2007. május 15. kedd

máj. 15
0:08
Bravó, fiúk! (Blikk)
Bravúros döntetlennel kezdte meg szereplését a magyar U19-es labdarúgó-válogatott az írországi EB-selejtezőben.
máj. 15
0:08
Mindent bukik a Barca? (Blikk)
Nagyot fordult a világ a Barcelona labdarúgócsapatával egy év alatt. Tavaly mindenki a katalánokat ünnepelte.
máj. 15
0:08
Geráék egy meccsre a Wembleytől (Blikk)
Idegenben nyert a West Bromwich Albion a Wolverhampton ellen az angol labdarúgó-bajnokságban a rájátszás első meccsén.
máj. 15
0:08
Kanada lett a világbajnok (Blikk)
Moszkva - Kanada immár egyedüliként vezeti a jégkorong-világbajnokságok örökranglistáját. A juharlevelesek vasárnap könyvelhették el 24. aranyérmüket, miután a vb-döntőben 4-2-re legyőzték a finneket.
máj. 15
0:08
Ki sír a végén? (Blikk)
Őrületes hajrá várható a labdarúgó-NB I alsóházában. Soha nem látott küzdelemben dőlhet el.
máj. 15
0:08
Hamilton az újoncok királya (Blikk)
Újonc pilóta lábai előtt hever a Forma-1 teljes mezőnye! Lewis Hamilton (22) mind a négy idei futamon dobogóra állhatott.
máj. 15
7:32
NBA: idegenben nyert a Cleveland és a Phoenix (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának második körében a Cleveland és a Phoenix is idegenben győzött, ezzel a Cavaliers már 3-1-re vezet a New Jersey Nets ellen, a Suns pedig összesítésben egyenlített a San Antonio ellen, a párharc állása 2-2.
máj. 15
7:43
NHL: bajban a Buffalo, közel a söpréshez az Ottawa Senators (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keleti főcsoportdöntőjének harmadik mérkőzését is az Ottawa nyerte, a Senators együttese ezúttal hazai környezetben, Daniel Alfreddson találatával kerekedett felül a Buffalo Sabres gárdáján.
máj. 15
7:46
A Kisfőnök mindenki rémálma (Infostart)
Rafa Benítez, a Liverpool edzője azt mondta Kisfőnöknek becézett játékosáról: Minden futballista rémálma ellene játszani. Az athéni találkozó előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a "Vörösök" középpályása, Javier Mascherano a "soros".
máj. 15
7:46
A Kisfőnök mindenki rémálma (Infostart)
Rafa Benítez, a Liverpool edzője azt mondta Kisfőnöknek becézett játékosáról: Minden futballista rémálma ellene játszani. Az athéni találkozó előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a "Vörösök" középpályása, Javier Mascherano a "soros".
máj. 15
8:50
Az argentin szupersztár a Real Madridba tart? (Infostart)
Brit lapértesülés szerint a West Ham United labdarúgója, Carlos Tevez a Real Madridba tart. Nem is akármekkora összegért, az argentin játékos ára ugyanis 30 millió font (közel 11 milliárd forint). Más kérdés, hogy ebből az összegből az angol klub valószínűleg egy fillért sem lát majd.
máj. 15
9:03
Tour de France, dopping: megkezdődött Landis tárgyalása (Metropol)
A Los Angeles melletti Malibuban megkezdődött a doppingvétséggel vádolt, a tavalyi Tour de France országúti kerékpáros körversenyen győztes Floyd Landis meghallgatása az Egyesült Államok Doppingellenes Bizottságánál (USADA).
máj. 15
9:31
A csodanő és Schwarzenegger legyőzője Budapesten - képgaléria (Infostart)
Valódi világsztárok érkeztek hétfőn Budapestre. A nyolcszoros Mr. Olympia győztes testépítő, Ronnie Coleman és Tímea Majorova egy fővárosi versenyen zsűrizett. Meglehetősen jó hangulatban, hiszen az amerikai sportoló a magyar fővárosban ünnepelte 43. születésnapját.
máj. 15
9:44
Argentína: elhunyt az olimpiai bizottság korábbi elnöke (She)
Nyolcvanegy éves korában szívinfarktusban elhunyt Antonio Rodriguez, az Argentin Olimpiai Bizottság volt elnöke, egykori öttusázó, vívó.
máj. 15
9:49
Kerékpár: Floyd Landis ügyvédje a párizsi labort vádolja (She)
A 2006-os Tour de France profi kerékpáros körversenyt megnyerő, majd győzelmétől megfosztott Floyd Landis ügyvédje azzal vádolta meg a védence ügyében eljáró doppingellenes hatóságokat, hogy nem tartották magukat az ellenőrzés során alkalmazandó nemzetközi szabályokhoz.
máj. 15
10:05
Los Angeles Galaxy: Beckham után Abel Xavier érkezik (She)
David Beckham után Abel Xaviert szerződtette a Los Angeles Galaxy, a 34 esztendős portugál válogatott védő másfél évre kötelezte el magát a tengerentúli klubhoz.
máj. 15
10:27
Törökország: Tigana távozik a Besiktastól (She)
Két fordulóval a török labdarúgó-bajnokság vége előtt közös megegyezéssel távozik a Besiktastól Jean Tigana vezetőedző.
máj. 15
10:28
Sakkolimpia a NOB égisze alatt? (Metropol)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) legutóbbi közgyűlésén úgy döntött, hogy állandó meghívott tanácskozási joggal státust biztosít a Magyar Sakk Szövetség (MSSZ) részére.
máj. 15
11:49
Sakk: az olimpia a NOB égisze alá kerülhet (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) legutóbbi közgyűlésén úgy döntött, hogy állandó meghívott tanácskozási joggal státust biztosít a Magyar Sakk Szövetség (MSSZ) részére. Kunos Péter MSSZ-elnök szerint a távlati cél, hogy a sakkolimpia a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) égisze alá kerüljön.
máj. 15
12:00
Kína: úszóbajnokság olimpiai menetrend szerint (She)
A megszokottnál jóval korábbi felkelést is intenzíven gyakorolhatják ezen a héten a legjobb kínai úszók, akik a jövő nyári, pekingi olimpia menetrendjéhez, a majdani reggeli döntőkhöz igazodva szerepelnek az idei országos bajnokságukon.
máj. 15
12:27
Atlétika: Ljubov Gyenyiszovát két évre eltiltották (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) doppingolás miatt két évre eltiltotta Ljubov Gyenyiszovát, a Los Angeles Marathon kétszeres bajnoknőjét.
máj. 15
14:31
Új klubja van Szabicsnak (Infostart)
A másodosztályú FC Augsburghoz igazolt Szabics Imre, a Bundesliga élvonalától minden bizonnyal búcsúzó FSV Mainz 05 magyar labdarúgója. A 26 éves csatár 2010-ig szóló szerződést írt alá új klubjával.
máj. 15
14:48
UEFA-kupa: Finnország és Norvégia is újabb csapatot indíthat (She)
Finnország és Norvégia egy-egy plusz helyet kapott az UEFA-kupában, miután az UEFA Fair Play-bizottsága őket sorsolta ki.
máj. 15
15:04
Duatlon-vb: rekordlétszámú mezőny Győrben (She)
Rekordlétszámú mezőny jön össze a Győrben péntektől vasárnapig tartó duatlon-világbajnokságon: az eseményen 32 ország 852 versenyzője áll rajthoz.
máj. 15
15:27
Három pontot levontak az Újpesttől (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három pontot levont az Újpesttől a lila-fehér klub szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt.
máj. 15
15:59
MLSZ: három pontot levontak az Újpest labdarúgócsapatától (She)
máj. 15
16:15
Férfi kézilabda NB I: Nyíregyházán nyert a Komló együttese (She)
A Komló együttese idegenben szerzett előnyt a férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában, a 11. hely megszerzéséért folytatott párharcban.
máj. 15
17:31
Jégkorong: indulhat az Alba Volán csapata az osztrák bajnokságban (She)
Az Osztrák Jégkorong-szövetség engedélyezte az Alba Volán-Fevita csapatának, hogy indulhasson az Erste Bank Ligában.
máj. 15
18:36
A Sopron lett a bajnok (Infostart)
A Sopron hazai pályán legyőzte a címvédő Pécs együttesét, ezzel összesítésben 3-2-re nyert a női kosárlabda NB I három sikerig tartó döntőjében.
máj. 15
18:47
Újpest: nem fellebbez a lila-fehér klub a döntés ellen (She)
Jogszerű döntést hozott a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága, amikor a szurkolók rasszista viselkedése miatt három pontot levont az Újpest FC NB I-es labdarúgócsapatától ? ismerte el Dányi Szilárd, a csapatot működtető kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette: ami a különböző nézőtéri eseteket illeti, az MLSZ nem következetes a kérdésben. Hangsúlyozta viszont, hogy a szimpatizánsoknak…
máj. 15
18:51
Röplabda: a Nyíregyháza a bajnok (Infostart)
A Nyíregyháza nyerte a női röplabda NB I-es ligabajnokságot, miután a döntő harmadik mérkőzésén is legyőzte - ezúttal 3-1-re - a Gödöllői csapatát, így 3-0-ra megnyerte a párharcot.
máj. 15
18:52
Röplabda: érik a BSE bronzérme a női bajnokságban (She)
Egy lépéssel közelebb került a bronzérem megszerzéséhez a BSE csapata a magyar női röplabda-bajnokságban.
máj. 15
19:05
A Milan legbalszerencsésebb játékosa lehet a csapatkapitány a BL-döntőben (Infostart)
A Milan egyik vezéregyénisége a tavasz elején még távozni akart, aztán a BL-elődöntő után úgy döntött - marad a csapatnál. Az athéni találkozó előtt az InfoRádiÓ honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal az olaszok középpályása, Massimo Ambrosini a soros.
máj. 15
20:03
Férfi kézilabda NB I: újra nyert a Dunaferr együttese (She)
Idegenben nyert a Dunaferr együttese a férfi kézilabda-bajnokságban, így már csak egy győzelem hiányzik, hogy megszerezze a harmadik helyet.
máj. 15
20:24
Röplabda, női bajnoki döntő: a Nyíregyháza a 3. meccsen is nyert (She)
máj. 15
21:08
Manchester City: Beasleyt visszaküldik a PSV Eindhovenhez (She)
Lejárt az egy éves kölcsönadási szerződése a Manchester Citynél DaMarcus Beasleynek, és az angol klub nem számít rá a továbbiakbna.
máj. 15
22:14
Sakk: ismét nyert a magyar férfi csapat a Mitropa Kupán (She)
A címvédő magyar férfi csapat 3-1-re legyőzte az eddig veretlenül vezető franciákat a Szegeden zajló 26. sakk Mitropa Kupa nyolcadik fordulójában.
máj. 15
22:30
Rali-vb: Xavier Pons nyártól a Subaru csapatában versenyez (She)
Az augusztus 3-5. között tartott Finn-ralin már a Subaru pilótájaként rajtolhat el Xavier Pons, aki közel fél éves szünet után tér majd vissza a rali-világbajnokság mezőnyébe. A spanyol versenyző 2008-ban már teljes szezont fut a japán együttessel.

Keresés