2007. május 18. péntek

máj. 18
0:07
Palop kapus a Sevilla hőse (Blikk)
Aranyat ér Andrés Palop (33) a Sevillának! A spanyol focicsapat kapusa az UEFA-kupa-sorozat hőse volt.
máj. 18
0:11
Gera a Wembleyben futballozhat (Blikk)
Már csak egyetlen lépés választja el Gera Zoltánt (28), hogy ismét az első osztályú angol futballbajnokságban szerepeljen.
máj. 18
0:15
Legyőztük Brazíliát (Blikk)
Lefociztuk a Roberto Carlosszal felálló Brazíliát, ráadásul úgy győztünk, hogy tizennyolc gólt rúgtunk.
máj. 18
0:19
Összefog az NB I a rasszizmus ellen (Blikk)
Zalaegerszeg - Az egész magyar labdarúgás öszszefogott a rasszizmus ellen. Az NB I-es csapatok mindegyike egyetért abban, hogy a focipályákon nincs helye a faji megkülönböztetésnek. Az Újpesttől levont három pont intő példa a drukkerek és a klubok számára.
máj. 18
0:23
Lapot húzunk U19-re (Blikk)
Minimálisra csökkent, de életben maradt U19-es labdarúgó-válogatottunk továbbjutási esélye az Európa-bajnoki selejtezőn.
máj. 18
0:27
Sampras hazatért görög szurkolóihoz (Blikk)
Athén - Pete Sampras (35) visszatért a gyökerekhez. Egyrészt hazautazott családja származási helyére, Görögországba, másrészt újra teniszütőt ragadott. A 2002-ben visszavonult egykori világranglista-vezető amerikai Athénban lép pályára a Bajnokok Kupáján, amelynek mezőnye tulajdonképpen megfelel egy szenior világbajnokságnak.
máj. 18
0:31
Ki bírja jobban idegekkel? (Blikk)
Élete talán legnehezebb versenyére készül Kovács Katalin (31). Pedig a kajakos sztár nyert már olimpiát és világbajnoki címet is.
máj. 18
0:35
Talmácsi futással edz a futamra (Blikk)
Talmácsi Gábor (25) keményen készül a gyorsaságimotoros-világbajnokság Le Mans-i futamára.
máj. 18
6:08
Holyfield világbajnokként akar visszavonulni (Behaviour)
Evander Holyfield úgy akar felhagyni a boksszal, hogy előbb még - a királykategóriában példátlan módon - ötödszörre is profivilágbajnoki címet szerez nehézsúlyban.
máj. 18
7:43
NBA: a Detroit sorozatban ötödször főcsoport-döntőben (She)
A Detroit Pistons csapata 95-85-re verte a Chicago Bulls együttesét a Keleti-főcsoport elődöntőjének hatodik mérkőzésén, ezzel kiütötték a Bullst és 4-2-es összesítéssel bejuttak a döntőbe. A Pistons zsinórban ötödször került a keleti fináléba az NBA-ben.
máj. 18
7:49
NHL: egyenlítettek a Kacsák a Detroittal szemben (She)
Az NHL Nyugati-főcsoportbeli döntőjének negyedik mérkőzésen 5-3-ra nyert az Anaheim Ducks hazai környezetben a Detroit Red Wings ellen, ezzel 2-2-re alakították a párosítás állását a Kacsák.
máj. 18
8:11
Holyfield világbajnokként akar visszavonulni (Metropol)
Evander Holyfield úgy akar felhagyni a boksszal, hogy előbb még - a királykategóriában példátlan módon - ötödszörre is profivilágbajnoki címet szerez nehézsúlyban.
máj. 18
8:44
Ebből biztos, hogy történelem lesz! - videókkal (Infostart)
Furcsa kettősség érezhető: az angol idény két kétségtelenül legkiválóbb csapata játszik szombaton a szigetországban mindig nagyon fontos FA-kupa-döntőben - ugyanakkor mintha már túl messze lenne a szezon, s túl sok gonddal küzdene a két gárda. Pedig a mérkőzés, történjen bármi is, bevonul az angol futballtörténelembe: ez lesz az első kupadöntő az újjáépített Wembleyben.
máj. 18
9:11
Libertadores Kupa, negyeddöntő: nem szerzett előnyt a Boca Juniors (She)
A Boca Juniors nem bírt otthon a paraguayi Libertaddal a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében zajló párharcban.
máj. 18
9:33
Nézzen be az új Wembley Stadionba! - videóval (Infostart)
A szombati angol kupadöntő jelenti az új Wembley igazi avatását, noha tavasszal három mérkőzést már játszottak benne. Európa második legnagyobb stadionját - amely számunkra örökre az Évszázad mérkőzéséről, a 6:3-ról marad emlékezetes - 753 millió fontos beruházással, teljesen újjáépítették.
máj. 18
9:45
Serie A: már csak a kiesőjelöltek izgulhatnak (Behaviour)
Az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában csak néhány csapat számára van igazi tét, hiszen a négy Bajnokok Ligája-, valamint két kieső hely már eldőlt. Igaz, a 18. még búcsúzást jelentő pozícióra nem kevesebb mint nyolc együttes "pályázik". Ezt a mezőnyt jelenleg a Chievo zárja, amely a sereghajtó - korábban már kiesett Ascolit fogadja.
máj. 18
11:01
Sportrepülés: az első ember sárkányrepülővel az Everest fölött (She)
Sárkányrepülővel szállt el a Mount Everest fölött egy brit férfi, s ezzel ő lett "a világ tetejének" első légi meghódítója.
máj. 18
11:22
Guatemala: agyonlőttek egy labdarúgót a fővárosban (She)
Agyonlőtték egy másodosztályú guatemalai futballcsapat tavaly visszavonult játékosát a közép-amerikai ország fővárosában.
máj. 18
12:26
Elképesztő összegért erősítenek az angol csapatok (Infostart)
Az új és minden eddiginél jelentősebb televíziós szerződések révén az angol klubokhoz áramló összeg nagy részét az egyesületek játékosok igazolására fordítják. Nyáron megdőlhet az eddigi rekord, ugyanis várhatóan 400 millió fontot költenek a Premier League csapatai. Összeállításunkban a már megkötött szerződésekről és a pletykákról olvashat.
máj. 18
13:36
Atlétika: visszatér a korábbi rúdugró-világrekorder Dragila (She)
Vasárnap az egyesült államokbeli Carsonban visszatér a versenyzéshez Stacy Dragila, a női rúdugrás korábbi világcsúcstartója (képünkön). A 36 éves atléta 2005 augusztusa, a helsinki világbajnokság óta nem szerepelt nemzetközi viadalon. Még 2004-ben szenvedett vádlisérülést, majd két csalódást keltő idény után, 2006 júniusában szánta el magát a műtétre.
máj. 18
14:30
Pénz áll a Fradi házához (Infostart)
A Ferencváros megnyerte a Huszti Szabolcs ügyében indított pert a Metz csapatával szemben - olvasható az FTC honlapján.
máj. 18
14:58
Francia Nagydíj: Talmácsi volt a leggyorsabb az első időmérőn (Metropol)
Talmácsi Gábor volt a leggyorsabb a 125 kcm-es kategória első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíján.
máj. 18
15:06
Pert nyert a Fradi (Behaviour)
A Ferencváros megnyerte a Huszti Szabolcs ügyében indított pert a Metz csapatával szemben - olvasható az FTC honlapján. A 2005 nyarán Franciaországba szerződött középpályásért - aki azóta már a Hannover játékosa - nevelési költségtérítést kért a IX. kerületi klub, ám a Metz ezzel nem értett egyet, s a lausanne-i nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult.
máj. 18
15:07
Serie A: Alessandro Nesta 2011-ig az AC Milané (She)
A világ legjobb védői között jegyzett Alessandro Nesta (képünkön) 2011-ig az AC Milan labdarúgója marad. A 31 esztendős válogatott klasszis 2008-ban lejáró szerződését hosszabbította meg az olasz elitklubnál, amely pénzügyi részletekkel nem szolgált a kontraktusmódosítás pénteki bejelentésekor.
máj. 18
15:51
Gyorsasági motor: Talmácsi jó formában érzi magát és motorját (She)
Talmácsi Gábor (képünkön jobbra) szerezte meg az ideiglenes pole pozíciót a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság Francia Nagydíján, a 125 kcm-es géposztályban. A magyar pilóta úgy érzi, hogy ő és motorja is jó formában van.
máj. 18
17:34
Tenisz: Federer került elsőként az elődöntőbe Hamburgban (She)
Az elődöntőbe jutott a svájci Roger Federer a 2,082,500 dollár összdíjazású hamburgi tenisztornán. Az első helyen kiemelt klasszis a tizenkettedikként rangsorolt Ferrert vert három szettben.
máj. 18
17:49
Kosárlabda: Meszlényi Róbert a Soproni sÖrdögök új vezetőedzője (She)
Meszlényi Róbert lett a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Soproni sÖrdögök új vezetőedzője.
máj. 18
17:55
Kézilabda, női NB I: megint nyert a Vác az alsóházban (She)
A Vác együttese öt góllal nyert a Bp. Kőbányai Spartacus otthonában a női kézilabda NB I rájátszásában.
máj. 18
18:17
Kerékpár, Giro d?Italia: Luis Felipe Laverde nyerte a 6. szakaszt (She)
A kolumbiai Luis Felipe Laverde nyerte a Giro d'Italia kerékpáros körverseny 6. szakaszát, a mögötte másodikként célba érő Marco Pinotti átvette a vezetést összetettben a hozzá hasonlóan olasz Danilo Di Lucától.
máj. 18
18:40
Sopronyi Anett a Dunaferrben folytatja (Metropol)
A szezon befejezése után a Dunaferrben folytatja pályafutását Sopronyi Anett, a DVSC-Aquaticum fiatal válogatott jobbátlövője.
máj. 18
18:59
Kézilabda, Budapest Bank férfiliga: bronzérmes a Dunaferr (She)
A Dunaferr szerezte meg a bronzérmet a Budapest Bank férfi kézilabdaligában, miután a harmadik helyért zajló párharcot 3-0-ra nyerték a PLER ellen.
máj. 18
19:10
Három arany Szegeden (Infostart)
A magyar versenyzők három arany-, hat ezüst- és három bronzérmet szereztek pénteken a Szegeden zajló MOL kajak-kenu-világkupán, amelynek nyitónapján az 1000 méteres, valamint a női kajak négyes 500 méteres versenyeket rendezték.
máj. 18
20:04
A Milan világbajnoka a BL-döntő idején hegedülni akar (Infostart)
Nem sokat beszél - úgy véli, beszéljenek a góljai helyette. A Milan házi gólkirálya az olasz futballtörténelem egyik leghíresebb napján született - talán már akkor eldőlt, hogy futballista lesz. Az athéni találkozó előtt az Inforádio honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Milan csatára, Alberto Gilardino a "soros".
máj. 18
20:04
Férfi kosárlabda NB I: otthon nyert a Szolnok és a Körmend (She)
A Szolnok és a Körmend is hazai pályán nyert és szerzett előnyt a férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjében.
máj. 18
20:37
Kézilabda: nyolc góllal verte a DVSC a vásárhelyieket (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság rájátszásában az 5-8. helyért zajló küzdelem ötödik fordulójában a Debrecen hazai pályán nyolc góllal verte a Hódmezővásárhely együttesét.
máj. 18
21:21
Duatlon-vb, Győr: látványos nyitány (Metropol)
Győrben színpompás megnyitó ünnepséggel kezdetét vette a duatlon-világbajnokság, amelyen 32 ország több mint 800 versenyzője vesz részt.
máj. 18
21:32
Görögország: Otto Rehhagel kijelölte a magyarok elleni keretet (She)
Otto Rehhagel, a címvédő görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a június 2-i Magyarország, illetve a négy nappal később sorra kerülő Moldova elleni Európa-bajnoki selejtezőkre.
máj. 18
21:38
Tenisz, Zágráb: Szávay egyesben és párosban is döntős (She)
Szávay Ágnes egyesben és párosban is döntőbe jutott a 75 ezer dollár összdíjazású Zágrábban zajló salakpályás női tenisztornán.
máj. 18
21:49
Leandro nem kegyelmezett (Infostart)
A zsinórban harmadszor bajnokságot nyerő Debrecen egy góllal győzött a Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó Borsodi Liga 29. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Keresés