2007. május 6. vasárnap

máj. 6
0:04
La Liga: idegenben gyűjtötte be a három pontot a Valencia (She)
Idegenben gyűjtötte be a három pontot a Valencia labdarúgócsapata a spanyol bajnokság 33. fordulójának második szombati mérkőzésén.
máj. 6
0:16
Kispesten az MTK is elbukott (Blikk)
Budapest - Képtelenség otthon megverni a Budapest Honvéd focicsapatát. A piros-feketék az NB I 27. fordulójában 2-1-re legyőzték az MTK-t, így a vendégeknek már csak matematikai esélyük van a bajnoki címre.
máj. 6
0:16
Szenzációs pécsi kosárbravúr (Blikk)
Sopron - Bár két légiósa, Vickie Johnson és Simone Edwards önkényesen elhagyta a héten a MiZo Pécs női kosárlabdacsapatát, amely így szinte esélytelennek tűnt az MKB-Euroleasing Sopron elleni fináléban, tegnap mégis nyerni tudtak a vendégek a bajnoki döntő első mecscsén 80-72-re, s ezzel 1:0-ra vezetnek összesítésben a három nyert mérkőzésig tartó párharcban.
máj. 6
0:16
Győzelemmel ünnepelné 100. futamát (Blikk)
Javított, mégis egy hellyel hátrébb szorult Talmácsi Gábor (25) a gyorsaságimotoros-világbajnokság második időmérő edzésén.
máj. 6
0:16
Kovács padlóra küldte Fraziert (Blikk)
Szombathely - Hősies küzdelemben megvédte az IBO nagyváltósúlyú világbajnoki övét Kovács Attila (32). A Pro-Box Promotion oroszlányi születésű profi ökölvívója pályafutása első címvédő meccsén, a tizedik menetben technikai K. O.-val győzte le az amerikai Robert Fraziert (33). “Viperát” az sem gátolta, hogy felkészülését kellemetlen bokasérülés hátráltatta, s emiatt áprilisban el is kellett…
máj. 6
0:16
Nem hibázhat a Fradi Karcagon (Blikk)
A zöld-fehérek ma Karcagon javíthatnak, s a bajnoki elsőséghez mindenképpen nyerniük kell, hogy tartsák a lépést a Nyíregyházával.
máj. 6
6:33
Negyedik lett Talmácsi Sanghajban (Infostart)
Talmácsi Gábor negyedik lett a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság idei negyedik futamán, a sanghaji Kínai Nagydíjon, így az összetettben visszacsúszott a második helyre.
máj. 6
7:45
Feljelentette csapattársát a manchesteri játékos (Infostart)
Ousmane Dabo feljelentést tett csapattársa, az angol válogatott Joey Barton ellen a rendőrségen, miután a futballista megtámadta őt a Manchester City egyik edzésén.
máj. 6
8:28
NBA: drámai csatában a Utah Jazz jutott tovább (She)
Carlos Boozer harmincöt pontot dobott a Houston Rockets otthonában a rájátszás első fordulójának hetedik, egyben zárómérkőzésén. Az összecsapás végig szoros volt, és végül a hazaiak maradtak alul, így 4-3-es összesítéssel a Utah Jazz jutott a playoff második fordulójába. Keleten a Detroit Pistons hazai pályán magabiztosan győzte le a Chicago Bullst a párharc első találkozóján.
máj. 6
8:39
NHL: az Ottawa jutott a Keletei főcsoport döntőjébe (She)
Az Ottawa Senators idegenben egy góllal legyőzte a New Jersey Devils együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, ezzel bejutott a Keleti-főcsoport döntőjébe. A másik mérkőzésen a Detroit Red Wings hazai pályán viszonylag könnyedén nyert a San Jose Sharks ellen, ezzel már csak egy győzelemre van a továbbjutástól.
máj. 6
8:41
Abszolút rekord minden idők egyik legnagyobb bokszmeccsén (Infostart)
Az amerikai Floyd Mayweather Jr. megosztott pontozással győzött honfitársa, Oscar De La Hoya ellen a Las Vegas-i MGM Grand kaszinóban a Boksz Világtanács (WBC) nagyváltósúlyú világbajnoki címéért rendezett összecsapáson.
máj. 6
10:49
Ökölvívás: Mayweather megosztott pontozással győzött (She)
Floyd Mayweather Jr. megosztott pontozással legyőzte Oscar De La Hoyát a Las Vegas-i MGM Grand kaszinóban a Boksz Világtanács (WBC) nagyváltósúlyú világbajnoki címéért rendezett összecsapáson.l
máj. 6
10:50
Elhunyt Gábor Tamás olimpiai bajnok párbajtőrvívó (Infostart)
Vasárnap hajnalban, nem sokkal 75. születésnapja után elhunyt Gábor Tamás olimpiai bajnok párbajtőrvívó, aki egy időben szövetségi kapitány is volt. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) saját halottjának tekint.
máj. 6
12:00
Vívó Vk: ezüstérmes lett a női tőrcsapat Szöülban (She)
A Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie, Mohamed Aida összeállítású magyar csapat ezüstérmet nyert a tőrözők szöuli Világkupa-versenyén.
máj. 6
12:00
Vívás: elhunyt Gábor Tamás olimpiai bajnok párbajtőrvívó (She)
Vasárnap hajnalban, nem sokkal 75. születésnapja után elhunyt Gábor Tamás olimpiai bajnok párbajtőrvívó, aki egy időben szövetségi kapitány is volt.
máj. 6
13:28
Clijsters bejelentette visszavonulását (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Kim Clijsters, a női teniszezők világranglistájának korábbi vezetője.
máj. 6
13:52
Döntetlen a vízilabda rangadón (Infostart)
Nem bírt egymással a Honvéd és a Vasas a férfi vízilabda-bajnokság vasárnapi rangadóján, a döntetlennel a bajnoki címvédő megőrizte kétpontos előnyét a piros-kékekkel szemben, s gyakorlatilag alapszakasz-győztesnek tekinthető. Eredmény: TEVA-VasasPlaket - Domino-BHSE 10-10 (3-3, 3-1, 3-5, 1-1)
máj. 6
14:02
Bobby Robson tüdőrákos (Infostart)
Ismét tüdőrákot diagnosztizáltak Bobby Robsonnál, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányánál.
máj. 6
14:49
Tenisz: Clijsters bejelentette visszavonulását (She)
Bejelentette visszavonulását a belga Kim Clijsters (képünkön), a női teniszezők világranglistájának korábbi vezetője.
máj. 6
15:31
Anglia: Bobby Robsonnál tüdőrákot diagnosztizáltak (She)
Tüdőrákot diagnosztizáltak Bobby Robsonnál (képünkön), az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányánál.
máj. 6
15:52
Röplabda NB I: ötödik a Dunaferr, a Dág a hetedik (She)
A Dunaferr végzett az ötödik helyen a CityLine férfi röplabda NB I-es ligabajnokságban, miután hazai pályán nagy csatában legyőzte az 1. MCM RC Kaposvár együttesét, így 2-0-ás összesítéssel nyerte a párharcot.
máj. 6
15:57
Atlétika: Kálovics Anikó harmadik lett Skóciában (She)
Kálovics Anikó a harmadik helyen végzett a 10 kilométeres Great Edinburgh futóversenyen.
máj. 6
16:14
Hihetetlen. Kaká hibázott (Infostart)
A Milan gólnélküli döntetlent játszott a vendég Fiorentinával az olasz labdarúgó-bajnokságban.
máj. 6
17:22
257 kilométert futott egy nap alatt (Infostart)
Gál Andrea a hatodik, Oravecz Orsolya a nyolcadik helyen végzett a hétvégi madridi 24 órás futó Európa-bajnokságon.
máj. 6
17:38
Tenisz, Estoril, München: Arn és Kohlschreiber tornagyőzelme (She)
Német győzelemmel zárult Estorilban a 145 ezer dolláros női és Münchenben a 416 ezer dolláros férfi tenisztorna.
máj. 6
17:52
Erről is lemaradt a Chelsea (Infostart)
Aranyérmes lett a Manchester United az angol labdarúgó-bajnokságban. Sir Alex Ferguson vezetőedző együttese azután lett első, hogy vasárnap kora este az elmúlt két idény legjobbja, a már biztosan ezüstérmes Chelsea csak 1-1-es döntetlent harcolt ki az Arsenal otthonában.
máj. 6
18:14
Asztalitenisz, ETTU-kupa: a Düsseldorf sikere (She)
máj. 6
18:45
Gera adta meg a kegyelemdöfést Rajcziéknak (Infostart)
Véget ért az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság: az már korábban eldőlt, hogy a Birmingham City és a Fülöp Mártont foglalkoztató Sunderland feljut az élvonalba.
máj. 6
18:57
A paksi álom végetért (Infostart)
A Szombathely és a Pécs is bejutott a legjobb négy közé a férfi kosárlabda NB I-ben, miután a vasi gárda hazai környezetben tíz ponttal legyőzte a címvédő Paksot, utóbbi pedig idegenben a Zalaegerszeget, így mindkét gárda összesítésben 3:1-re nyerte a párharcot.
máj. 6
20:05
NB II: otthon nyert a BKV és a Kaposvölgye, bőcsi pont Makóról (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Keleti-csoportban a Makó és a Bőcs előbbi pályaválasztása mellett nem bírt egymással, így mindkét gárda egy-egy ponttal gazdagodott a lefújást követően.
máj. 6
20:21
Kézilabda, Budapest Bank férfiliga: nyert a Gyöngyös és az ETO (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank férfiliga rájátszásában a Gyöngyös idegenben győzte le a Komlót, így 2-0-ra nyerte a két győzelmig tartó párharcot és játszhat a 9. helyért.
máj. 6
20:37
Aerobik: sporttörténeti bronzérem a bolgár Világkupa-versenyen (She)
Harmadik helyen végzett a Szilvás Angéla, Gyetvai Renáta, Sifter Tímea, Kiss Lilla, Tyeklár Ramon, Tyeklár Richárd összeállítású csoport a borovetzi Világkupa-versenyen. A bronzérem mindenképpen sporttörténeti sikernek tekinthető, mivel magyar felnőtt egység 1999 óta nem végzett dobogón világversenyen.
máj. 6
21:15
La Liga: az Espanyol megérdemelt győzelme az Atlético ellen (She)
A spanyol bajnokság 33. fordulójának kora esti mérkőzésén az UEFA-kupa döntős Espanyol két góllal múlta felül a jobb sosra érdemes Atlético Madridot. A katalánok" ezzel a 11. helyre ugortak a tabellán.
máj. 6
21:52
A Real a második féldiőben elintézte a Sevillát (Infostart)
A Real Madrid hazai pályán 3-2-re legyőzte a Sevillát a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában, s ezzel megelőzte riválisát a tabellán.
máj. 6
22:14
Röplabda, CityLine férfibajnokság: előny a Kecskemétnél (She)
máj. 6
22:25
Tenisz, Estoril: Novak Djokovics ötödik tornagyőzelme (She)
máj. 6
22:36
Női kézilabda NBI: a Vác jó úton halad a kilencedik hely felé (She)

Keresés