, a horvátok ellen a vébédöntőben kaptak ki.
aug. 7
0:26
Alonso ultimátuma: Hamilton vagy én! (Blikk)
Hadiállapot van a McLaren-Mercedesnél, a csapat két pilótája nem beszél egymással.
aug. 7
0:30
Andrea lett a Ring szépségkirálynője (Blikk)
A Forma-1-es istálló a magyar versenyhétvégén is tíz gyönyörű lány közül választotta ki a La Formula Unát.
aug. 7
0:34
Huszti Szabolcsnak nincs bocsánat (Blikk)
A futballszövetség elnöksége azért tiltotta el az év végéig a Hannover középpályását, mert csereként nem akart játszani a válogatottban.
aug. 7
0:38
Húsz világbajnok érkezhet Budapestre (Blikk)
Alig több mint két hetet kell várnunk, hogy élőben láthassuk a világ legjobb labdarúgócsapatát.
aug. 7
0:42
Világliga-győzelem a vízilabdázók célja (Blikk)
Berlin - Ma Ausztrália ellen, a Világliga berlini döntőjében folytathatja győzelmi sorozatát a magyar férfi vízilabda-válogatott.
aug. 7
0:46
Az angolok BL-t ígérnek (Blikk)
Budapest - Az angol Sheffield United futballcsapatának vezetői nagy reményeket fűznek a Ferencvároshoz. Az Üllői úti nyolchektáros ingatlanra is benyújtják pályázatukat, de együttműködési megállapodást is szeretnének kötni a fociszakosztállyal.
aug. 7
0:50
Janics-Kovács: Az idő begyógyítja a sebeket (Blikk)
Negyedik hónapja tart a kajakháború, amelynek legnagyobb vesztese a magyar sport.
aug. 7
0:54
Csollány Szilveszter lazít a nyáron (Blikk)
Az olimpai bajnok Csollány Szilvesztert egy hévízi cukrászdában kapta lencsevégre egyik olvasónk.
aug. 7
0:58
Torontóban csak párost játszik Szávay (Blikk)
Budapest - Szávay Ágnes (18) csak párosban indul az egy hét múlva rajtoló, 1,34 millió dollár (244 millió forint) összdíjazású torontói keménypályás női tenisztornán.
aug. 7
8:34
Tenisz: ütéserősség-mérő rendszer a női teniszben (She)
Új ütéserősség-mérő rendszert vezetett be a női profi teniszezők szervezete (WTA).
aug. 7
8:50
Vereckei: "Az olimpiai kvótát mindenképpen meg akarom szerezni" (Infostart)
A kajakozó Vereckei Ákos nem számít arra, hogy csúcsformában kezdheti meg csütörtökön a duisburgi világbajnokságot. A kétszeres olimpiai bajnok felkészülését megzavarta edzője, Séra Miklós betegsége. A trénernek két hete koponyaműtétje volt, és azóta is kórházban fekszik, míg a tanítványait július közepétől Angyal Zoltán szövetségi kapitány készítette fel a versenyre.
aug. 7
9:06
Tenisz: Tatiana Golovin feladta a további küzdelmeket (She)
A tizenegyedik helyen kiemelt francia Tatiana Golovin a második szett elején feladta a mérkőzést a thaiföldi Tamarine Tanasugarn ellen a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztornán első fordulójában.
aug. 7
10:46
EURO-2012: késésben az Eb-t rendező lengyelek (She)
Az eredeti határidőhöz képest csak jókora csúszással készülnek el a stadionok a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra - jelentette be a lengyel sportminiszter Varsóban egy hétfői sajtótájékoztatón.
aug. 7
11:24
Labdarúgó EB: késésben a lengyelek (Infostart)
Az eredeti határidőhöz képest csak jókora csúszással készülnek el a stadionok a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra - jelentette be a lengyel sportminiszter Varsóban egy hétfői sajtótájékoztatón. Az európai szövetség (UEFA) április 18-án ítélte oda a lengyel-ukrán közös pályázatnak a rendezést.
aug. 7
11:24
Milan: menedzsere dicséri Alexandre Patót (She)
Menedzsere szerint a Milan frissen igazolt szerzeménye, a fiatal brazil tehetség, Alexandre Pato meg fogja állni a helyét Olaszországban, és kiharcolja a helyét az észak-olasz csapatban.
aug. 7
11:56
Egy év Pekingig (Metropol)
Országszerte több mint hatvan ünnepséget rendeznek Kínában szerdán, hangsúlyozandó, hogy pontosan egy év múlva, 2008. augusztus 8-án, helyi idő szerint este 8 óra 8 perckor kezdődik a pekingi olimpia.
aug. 7
13:49
Elhunyt Páncsics Miklós (Infostart)
Hosszantartó súlyos betegség után, életének 64. évében elhunyt Páncsics Miklós, a Ferencváros olimpiai bajnok labdarúgója - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 7
14:00
Elhunyt Páncsics Miklós (Metropol)
Hosszantartó súlyos betegség után, életének 64. évében elhunyt Páncsics Miklós, a Ferencváros olimpiai bajnok labdarúgója - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 7
14:16
Bundesliga: az edzőknél a Bayern a favorit (Metropol)
Az edzők szerint a Bayern München az első számú esélyese a német labdarúgó-bajnokság bajnokság pénteken kezdődő 45. szezonjának.
aug. 7
14:18
Gebrselassie Berlinben akar maratoni világcsúcsot futni (Metropol)
Haile Gebrselassie, az etiópok hosszútávfutó sztárja a szeptemberi Berlin Marathonon szeretné megdönteni a táv világcsúcsát.
aug. 7
14:31
Ökölvívás: Dudás Tibor augusztus 19-én száll ringbe (She)
A Polish Boxing Promotion magyar bunyósai közül elsőként Dudás Tibor (2?0) számára ér véget a nyári szünet.
aug. 7
14:58
Formula-1: Mansell szerint nem kell utcára vinni a McLaren-ügyet (She)
Nigel Mansell nem érti, a McLaren-istálló miért engedte meg két pilótájának, Fernando Alonsónak és Lewis Hamiltonnak, hogy konfliktusukat kivigyék az utcára és azt széles körben nyilvánosságra hozzák.
aug. 7
14:59
Mansell: "Nekem sem volt a legjobb barátom Prost, Piquet vagy Rosberg, de ..." (Behaviour)
Nigel Mansell nem érti, a McLaren-istálló miért engedte meg két pilótájának, Fernando Alonsónak és Lewis Hamiltonnak, hogy konfliktusukat kivigyék az utcára és azt széles körben nyilvánosságra hozzák. "A csapatnak házon belül kellett volna kezelnie az ügyet, ez nem tartozik a széles publikumra" - nyilatkozta a BBC-nek a legendás Forma-1-es pilóta, akit 187 futamon 31 alkalommal intettek le…
aug. 7
15:00
Diósgyőr: a hosszú ideje sérült Rock fél évre hazautazik (She)
Vahdi Rock Mboussi, a Diósgyőr hosszú ideje sérült játékosa távozott csapatától, és hazájában próbál felépülni - adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.
aug. 7
15:08
Olaszország: élete végéig eltiltották a Milan volt kapusát (She)
Élete végéig eltiltották Angelo Pagotto kapust, miután pályafutása során másodszor produkált pozitív doppingtesztet.
aug. 7
15:41
Kézilabda: Laurencz László a Vác együttesénél folytatja (She)
Laurencz László lesz a harmadosztályban (azaz NB II-ben) szereplő Váci KSE férfi kézilabda-csapatának vezetőedzője.
aug. 7
16:13
Doppinggyanús esetek (Behaviour)
A Magyar Antidopping Csoport tájékoztatása szerint három magyar sportolónak lett pozitív az A-mintája a júliusi ellenőrzések során. A kajakos Toronyai László, az erőemelő Sándor Judit és a jet-skiző Vass László tesztje hozott pozitív eredményt. "Az "A" minta pozitív vizsgálati eredménye önmagában nem jelenti a doppingvétség megállapítását, a versenyzők kérhetik a "B" jelű minta analízisét. Az…
aug. 7
16:17
Dopping: három magyar sportolónak lett pozitív az A-mintája (She)
A Magyar Antidopping Csoport tájékoztatása szerint három magyar sportolónak lett pozitív az A-mintája a júliusi ellenőrzések során.
aug. 7
16:18
Három magyar doppingeset (Metropol)
A Magyar Antidopping Csoport tájékoztatása szerint három magyar sportolónak lett pozitív az A-mintája a júliusi ellenőrzések során.
aug. 7
16:48
Egy 18 éves srác elhomályosítja a Ronaldinho, Eto'o, Henry triót (Infostart)
Miközben ismét együtt játszott a Barcelonában a Ronaldinho, Eto'o, Henry trió, újra az ifjú mexikói csillag, Giovanni dos Santos nyerte meg a mérkőzést a csapatnak a távol-keleti túrán. Frank Rijkaard szerint a még mindig csak 18 éves ifjú csillag lesz a következő idény nagy felfedezettje.
aug. 7
18:13
Kisteleki döntött: Koman Vladimir egyelőre nem lesz magyar válogatott (Infostart)
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke azt tanácsolta Várhidi Péter szövetségi kapitánynak, hogy ne hívja be Koman Vladimirt az Olaszország elleni barátságos mérkőzésre készülő válogatott keretébe. Az Inter középpályása, Filkor Attila ugyanakkor tagja a bő keretnek, noha korábban azt mondta: nem akarja elhagyni olasz klubcsapatát.
aug. 7
18:13
Atlétika, Oszaka 2007: frissen "szabadult" futó a brit csapatban (She)
aug. 7
19:01
Úszás: Laure Manadou-nak a bátyja lesz az edzője (She)
Visszatér hazájába és bátyja, Nicolas irányításával folytatja pályafutását Laure Manaudou, a franciák olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszója, akit hétfőn menesztett olasz klubja, a LaPresse Nuoto.
aug. 7
19:06
UEFA-kupa: a szövetség jóváhagyta a Partizan kizárását (She)
Az UEFA fellebbviteli bizottsága elutasította a Partizan Beograd beadványát, így a szerb klubot kizárták az UEFA-kupa 2007/08-as küzdelmeiből.
aug. 7
19:08
Férfi vízilabda Világliga: Magyarország-Ausztrália 15-8 (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott első mérkőzésén 15-8-ra verte Ausztrália csapatát a Világliga berlini nyolcas döntőjében.
aug. 7
19:29
MLSZ: figyelmeztetés a Debrecennek és a Siófoknak (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden figyelmeztetésben részesítette a Siófokot és a bajnok Debrecent, a két együttes szurkolóinak a pénteki egymás elleni mérkőzésén tanúsított sportszerűtlen viselkedése miatt. A 3. fordulóban kiállított, diósgyőri Farkas Norbert két találkozón nem léphet pályára.
aug. 7
19:33
MLSZ: írásbeli figyelmeztetés a Siófoknak és a DVSC-nek (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén az alábbi határozatokat hozta az aktuális ügyekkel kapcsolatban.
aug. 7
20:10
Fehérvár: ismét igazolhat a klub, Sitku és Kobetic is érkezhet (She)
Újra igazolhat az FC Fehérvár együttese, amelyet korábban az MLSZ kizárt az átigazolásból - adta hírül a székesfehérváriak hivatalos honlapja.
aug. 7
20:12
Jótékonysági mérkőzés: Mátyásföldön járt és nyert a Vasas (She)
Nagy szeretettel fogadták Mátyásföldön a jótékonysági mérkőzésen részt vevő Vasast. A kicsinosított, felújított, hangulatos sporttelepen külön köszöntötték az angyalföldi klub legendáit, Illovszky Rudolfot és Mészöly Kálmánt, de a mintegy ötszáz néző tapsa a jelen piros-kék játékosainak is szólt. Nem csoda: jótékonysági céllal rendezték ezt a mérkőzést az angyalföldi klub labdarúgója, Molnár…
aug. 7
20:20
Atlétika, Stockholmi szuper GP: Wariner idei csúcsot futott 400-on (She)
aug. 7
20:22
Sakk, Marx György emlékverseny: Balogh legyőzte Korcsnojt (She)
aug. 7
20:25
Evezés: 2010-ben főiskolai világbajnokságot rendezhet Szeged (She)
A bangkoki Universiade szerdai nyitóünnepségét megelőzően ülésezett a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) végrehajtó bizottsága és közgyűlése, melynek során Szeged nyerte el a 2010-es evezős főiskolai világbajnokság rendezési jogát.
aug. 7
20:46
Felkészülési mérkőzés: nem bírt a Werder Bremen az Esbjerggel (She)
Felkészülési mérkőzésen a német Werder Bremen együttese 1-1-s döntetlent játszott a dán Esbjerg csapatával.
aug. 7
21:12
La Liga, Barcelona: Messi, Milito és Márquez a Nou Campban (She)
Miközben a csapat ázsiai túrán vesz részt és már le is játszott két mérkőzést, edzésre jelentkezett a Nou Campban három olyan játékos, akinek csak most járt le a szabadsága.
aug. 7
21:35
Vízilabda, Világliga: a rendező németek öt góllal verték Kanadát (She)
A férfi vízilabdázók Berlinben zajló Világliga nyolcas döntőjében a házigazda német együttes a B csoportban öt góllal bizonyult jobbnak Kanadánál.
aug. 7
21:36
Marx György sakktorna: Balogh legyőzte Korcsnojt (Metropol)
Balogh Csaba világossal legyőzte a hatszoros olimpiai bajnok, 76 éves, svájci színekben szereplő Viktor Korcsnojt a Pakson zajló, ötödik Marx György tízfordulós sakk emlékverseny harmadik körében.
aug. 7
22:11
Forma-1: szeptember 13-án folytatódik a kémügy vizsgálata (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kedden bejelentette, hogy szeptember 13-án Párizsban, nyilvános meghallgatáson folytatódik a kémügy vizsgálata. A FIA világtanácsa minden csapatnak lehetőséget biztosít arra, hogy írásban ismertesse a kémüggyel kapcsolatos álláspontját és részt vegyen az érintettek meghallgatásán. A testület július 26-án felmentette a McLaren-Mercedes csapatát a kémkedés…

Keresés