2007. május 11. péntek

máj. 11
0:17
Elvehetik az úszó-EB-t a debreceniektől (Blikk)
Budapest - Bajba kerülhetnek a rövidpályás úszó-EB debreceni szervezői. Ha sürgősen nem lépnek, akkor elveszik a várostól a decemberi kontinensbajnokság rendezési jogát. A hajdúságiak még 2005-ben lettek házigazdák, de a mai napig nem írták alá a szerződést az európai szövetséggel (LEN).
máj. 11
0:17
Steinmetzéket csodálja a Vasas (Blikk)
Az olimpiai bajnok pólósok édesapja, Steinmetz János (†60) a szerdai Dubrovnik elleni Euroliga-meccs reggelén elhunyt.
máj. 11
0:17
Elérkezett Lewis Hamilton ideje? (Blikk)
Az első három viadalán kétszer második, egyszer pedig harmadik lett, holtversenyben vezeti a világbajnoki tabellát, s azzal "fenyegetőzik”, hogy nyerni akar vasárnap.
máj. 11
0:17
Tegnap érettségi, jövő héten EB-döntő (Blikk)
Budapest-Kápolnásnyék - Érettek lesznek nemsokára az U19-es labdarúgó-válogatott közönségkedvenc futballistái. Várhidi Péter (49) csapatából öt játékos kezdte meg a héten a gimnáziumi érettségijét. A labdarúgóknak hétfőtől már a dublini EB-csoportban kell bizonyítaniuk, hogy a futballpályán is érettek, s le tudják győzni a német, a bolgár és az ír csapatot.
máj. 11
0:17
Sorfallal fogadták a bajnokot (Blikk)
"Két évvel ezelőtt ők is így köszöntöttek bennünket az Old Traffordon, természetes, hogy viszonozzuk a gesztust."
máj. 11
0:17
VB-címmeccs 21 nap edzés után (Blikk)
Matolcsi József az ideális "beugró”. A Polish Boxing Promotion nagyváltósúlyú világbajnoka.
máj. 11
0:17
Marija Sarapova, a nagykövet (Blikk)
Egyelőre Amerikában marad, és ott kezelteti magát a női tenisz-világranglistán a második helyre visszacsúszott orosz szépség.
máj. 11
4:06
Sarapova a 2014-es szocsi pályázat követe lett (Metropol)
A teniszsztár Marija Sarapova bekapcsolódott a 2014-es téli olimpiára pályázó oroszországi Szocsi kampányába.
máj. 11
7:13
NHL: a Buffalo otthonában szerzett előnyt az Ottawa Senators (She)
Idegenben nyert, ezzel előnyt szerzett az Ottawa Senators a keleti főcsoport döntőjében az észak-amerikai profi jégkorong-ligában (NHL).
máj. 11
7:13
NBA: egyre közelebb a főcsoportdöntőhöz a Detroit (She)
Már csak egy győzelemre van a Detroit Pistons csapata, hogy bejusson a keleti főcsoport döntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
máj. 11
7:37
A legszebb futballista a BL-döntőre készül (Infostart)
Mr. Milan, patetikusabban mondva, ő maga a mai Milan. Alig akad olyan társa, aki ne hangsúlyozná, számára megtiszteltetés az olasz futball első számú szimbóluma mellett futballozni. Több mint húsz éve futballozik a piros-feketék első csapatában, ő az egyetlen, aki a Berlusconi-éra első, valamint eddigi utolsó nemzetközi kupadöntőjében is pályán volt. Az athéni BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján…
máj. 11
8:30
Svájc: Balakov távozik, Latour lesz a Grasshoppers új edzője (She)
A Grasshoppersnél bejelentették, hogy élő szerződése dacára távozik a klubtól Krasszimir Balakov, a csapat edzője, utódja pedig Hanspeter Latour lesz.
máj. 11
9:35
Tenisz, Róma: Rafael Nadal bejutott a legjobb nyolc közé (She)
máj. 11
10:18
Pécs: Udvarácz Milán fog védeni az utolsó három fordulóban (She)
Kapusgondokkal küszködik a Pécs, ezért az utolsó három fordulóra leigazolták a veterán Udvarácz Milánt - adta hírül a Pécs hivatalos honlapja.
máj. 11
10:56
MOATSZ: az Eb-sikerek után fókuszban a vb és az olimpia (Metropol)
Az egy-egy arany- és ezüst-, valamint két bronzérmet hozott márciusi Európa-bajnokság után már a május 21-én rajtoló zágrábi egyéni vb-re készül a magyar asztalitenisz-válogatott, amely szinte ugyanabban az összeállításban lép asztalhoz a horvát fővárosban, mint tette azt a belgrádi kontinensviadalon.
máj. 11
11:41
A dán dinamit az Anfield Roadon is robbant (Infostart)
A dán válogatottat "dán dinamitnak" is szokás becézni. A Liverpool középső védője, az óriási lövéseiről híres Daniel Agger igazán méltó e becenévre. Az athéni BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát.
máj. 11
11:45
Tottenham: súlyos büntetést kaphat a fegyelmezetlen Hosszam Ghaly (She)
Nem hagyta szó nélkül Hosszam Ghaly magánszámát Martin Jol menedzser. A Tottenham középpályása a Blackburn elleni meccsen lecserélésekor edzője elé vágta a mezét, majd beviharzott az öltözőbe.
máj. 11
12:56
Röplabda: köszöntötték a kilencszeres bajnok Kaposvárt (She)
Az eredményes nemzetközi szereplés (Interliga III.hely) és a magabiztos kupagyőzelem után újabb - talán a legértékesebb - trófea került a Kométa-Kaposvár gyűjteményébe, immár kilencedik alkalommal lett bajnok a férfi csapat.
máj. 11
14:10
2012-es jégkorong-vb: a magyarok visszaléptek, jövőre Szapporóban a divízió I-es torna (Metropol)
Finnország rendezheti a 2012-es jégkorong-világbajnokságot - döntött a nemzetközi szövetség (IIHF) Moszkvában tartott kongresszusa.
máj. 11
14:17
Landis szerint megkeresték, tud-e terhelő vallomást tenni Armstrongra (She)
A doppingvétséggel vádolt Floyd Landis amerikai kerékpáros azt állítja: megkereste őt az Egyesült Államok Doppingellens Bizottsága (USADA), hogy enyhébb büntetés fejében lehetőség szerint tegyen terhelő vallomást a két éve visszavonult, hétszeres Tour de France-győztes honfitársára, Lance Armstrongra. A USADA illetékese tagadja a vádakat.
máj. 11
14:44
Jégkorong: nem rendezünk A-csoportos és divíziós vb-t sem (She)
A Moszkvában zajló jégkorong-világbajnokság alatt nemcsak az derül ki, melyik csapat nyeri a vb-t - jelen pillanatban az elődöntőknél tart a megmérettetés, a mai szünnapot követően szombaton folytatódik a torna -, hanem az is, hol rendezik a 2012-s világbajnokságot, illetve jövő évben mely? országok adnak otthon a divíziós világbajnokságoknak. Bár hazánk mindkét rendezésre versenyben volt, végül…
máj. 11
14:51
Hová lett a Ferrari előnye? (Infostart)
Az első szabadedzésekkel megkezdődött a Forma-1-es világbajnokság idei negyedik versenyhétvégéje. A Spanyol Nagydíj pénteki napján a McLarenek domináltak, az első edzést Lewis Hamilton, a másodikat Fernando Alonso nyerte meg.
máj. 11
15:12
Formula-1: 2008-tól esti futamot rendeznek a szingapúri utcákon (She)
A jövő évtől Szingapúr lesz az egyik állomása a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnoki sorozatnak - jelentette be az ország gazdasági és kereskedelmi minisztere.
máj. 11
15:41
Két vébéről is lemaradtunk egy nap alatt (Infostart)
Finnország rendezheti a 2012-es jégkorong-világbajnokságot. A szintén jelentkező magyarok a nemzetközi szövetség moszkvai kongresszusán a szavazás előtt visszaléptek. Studniczky Ferenc, a Magyar Jégkorong-szövetség elnöke az InfoRádiónak elmondta: taktikai okból döntöttek a visszalépés mellett. Hozzátette: a kudarc után sem veszítik el kedvüket, és jelentkeznek a 2013-as és a 2014-es viadal…
máj. 11
16:11
Férfi öttusa Vk, Budapest: hét magyar a döntőben (Metropol)
A tizenkét hazai induló közül hét - Balogh Gábor, Horváth Viktor, Fülep Sándor, Tibolya Péter, Németh Róbert, Kasza Róbert és Demeter Bence - harcolta ki a döntős szereplés jogát a Volkswagen férfi öttusa Világkupa-versenyen, Budapesten.
máj. 11
16:50
Öttusa, női Világkupa, Moszkva: három magyar a fináléban (She)
máj. 11
17:17
Kajak-kenu: világbajnokok sikere a Raab Karchen Kupán (She)
A férfiaknál Bozsik Gábor, a nőknél pedig a papírformának megfelelően Kovács Katalin nyerte a K-1 1000 m döntőjét a szegedi kajak-kenu Raab Karchen Kupán, a jövő heti, ugyanitt sorra kerülő Mol Világkupa válogatóján. C-1-ben Sáfrán Mihály lett az első. A férfiak K-2-es és C-2-es számát a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, illetve a Kozmann György, Kolonics György duó nyerte.
máj. 11
17:38
Öttusa: hét magyar a döntőben a budapesti világkupán (She)
A tizenkét hazai induló közül hét - Balogh Gábor, Horváth Viktor, Fülep Sándor, Tibolya Péter, Németh Róbert, Kasza Róbert és Demeter Bence - harcolta ki a döntős szereplés jogát a Volkswagen férfi öttusa Világkupa-versenyen, Budapesten.
máj. 11
18:06
Tenisz: Mauresmo és Petrova is búcsúzott Berlintől (She)
Az első helyen kiemelt Justine Henin is biztosította a helyét a negyeddöntőben az 1,34 millió dollár összdíjazású, berlini salakpályás női tenisztornán. A második helyen kiemelt francia Amélie Mauresmo nagy meglepetésre kikapott az ukrán Julija Vakulenkótól, és nem jutott be az elődöntőbe a címvédő Nagyja Petrova sem.
máj. 11
18:16
Supersport vb: Talmácsi Gergő újra motoron, a doktor vétózott (She)
Másfél hónappal súlyos balesete után Talmácsi Gergő (képünkön) ismét ott van a Supersport világbajnoki futam helyszínén. Műtött, csavarozott medencecsontja nem okoz problémát, egyedül bal csuklója a kérdéses, hogy mennyire tudja majd használni hosszabb távon, verseny közben. Időközben a csapatnál is jelentős változás állt be, hiszen a teljes szerelő gárda lecserélődött. A monzai versenytől az…
máj. 11
18:22
Kajak-kenu: Vereckeiék győztek Szegeden, Síkék is Vk-indulók (She)
A Gyökös Lajos, Kökény Roland, Vereckei Ákos, Horváth Gábor összeállítású vb-címvédő kvartett nyerte a férfi K-4-esek 1000 méteres döntőjét a szegedi kajak-kenu Raab Karchen Kupán, a jövő heti, ugyanitt sorra kerülő Mol Világkupa válogatóján.
máj. 11
19:11
Tenisz, Róma: elődöntős a Federer-verő Filippo Volandri (She)
A nyolcaddöntőben a világelső Roger Federert búcsúztató Filippo Volandri (képünkön) a következő akadályt is sikerrel vette, így bejutott a legjobb négy közé a 2,1 millió euró összdíjazású római salakpályás férfi tenisztornán, a Mestersorozat negyedik állomásán.
máj. 11
19:38
Női röplabda NB I: előnyben a Vasas a bronzcsatában (She)
A Nyíregyháza került lépéselőnybe a CityLine női röplabda NB I-es ligabajnokság döntőjében, mivel a pénteki első mérkőzésen, hazai pályán magabiztosan győzött a Gödöllő ellen, míg a harmadik helyért játszott első mérkőzést 3-1 arányban a Vasas nyerte.
máj. 11
19:43
Női kézilabda NB I: a Cornexi hazai pályán nyert a Győr ellen (She)
A női kézilabda NB I rájátszásának negyedik fordulójában a Cornexi gárdája ötpontos győzelmet aratott a vendég győriek ellen.
máj. 11
19:45
Szuper Grand Prix, Doha: Molnár Krisztina bronzérmes (Metropol)
Molnár Krisztina a harmadik helyen végzett rúdugrásban a dohai atlétikai Szuper Grand Prix-n. A számot - a nemzetközi szövetség honlapjának tanúsága szerint - az orosz Julija Golubcsikova nyerte 4,54 méterrel, Molnár 4,35-ig jutott.
máj. 11
20:00
Férfi kézilabda NB I: a PLER nem tudott ellenállni Dunaújvárosban (She)
A Dunaferr fölényes győzelmet aratott a PLER-Airport felett a bronzmérkőzés első összecsapásán Dunaújvárosban.
máj. 11
20:10
Női kézilabda NB I: idegenben aratott győzelmet a Debrecen (She)
A Debrecen csapata hatgólos győzelmet aratott a Kiskunhalas otthonában a női kézilabda NB I rájátszásának negyedik fordulójában.
máj. 11
21:21
Tenisz, Róma: a salakspecialista Rafael Nadal újabb győzelme (She)
Rafael Nadal két szettben legyőzte Novak Djokovicot a 2,1 millió euró összdíjazású római salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
máj. 11
21:21
Ökölvívás, Motherwell: Matolcsi József és Dudás Tibor is győzött (She)
A Polish Boxing Promotion teljes sikerrel zárta a motherwelli gálát, miután mindkét magyar versenyzője, Matolcsi József (képünkön) és Dudás Tibor győzelemmel tudta le a skóciai fellépését.
máj. 11
22:16
Sakk, Mitropa Kupa: ismét kikapott a magyar férfi csapat (She)
A negyedik fordulóban is kikapott a címvédő magyar férfi csapat a Szegeden zajló 26. sakk Mitropa Kupán.

Keresés