2007. május 23. szerda

máj. 23
0:08
Vörös vagy fehér? (Blikk)
A ma esti athéni fináléban a Milan a pályaválasztó, ezért az olaszok játszhatnának a hazai, piros-fekete szerelésükben. Ők azonban a fehér dresszt választották, amelyben eddig öt BL-, illetve BEK-döntőt nyerek
máj. 23
0:12
15 ezren várják jegy nélkül a helyszínen a BL fináléját (Blikk)
A két klub összesen 34 ezer jegyet kapott.
máj. 23
0:16
Kevés gólt tippelnek a magyar szakemberek (Blikk)
Mindenki egyetért abban, hogy nagy küzdelem és kevés gól lesz a mai BL-fináléban.
máj. 23
0:20
Bocsáss meg nekem, Bandi! (Blikk)
Az olimpiai ezüstérmes birkózó és az egykori olimpiai bajnok tegnap tisztázta a történteket.
máj. 23
0:24
Ez a harc lesz a végső? (Blikk)
Egy győzelemre az aranytól a Szeged.
máj. 23
0:28
A Dominónak 3 gól kell (Blikk)
Az első meccsen 11-9-re nyert a görög Olympiakosz, de Kovács István (50) vezetőedző szerint elérhető a továbbjutás.
máj. 23
0:32
Szávay felnőtt a nagyokhoz (Blikk)
A világ leghíresebb saklakpályás tenisztornája - nem hivatalos vb - az év második Grand Slam-viadala.
máj. 23
0:36
Vipera tízmilliós ajánlatot kapott (Blikk)
máj. 23
0:40
Nyi­la­si a bűnbak? (Blikk)
Nyi­la­si öt éve fel­ügye­li az után­pót­lást ko­or­di­ná­tor­ként, de a hí­rek sze­rint ne­ki és a töb­bi után­pótlásedzőnek is men­nie kell.
máj. 23
0:44
Vlak Új csapatot épít (Blikk)
Bra­vú­ros győzel­met ara­tott a Fe­hér­vár fut­ball­csa­pa­ta Új­pes­ten az NB I utol­só előt­ti for­du­ló­já­ban
máj. 23
0:48
Meg akarja tartani a Stoke Vass Ádámot (Blikk)
máj. 23
0:52
Éger és Kerekes is visszamehet a bajnokhoz (Blikk)
Deb­re­cen - Éger Lász­ló (30) visz­­sza­tért Deb­re­cen­be. A vá­lo­ga­tott fut­bal­lis­ta fel­bon­tot­ta nyá­rig szó­ló szerződését a spa­nyol má­sod­osz­tá­lyú Polide­porti­vo Ejidó­val, ahol ta­valy au­gusz­tus­tól köl­csön­já­té­kos­ként sze­re­pelt.
máj. 23
5:54
Festékpisztolyos rohamrendőrök várják a Liverpool szurkolóit (Infostart)
Festékpisztollyal várja a görög rendőrség a Liverpool szurkolóit. Athénben arra számítanak, hogy a BL-döntőre az angol csapat legalább 40 ezer szurkolója érkezik a városba, akik közül a legtöbbnek nincs jegye a mérkőzésre.
máj. 23
7:21
Az Anaheim is döntős az NHL-ben (Infostart)
Az Anaheim Ducks lesz az Ottawa Senators ellenfele az NHL, az amerikai profi jégkorongliga döntőjében, miután negyedszer is legyőzte a Detroit Red Wings együttesét a nyugati főcsoport fináléjában.
máj. 23
7:31
NBA: megint kikapott a Jazz, már kettővel vezet a Spurs (She)
Az NBA, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság rájátszásában, a San Antonio-Utah elődöntő, egyben Nyugati-főcsoport döntő második mérkőzésén, hazai pályán kilenc ponttal nyert a Spurs a Jazz ellen, így előbbi összesítésben már 2-0-ra vezet a négy győzelemig tartó párharcban.
máj. 23
7:59
NHL: 4-3-ra nyert és így 4-2-vel döntőben az Anaheim (She)
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság rájátszásában az Anaheim Ducks nyerte a Nyugati-főcsoport döntőjét, miután a négy győzelemig tartó párharc hatodik találkozóján, hazai jégen egy góllal verték a Detroitot.
máj. 23
8:20
WNBA: őrzi veretlenségét a detroiti bajnokcsapat (She)
A WNBA, az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszában második mérkőzését is megnyerte a címvédő Detroit Shock, amely ezúttal a Minnesotna Lynx gárdáját verte tíz ponttal.
máj. 23
8:41
NHL: döntős az Anaheim (Metropol)
Az Anaheim Ducks lesz az Ottawa Senators ellenfele az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nagydöntőjében, miután hazai pályán 4-3-ra legyőzte a Detroit Red Wings együttesét, összesítésben pedig 4-2-re nyerte a Nyugati-főcsoport fináléját.
máj. 23
8:43
NBA: már 2-0-ra vezet a Spurs (Metropol)
A San Antonio Spurs hazai pályán ismét legyőzte a Utah Jazzt, így már 2-0-ra vezet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) négy sikerig tartó nyugati főcsoportdöntőjében.
máj. 23
9:53
Rögbi: 7. helyen végzett a hetes női válogatott a B-csoportos Eb-n (She)
A hetedik helyet szerezte meg a magyar hetes női rögbi-válogatott a B- csoportos Európa-bajnokságon Bosznia-Hercegovinában. Ez szinte ugyanolyan eredmény, mint az egy évvel ezelőtti. Azzal a különbséggel, hogy ott és akkor tíz csapatból lettek hetedikek.
máj. 23
10:42
Negyvenezer bizony dalolva ment... - videó (Infostart)
Már kedd este is több tízezer angol szurkoló tartózkodott a görög fővárosban a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti döntőjére várva. Az év mérkőzésének várt összecsapást a Liverpool és az olasz Milan játssza este fél 9-től. Az athéni rendőrségnek azonban gondot okozhat, hogy a közismerten vehemens szurkolótáborral rendelkező Liverpoolnak juttatott 17 ezer belépő ellenére mintegy 40 ezer drukker…
máj. 23
10:47
Tenisz, Roland Garros: a négy gémet nyerő Gubacsi búcsúzott (She)
Két szettig tartott Gubacsi Zsófia szereplése a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjében, miután csak négy játékot nyert az 1. fordulóban. A magyar játékost a rutinos Kveta Peschke múlta felül.
máj. 23
10:58
Csalás volt az évszázad mérkőzése? (Infostart)
George Foreman egykori profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok azt állítja most megjelent könyvében, hogy 33 esztendeje, a Muhammad Ali ellen elvesztett címvédő összecsapás előtt gyógyszert kevertek az italába.
máj. 23
11:00
Újabb álompáros alakulhat (Infostart)
Már csak néhány óra választ el bennünket az esztendő legnagyobb érdeklődéssel várt labdarúgó-mérkőzésétől: Athénben, este háromnegyed kilenctől, a Bajnokok Ligája serlegéért játszik az AC Milan és a Liverpool.
máj. 23
11:52
Janics Natasa nem alkuszik? (Infostart)
Lapinformáció szerint a kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa nem kíván visszatérni Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatába. Az edző a keddi elnökségi ülésen azt mondta: ha a versenyző szerda délután három órakor megjelenik az edzésen, akkor folytathatják a közös felkészülést.
máj. 23
12:26
Sidwell a Chelsea-hez igazol (Metropol)
A Chelsea-ben folytatja pályafutását Steve Sidwell, a Reading labdarúgója. A 25 éves futballistának lejár a szerződése, így ingyen kerül a londoni alakulathoz.
máj. 23
12:42
Asztalitenisz-vb: csak a Jakab-Tóth duó élte túl a második kört (Metropol)
A magyarok közül csak a Jakab János, Tóth Krisztina duó vette sikerrel a vegyes párosok versenyének második fordulóját a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, ahol ezzel bejutott a legjobb 32 közé.
máj. 23
12:50
Tenisz, Roland Garros: Szávay győzelemmel mutatkozott be (She)
A világranglista 101. helyén álló Szávay Ágnes győzelemmel kezdett a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjében, s két siker választja el a 128-as főtáblára kerüléstől. Az első számú magyar játékos a kanadai Monique Adamczykot múlta felül a nyitó körben, a három szett ellenére simán.
máj. 23
13:04
BL-döntő: letartóztattak egy jegyhamisítót (Behaviour)
A görög rendőrség letartóztatott egy 28 éves brit férfit, aki ötven hamis jegyet adott el a szerdai (20:45 ó) AC Milan-FC Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája döntőre. A tettest - aki az elmúlt két napban 58 ezer eurót keresett a belépőkön - hamisítás és csalás vádjával vették őrizetbe. Athénba több mint ötvenezer brit és olasz szurkoló érkezett jegy nélkül, számukra a fekete piac az egyetlen…
máj. 23
14:00
Tenisz, Roland Garros: Nagy Kyra is befejezte a nyitó fordulóban (She)
Gubacsi Zsófia után Nagy Kyra is a selejtező első fordulójában búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokságtól. A magyar játékost a 10. helyen kiemelt Sofia Arvidsson győzte le 51 perc alatt.
máj. 23
14:09
BL-döntő: elloptak 22 VIP-jegyet (Behaviour)
Ismeretlen tettesek elloptak egy athéni szállodából 22 belépőt az esti FC Liverpool-AC Milan labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőre. A VIP-jegyek egy olyan lakosztályból tűntek el, amelyet az európai szövetség bérelt. A köddé vált jegyeket zárolták, jogos tulajdonosaik különengedéllyel juthatnak be az Olimpiai Stadionba.
máj. 23
14:41
A zseniknek a Real-ban a helyük (Behaviour)
Roberto Carlos, a Real Madrid világklasszis labdarúgója szeretné meghosszabbítani a szezon végén lejáró szerződését. "A nagy játékosoknak a Real Madridban a helyük, és ő egy igazi fenomén" - nyilatkozta a brazil védőről honfitársa, Cicinho. A 125-szörös válogatott futballistát rengetegen kritizálták idei teljesítménye miatt, ám az elmúlt hetekben ismét bombaformában játszik. A Recreativo Huelva…
máj. 23
15:01
Törökország: belga BL-csapathoz igazolt Tóth Balázs (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a válogatottban is számításba vett középpályás, Tóth Balázs (képünkön) kieső török csapat után BL-résztvevő belga együttesben folytathatja pályafutását.
máj. 23
15:24
Janics nem ment vissza régi edzőjéhez (Behaviour)
A kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa a várakozásoknak megfelelően nem jelent meg a 15 órás határidőig Szolnokon, Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatának edzőtáborában. Az edző - aki néhány hete küldte el tanítványát, mert állítólag gondok adódtak a teljesítményével és a hozzáállásával - a szövetség keddi elnökségi ülésén adott ultimátumot a sportolónak, nevezetesen: ha a szerdán 15…
máj. 23
16:11
Janics Natasa nem tért vissza a szolnoki edzőtáborba (She)
A kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa a várakozásoknak megfelelően nem jelent meg a 15 órás határidőig Szolnokon, Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatának edzőtáborában.
máj. 23
16:28
Dopping: örökre eltiltott osztrák síelők fordultak a CAS-hoz (She)
A hat, doppingvétség miatt élete végéig eltiltott osztrák síző közül négy a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult.
máj. 23
17:15
Megnyílt Budapest első golfpályája (Metropol)
A múlt hét végén nyitotta meg kapuit Budapest első golfpályája, a Highland Golf Club. A pálya közel 3000 méter hosszú, 9 lyukú és emeletes elütőhelyével a Tétényi-fennsík tetején pazar környezetben várja a golfozni vágyó profikat és amatőröket - derül ki az MTI-hez eljuttatott sajtóanyagból.
máj. 23
17:15
A rövidnadrásog túrázó csúcshódítás nélkül is csúcsot döntött (Behaviour)
7400 méteres magasságban visszafordult a Mount Everestről a "jégemberként" is ismert Wim Hof, a sortos-szandálos, félmeztelen holland alpinista, mert csaknem elfagytak a lábujjai. A 8848 méteres csúcs meghódítása így nem sikerült, mindazonáltal az alpinizmus csodabogarának számító sportoló ezzel a magassággal is egyéni csúcsot állított fel - szóvivője szerdán azt mondta, hogy Wim Hof "nagyon…
máj. 23
17:38
Manchester City: Sylvain Distin a Portsmouthhoz igazolt (She)
Három évre szóló szerződést írt alá a Portsmouth labdarúgócsapatával Sylvain Distin, aki a most befejeződött szezonban a Manchester City futballistája volt.
máj. 23
18:21
Asztalitenisz-vb: bravúrok női párosban és férfi egyesben (Metropol)
A Póta Georgina, Tóth Krisztina és a Lovas Petra, Pergel Szandra kettős bejutott a legjobb 16 közé párosban a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon. Férfi egyesben Jakab János és Fazekas Péter megnyerte első mérkőzését.
máj. 23
18:21
Öt nap múlva érkezik haza az Everest-expedíció (Behaviour)
Hatalmas adag salátára és magyar ízekre vágyik Klein Dávid és Várkonyi László, az Ahico Everest Expedíció (2007) két tagja, akik oxigénpalack nélkül szerették volna megmászni a Mount Everestet, de vissza kellett fordulniuk. A két hegymászót telefonon érte utol az MTI munkatársa. A híváskor a közép-európai idő szerint délután fél hat, míg Tingriben, ahol jelenleg tartózkodnak este kilenc óra volt,…
máj. 23
18:32
Eb-selejtezők: 9 és 18 ezer forintos belépők a magyar meccsekre (She)
A magyar labdarúgó-válogatott következő két, görögországi és norvégiai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére 18, illetve 9 ezer forintért vásárolhatnak jegyet a vendégszurkolók.
máj. 23
18:48
Giro d'Italia, 11. szakasz: Petacchi harmadik sikere (She)
Alessandro Petacchi harmadik etapsikerét könyvelhette el a Giro d,Italia olasz országúti kerékpáros körversenyen: a hazai sprinter a 11., Serravalle Scrivia és Pinerolo közötti 198 km-es szakaszon is a legjobb volt. Összetettben megőrizte vezető helyét az olasz Andrea Noé.
máj. 23
18:48
Giro d'Italia: Petacchi harmadik sikere (Metropol)
Alessandro Petacchi harmadik etapsikerét könyvelhette el a Giro d,Italia olasz országúti kerékpáros körversenyen: a hazai sprinter a 11., Serravalle Scrivia és Pinerolo közötti 198 km-es szakaszon is a legjobb volt. Összetettben megőrizte vezető helyét az olasz Andrea Noé.
máj. 23
19:04
Férfi vízilabda Euroliga: kétgólos vereséget szenvedett a Vasas (She)
máj. 23
19:43
Janics sorsa bizonytalan (Infostart)
Nem jelent meg a megadott határidőig Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatának edzőtáborában Janics Natasa.
máj. 23
20:26
Férfi kézilabda: hétméteresekkel nyert a Tatabánya Győrben (She)
Idegenben nyert a Tatabánya-Carbonex KC csapata a Budapest Bank férfi kézilabda ligában a hetedik helyért folyó küzdelemsorozatban.
máj. 23
20:32
Budapest Bank férfi kézilabdaliga: idegenben nyert a Százhalombatta (She)
Egyetlen góllal nyert Gyöngyösön a Százhalombatta csapata a Budapest Bank férfi kézilabdaliga rájátszásában, a kilencedik helyért folytatott párharcban.
máj. 23
20:37
Férfi kosárlabda NB I: negyven ponttal nyert a Kaposvár (She)
Negyven ponttal verte az Univer KSE-t a Kaposvári KK a férfi kosárlabda-bajnokság rájátszásában, a 9-11. helyért folyó párharcban.
máj. 23
20:48
Ismét a Szeged a bajnok (Infostart)
Tizenegy év után ismét bajnok lett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, miután a Budapest Bank Liga döntősorozatának negyedik mérkőzésén 25-23-ra győzött a címvédő vendég MKB Veszprém ellen.

Keresés