2007. május 13. vasárnap

máj. 13
0:16
Matolcsi József tényleg zúzott (Blikk)
Gyors, első menetes kiütéssel védte meg harmadik alkalommal a WBF nagyváltósúlyú vb-címét Matolcsi József (31).
máj. 13
0:16
Arany az álma a Hegylakónak (Blikk)
Világbajnoki aranyról álmodik manapság Felföldi Szabolcs (30), Magyarország egyik legismertebb harcosa.
máj. 13
0:16
Gólparádét rendeztek a zöldek (Blikk)
A zöld-fehér labdarúgók az NB II keleti csoportjában kiütéses győzelmet arattak a Jászberény otthonában.
máj. 13
1:32
Franciaország: a Sochaux 11-esekkel szerezte meg a kupát (She)
A rendes játékidőben kétszer is egyenlített (2-2), s végül a tizenegyespárbajban 5-4-re győzött a Sochaux az Olympique Marseille ellen a labdarúgó Francia Kupa döntőjében, s így 1937 óta először nyerte meg a trófeát.
máj. 13
4:07
Olimpiakosz: Rivaldo az idény végén távozik (Metropol)
Az idény végén távozik az Olimpiakosz labdarúgócsapatától Rivaldo, a brazil válogatott korábbi klasszisa.
máj. 13
8:06
NBA: szépített a New Jersey Nets, vezet a Spurs (She)
Jason Kidd szenzációs teljesítményével és újabb tripla-duplájával a Nets megnyerte első viadalát az összecsapás keretein belül, így 2-1-re módosította az állást. Győzött a San Antonio Spurs, mely összesítésben átvette a vezetést.
máj. 13
8:17
NHL: a második meccset nehezen, de ismét megnyerte az Ottawa (She)
Az Ottawa Senators gárdája második mérkőzését is megnyerte a Buffalo Sabres ellen, így összesítésben 2-0-ra vezet az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság rájátszásában.
máj. 13
9:13
II. Erzsébet is kitüntette a vörösingesek kapitányát (Infostart)
Steven Gerrardnál aligha van sokoldalúbb játékos a mostani világelitben. Kiváló középpályás, aki a 2005-ös BL-döntő egy részében a jobbhátvéd helyére visszahúzódva nyújtott felejthetetlen teljesítményt. Nem mellékesen termékeny gólgyáros: Ian Rush-t megelőzve a mostani BL-sorozatban a Liverpool házi gólkirálya lett az első számú nemzetközi klubsorozatban. Nem mellékesen: a világ egyetlen játékosa,…
máj. 13
10:10
Belga labdarúgás: Juhász ismét bajnok lett az Anderlechttel (She)
Bár a pontvadászatból egy forduló még hátravan, a tavaly is győztes brüsszeli együttes már szombaton este bebiztosította újabb elsőségét, miután 6-0-ra kiütötte a városi rivális FC Brusselst, üldözője, a Racing Genk pedig 2-0-ra kikapott a Charleroi-tól, így a két gárda közötti különbség öt pontra nőtt.
máj. 13
10:37
Sportrepülés: Besenyei Péter sikere az Egyesült Államokban (She)
Besenyei Péter ()képünkön) nyerte a Red Bull Air Race elnevezésű sportrepülő-versenysorozat idei harmadik viadalát a Utah állambeli Monument Valley-ban.
máj. 13
11:08
Dárdai szerint a Stuttgart már biztos bajnok (Metropol)
Dárdai Pál szerint egy fordulóval a befejezés előtt már eldőlt a német bajnokság, s a VfB Stuttgart lesz a német labdarúgó Bundesliga idei győztese.
máj. 13
11:10
Besenyei győzött az Egyesült Államokban (Infostart)
Besenyei Péter nyerte a Red Bull Air Race elnevezésű sportrepülő-versenysorozat idei harmadik viadalát a Utah állambeli Monument Valley-ban.
máj. 13
11:26
Tenisz: Federer és Tony Roche útjai különváltak (She)
Két és fél éves együttműködés után megvált edzőjétől, Tony Roche-tól Roger Federer (képünkön), a férfi teniszezők világranglistájának éllovasa.
máj. 13
11:58
Kajak-kenu, Raab Karcher Kupa: ezúttal Janics Natasa volt a jobb (She)
Visszavágva a szombati, 500 m-en elszenvedett vereségért Janics Natasa 200-on legyőzte Kovács Katalint a női kajak egyesek versenyében a szegedi Raab Karcher Kupán, a jövő heti, ugyanitt sorra kerülő Mol Világkupa válogatóján. A férfiak hasonló számában Gyertyános Gergely diadalmaskodott, míg a kenu egyesek versenyét Foltán László nyerte.
máj. 13
12:04
Janics visszavágott Kovácsnak (Infostart)
Visszavágva a szombati, 500 méteren elszenvedett vereségért Janics Natasa 200-on legyőzte Kovács Katalint a női kajak egyesek versenyében a szegedi Világkupa válogatóján. A férfiak hasonló számában Gyertyános Gergely nyert, míg a kenu egyesek versenyében Foltán László bizonyult a leggyorsabbnak.
máj. 13
12:41
Tenisz, Berlin: Kuznyecova legyőzte Henint, így döntős (She)
A harmadik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova három játszmában legyőzte a világelső belga Justine Henint, s ezzel bejutott a vasárnap délutáni döntőbe az 1,34 millió dollár összdíjazású, berlini salakpályás női tenisztornán.
máj. 13
13:19
Angol labdarúgás: huszonkét biztonsági szakember kitüntetése (She)
Huszonkét biztonsági szakembert tüntetnek ki vasárnap a Tottenham Hotspur-Manchester City angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés szünetében, mivel nemrég a spanyolországi UEFA-kupa találkozón megóvták a londoni klub szurkolóit.
máj. 13
13:20
Vívó Vk, Sanghaj: Mohamed Aida aranyérmes (Metropol)
Mohamed Aida aranyérmet szerzett a Sanghajban rendezett női tőr Világkupa-viadalon.
máj. 13
13:25
Női kézilabda NB I: békéscsabai győzelem a Kőbánya ellen (She)
A női kéilabda NB I rájátszásában a Békéscsaba idegenben aratot6t győzelmet Budapesten, a Kőbányai spartacus ellen.
máj. 13
13:30
GP2, Spanyol Nagydíj: Bruno Senna és Timo Glock győzelme (She)
Bruno Senna, illetve Timo Glock győzelmével zárult a GP2-es autós gyorsasági sorozat hétvégi, két barcelonai viadala. A Spanyol Nagydíj után összetettben a korábban a Formula-1-ben is szereplő német versenyző vezet.
máj. 13
13:35
Kajak-kenu, Raab Karcher Kupa : Kolonicsék újabb sikere (She)
Az 1000 és 500 m-en is győztes Kozmann György, Kolonics György duó a legrövidebb távon, 200-on is nyert a kenu párosok között a szegedi Raab Karcher Kupán, a jövő heti, ugyanitt sorra kerülő Mol Világkupa válogatóján, így ebben a számban is kvalifikálta magát a Vk-ra.
máj. 13
14:35
Massa nyert, Hamilton az első (Infostart)
A Bahreini Nagydíj után a barcelonai Forma-1-es futamot is a brazil Felipe Massa nyerte. A Ferrari versenyzője a McLaren két pilótáját előzte meg, az összetettben viszont még mögöttük maradt.
máj. 13
14:35
Női kézilabda NB I: Dunaújvárosban nyert a Ferencváros (She)
Szucsánszki Zita, Tóth Tímea és Kirsner Erika vezetésével, a hajrában pedig Pastrovics Melinda bravúros védéseivel a Budapest Bank FTC győzelmet aratott a Dunaferr ellen Dunaújvárosban, ahol már 1999 óta nem nyert.
máj. 13
15:46
"Nem vagyok Brad Pitt, de azért vannak nálam rondábbak" (Infostart)
Ahogy legtöbb világbajnok társának, neki sem sikerült jól 2006 ősze, sőt az idény derekán megsérült, egy hónapot kihagyott. Ám tavasszal megint szédületes formában futballozott. A Manchester United elleni első meccsen, az Old Traffordon újra megsérült, le kellett cserélni. Az angolok utána fordítottak... "Rino" ellenben a visszavágóra felépült - s csapata egyik legjobbjaként tündökölve segítette…
máj. 13
16:02
Championship: Geráék fél lábbal már a playoff döntőjében (She)
Az angol második vonalban a Premiershipbe való feljutásért még kiadó egy hely, az ezért zajló playoff elődöntőjének első mérkőzésén remek kiindulási alapot harcolt ki magának Gera Zoltán együttese, hiszen 3-2-re idegenben tudták felülmúlni a a Wolverhamptont. Ha továbbjutnak akkor a Derby?Southampton párosítás győztesével mérkőzhetnek majd Geráék, hogy eldőljön ki csatlakozik a már feljutott…
máj. 13
16:07
Most is Materazzi döntött (Infostart)
Az Inter 4-3-ra győzött a vendég Lazio ellen az olasz labdarúgó-bajnokságban.
máj. 13
16:51
A Liverpool szerezte meg a bronzérmet (Infostart)
A Liverpool szerezte meg a harmadik helyet az angol labdarúgó-bajnokságban. Egyik sztárcsapat sem tudott győzni az utolsó fordulóban.
máj. 13
17:07
Vívó Világkupa, Sanghaj: Mohamed Aida aranyérmet szerzett (She)
máj. 13
17:12
Tenisz, Róma: Nagy Kyrának nem sikerült a főtáblára jutás (She)
máj. 13
17:29
Atlétika, Prága Marathon: portugál és orosz győzelem (She)
máj. 13
17:56
Tenisz, Berlin: a 19 éves Ana Ivanovics harmadik tornagyőzelme (She)
A 19 éves szerb Ana Ivanovics nyerte meg az 1,34 millió dollár összdíjazású, berlini salakpályás női tenisztornát, miután a döntőben nagy csatában legyőzte a harmadik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovát.
máj. 13
18:28
Tenisz, Róma: Rafael Nadal megvédte címét Gonzalez ellen (She)
Rafael Nadal sorozatban harmadszor nyerte meg a 2,1 millió euró összdíjazású római salakpályás férfi tenisztornát, miután a fináléban könnyedén győzte le a chilei Fernando Gonzalezt a Mestersorozat negyedik állomásán.
máj. 13
18:33
Tenisz, Prága: Morigami diadala Bartoli ellen a fináléban (She)
máj. 13
18:39
Női öttusa Vk, Moszkva: Gyenesei tizenkettedik, orosz győzelem (She)
Legjobb magyarként Gyenesei Leila a tizenkettedik helyen végzett a moszkvai női öttusa Világkupa-versenyen. Kovács Sarolta 23., Cseh Krisztina pedig 25. lett.
máj. 13
18:39
Vívás, férfi párbajtőr Vk: magyar csapatezüst Párizsban (She)
Boczkó Gábor szombati egyéni diadalát követően vasárnap a magyar csapat ezüstérmet szerzett a párizsi férfi párbajtőr Grand Prix-viadalon.
máj. 13
18:44
Kosárlabda: Lengyelország és Lettország Eb-t rendezhet (She)
Két év múlva Lengyelország és Lettország adhat otthont a férfi, illetve a női kosárlabda Európa-bajnokságnak.
máj. 13
18:50
Torna Világkupa: Berki Krisztián diadala Gentben (She)
Berki Krisztián sorozatban negyedlk aranyérmét nyerte meg, miután a tornászok genfi Világkupa-viadalán is diadalmaskodott lovon.
máj. 13
18:52
Női kosárlabda NB I: szegedi bronzérem (Metropol)
A Szeged szerezte meg a harmadik helyet a női kosárlabda NB I-ben, miután az egyik fél második sikeréig tartó bronzcsata utolsó mérkőzésén legyőzte a vendég BSE-t.
máj. 13
18:55
Röplabda, CityLine női NB I: másodszor is nyert a Nyíregyháza (She)
A második mérkőzést is megnyerte a Nyíregyháza a CityLine női röplabda NB I-es ligabajnokság fináléjában, így már csak egy siker választja el a végső diadaltól. A három nyert mérkőzésig tartó párharc állása 2?0 a Nyíregyháza javára.
máj. 13
19:06
Kajak-kenu, Raab Karcher Kupa: bejöttek a kenu négyesek is (She)
máj. 13
19:12
Öttusa Vk, Budapest: Mojszejev győzött, Balogh ötödik (She)
Az Athénban olimpiai bajnok orosz Andrej Mojszejev nyerte meg a budapesti Volkswagen férfi öttusa Világkupa-versenyt. A második helyen a tavaly világbajnok litván Edvinas Krungolcas, a harmadikon pedig a 2003-ban vb-első német Eric Walther végzett. A legjobb magyar, Balogh Gábor ötödik lett.
máj. 13
19:28
Kerékpár, Giro d' Italia: McEwen sikere, Di Lucáé a rózsaszín trikó (She)
Az ausztrál Robbie McEwen nyerte a Giro d' Italia olasz országúti kerékpáros körverseny második szakaszát, míg összetettben Danilo Di Luca vette át a vezetést.
máj. 13
19:35
Kanada meghódította Moszkvát (Infostart)
Kanada szerezte meg az aranyérmet a moszkvai jégkorong-világbajnokságon. A tengerentúli együttes a fináléban 4-2-re nyert Finnország ellen.
máj. 13
19:50
Már otthon sem megy a Barcelonának (Infostart)
A címvédő Barcelona csak 1-1-es döntetlent játszott a vendég Betisszel a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.
máj. 13
20:00
NB II: Jászapátin nyert a Kecskemét, Balatonlellén a Gyirmót (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a vasárnapra maradt összecsapások közül a Nyugati-csoportban otthon nyert a BKV, idegenben a Gyirmót, míg a Keleti-csoportban nem született gólt Makón, ahol a Vecsés vendégeskedett, a Kecskemét idegenben nyert, a Bőcs pedig otthon.
máj. 13
20:27
Női kosárlabda NBI: a Szeged szerezte meg a bronzérmet (She)
máj. 13
20:37
Női vízilabda NBI: az Újpest egy meccsre a harmadik helytől (She)
máj. 13
20:48
Női röplabda NB I: egyenlített a BSE a Vasas elleni bronzcsatában (She)
máj. 13
20:49
CityLine női röplabda NB I-es ligabajnokság: álmos kezdés után fordított a TFSE (Metropol)
A Nirvana-TFSE a nagy különbséggel elvesztett nyitó játszma után ritmust váltott és esélyt sem hagyott ellenfelének, a Tatabányának a CityLine női röplabda NB I-es ligabajnokság hetedik helyéért zajló párharc első felvonásában.
máj. 13
20:53
Női kosárlabda NBI: a BEAC sima sikere a Vadmacskák ellen (She)

Keresés