2007. június 11. hétfő

jún. 11
0:38
Madár: Megtöröm az átkot (Blikk)
Még szerencse, hogy Erdei Zsolt nem babonás. A WBO félnehézsúlyú bokszvilágbajnoka így angyali nyugalomban készülhet immáron nyolcadik címvédésére, ahol az amerikai George Blades (32) lesz az ellenfele a budapesti SYMA csarnokban.
jún. 11
0:42
Kálovics Anikó győzött Bernben (Blikk)
Bern - Kálovics Anikó (30) fantasztikus formában van. A futónő tavasszal már több nemzetközi versenyen is kimagasló eredményt ért el.
jún. 11
0:46
Idén aranyat akar a Vasas (Blikk)
A találkozó egyik hőse Varga Dániel (23) volt, aki két gólt lőtt.
jún. 11
0:50
Janics összeomlott (Blikk)
"Nincs mit mondanom a történtekről, Kati jobb volt nálam, ehhez nincs mit hozzáfűzni.
jún. 11
0:54
Henin Párizs királynője (Blikk)
Henin 2005 után sorozatban harmadszor nyert a Roland Garroson.
jún. 11
0:58
Talma mögött a világ (Blikk)
Talmácsi Gábor az első rajtkockából vágott neki a futamnak.
jún. 11
1:02
Élete legjobb formájában nyert EB-t a fehérváriak öttusázója (Blikk)
Riga - Pályafutásának legszebb napját élte meg szombaton Horváth Viktor a lettországi öttusa-Európa-bajnokságon.
jún. 11
1:06
Már temetik a Fradit (Blikk)
Budapest - Már csak a csoda mentheti meg a Ferencváros labdarúgócsapatát attól, hogy jövőre is az NB II-ben játsszanak. Az FTC a bajnokság utolsó előtti fordulójában csak 2-2-es döntetlent játszott a Budafokkal, s így jelképesen egy újabb szöget ütöttek be a klub koporsójába. Ha a csapat nem jut fel az NB I-be, újabb százmillióktól esik el a 2,2 milliárd forint adóssággal küzdő klub, a zöld-fehér…
jún. 11
1:10
Real: pokolból a mennybe (Blikk)
Zaragoza-Barcelona - Tizennyolc másodperc alatt a mennyet és a poklot is megjárta a Real Madrid és a Barcelona focicsapata. A spanyol bajnokság 37. fordulójának két sztárcsapata pontazonossággal vágott neki, és két perccel a lefújás előtt úgy tűnt, bajnok lehet a Barcelona.
jún. 11
1:14
Zidane már kibékült a vb-bíróval (Blikk)
La Manga - Egy év után találkozott először Zinedine Zidane (34) az őt kiállító futballbíróval. Mint ismert, a franciák visszavonult labdarúgója a tavalyi, az olaszok ellen elvesztett vb-döntőben lefejelte Marco Materazzit, amiért Horacio Elizondo (43) kiállította őt.
jún. 11
1:18
Nagyék fél lábbal már az EB-n vannak (Blikk)
Kaunas - Egy lépéssel közelebb került a magyar férfi kézilabda-válogatott a norvégiai Európa-bajnoksághoz, miután a selejtezőn Litvániát 28-23-ra legyőzte, de úgy is mondhatnánk, fél lábbal már az EB-n van.
jún. 11
1:22
Feketelista a Tour de France-on (Blikk)
London - Minden idők legszigorúbb Tour de France-a következik. A nemzetközi szövetség és a világ leghíresebb országúti kerékpáros-versenyének francia rendezői olyan szigorú dopping-ellenőrzési rendszert dolgoztak ki, amilyen eddig még egyetlen világversenyen sem volt.
jún. 11
1:26
Hamilton gyűlöli a sztárságot (Blikk)
Montreal - Csodálatos jövő vár Lewis Hamiltonra (22). Legalábbis a szakemberek szerint. Ha hinni lehet nekik, akkor a McLaren-Mercedes újonc autóversenyzője nemcsak a Forma-1-es mezőny legjobbja, hanem a világ legnépszerűbb sportolója is lesz néhány éven belül. A lapzártánk után kezdődött Kanadai Nagydíjon az élről indult Hamilton azonban továbbra is szerény akar maradni.
jún. 11
1:27
Kubica megúszta az ijesztő balesetet (Infostart)
Már hétfőn kiengedhetik a kórházból Robert Kubicát, aki hatalmasat bukott a Forma-1-es Kanadai Nagydíjon.
jún. 11
1:30
Ezüstös lett Kovács Ági (Blikk)
Loule - A két héttel ezelőtti, pozsonyi győzelmek után két második helyezéssel gazdagította nemzetközi trófeagyűjteményét Kovács Ágnes.
jún. 11
8:19
NBA: a San Antonio a második meccsen sem kegyelmezett (She)
Az észak amerikai kosárlabda bajnokság (NBA) döntöjének második felvonásában 103-92-es győzelmet ért el a San Antonio Spurs együttese a Cleveland Cavaliers ellen Texasban. Ezzel már 2-0-ra vezetnek Tim Duncanék a párharcban. Folytatás magyar idő szerint szerda hajnalban Clevelandben.
jún. 11
9:24
Szenzációs fordulat David Beckham életében (Infostart)
Nem akármilyen napokat él David Beckham: az angol labdarúgót fél évvel ezelőtt még együttese, a Real Madrid keretéből is kitették, amikor kiderült, hogy nyártól a Los Angeles Galaxyhoz igazol. Azóta visszatért a válogatottba és bajnok lehet Spanyolországban - nem csoda, hogy a királyi gárda nem akarja elengedni...
jún. 11
9:26
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó fél pontra a továbbjutástól (Metropol)
Lekó Péter 3-1-re vezet az orosz Jevgenyij Barejev ellen, így fél pontnyira van a továbbjutástól a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló, 480 ezer dollár összdíjazású tornáján, miután negyeddöntős párharcuk vasárnapi, negyedik mérkőzése döntetlennel ért véget.
jún. 11
9:28
Gördeszka az olimpián? (Metropol)
A gördeszka olimpiai programba való felvételét javasolja a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI). Az UCI - amelynek égisze alatt rendezik meg a gördeszkaversenyeket - szeretné, ha már a 2012-es londoni játékokon ott lehetne a fiatalok körében egyre népszerűbb sportág.
jún. 11
13:03
Öttusa, Eb: ígéretes magyar kezdés férfi váltóban (She)
Jól indult a magyarok számára az ötödik nap a rigai öttusa Európa-bajnokságon: a Horváth Viktor, Balogh Gábor, Németh Róbert összeállítású váltócsapat lövészetben a második legjobb eredményt érte el a 14 válogatottat felvonultató mezőnyben.
jún. 11
13:03
Öttusa Eb: jó kezdés férfi váltóban (Metropol)
Jól indult a magyarok számára az ötödik nap a rigai öttusa Európa-bajnokságon: a Horváth Viktor, Balogh Gábor, Németh Róbert összeállítású váltócsapat lövészetben a második legjobb eredményt érte el a 14 válogatottat felvonultató mezőnyben.
jún. 11
13:04
Mégsem tört el Kubica lába a tegnapi F1-versenyen (Behaviour)
A legfrissebb jelentések szerint a lengyel Robert Kubica jóformán sértetlenül megúszta szörnyű balesetét vasárnap a Forma-1-es világbajnokság Kanadai Nagydíján. A BMW-Sauber pilótája a 27. körben a szezon eddigi legnagyobb bukását szenvedte el: Trullival harcolt, amikor elvesztette uralmát az autó felett, riválisa hátsó kerekét érintve a levegőbe emelkedett, óriási sebességgel a falnak csapódott,…
jún. 11
13:05
Kerékpár, Szlovákia: Remák Zoltán szakaszgyőzelme (She)
Remák Zoltán (képünkön) nyerte a nagy hagyományokkal rendelkező Kassa-Tátra-Kassa hegyi körverseny második szakaszát, s végül az összetett versenyben a cseh válogatott Jan Barta mögött a második helyen végzett.
jún. 11
13:06
Bajnokoknak kijáró ünneplés fogadta a teniszezőket (Behaviour)
Több mint tízezres tömeg köszöntötte Belgrádban a francia nyílt teniszbajnokságon finalista Ana Ivanovicot, illetve elődöntős Jenela Jankovicot és Novak Djokovicot. A három szerb kiválóság a városháza erkélyéről üdvözölte a zászlókat lengető sokaságot, és Djokovic a vasárnap esti népünnepélyen közölte: egy napon ők lesznek a világ legjobbjai. Ivanovic Justine Henintől kapott ki a végjátékban, és…
jún. 11
13:08
Triatlon-Vk, Vancouver: Lipták Tamás 42., Szabó Zita feladta (She)
jún. 11
13:35
Arab kézbe kerülhet az Arsenal (Infostart)
Miután a Liverpoolt nem sikerült megszereznie, most egy másik angol élvonalbeli labdarúgóklubot, az Arsenalt nézte ki magának a multimilliomos arab Mohammed al-Hashimi.
jún. 11
13:35
Tenisz, világranglista: Nadal megugrott, Federer lemondta (She)
A férfi teniszezők hagyományos pontszámításon alapuló világranglistáján változatlanul a svájci Roger Federert találjuk az első helyen, aki őrzi biztos előnyét a második spanyol Rafael Nadallal (képünkön) szemben, ám a kizárólag az idei eredményeket összesítőn ATP RACE-en utóbbi növelni tudta előnyét.
jún. 11
14:37
Öttusa Eb: hatodik helyen áll a magyar férfiváltó az úszás után (She)
A magyar csapat a hatodik helyen áll az úszás után a rigai öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében.
jún. 11
14:59
Kemény Dénes: "Mindenkinek össze kell szorítania a fogát" (Infostart)
A Vasas 7-6-ra verte a férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzésén a címvédő Honvédot szombaton. Kemény Dénes, a válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádiónak elmondta: teljesen megérdemelt az angyalföldiek sikere. Az angyalföldiek meghatározó játékosai nagyon jól teljesítettek, míg a Honvéd kulcsemberei önmagukhoz képest keveset nyújtottak - tette hozzá.
jún. 11
15:59
Jorkyball: újoncként a 10. helyen végzett a magyar bajnok (She)
Az elmúlt hétvégén tartották az idei jorkyball Bajnokok Ligája döntőjét a Párizs melletti Wissous-ban. A magyar színeket a budapesti B13 (Gyarmati Dániel, Gold Attila, Csáki Norbert, Nemes Koppány, Dechert Áron) csapata képviselte.
jún. 11
16:04
Röplabda: Mózer Zoltán Tirolban folytatja pályafutását (She)
jún. 11
16:43
EURO 2008, szurkolói botrány: dán fellebbezés az UEFA-döntés ellen (She)
A Dán Labdarúgó Szövetség (DBU) hétfőn hivatalosan is fellebbezett az európai szövetség (UEFA) pénteki döntése ellen, amellyel a szervezet szankcionálta a június 2-i, svédek ellen félbeszakadt Európa-bajnoki selejtezőn történteket, többféle büntetést is kiróva a dánokra.
jún. 11
16:57
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó indulhat a nyolcas vb-tornán (Metropol)
Lekó Péter remizett az orosz Jevgenyij Barejevvel a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló, 480 ezer dollár összdíjazású tornáján, így 3,5-1,5-re megnyerte a negyeddöntős párharcot.
jún. 11
17:13
Bajnokok Ligája-döntős jégkorongozó Újpesten (Metropol)
Kétszeres Bajnokok Ligája-döntős játékossal erősített az Újpest jégkorongcsapata. A szlovák Anton Lezo 2005-ben a Dukla Trencinnel hatodik, idén pedig a HK Zilinával negyedik lett a BL hatos fináléjában.
jún. 11
17:15
Erdei Zsolt meg akar felelni a magyar szurkolóknak (Infostart)
Erdei Zsolt három év után ismét hazai közönség előtt lép szorítóba. A 33 éves magyar ökölvívó szombaton a fővárosi SYMA-csarnokban az amerikai George Blades ellen védheti meg hetedik alkalommal a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoki címét. Erdei Zsolt az InfoRádiónak elmondta: nagyon izgul, hogy a magyar közönségnek megfeleljen. Hozzátette: a felkészülése jól sikerült, és jó formában…
jún. 11
17:15
A magyar bajnok sikere a szombathelyi Világkupán (Metropol)
Magyar siker született Szombathelyen, a 42. Savaria Nemzetközi Táncfesztiválon a Latintáncok Világkupáján, amelyen a világranglista-éllovas Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda kettős végzett az első helyen.
jún. 11
17:20
Erdei farkasszemet nézett ellenfelével (Blikk)
Összeméri erejét a budapesti SYMA csarnokban Erdei Zsolt és George Blades.
jún. 11
17:47
Tenisz, Barcelona: Szávay Ágnes főtáblás (She)
A világranglista 82. helyén álló Szávay Ágnes feljutott a főtáblára a 145 ezer dollár összdíjazású barcelonai salakpályás tenisztornán, miután a selejtező harmadik fordulójában ?legyőzte? Marta Marrerót.
jún. 11
18:08
Formula-1: Robert Kubica elhagyta a montreali kórházat (She)
Elhagyta a monterali kórházat Robert Kubica, aki súlyos balesetet szenvedett az 58. Formula-1-es világbajnokság vasárnapi Kanadai Nagydíján. A BMW-Sauber lengyel versenyzője megköszönte az orvosi stáb áldozatos munkáját, s már semmilyen testrésze sem fáj.
jún. 11
18:10
Öttusa Európa-bajnokság: hetedikek a magyarok a futás előtt (She)
A magyar csapat a hetedik helyen áll az utolsó szám előtt a rigai öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében.
jún. 11
19:05
Öttusa Eb: ötödikek a magyarok a férfi váltóversenyben (Metropol)
Az ötödik helyen végzett a Horváth Viktor, Balogh Gábor, Németh Róbert összeállítású magyar csapat a rigai öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében.
jún. 11
19:38
Huszti év végéig nem szerepelhet a válogatottban (Infostart)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége hétfői rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs december 31-ig nem léphet pályára a válogatottban.
jún. 11
20:26
Asztalitenisz női Extraliga: bajnok a Postás SE (Metropol)
A házigazda Postás SE Budapest 5-5-ös döntetlent játszott az 1968 óta mindig bajnok Statisztikával az asztalitenisz női Extraliga utolsó fordulójának csúcsrangadóján, s ezzel megszerezte az aranyérmet.
jún. 11
20:55
Megvan a siker receptje: a sokk is segítette Beckhamet (Infostart)
Saját érdemének is tekinti Steve McClaren, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy a korábban kegyvesztett David Beckham másodvirágzását éli, és a nemzeti csapatban is remekel. A tréner a tavalyi vb után kihagyta a Real Madrid középpályását a keretből, ám szerinte ez csak erősebbé tette a futballistát.

Keresés