2007. augusztus 22. szerda

aug. 22
0:15
Csúcsfoci! (Blikk)
Nem laza játszadozást, hanem kőkemény és persze eredményes focit akar bemutatni ma (20.50 óra, RTL Klub) a magyarok elleni barátságos mérkőzésen Olaszország csapata.
aug. 22
0:19
Három csatárral támadunk az olaszok ellen! (Blikk)
Várhidi Péter (49) szövetségi kapitány úgy döntött, három csatárral támadunk a világbajnokok ellen.
aug. 22
0:23
Pszichológus edzi a focisták lelkét (Blikk)
Budapest - A magyar válogatott világbajnokok elleni felkészülését egy pszichológus is segíti. A gödi edzőtáborban hétfő délután dr. Nagy Sándor tartott negyvenöt perces tréninget a keret tagjainak.
aug. 22
0:27
Mi kísérjük a sztárokat (Blikk)
Örök életre szóló élményben lesz része huszonkét fiúnak és lánynak a mai Magyarország-Olaszország barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt.
aug. 22
0:31
Fülöp lett a magyar csapat golfbajnoka (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai bebizonyították, hogy nem csak a labdarúgópálya zöld gyepén érzik otthon magukat.
aug. 22
0:35
Vasszigor a McLarennél (Blikk)
Ezt a világbajnokságot csak mi veszíthetjük el. Norbert Haug (54) kijelentését idéztük.
aug. 22
0:39
Tornaklubot irányít az EB-győztes Varga (Blikk)
Békéscsaba - Klubvezetőként tért vissza anyaegyesületéhez Varga Adrienn (27). Az 1997-es szentpétervári Európa-bajnokságon ugrásban aranyérmet nyert tornásznő lett a Békéscsabai Torna Club új sportigazgatója.
aug. 22
0:43
Belebukik Lengyel a vereségekbe? (Blikk)
Paks - Szó szerint viharos körülmények között veszített újabb mérkőzést a labdarúgó-NB I-ben a Vasas vendégeként a Paks.
aug. 22
5:08
Egy napra megint társadalmi esemény lesz focimeccsre menni (Behaviour)
Ma este 20.50-kor - az elmúlt évek felhozó találkozóinak, gálameccseinek, cirkuszi mutatványainak sorába illeszkedően - a Puskás Ferenc Stadionban a világbajnok olasz válogatott vendégszerepel. A barátságos mérkőzés legfőbb előnye - a befolyó forintösszegeken túl - talán az, hogy ha csak egyetlen estére is, nálunk is társadalmi eseménnyé válik egy labdarúgó-találkozó.
aug. 22
6:04
Már az olasz sztárok sem számítanak? - képgalériával (Infostart)
Alig kétezer szurkoló volt kíváncsi az olasz labdarúgó-válogatott budapesti nyilvános edzésére. A világbajnoki címvédő szerdán este 8 óra 50 perctől a magyar csapattal játszik a Puskás Ferenc Stadionban.
aug. 22
7:13
Hangsebességgel ejtőernyővel (Behaviour)
A 62 éves francia Michel Fournier az első ejtőernyős, aki megpróbálja a nagy ugrást 39,6 km magasságból. Ezzel meg akarja dönteni a rekordot, amelyet Joe Kittinger, az amerikai légierő ejtőernyőse állított fel 1966-ban, 31,3 km-ről. Nyolcezerötszáz ugrással a háta mögött Fournier a kísérletet augusztus végén hajtja végre Saskatchewan kanadai nemzeti parkból indulva.
aug. 22
7:19
"A motorsportban a csapattársad a legnagyobb ellenfeled" (Infostart)
Talmácsi Gábor menedzsere szerint csak egy kis szerencse kellene ahhoz, hogy a magyar versenyző megnyerje a 125 köbcentisek küzdelmeit a gyorsasági motoros világbajnokságban. Stefano Favaro hozzátette: Talmácsi és spanyol csapattársa között nem baráti a viszony, de ez a motorsportban normális.
aug. 22
7:36
Ifjúsági olimpia: a görögök is pályáznak a 2010-s eseményre (She)
Moszkva után a Görög Olimpiai Bizottság is bejelentette, hogy pályázik a 2010-ben tartandó első ifjúsági ötkarikás játékok rendezési jogára. A helyszín vélhetően Athén lenne.
aug. 22
7:42
Jégkorong: Ed Belfour a svéd másodosztályba szerződött (She)
Megállapodott az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) 1999-ben Stanley Kupa-győztes Ed Belfour (képünkön) és a svéd másodosztályban érdekelt Leksand csapata.
aug. 22
7:48
Serie A: két Juventus-játékossal erősít a Napoli (She)
Az Il Roma című olasz napilap értesülése szerint a Napoli a Juventus két játékosával erősítette meg keretét. A nápolyiak, akik újoncként kezdik meg a soron következő első osztályú bajnokságot, a nyolcszoros olasz válogatott középpályás, Manuele Blasi és a 47-szeres uruguayi válogatott csatár, Marcelo Zalayeta (képünkön) tulajdonjogát a jövőben a Juventusszal közösen birtokolnák.
aug. 22
8:04
Tenisz, New Haven: Mirza és Radwanska is továbbjutott (She)
Az egyesült államokbeli New Havenben zajló, 600 ezer dollár összdíjazású, keménypályás női tenisztorna első fordulójából utolsóként az indiai Sania Mirza és a lengyel Agnieszka Radwanska jutott tovább.
aug. 22
8:21
Barátságos mérkőzés: Ghána és Szenegál nem bírt egymással (She)
Felkészülési mérkőzésen 1-1-s döntetlent játszott egymással az afrikai kontinens két meghatározó labdarúgó-válogatottja, Ghána és Szenegál. A találkozót Londonban rendezték.
aug. 22
9:59
Tenisz, New Haven: John Isner Beckert, Blake Clementet verte (She)
Az egyesült államokbeli New Havenben zajló, 675 ezer dollár összdíjazású, keménypályás férfii tenisztorna első fordulójában a versenyen szabadkártyával rajthoz álló amerikai John Isner két játszmában verte a nálánál esélyesebb, német Benjamin Beckert.
aug. 22
10:27
Barátságos mérkőzés: a szlovák B-csapat legyőzte a franciákat (She)
A szerda esti, Pozsonyban rendezendő szlovák-francia barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt kedden a két ország B-csapata is megmérkőzött egymással.
aug. 22
10:43
A Honvéd nem ússza meg Van der Vaartot (Infostart)
Rossz hír a Honvéd-szurkolóknak: Rafael van der Vaart beismerte a vereségét. A holland középpályás így szinte biztosan játszik majd a kispestiek elleni, jövő heti UEFA-kupa-visszavágón.
aug. 22
10:43
Rali ob, Hungarian Baja: Szalayék kiéheztek a versenyzésre (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős legutóbb a július eleji, romániai ob-futamon állt rajthoz, úgyhogy mindketten nagyon várják már az országos bajnoki sorozat legrangosabb viadalát, a Hungarian Baját, amelyet ezen a hét végén rendeznek meg Jutaspuszta környékén.
aug. 22
10:45
NBA: elhunyt Eddie Griffin, a Minnesota volt játékosa (She)
Autóbalesetben elhunyt Eddie Griffin (képünkön), az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Minnesota Timberwolves korábbi játékosa.
aug. 22
10:59
A Milan mégis leszerződtette a brazil válogatott korábbi csapatkapitányát (Infostart)
A Milan mégis csak szerződtetett egy brazil válogatottat a nyáron - igaz nem Ronaldinhót, s még csak nem is Júlio Baptistát. A Puma, azaz Émerson visszatér Olaszországba, az AS Roma és a Juventus egykori játékosa a Milan mezét viseli majd.
aug. 22
11:10
Kína: menesztették Csu Kuang-hu szövetségi kapitányt (She)
Az Ázsia Kupán nyújtott gyenge produkció miatt menesztették Csu Kuang-hut, a kínai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. A szakembernek azért kell távoznia, mert nem tudta a nemzeti csapatot bejuttatni a legjobb négy közé a kontinentális tornán, márpedig ez alapvető elvárás volt vele szemben.
aug. 22
11:15
Magyar Kupa: pénteken sorsolják a harmadik kör párosításait (She)
aug. 22
11:26
Kosárlabda, Cegléd: megfiatalított keret, trinidadi légiós érkezett (She)
Megfiatalított kerettel kezdte el a felkészülést az októberi bajnoki nyitányra a Ceglédi EKK, amely eddig is az egyik legfiatalabb csapat volt a női A-csoportban.
aug. 22
11:58
Atlétika-vb, Oszaka: Garbi nem indul, Barber nem hétpróbázik (She)
Nem vesz részt a szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságon a férfi maratonfutás címvédője, a marokkói Zsouad Garib, míg Eunice Barber nem indul hétpróbán és csak a távolugrása készül.
aug. 22
14:25
Nem akarják Totti mezét hordani az olaszok (Infostart)
Szerda este a világbajnok lép pályára a Puskás Ferenc-stadionban: Olaszország labdarúgó-válogatottja hét esztendő után ismét Budapesten játszik. Mindössze a negyedik alkalom a mostani, hogy az aktuális világbajnok a magyar fővárosban lép pályára.
aug. 22
15:19
Barátságos mérkőzés: Kamerun kétgólos veresége Japánban (She)
Barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésen Kamerun kétgólos vereséget szenvedett Japánban a házigazdáktól. Az első félidőben csalódást keltett a vendégek ötlettelen, minden átütőerőt nélkülöző játéka, az elszánt, de taktikailag és technikailag sem különöset nem mutató házigazdák vezető gólja megérdemelt volt.
aug. 22
15:19
A Tottenham "szédítő" ajánlata (Behaviour)
Az UEFA Kupa-győztes Sevilla vezetőedzője, Juande Ramos azt mondta, hogy a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata "szédítő" ajánlatot tett neki, de egy pillanatig sem gondolkodott azon, hogy elfogadja.
aug. 22
16:23
Kajak-kenu, előolimpia: már Pekingben a magyar válogatott (She)
Az egyhetes nanjingi akklimatizálódás után szerdán megérkezett Pekingbe a magyar kajak-kenu válogatott, amely részt vesz a jövő évi olimpia csütörtöktől vasárnapig sorra kerülő tesztversenyén.
aug. 22
17:21
Horvátország: menesztették a Hajduk Split csapatának edzőjét (She)
Ivan Surjak, a Hajduk Split labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy az együttes menesztette Ivan Pudar vezetőedzőt.
aug. 22
17:27
Vérbosszú miatt kitiltották a Milan-tábort Genovából (Behaviour)
A helyi rendőrség kitiltotta a AC Milan-szurkolókat vasárnap az újonc Genova otthonában sorra kerülő futballbajnoki idénynyitóról. Az intézkedés hátterében az áll, hogy 12 évvel ezelőtt egy milánói huligán leszúrt egy Vincenzo Spagnolo nevű hazai drukkert a kikötővárosban. A két csapat azóta nem találkozott egymással. A genovai Marassi Stadion környékén bosszúra hívó jelmondatok tűntek fel az…
aug. 22
18:32
Kilenc gól Újpesten (Infostart)
Kilenc gól és Honvéd-győzelem született Újpesten a labdarúgó Ligakupa második fordulójában.
aug. 22
18:50
Tömegverekedés Szarajevóban (Behaviour)
Tömegverekedés tört ki Szarajevóban a 20:30 órára kiírt bosnyák-horvát barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a két tábor a belvárosban esett egymásnak, egy rádiós tudósító több személyt látott vérző fejjel. A Reuters hírügynökség úgy tudja, hogy a rendbontásban mintegy 80 huligán vett részt, akik késekkel és székekkel vívtak közelharcot. Négy…
aug. 22
19:00
Atlétika: ismét Lamine Diackot választották az IAAF elnökévé (She)
Ismét Lamine Dicakot (képünkön balra) választotta meg elnöknek a Nemzetközi Atlétikai Szövetség, amelynek 46. kongresszusa az idei szabadtéri világbajnokság helyszínén, Oszakában ülésezik. A négy alelnök közül az egyik Sebastian Coe, akiben sokan Diack utódját látják.
aug. 22
19:28
Barátságos mérkőzés: látványos döntetlen az orosz-lengyelen (She)
Látványos, jó mérkőzésen 2-2-s döntetlent játszott egymással az orosz és a lengyel labdarúgó-válogatott. Az Oroszországban rendezett barátságos mérkőzésen a hazaiak már két góllal is vezettek, ám a lengyelek a második félidőben egyenlítettek.
aug. 22
19:30
FTC: újabb büntetés, Vasas Zoltán a csapattal készül (She)
Újra megbüntette az MLSZ a Ferencváros labdarúgócsapatát szurkolói rendbontások miatt - adta hírül a zöld-fehér klub hivatalos honlapja.
aug. 22
21:22
Eb-selejtezők: Észtország a ráadásban gyűrte be Andorrát (She)
A hosszabbítás szerzett Zelinski-találattal kerülte el a nagy blamát az észt labdarúgó-válogatott, és hazai pályán legyőzte Andorrát.
aug. 22
21:22
Portugál döntetlen Jerevánban (Behaviour)
A portugál labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1-1-es döntetlent játszott Jerevánban. A finnek egy góllal nyertek a vendég kazah gárda ellen, a találkozót Kassai Viktor vezette.
aug. 22
21:28
Felkészülési mérkőzések: Bulgária otthon kapott ki Walestől (She)
Hazai pályán szenvedett vereséget Bulgária labdarúgó-válogatottja, amely Wales legjobbjait fogadta.
aug. 22
22:19
Barátságos mérkőzés: az írek négyet vágtak a dánoknak (She)
Az ír válogatott idegenben 4-0-ra kiütötte a dán együttest barátságos mérkőzésen, Aarhusban, a Parken stadionban. Bukarestben a románok a törököket győzték le 2-0-ra. A Fehéroroszország?Izrael találkozó 2-1-es hazai sikert hozott, a Luxemburg?Grúzia összecsapás pedig 0-0-s döntetlennel ért véget.
aug. 22
23:04
Padlóra küldtük az olaszokat (Behaviour)
Barátságos mérkőzésen a magyar labdarugó válogatott 3-1-es győzelmet aratott a világbajnok olasz együttes felett. A mieink magabiztos jó játékot produkálva egy gólos hátrányból fordítottak: Juhász Gera és Feczesin góljával a Puskás stadionban. A vendégek találatát Di Natale szerezte.
aug. 22
23:09
Heinze a Real Madridban folytatja (Behaviour)
A Real Madridhoz szerződik Gabriel Heinze, a Manchester United argentin válogatott labdarúgója. A 29 éves hátvéd sajtóértesülések szerint 2011-ig szóló szerződést ír alá a spanyol bajnoknál, amely 12,5 millió eurót fizet érte. A nemzeti csapatban 40-szer szerepelt klasszis 2004-ben érkezett a szigetországba a francia Paris Saint-Germaintől, korábban megfordult a portugál Sporting Lisboában és a…
aug. 22
23:14
Bravúros győzelem az olaszok ellen (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re győzte le a világbajnok Olaszországot a Puskás Ferenc Stadionban rendezett barátságos mérkőzésen. Várhidi Péter csapata a második félidő elején hátrányba került, de alig negyed óra alatt fordítani tudott. A magyar válogatott olyan bravúrra volt képes, amilyenre 107 éves történetében még sohasem: legyőzte az aktuális világbajnokot. Várhidi Péter válogatottja 42…
aug. 22
23:58
Eb-selejtezők: Moussa Dembele győzelemre vezette Belgiumot (She)

Keresés