2007. május 30. szerda

máj. 30
0:09
Lenyomják a Csabát? (Blikk)
A csa­ba­i­ak a ki­esés el­ke­rü­lé­sé­ért, a fradis­ták a baj­no­ki cí­mért har­col­nak.
máj. 30
0:13
Sakk: Polgár vesztett, Lékó győzött a nyolcaddöntőn (Blikk)
Elisz­ta - Egyelőre fe­le­má­san áll­nak a ma­gya­rok a nyol­cad­dön­tő má­so­dik for­du­ló­ja után a sakk­vi­lág­baj­nok-je­löl­tek Elisztában zaj­ló tor­ná­ján: Lékó Pé­ter nyert, Pol­gár Ju­dit vi­szont ki­ka­pott.
máj. 30
0:17
Várhidinek nem kellenek a debreceniek (Blikk)
A hét vé­gén be­fe­je­ző­dött a lab­da­rú­gó-NB I idei sze­zon­ja, si­mán ­nyert a Deb­re­cen. Ám a a baj­nok­tól csak Dzsu­dzsák Ba­lázs ne­ve sze­re­pel a kapitány keretében.
máj. 30
0:21
Gerát elengedi a West Bromwich? (Blikk)
Jövőre is má­sod­osz­tá­lyú baj­nok­ság­ban fut­bal­lo­zik a West Bromwich Albion, ám az nem biz­tos, hogy Gera Zol­tán­nal.
máj. 30
0:25
Viszlát, fiúk! (Blikk)
El­bú­csú­zott az MTK-tól Né­meth Krisz­ti­án (18) és Si­mon And­rás (17). A já­té­ko­sok­nak há­rom hét múl­va kell meg­je­len­ni­ük új klub­juk­nál, a Baj­no­kok Ligá­ja-dön­tős Li­ver­pool­nál.
máj. 30
0:29
Rács mögött Görbiczék (Blikk)
A Győr női ké­zi­lab­da­csa­pa­tá­nak vi­lág­klas­­szis irá­nyí­tó­ja klub­tár­sá­val, Hornyák Ág­nes­sel lá­to­gat­ta meg a sop­ron­kőhidai fegy­in­té­ze­tet.
máj. 30
0:33
Czink búcsúja a Roland Garroson (Blikk)
Pá­rizs - Az első for­du­ló­ban ki­esett Czink Me­lin­da (24) a fran­cia nyílt nem­zet­kö­zi te­nisz­baj­nok­ság női egye­se­i­nek küzdelmeiből, az iz­ra­e­li Tzi­po­ra Obzil­er (33) ver­te két játsz­má­ban, 6:3, 6:4-re.
máj. 30
7:24
NBA: nyert és egyenlített a Cleveland a Detroit ellen (She)
Az NBA, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság rájátszásában az elődöntő negyedik mérkőzésén Clevelandben nyert négy ponttal a házigazda Cavaliers a Detroit Pistons ellen, így a négy győzelemig tartó párharc állását 2-2-re alakította.
máj. 30
7:46
Sokkoló bejelentés: visszavonul a Manchester United sztárja (Infostart)
Visszavonul a válogatott fellépésektől a Manchester United walesi sztárja, Ryan Giggs - értesült a The Sun. A bulvárlap úgy tudja, a labdarúgó szerdán jelenti be hivatalosan is döntését, ami alighanem sokkolja majd John Toshack szövetségi kapitányt, aki így nem csak legjobb játékosát, de csapatkapitányát is elveszíti.
máj. 30
8:13
Drámai vallomás: "Beckhamtől függ a sorsom" (Infostart)
Nagyon nehéz helyzetben van az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Steve McClaren csapatának ugyanis a jövő héten győznie kell az Észtország elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőn, egyébként a David Beckhamet újra behívó szakembernek alighanem távoznia kell posztjáról.
máj. 30
8:45
Már csak két nap és megtörténik a Beckham-csoda (Infostart)
Már csak két nap, s megtörténik, amire szinte senki sem számított: David Beckham az angol válogatott tagjaként pályára lép az új Wembleyben. Ráadásul a brazilok ellen. Ráadásul a saját, családi páholyból figyelő rokonok előtt. A Beckham saga egy újabb felvonása...
máj. 30
10:07
EURO 2008: Ferdinand és Dawson nélkül az angolok az észtek ellen (She)
Ágyéksérülés miatt Rio Ferdinand és Michael Dawson sem szerepelhet az angol labdarúgó-válogatott következő két mérkőzésén. Pénteken a Wembleyben Brazília lesz az ellenfél, majd jövő szerdán már észtországi Eb-selejtező vár Steve McClaren együttesére.
máj. 30
10:12
Letartóztatták a Los Angeles Lakers tulajdonosát (Infostart)
Ittas vezetés miatt letartóztatták Jerry Busst, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt Los Angeles Lakers tulajdonosát.
máj. 30
10:46
Sokat érhet Beckham (Behaviour)
Steve McClaren, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint nagyban befolyásolhatja jövőjét David Beckham visszahívása. "Az újév óta figyelem David teljesítményét és meg kell hogy mondjam, még sohasem láttam ennyire jó formában. Azért hívtam meg ismét a csapatba, mert a szurkolók jó játékot és győzelmeket akarnak látni. Ebbe a döntésbe ugyanúgy belebukhatok, mint amennyit nyerhetek…
máj. 30
12:30
Finndingi Eb: nagy mezőny 12 magyarral (Metropol)
Hétfőn kezdődik Balatonföldváron a vitorlázó Finndingi Európa-bajnokság, amely idén az egyetlen hazai világverseny olimpiai számban a felnőttek között.
máj. 30
13:34
Olympique Lyon: Perrin az új vezetőedző (Behaviour)
Alain Perrin lett a francia bajnok Olympique Lyon labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Az 50 éves szakvezető a Sochaux-tól - amellyel ebben a szezonban Francia Kupát nyert - kerül az együtteshez. A tréner a múlt héten lemondott Gerard Houllier-t váltja a Lyon kispadján.
máj. 30
14:59
Eb-selejtező: előbb dán, majd spanyol játékvezetők (She)
A szombati Görögország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőn dán, a szerdai, norvégiai mérkőzésünkön pedig spanyol játékvezetői négyes dirigál majd.
máj. 30
15:04
Atlétika, U23-as Eb: negyvenhat ország versenyzői Debrecenben (She)
Az előzetes nevezések alapján 46 ország jelezte részvételét a július 12-15-én sorra kerülő debreceni U23-as atlétikai Európa-bajnokságon. A magyar szövetség legalább 40 hazai versenyző indítását tervezi.
máj. 30
15:09
Kajak-kenu: kijelölték a magyar maratoni keretet az Eb-re (She)
Kijelölték a magyar maratoni kajak-kenu válogatott keretét a júliusi trencséni Európa-bajnokságra. Az Eb egyben válogató lesz a szeptemberi győri világbajnokságra. Elsősorban nem a helyezések, hanem a mezőnyök erőssége és az időeredmények döntenek a kvalifikálásról.
máj. 30
15:25
Olympique Lyon: Alain Perrin lehet az új vezetőedző (She)
Hivatalos források ugyan még nem erősítették meg, de a a Reuters hírügynökség egy, a klubhoz közeli forrásra hivatkozva már közhírré tette, hogy Alain Perrin (képünkön) lett a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban egyeduralkodó, egymás után hatodik bajnoki aranyérmét begyűjtő Olympique Lyon új vezetőedzője.
máj. 30
15:48
Könyvet írt a legendás futballcsászár Albert Flórián (Blikk)
Budapest - Mint Kosztolányi Dezső fái, úgy tartozom az Üllői úthoz.” Nincs olyan ember az országban, aki vitatkozna Albert Flórián (65) ezen kijelentésével. Abban ugyanis még a legvérmesebb Újpest-, Vasas-, Diósgyőr-szurkolók is egyetértenek a fradistákkal, hogy Albert neve egyet jelent a Ferencvárossal. A magyar futball Császára a tegnap megjelent, Életem a Fradi című könyvében mesél a csodálatos…
máj. 30
16:08
F-1: a Nemzetközi Automobil-szövetség ?felmentette? a McLarent (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség szerdán délután közleményben tudatta, nem találta vétkesnek a McLaren-Mercedest a Monacói Nagydíj kapcsán, így semmilyen büntetést nem szab ki.
máj. 30
16:22
Nem volt sportszerűtlen a McLaren, a Ferrari öt éve egymilliós büntetést kapott (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megállapította, hogy a McLaren-Mercedes istálló nem szegte meg a szabályokat vasárnap: a gyanú szerint a spanyol Fernando Alonso sportszerűtlen körülmények között végzett az élen csapattársa, a brit Lewis Hamilton előtt a Forma-1-es Monacói Nagydíjon.
máj. 30
18:38
Giro d'Italia: Simoni nyerte az utolsó hegyi szakaszt, Di Luca őrzi vezető helyét (Metropol)
Az olasz Gilberto Simoni nyerte a Giro d,Italia olasz országúti kerékpáros körverseny szerdai, 17. szakaszát, amely az idei viadal utolsó hegyi etapja volt.
máj. 30
19:34
Férfi vízilabda ob I: eltiltották a verekedő játékosokat (She)
A Magyar Vízilabda Szövetség fegyelmi bizottsága eltiltotta azokat a játékosokat, akiket felelősnek talált abban, hogy verekedésbe torkollott a vasárnapi Pécs-Újpest bajnoki mérkőzés.
máj. 30
20:33
Ez komoly: magyar-olasz meccs augusztusban a Puskás stadionban (Behaviour)
A két szövetség vezetőinek aláírásával hivatalossá vált, hogy augusztus 22-én a budapesti Puskás Ferenc Stadionban lép pályára a négyszeres világbajnok, jelenleg is címvédő olasz labdarúgó-válogatott. Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke arról tájékoztatta az MLSZ honlapját, hogy Zürichben - ahol ezekben a napokban zajlik a FIFA tisztújító kongresszusa - kemény egyeztetéseket…
máj. 30
20:59
Budapest Bank Férfiliga: hazai pályán nyert, így 7. lett a Győr (She)
Hazai pályán 40-34-re a Seat-Győr férfi kézilabdacsapat a Budapest Bank Férfiliga rájátszásában, így a zöld-fehérek lettek a hetedikek a bajnokságban.
máj. 30
20:59
Augusztusban Budapesten játszik a világbajnok olasz futballválogatott (Infostart)
Az MLSZ honlapjának értesülése szerint augusztus 22-én Budapesten játszik a világbajnoki címvédő olasz válogatott. A találkozóra vonatkozó szerződést szerda este Zürichben írta alá Kisteleki István, a magyar szövetség elnöke.
máj. 30
21:04
Férfi kosárlabda NB I: Debrecenben nyert a Hódmezővásárhely (She)
A Hódmezővásárhely férfi kosárlabdacsapata hét ponttal nyert Debrecenben a kosárlabda NB I alsóházi rájátszásában.
máj. 30
21:58
Magyar válogatott: Huszti lemondta a görögországi szereplést (She)
Huszti Szabolcs, a német Hannover 96 légiósa nem utazik el a magyar labdarúgó-válogatottal csütörtökön a szombati Görögország elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
máj. 30
22:16
Randalíroztak a szurkolók Békéscsabán (Behaviour)
Több mint tíz szurkolót állítottak elő szerda este Békéscsabán, garázdaság, illetve verekedés miatt - közölte az MTI-vel a rendőrség. A fővárosból, illetve Pest megyéből a Békéscsaba-Ferencváros labdarúgó-mérkőzésre érkezett tíztagú csoport már a meccs előtt kezdte a randalírozást a város főutcáján. Egy szórakozóhely teraszának székeit dobálták, majd sikertelenül próbáltak betörni egy kirakatot -…
máj. 30
22:25
Labdarúgó NB I: Cristian Cigan lett a legrosszabb játékos (She)
Mint minden idény végén, a Nemzeti Sport ezúttal is összeállította a magyar első osztályban szereplő labdarúgók rangsorát, a munkatársaink által adott osztályzatok alapján.
máj. 30
23:57
Németország: Felix Magath lett a Wolfsburg új edzője (She)
Felix Magathot nevezték ki a német labdarúgó Bundesligában szereplő Wolfsburg vezetőedzőjének.

Keresés