2007. augusztus 11. szombat

aug. 11
0:13
Ebben az évben sem akar vb-arany nélkül zárni Kovács (Blikk)
Kati tíz esztendő után a nyári Eb-n zárt először aranyérem nélkül világversenyt.
aug. 11
0:13
Alex Ferguson legerősebb Manchester Unitede a címvédére tör (Infostart)
Huszonhárom fogadóiroda éppen azt mondja, amit alkalmasint a legtöbb elemző és laikus is: a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool között dől majd el 2008 tavaszán az angol bajnoki cím. Az élvonal húsz csapata már eddig több mint 350 millió fontot (132 milliárd 300 millió forintot) költött erősítésekre.
aug. 11
0:17
Húsz gólt lőttek Kanadának a pólósok (Blikk)
Berlin - Tizenegy tétmeccset nyert egymás után, verhetetlen a férfi vízilabda-válogatott.
aug. 11
0:21
Indul a csúcsfoci (Blikk)
Sunderland - Ma kora délután, a Sunderland-Tottenham mérkőzéssel elkezdődik az angol futballélvonal 2007- 2008-as idénye. A világszerte legnagyobb érdeklődéssel kísért focibajnokság, ahol a legirigyeltebb csillagok játszanak, és amelyben a legtöbb pénz mozog.
aug. 11
0:25
Lúzer Beckham! Először játszott, máris kikaptak (Blikk)
Végre tétmeccsen is bemutatkozott David Beckham (32) a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatában.
aug. 11
0:29
Négy magyarral rajtol a Bundesliga (Blikk)
Berlin - Lapzártánk után a legutóbbi bajnok Stuttgart és ezüstérmes Schalke csatájával megkezdődött a német labdarúgó-bajnokság. Az élvonalban idén négy magyar szerepel, közülük Dárdai Pál (31) a legrutinosabb, hiszen ő 11. szezonját kezdi meg a Hertha Berlin színeiben. A középpályás szerint idén a nyáron remekül erősítő Bayern lesz a bajnok.
aug. 11
0:33
Megint balhé lesz az Üllői úton? (Blikk)
Botrány nélkül akarják megúszni az FTC vezetői és labdarúgói az első őszi NB II-es bajnoki mérkőzésüket.
aug. 11
0:37
A Zalaegerszegen állhat bosszút a címvédő Loki (Blikk)
A kupabúcsú után rangadó vár ma a bajnok Debrecen focistáira az NB I negyedik fordulójában.
aug. 11
0:40
Az új angol futballidény legdrágább vételei - videókkal! (Infostart)
Az angol Premier League klubjai több mint 132 milliárd forintot költöttek 2007 nyarán játékos-vásárlásra. Nézze meg mit tudnak a legdrágább futballisták! Ismerkedjen meg azokkal a játékosokkal, akikért több mint tízmillió fontot fizetett új tulajdonosuk.
aug. 11
0:41
Európa felfigyelt a magyar tinikre (Blikk)
Idén nyáron Olaszországba, Angliába, Hollandiába, Oroszországba és Görögországba is szerződtek futballistáink.
aug. 11
0:45
Koman ukrán akar lenni? (Blikk)
Sopron-Genova - Elképzelhető, hogy a magyar futballszurkolók sosem látják a felnőtt magyar válogatott mezében a tehetséges Koman Vladimirt (18), az olasz Sampdoria labdarúgóját.
aug. 11
0:49
Repülőjegyet küldött Szalai Ádámnak a Real (Blikk)
Stuttgart-Madrid - Szalai Ádám (19) egyre közelebb kerül a Real Madridhoz.
aug. 11
0:53
Ezeknek az olasz focistáknak nem csak vb-aranyuk van… (Blikk)
Sztárparádét láthatunk augusztus 22-én a magyar-olasz barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc stadionban.
aug. 11
4:06
Elképesztő beruházások Kínában (Behaviour)
Szerdán 3390 kínai jegyespár kötött házasságot Pekingben. Agusztus 8. a holdnaptár szerint az ősz kezdete, a kínaiak számára ideális dátum a boldogító igen kimondására. Ráadásul a nyolcas kimondottan az egyik legkedveltebb szerencseszám arrafelé. Persze a tömeges násznak sokkal prózaibb oka van: pontosan egy év múlva, 2008 nyolcadik hónap nyolcadik napján, este nyolc óra nyolc perckor megkezdődik…
aug. 11
6:25
"A doppingszerek terjesztőivel úgy kell bánni, mint a drogkereskedőkke (Behaviour)
Jan Figel, az Európai Unió (EU) oktatási, ifjúsági és sportbizottsági tagja szerint a doppingszerek terjesztőit ugyanolyan módszerekkel kell üldözni, mint a drogkereskedőket. "A sportági szakszövetségek külső segítség nélkül nem tudnak sikeres harcot vívni a doppingszerekkel visszaélők ellen" - állapította meg Figel. "Az államnak kell sokkal aktívabb szerepet vállalnia ebben a harcban, amíg a…
aug. 11
6:37
Az oroszok 35 aranyéremre pályáznak (Behaviour)
Leonyid Tyagacsov, az Orosz Olimpiai Bizottság elnöke azt mondta, hogy a csapat legalább 35 aranyérmet nyer a jövő évi pekingi nyári játékokon."Az olimpiai éremtáblázaton minimálisan az első három helyezett között leszünk. Nagyon sok múlik azon, hogy mennyire lesznek sikeresek az úszóink" - nyilatkozta a sportvezető a Rosszijszkaja Gazeta című lapnak.
aug. 11
7:10
Zidane-Beckham mérkőzés Ausztráliában (Behaviour)
Ausztráliában találkozhat újra a futballpályán a közelmúlt két szupersztárja, a francia Zinedine Zidane és az angol David Beckham. A különleges párharc úgy valósulhat meg, hogy Beckham új csapata, a Los Angeles Galaxy ősszel barátságos mérkőzésre utazik az ötödik kontinensre, hogy összecsapjon a Sydney FC-vel. Utóbbi klub vezetői erre az egy meccsre szerződtetnék le a tavaly visszavonult, világ-…
aug. 11
7:36
Barátságos mérkőzés: Zidane és Beckham Ausztráliában (She)
Ausztráliában találkozhat újra a futballpályán a közelmúlt két szupersztárja, a francia Zinedine Zidane és az angol David Beckham.
aug. 11
7:42
Peking 2008: az oroszok harmincöt aranyéremre pályáznak (She)
Leonyid Tyagacsov, az Orosz Olimpiai Bizottság elnöke azt mondta, hogy a csapat legalább 35 aranyérmet nyer a jövő évi pekingi nyári játékokon.
aug. 11
9:19
Hegymászás: egy svájci túlélte több mint 200 méteres zuhanását (She)
Egy svájci hegymászó túlélte pénteken több mint 200 méteres zuhanását, legurulását egy meredek hegyoldalon az alpesi ország déli Ticino kantonjában.
aug. 11
9:51
Tenisz: az első négy kiemelt az elődöntőben Los Angelesben (She)
Az első négy kiemelt hozta a papírformát, azaz valamennyien bejutottak az elődöntőbe a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztornán.
aug. 11
9:57
Hamilton: nem állok háborúban Alonsóval (Infostart)
Különös lépésre szánta el magát a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapat: közleményt jelentetett meg, amelyben tisztázza Lewis Hamiltont, és amelyben a fiatal angol versenyző kijelenti, hogy a hírekkel ellentétben igenis beszélőviszonyban van csapattársával, Fernando Alonsóval.
aug. 11
10:02
Magyar labdarúgó a Real Madridban! (Infostart)
Hivatalos közleményben tudatta a Real Madrid, hogy szerződtette Szalai Ádámot, aki három évre kötelezte el magát a spanyol bajnok tartalékcsapatához.
aug. 11
10:07
Alpinizmus: négy magyar hegymászó feljutott Broad Peakre (She)
Pakisztáni idő szerint 12 óra 20 perckor (magyar idő szerint 9 óra 20 perckor sikeres csúcstámadást hajtott végre a magyar K2-expedíció.
aug. 11
10:14
Djokovic legyőzte Roddickot, Nadal ismét szenvedett (Behaviour)
A szerb Novak Djokovic két játszmában legyőzte az amerikai Andy Roddickot a 2,5 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében, amely a Mestersorozat hatodik állomása. A spanyol Rafael Nadal az előző fordulóhoz hasonlóan ismét szetthátrányból fordított, ezúttal a világranglista 91. helyén álló, hazai közönség előtt szereplő Frank Dancevic ellen.
aug. 11
11:14
Chelsea: Alex aláírt (Behaviour)
A brazil válogatott Alex aláírta szerződését a Chelsea labdarúgócsapatánál. Az Alex Rodrigo Dias da Costa néven született hátvéd három évre kötelezte el magát a londoniakhoz. A 25 esztendős kiválóság - aki júliusban tagja volt a Copa America-győztes együttesnek - a Santosban kezdte pályafutását, majd sorozatban három bajnoki címhez segítette a holland PSV Eindhovent.
aug. 11
11:18
Vízilabda: 17 órakor elődöntőzik a magyar válogatott Berlinben (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a korábbi tervekkel ellentétben 18:30 helyett 17 órakor elődöntőzik a berlini Világliga nyolcas döntőjében.
aug. 11
11:19
Kajak-kenu vb:már három magyar hajó a döntőben (Behaviour)
Két magyar hajó egyből a vasárnapi döntőbe jutott a duisburgi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság szombat délelőtti 200 m-es előfutamaiból, hat pedig a 11 órakor kezdődő középfutamban folytathatja szereplését. A kenu négyes verseny nélkül finalista.
aug. 11
11:23
Kajak-kenu vb: eddig három magyar hajó a döntőben 200 méteren (She)
Két magyar hajó egyből a vasárnapi döntőbe jutott a duisburgi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság szombat délelőtti 200 m-es előfutamaiból, hat pedig a 11 órakor kezdődő középfutamban folytathatja szereplését. A kenu négyes verseny nélkül finalista.
aug. 11
11:25
Iránt kizárták a Kajak-kenu vb-ről (Behaviour)
A nemzetközi szövetség (ICF) kizárta Irán válogatottját a duisburgi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságról. Ulrich Feldhoff, az ICF német elnöke azzal indokolta a lépést, hogy az ázsiai ország szövetsége többszöri felszólítás ellenére sem rendezte csapata nevezéssel és szállással kapcsolatos számláit. Az irániak állítólag 18 ezer eurós adósságot hagytak maguk után.
aug. 11
12:11
Spanyolország: a hongkongi mérkőzést is megnyerte a Barca (She)
Az FC Barcelona ázsiai túrájának utolsó mérkőzését is megnyerte. A katalán sztárcsapata a Mission Hill Inv.XI fantázianévre hallgató ligaválogatottat verte 4-0-ra.
aug. 11
12:28
Kajak-kenu vb, 200 m: minden magyar egység döntős (Metropol)
Mind a hat magyar egység sikerrel vette a 200 m-es középfutamot a duisburgi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, s ez azt jelenti, hogy a legrövidebb táv vasárnap délelőtti összes döntőjében lesz piros-fehér-zöld hajó.
aug. 11
13:06
Beckham megéri a pénzét (Behaviour)
David Beckham érkezésével ugrásszerűen megnőtt az amerikaiak érdeklődése a labdarúgó-bajnokság (MLS) iránt. A csütörtöki DC United-Los Angeles Galaxy (1-0) mérkőzést - amelyen az angol sztár 21 percet játszott a vendégeknél - másfél millióan követték a képernyők előtt, amely új nézőcsúcsot jelent. A washingtoni stadionban mind a 46 686 belépő elkelt. Az eddigi tévés futballrekord 1,09 millió néző…
aug. 11
13:11
Real Madrid: Wesley Sneijderért 25 millió eurót ajánlanak (She)
A Marca című spanyol lap információi szerint 25 millió eurót ajánlott a Real Madrid Wesley Sneijder játékjogáért az Ajax Amsterdamnak.
aug. 11
13:12
Egymillió dollár 55 helyes tenisztippért (Behaviour)
Egymillió dollárt kap az a szerencsés teniszrajongó, aki a jövő heti, Cincinnatiben sorra kerülő férfi torna valamennyi mérkőzésére jól tippel. A férfi versenyeket szervező ATP hivatalos internetes oldalán (www.atptennis.com) zajló játék fődíjának elnyeréséért mind az 55 találkozó győztesét el kell találni, illetve helyesen kell kitölteni a menetrendet egészen a döntőig.A ttippeket a…
aug. 11
13:28
Magyar játékos a Real Madridban (Behaviour)
Mintegy félmillió euróért a Real Madridhoz igazol Szalai Ádám, a VfB Stuttgart amatőregyüttesének magyar labdarúgója. A német területi bajnokságban szereplő, 19 éves csatár a hétfői orvosi vizsgálat után várhatóan 2010-ig szóló megállapodást ír alá a királyi gárdánál, amely egyelőre a spanyol harmadosztályban érdekelt B csapatában foglalkoztatja majd őt. Az U20-as válogatott tehetség - akinek…
aug. 11
14:05
Királyi tét: Szuperkupa és egy új sztár megszerzése (Infostart)
Este tíz órakor megkezdődik a 2007-2008-as spanyol futballidény: a kupagyőztes Sevilla és a legutóbbi bajnok Real Madrid a spanyol Szuperkupa-döntő első mérkőzését játssza a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban. A visszavágót augusztus 19-én, a Bernabéuban rendezik.
aug. 11
14:16
Kovács Katalin és Vajda Attila is aranyérmes (Infostart)
Két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a duisburgi kajak-kenu világbajnokság harmadik napján.
aug. 11
14:27
MLS-nézőrekord: David Beckham megéri a pénzét (She)
David Beckham érkezésével ugrásszerűen megnőtt az amerikaiak érdeklődése a profi labdarúgó-bajnokság (MLS) iránt.
aug. 11
14:37
Kétszázon is minden számban lesz magyar döntős Duisburgban (She)
Szombat délelőtt a 200 méteres számok előfutamaival folytatódott az olimpiai kvalifikációs síkvízi kajak-kenu világbajnokság a németországi Duisburgban.
aug. 11
14:39
Kajak-kenu vb: Vajda Attila világbajnok C-1 1000 méteren (She)
A kajak-egyesek 1000 méteres számának döntőjében az Eb-bronzérmes Benkő Zoltán, a kenu-egyeseknél az Európa-bajnok Vajda Attila révén voltunk érdekeltek.
aug. 11
14:45
Ezüstérmes a női négyesünk (Behaviour)
Ezüstérmet szerzett a Paksy Tímea, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina, Benedek Dalma összeállítású női négyes 500 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 11
14:49
Kajak-kenu vb: Kovács Katalin is győzött az 1000 egyesben (She)
A női kajak-egyesek 1000 méteres távján Kovács Katalin révén voltunk érdekeltek.
aug. 11
15:11
Kajak-kenu vb: bronzérmes lett Kammerer és Kucsera (She)
A férfi kajak-kettesek 1000 méteres számában a világ- és Európa-bajnoki címvédő Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor képviselte a magyar színeket.
aug. 11
15:28
Vajda Attila aranyérmes (Behaviour)
Aranyérmet szerzett a kenus Vajda Attila 1000 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 11
15:33
Bronzérmes a Kammerer, Kucsera duó (Behaviour)
Bronzérmet szerzett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakos kettős a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 11
15:38
Bronzérmes a Kozák, Szabó kettős (Behaviour)
Bronzérmet szerzett a Kozák Danuta, Szabó Gabriella páros 1000 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 11
15:42
Hamilton: nem állok háborúban Alonsóval (Infostart)
Különös lépésre szánta el magát a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapat: közleményt jelentetett meg, amelyben tisztázza Lewis Hamiltont, és amelyben a fiatal angol versenyző kijelenti, hogy a hírekkel ellentétben igenis beszélőviszonyban van csapattársával, Fernando Alonsóval.
aug. 11
15:48
Kajak-kenu vb: zárásként bronzérem a kenu-négyeseknél (She)
A férfi kajak-négyesek 1000 méteres számában a címvédő Gyökös Lajos, Kökény Roland, Vereckei Ákos és Horváth Gábor volt tagja a döntőnek.
aug. 11
15:54
Kovács Katalin aranyérmes (Behaviour)
Aranyérmet szerzett Kovács Katalin 1000 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.

Keresés