2007. június 25. hétfő

jún. 25
0:08
Horvátok verték meg a Vasas-focistát (Blikk)
Már a ma kezdődő bajnoki felkészülésre kellene koncentrálnia Pandur Péternek (25).
jún. 25
0:12
Kanoute a Sevilla tragikus hőse (Blikk)
A Spanyol Kupával koronázta meg nagyszerű idei szezonját a Sevilla futballcsapata.
jún. 25
0:16
Utólag zárták ki Aschenbrennert (Blikk)
Szombathely - Megváltoztatta a pályán elért sorrendet a Szombathely-rali felügyelőbizottsága.
jún. 25
0:20
Focicsalád (Blikk)
A Liverpoolba szerződő Simon András (17) családja igazi futballfamília. Bátyja, Attila (18) az MTK juniorcsapatában játszott idén, ikertestvére, Ádám (17) pedig vele együtt szerepelt az agárdi akadémián. A Blikk meglátogatta a három Simon fivért.
jún. 25
0:24
A győzelem kapujában: lesz utcája Puskásnak (Blikk)
Nagyon sokan vannak, akik minden követ megmozgatnak azért, hogy méltó emléket állítsanak Puskás Ferencnek (†79).
jún. 25
0:28
Détárira várnak a soproniak? (Blikk)
Sopron - Vajon ki lesz a Sopron labdarúgócsapatának új edzője? Az élvonalbeli futballcsapatot az utolsó fordulókban trenírozó Dario Bonetti ugyanis a napokban szerződésének felbontását kérte a klubtulajdonos Vízer László Máriusztól, az olasz szakember megegyezett a harmadosztályú Gallipoli gárdájával.
jún. 25
0:32
Talmácsival a motorja tolt ki (Blikk)
Balszerencsésen alakult Talmácsi Gábor számára a tegnapi őrült verseny.
jún. 25
0:36
Kásáséké Európa legjobb pólócsapata (Blikk)
Milánó - A Pro Recco csapata nyerte a férfi vízilabda-Euroligát, miután a fináléban óriási küzdelemben 9-8-ra legyőzte a címvédő Jug Dubrovnikot.
jún. 25
0:40
Sakk-királynők (Blikk)
Budapest - Újra együtt a sakkasztalnál a Polgár lányok. Zsuzsa (38), Zsófia (33) és Judit (31) tegnap délután a belvárosi Corinthia Grand Hotel Royalban adott nagy sikerű, száztáblás szimultánt. A kétszeres olimpiai bajnokok ilyen felállásban legutóbb két éve, Las Vegasban vállalkoztak a sportág népszerűsítésére.
jún. 25
0:44
Szávay Ágnes a 72. helyről várja a rajtot (Blikk)
New York-London - A szokásosnál egy nappal korábban, a ma rajtoló wimbledoni nyílt nemzetközi teniszbajnokság miatt már tegnap nyilvánosságra hozták a sportág világranglistáit.
jún. 25
7:19
Polgár Judit elijesztette az ellenfeleket (Infostart)
Összesen 41 sakkpartit játszott Polgár Judit vasárnap délután egy fővárosi szállodában, ahol nővérei, Zsuzsa és Zsófia ellen is asztalhoz ülhettek az érdeklődők. Az InfoRádiónak Polgár Judit egyebek mellett magyar csapatbajnoki címéről, Polgár Zsuzsa pedig az Egyesült Államokban a vezetése alatt formálódó egyetemi sakkintézetről beszélt.
jún. 25
7:31
Hamilton költözik (Behaviour)
Lewis Hamilton, a Forma-1 éllovasa megerősítette, hogy nyugalmának megőrzése érdekében elköltözik jelenlegi lakóhelyéről. "A helyzet sajnos egyre rosszabb. Mindenki felismer az utcán, alig tudok kimenni a lakásból. A helyzet olyan durva, hogy minden bizonnyal el kell mennem Angliából" - mondta a McLaren-Mercedes brit pilótája.
jún. 25
8:34
Thierry Henry: utódom az elődöm? (Infostart)
Válogatottbeli társa, Nicolas Anelka pótolhatja a Barcelonába igazoló Thierry Henry-t az Arsenalban. A francia csatár egyszer már szerepelt az Ágyúsoknál, ám akkor botrányos körülmények között távozott.
jún. 25
8:34
Dortmund: Lékó ismét remizett (Metropol)
Lékó Péter újabb döntetlennel folytatta szereplését a dortmundi sakk szupertornán. A verseny honlapja szerint a magyar nagymester - aki 1999-ben és 2002-ben is győzött a németországi viadalon - a sötét bábukat vezette a világranglista-vezető indiai Viswanathan Anand ellen és a felek a 29. lépésben egyeztek meg a remiben.
jún. 25
8:55
Liverpool: Rafael Benitez csak végleg adná el Djibril Cissét (She)
Rafael Benitez, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Liverpool csapatának vezetőedzője kijelentette, hogy az együttes csatárát Djibril Cissét (képünkön) nem adja újra kölcsön a klub. A francia támadót csak végleg lehet kivásárolni szerződéséből.
jún. 25
9:06
Hamiltont egyre durvábban zaklatják (Blikk)
Lewis Hamilton, a Forma-1 éllovasa megerősítette, hogy nyugalmának megőrzése érdekében elköltözik jelenlegi lakóhelyéről.
jún. 25
9:15
Gay a csúcson (Behaviour)
Tyson Gay 19,62 másodperccel, minden idők második legjobb eredményével nyerte a férfi 200 m-es síkfutást az Egyesült Államok atlétikai bajnokságán. A 24 éves vágtázónál - aki két nappal korábban 9,84-gyel idei csúcsot futott 100-on - csak a világrekorder Michael Johnson volt gyorsabb az 1996-os atlantai játékokon (19,32). Az olimpiai és világbajnok Jeremy Wariner csak negyedik, az olimpiai…
jún. 25
9:21
Arany Kupa: amerikai címvédés (Behaviour)
A házigazda Egyesült Államok megvédte címét a labdarúgó Arany Kupában, miután a chicagói döntőben 2-1-re verte Mexikót. A CONCAFAF térség bajnokságán negyedszer diadalmaskodó amerikaiak sikerükkel kvalifikálták magukat a 2009-es dél-afrikai Konföderációs Kupára.
jún. 25
9:38
David Beckham - az utolsó vallomás (Infostart)
Több éves várakozás után hódította vissza a spanyol bajnoki címet a Real Madrid labdarúgócsapata. A sikerben nem kis része volt a tavasszal ismét csúcsformába lendült David Beckhamnek. Az angol középpályás búcsúinterjújában a Fabio Capello vezetőedzővel folytatott vitájáról is beszélt.
jún. 25
10:22
Atlétika: Gay minden idők második legjobb 200-át futotta (She)
Tyson Gay (képünkön) 19,62 másodperccel, minden idők második legjobb eredményével nyerte a férfi 200 m-es síkfutást az Egyesült Államok atlétikai bajnokságán.
jún. 25
11:11
Újpest FC: Regedei Csaba is a Megyeri úton folytatja (She)
Három évre szóló szerződést kötött az Újpest FC labdarúgócsapatával Regedei Csaba, a REAC és a Győr korábbi védője ? jelentette be hivatalos internetes oldalán a Megyeri úti klub. A 24 éves, kétszeres válogatott játékos június 20. óta edzett együtt a lila-fehérekkel, és végül sikerült megállapodnia az átigazolásról.
jún. 25
11:11
Változatlanul Federer a legjobb (Behaviour)
A múlt heti tornák nem hoztak jelentős változást a férfi teniszezők világranglistáinak élcsoportjában: a hagyományos rangsort továbbra is a svájci Roger Federer vezeti, míg az idei eredmények alapján készülő ATP Race-ben a spanyol Rafael Nadal áll az első helyen.
jún. 25
11:16
Jao Ming 190 centis lányt vesz feleségül (Behaviour)
Augusztusban feleségül veszi barátnőjét Jao Ming, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets kínai kosarassztárja. A menyegzőre a 226 centis center szülővárosában, Sanghajban kerül sor, szűk családi körben. Jao 1999-ben ismerkedett meg a 190 centis, ugyancsak válogatott Je Livel (Ye Li), amikor még a Shanghai Sharksban pattogtatott. Először a 2004-es athéni olimpia…
jún. 25
12:04
A célkeresztben egy még mindig ifjú zseni (Infostart)
Véget ért az európai futballszezon, ám megkezdődött egy másik, legalább olyan izgalmas időszak: az átigazolásoké. A francia Thierry Henry a korábbi évek szappanopera-hosszúságú találgatásai után idén viszonylag simán igazolhat a Barcelonába. Az "új Henry" a spanyol Fernando Torres lehet, akiért némi túlzással fél Európa versenybe szállt.
jún. 25
13:03
Magyar siker a Francia Sakk Kupán (Metropol)
Kállai Gábor nemzetközi nagymester részvételével Strasbourg csapata nyerte meg vasárnap este a 2007-es Francia Sakk Kupát Párizsban.
jún. 25
13:50
Kajak-kenu Európa-bajnokság: útra kész a magyar csapat (She)
A magyar válogatott kedden utazik el a spanyolországi Pontevedrába, ahol csütörtöktől vasárnapig rendezik az idei kajak-kenu Európa-bajnokságot, amelyen hagyományosan a jó szereplés reményében szállnak vízre a küldöttség tagjai. A szövetség (MKKSZ) hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott: kilenc női és 17 férfi kajakos, valamint 13 kenus alkotja az együttest.
jún. 25
13:57
Pelé és Maradona is túl sokat kért a kezdőrúgásért (Behaviour)
Túlzott anyagiasságuk miatt Pelé és Diego Maradona sem fogja elvégezni a Copa America kezdőrúgását Venezuelában. "Sajnos egyiküket sem tudjuk megfizetni, így olcsóbb megoldás után kell néznünk. Szerencsére több baseballsztárunk is van" - jelentette be Eduardo Alvarez sportminiszter, a szervezőbizottság elnöke.
jún. 25
15:07
Wimbledon 2007: Esővel kezdődött az idei megmérettetés (She)
Az eső miatt nem tudták elkezdeni a nyitónap programját közép-európai idő szerint 13 órakor Wimbledonban, az angol nyílt teniszbajnokságon.
jún. 25
15:22
Gokart: sikeres versenyt rendeztek Debrecenben (She)
Több százan fogadták el a kihívást az Old Spice Challenge III. versenysorozat első állomásán, a debreceni gokartrendezvényen - egész nap dübörögtek a gépek a pályán.
jún. 25
15:38
Wimbledonban dideregnek a nézők (Infostart)
Ha Wimbledon, akkor esős, borús idő. Londonban már évek óta esik az eső a nemzetközi teniszverseny első napjain. Nincs ez másként idén sem, most is késlelteti a játékosok pályára lépését a kedvezőtlen időjárás.
jún. 25
15:38
Spanyolország: Capdevilát elengedte a Depor a Villarrealba (She)
Megegyezett a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal a Deportivo La Corunával Joan Capdevila (a kép előterében) átigazolásáról ? közölte a ?sárga tengeralattjárónak? becézett klub.
jún. 25
16:12
Benedek Tibor ismét a Pro Reccóban (Metropol)
Benedek Tibor, a magyar vízilabda-válogatott balkezes klasszisa visszatér Olaszországba: az új idényben a Honvéd után ismét a Pro Recco, a szombaton a Final Four megnyerésével Euroliga-győztes klub játékosa lesz.
jún. 25
16:21
Németország: elhunyt az FC Köln egykori kiváló játékosa (She)
Hosszú betegség után, 71 éves korában elhunyt Hans Sturm, az 1. FC Köln egykori kiváló játékosa, aki két bajnoki címet is ünnepelhetett korábban csapatával.
jún. 25
16:32
Barcelona: Thierry Henry sikeresen átment az orvosi teszteken (She)
Rendben lezajlott Thierry Henry orvosi vizsgálata Barcelonában, így elhárult az akadály a francia klasszis szerződtetése elől.
jún. 25
17:41
Tenisz, Wimbledon: Roger Federer továbbjutott az első fordulóból (She)
Játszmát sem vesztve jutott tovább Roger Federer a wimbledoni teniszbajnokság első fordulójából, ahol az orosz Tejmuraz Gabasvili volt az ellenfele.
jún. 25
18:13
Mentőövet nyújt a KVI a Fradinak? (Infostart)
Szerdán teszi közzé a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) a Ferencvárosi Torna Club Üllői úti stadionjának és a hozzá tartozó területek tulajdonjogának értékesítésére vonatkozó, immár harmadik pályázatát.
jún. 25
20:09
Öttusa Vk, Róma: három magyar a női döntőben (Metropol)
Mindhárom magyar induló bejutott a női döntőbe az öttusázók római Világkupa-versenyén. A csapattól származó információ szerint az 55 fős mezőny két csoportban küzdött a szerdai szereplés lehetőségéért.
jún. 25
20:25
AS Roma: Esposito aláírt (Metropol)
Az olasz élvonalban szereplő AS Roma leigazolta Mauro Espositót, a Caglirai válogatott labdarúgóját. Ezt Massimo Cellino, a Cagliari elnöke jelentette be.
jún. 25
21:35
Ökölvívás: Bedák Pál végső célja a pekingi olimpia (She)
Bedák Pál megnyerte a versenyt a legkisebb súlycsoportban Dublinban, az európai uniós országok bajnokságán.
jún. 25
21:37
Tenisz, Wimbledon: Szávay Ágnes csak kedden lép pályára (She)
A többszöri esőszünet miatt keddre halasztották Szávay Ágnes és a cseh Eva Birnerova mérkőzését az angol nyílt teniszbajnokságon.
jún. 25
22:30
Tenisz, Wimbledon: félbeszakadt a drámai Moya-Henman meccs (She)
Hatalmas csatát hozott, de a sötétedés miatt csak holnap fejeződik be a Carlos Moya-Tim Henman meccs a wimbledoni tenisztornán.
jún. 25
22:47
Júliusban döntenek a Real Madrid edzőjéről (Metropol)
Csak júliusban döntenek arról, hogy ki lesz a vezetőedzője a spanyol bajnok Real Madrid labdarúgócsapatának.

Keresés