2007. június 15. péntek

jún. 15
0:07
Massa és Räikkönen biztos az amerikai győzelemben (Blikk)
A legutóbbi két versenyen nem sok babér termett a Ferrari pilótáinak.
jún. 15
0:11
Polgárék újra együtt sakkoznak (Blikk)
A kétszeres olimpiai bajnok sakkozók ellen száz táblán lehet majd játszani.
jún. 15
0:15
Szávay Ági igazi ász lett (Blikk)
Fél év alatt 107 helyet lépett előre a világranglistán.
jún. 15
0:19
Igaly Diána kilőtte magát az olimpiára (Blikk)
A lonatói Világkupa-viadalon elért ötödik helyével végre ötkarikás indulási jogot szerzett.
jún. 15
0:23
760 millióval doppingol a Barcelona (Blikk)
Ha az ősi rivális győz vasárnap, akkor a katalánok hiába verik meg a Gimnasticot, nem lehetnek bajnokok.
jún. 15
0:27
Terry lakodalmán épít csapatot Abramovics (Blikk)
A Ligakupa- és a FA-kupa-győzelem ellenére több sztár is távozását fontolgatja.
jún. 15
0:31
Zöldasztalnál jut fel a Fradi az NB I-be? (Blikk)
Holnap kiderül, hogy a Ferencváros vagy a jelenleg 2 pont előnnyel vezető Nyíregyháza jut az NB I-be a Keleti csoportból.
jún. 15
0:35
150 munkás két és fél napig építi a ringet (Blikk)
Holnap este nyolcadik alkalommal próbálja megvédeni a WBO félnehézsúlyú világbajnoki övét profi bokszolónk, Erdei Zsolt.
jún. 15
0:39
Öt magyar lép ringbe szombaton (Blikk)
A főmérkőzést vívó Erdei Zsolt mellett négy öklözőnk is ringbe lép a rendezvényen.
jún. 15
6:33
Söpört a San Antonio (Infostart)
A San Antonio Spurs megnyerte Clevelandben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság négy sikerig tartó döntőjének negyedik mérkőzését (83-82) is, és története során negyedszer hódította el a Larry O'Brien Kupát. A négy győzelemig tartó párharc végeredménye 4-0 a San Antonio javára.
jún. 15
9:00
Kubica nem indulhat Indianapolisban (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nem engedi rajthoz állni a hétvégi Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíján a múlt hétvégi montreali futamon szörnyű, ám szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett lengyel Robert Kubicát. A BMW-Sauber elfogadja a döntést, és a német Sebastian Vettelt nevezi az indianapolisi viadalra.
jún. 15
9:18
Mohamed Aida győzött Havannában (Metropol)
Mohamed Aida diadalmaskodott a havannai női tőr Világkupa-versenyen. A 116 indulót számláló mezőnyben a magyar vívó az elődöntőben egy tussal bizonyult jobbnak Ilaria Salvatorinál, majd a fináléban 12-9-re verte a szintén olasz Valentina Vezzalit - a magyar szövetség tájékoztatása szerint.
jún. 15
9:27
Mohamed Aida mindenkit megvert (Behaviour)
Mohamed Aida diadalmaskodott a havannai női tőr Világkupa-versenyen. A 116 indulót számláló mezőnyben a magyar vívó az elődöntőben egy tussal bizonyult jobbnak Ilaria Salvatorinál, majd a fináléban 12-9-re verte a szintén olasz Valentina Vezzalit - a magyar szövetség tájékoztatása szerint. Varga Gabriella a nyolcadik, Knapek Edina a 18., Újlaky Virgine a 34., Kreiss Fanny az 54. helyen végzett.
jún. 15
9:43
Szumó: Bárdosi Sándor és az óriások az Európa-bajnokságon (She)
Az egyik legősibb sportág európai élmezőnye verseng péntektől vasárnapig a 13. szumó Európa-bajnokság érmeiért.
jún. 15
9:48
Kosárlabda: szabálysértés a tisztségviselők megválasztásakor (She)
A Fővárosi Ítélőtábla előtt egyezséget kötöttek a Kecskeméti Kosárlabda Club és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének képviselői. Ezáltal jogerősen lezárult a felek között a tavaly május 29-i közgyűlés óta tartó per, amely azért indult, mert a KKC jogszabálysértőnek tartja a tisztségviselők akkori megválasztását.
jún. 15
9:53
Strandröplabda: kezdődik a mesterverseny Palatinus strandon (She)
Pénteken a margitszigeti Palatinus strandon rendezik meg a Nestea országos bajnokság ötmillió forint összdíjazású mesterversenyének első fordulóját (a további állomások: Abádszalók, Siófok, Budapest ? Városligeti Műjégpálya.
jún. 15
9:59
Kosárlabda: a szerb Zoran Prelevics az új edző Nyíregyházán (She)
Az arab világból szerződtetett szerb edzőt a Marso-Nyíregyházi KK férficsapata. A játékosként a nagy Jugoszlávia válogatottjában is szerephez jutó Zoran Prelevics 1991-től különböző bahreini, katari, egyesült arab emírségekbeli, kuvaiti és egyiptomi csapatoknál dolgozott. Katarban szövetségi kapitány is volt 2002-ben.
jún. 15
10:28
A Forma-1 feje megszüntetné az indianapolisi futamot, vagy csak taktikázik? (Behaviour)
Nincs szükség egyesült államokbeli Forma-1-es futamra - jelentette ki Bernie Ecclestone, az autós gyorsasági világbajnoki sorozat elsőszámú vezetője éppen a hétvégi indianapolisi verseny előtt. Az amerikaiak szerint Ecclestone állításával előnyösebb megállapodást szeretne kicsikarni az indianapolisi rendezőkből.
jún. 15
11:43
Világbajnok focisták Budapesten: magyar-olasz augusztusban (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség megerősítette, hogy augusztus 22-én sor kerül a világbajnok olasz válogatott vendégjátékára Budapesten. Az MLSZ honlapján olvasható Giancarlo Abetének, az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) elnökének faxüzenete, amelyben jelezte, hogy elfogadják a meghívást.
jún. 15
12:39
Magyar K2-expedíció: az amerikaiak komoly problémái (She)
Nem várt veszélyekkel találta magát szemben az az amerikai expedíció, amely új útvonalat mászott a világ második legmagasabb hegycsúcsa, a K2 keleti oldalán. A Chris Warner vezette csapat a teljesen kiismerhetetlen, szakadékokkal teletűzdelt jégesések miatt feladta eredeti tervét, de a csúcsra így is fel akar jutni. Közben a magyar csapat Iszlamabadban tartózkodik, és egyelőre még nem dőlt el,…
jún. 15
12:50
Minden kerékpáros gyanús a Tour de France igazgatója szerint (She)
A Tour de France igazgatója, Patrice Clerc szerint minden kerékpáros gyanús és így is kell bánni velük.
jún. 15
15:30
NHL: Ruff marad a Buffalo edzője (Metropol)
Minden idők legsikeresebb buffalói edzője, Lindy Ruff elfogadta a klub hároméves ajánlatát, és marad az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő csapatnál.
jún. 15
15:32
Erőemelés: Sas Sándor bronzérmes a mozgáskorlátozottak Eb-jén (Metropol)
Sas Sándor bronzérmes lett a mozgáskorlátozott erőemelők görögországi Európa-bajnokságán. A plusz 100 kg-os súlycsoportban érdekelt magyar versenyző egyéni csúccsal, 205 kg-mal végzett a harmadik helyen.
jún. 15
16:18
Futsal Eb, Debrecen: elégedetten távozott a szemlebizottság (She)
Elégedetten távozott az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kéttagú küldöttsége Debrecenből, miután szemrevételezte a 2009-es futsal Európa-bajnokság lehetséges városi helyszíneit - áll a debreceni polgármesteri hivatal által pénteken kiadott sajtóközleményben.
jún. 15
16:29
Hatalmas botrány az angol élvonalban: sokkolták a Chelsea-t (Infostart)
Öt futballklubot és nyolc ügynököt nevezett meg az a bizottság, amely az angol élvonalban tapasztalható esetleges visszaéléseket vizsgálja. A klubok között szerepel az idén ezüstérmes, az előző két bajnokságot megnyerő Chelsea is.
jún. 15
17:48
Ferrari: fényévekre Alonsótól (Infostart)
A címvédő spanyol Fernando Alonso volt a leggyorsabb az Egyesült Államok Forma-1-es Nagydíjának első szabadedzésén. A McLaren sztárját a német Nick Heidfeld (BMW) és csapattársa, az éllovas angol Lewis Hamilton közelítette meg a legjobban.
jún. 15
18:15
Bundesliga: egy korábbi játékos beismerte, hogy doppingolt (She)
Günter Schlipper elismerte, hogy a 80-as években doppingolt, amikor a labdarúgó Bundesligában szereplő MSV Duisburg játékosa volt.
jún. 15
19:14
Tenisz, Barcelona: Saughnessy - Gallovits döntő lesz (She)
A negyeddöntőben Szávay Ágnest búcsúztató Maghann Shaughnessy a pénteki mérkőzését is megnyerte, ezzel bejutott a fináléba a 145 ezer dollár összdíjazású barcelonai salakpályás női tenisztornán.
jún. 15
19:30
Fogathajtó Vk: Dobrovitz vezet a díjhajtás után (Metropol)
A viadalon egyes és kettesfogatok is szerepelnek, mindhárom kategória számára az országos bajnokság második fordulója a verseny, a ketteseknek pedig még válogató is az augusztus végén kezdődő vb-re.
jún. 15
20:50
Két évre eltiltották Bassót (Metropol)
Az Olasz Kerékpáros Szövetség kétéves eltiltással sújtotta a doppingbotrányba keveredett Ivan Bassót.
jún. 15
20:56
Birkózás: elhunyt Sillai László, korábbi birkózó-világbajnok (She)
Hatvannégy éves korában súlyos betegségben elhunyt pénteken Sillai László korábbi kötöttfogású birkózó-világbajnok.
jún. 15
20:58
Görög labdarúgás: Teodorosz Zagorakisz visszavonult (She)
Teodorosz Zagorakisz (képünkön), az Európa-bajnok görög labdarúgó-válogatott csapatkapitánya bejelentette visszavonulását.
jún. 15
21:28
Ezúttal a Honvéd alázta a Vasast (Infostart)
A Honvéd 12-6-ra nyert a Vasas ellen a férfi vízilabda-bajnokság döntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban 2-1-re szépített.
jún. 15
21:28
Kerékpár: két évre eltiltották Ivan Bassót, aki elfogadja a döntést (She)
Az Olasz Kerékpáros Szövetség kétéves eltiltással sújtotta a doppingbotrányba keveredett Ivan Bassót. Mivel csapata felfüggesztette versenyzési jogát az ügy lezárásáig, így a 29 éves kerekes nyolc hónapja nem versenyzett, melynek köszönhetően az eltiltás kezdetét 2006. október 24-étől számítják.
jún. 15
21:30
Kerékpár: két évre eltiltották Ivan Bassót (She)
Az Olasz Kerékpáros Szövetség kétéves eltiltással sújtotta a doppingbotrányba keveredett Ivan Bassót.
jún. 15
21:49
A McLaren továbbra is a Ferrari előtt (Infostart)
A McLaren pilótái uralták a második szabadedzést az Egyesült Államok Forma-1-es Nagydíján. A Ferrari valamennyit faragott hátrányából.
jún. 15
22:21
Tenisz, Queen?s Club: Rafael Nadal kikapott Nicolas Mahuttól (She)
A Londonban zajló, 680 ezer euró összdíjazású Queen?s Club-i füvespályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal (KÉPÜNKÖN) két játszmában vereséget szenvedett a francia Nicolas Mahuttól.

Keresés