2007. május 7. hétfő

máj. 7
0:08
Ligue 1: győzött a Marseille elhozta a három pontot a hercegségből (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Saint-Etienne otthon, a Marseille idegenben gyűjtötte be a három pontot. A zöld-fehérek Moussilou duplájával múlták felül a BL-nyolcaddöntős középcsapat Lille-t. A Marseille a Monaco otthonából hozta el a három pontot, így továbbra is harcban van a BL-indulást érő harmadik helyért.
máj. 7
0:17
Kirúgta Kahnt magyar szerelme (Blikk)
Rájár a rúd mostanában a Bayern München futballkapusára: két csapás is érte egymás után.
máj. 7
0:17
Óv a Szeged kézilabdacsapata (Blikk)
Szeged - Megóvta a férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének negyedik mérkőzését a Pick-Szeged. A Tisza-partiak 29-29-re végeztek a Dunaferr-rel, majd a büntetőpárbajban 6-5-re alulmaradtak, így 2:2-re módosult a párharc állása.
máj. 7
0:17
A Honvéd nyert a döntetlennel (Blikk)
Budapest - Döntetlent (10-10) hozott a férfi vízilabda-bajnokság tegnapi szuperrangadója, a Vasas és a Honvéd összecsapása. Így két fordulóval a zárás előtt szinte biztosra vehető, hogy a címvédő Honvéd lesz az alapszakasz győztese.
máj. 7
0:17
Clijsters a családja miatt vonul vissza (Blikk)
Elbúcsúzik a pályáktól a női tenisz egyik legfényesebb csillaga. Bejelentette viszszavonulását Kim Clijsters (23).
máj. 7
0:17
Sólyom: 30 másodperc a kapuban (Blikk)
A magyar focibajnokság történetében nemigen fordult még elő az, ami a szombati, Pécs-Paks meccsen történt.
máj. 7
0:17
Talma: Cserbenhagyott a motorom (Blikk)
Talmácsi Gábor nincs elkeseredve, már a következő viadal után előzni akar.
máj. 7
0:17
Bozsik nem fiatalítana ész nélkül (Blikk)
Fél éve, hogy Bozsik Pétert (45) felállították a magyar labdarúgó-válogatott kispadjáról. Azóta Bajnokok Ligája-szakkommentátorként láthatjuk.
máj. 7
0:35
Serie B: nem tudott nyerni Cesenában a Juventus (She)
Az olasz másodosztály 37. fordulójának vasárnapi játéknapján a Juventus cesenai vendégjátékára került sor, amelyen Didier Deschamps együttesének nem sikerült begyűjteni a három pontot. A bianconerik így is hat ponttal vezetnek a Genoa és nyolc ponttal a Napoli előtt, öt fordulóval a bajnokság vegelszámolását megelőzően.
máj. 7
7:27
NBA: a Phoenix otthonában szerzett előnyt a San Antonio (She)
A Cleveland Cavaliers hazai pályán, a San Antonio Spurs pedig idegenben szerzett előnyt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.
máj. 7
7:33
NHL: idegenben biztosította be továbbjutását a Buffalo Sabres (She)
A New York Rangers otthonában egy góllal nyert, így bejutott a keleti főcsoport döntőjébe a Buffalo az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásában.
máj. 7
9:28
Brazília: ismét a Santos csapata nyerte a paulista bajnokságot (She)
A tavalyi szezon után idén is a Santos csapata nyerte Sao Paulo állam bajnokságát, miután 2-0-ra legyőzte a Sao Caetanót.
máj. 7
9:28
Portugália: tartja a lépést a Sporting a listavezető Portóval (She)
Folytatja az éllovas FC Porto üldözését a Sporting a portugál első osztályú labdarúgó-bajnokságban: a lisszaboniak vasárnap 3-1-re legyőzték a Vitoria Setubal együttesét, és ezzel továbbra is három pont a lemaradásuk a címvédőhöz képest. A Porto még szombaton verte 2-0-ra a vendég Nacional Madeirát. Harmadik a Benfica, amely szintén nyert.
máj. 7
9:33
Izrael: tömeghisztéria és ötven sérült Jeruzsálemben (She)
Vasárnap a Beitar Jerusalem hazai környezetben 2-0-ra legyőzte a Hapoel Petah Tikva csapatát az izraeli bajnokságban, ezzel pedig közelebb került a bajnoki címhez, a győzelmet ünneplő szurkolók közül pedig több mint ötvenen, köztük ketten súlyosan megsérültek miközben a csapat sikerét ünnepelték.
máj. 7
9:33
Cselgáncs, Világkupa: Mészáros Anett bronzérmet szerzett (She)
Ungvári Miklóshoz hasonlóan a 70 kg-ban szereplő Mészáros Anett is bronzérmet szerzett a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-viadalán, Moszkvában.
máj. 7
9:59
Jégkorong-vb: Ovecskin eltiltás miatt nem lehet ott a svédek ellen (She)
Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Alekszandr Ovecskin, a házigazda orosz válogatott szupersztárja a moszkvai jégkorong-világbajnokságon, miután a Svájc elleni mérkőzésen sérülést okozott Valentin Wirznek.
máj. 7
10:10
Sportlövő-Vk: Sidi Péter összetettben is győzött (She)
A szombati légpuska után a kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számát is megnyerte Sidi Péter (képünkön) a bangkoki olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-versenyen.
máj. 7
10:37
Tenisz: Federer, Nadal, Roddick, nincs változás az élbolyban (She)
A múlt heti tornák nem hoztak jelentős változást a férfi teniszezők világranglistáin: a hagyományos rangsorban továbbra is a svájci Roger Federer vezet nagy fölénnyel, míg az idei eredmények alapján készülő ATP Race-ben változatlanul a spanyol Rafael Nadal áll az élen.
máj. 7
10:42
Sílövészet: a négyszeres olimpiai bajnok Sven Fischer visszavonul (She)
Bejelentette visszavonulását Sven Fischer, a németek négyszeres olimpiai bajnok sílövője. A klasszis hét világbajnoki aranyérmet is begyűjtött pályafutása során.
máj. 7
12:31
Tenisz: Henin két év után újra győzött Varsóban (She)
A világranglista-vezető Justine Henin nyerte a Varsóban rendezett, 600 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornát. A belga klasszis az eső miatt vasárnapról hétfőre halasztott döntőben magabiztosan verte az ukrán Aljona Bondarenkót, s ezzel idei harmadik, pályafutása 32. végső sikerét ünnepelhette WTA-versenyen. A lengyel fővárosban 2005 után másodszor diadalmaskodott.
máj. 7
13:53
Milan: Alessandro Costacurta nyártól az edzői stábban (She)
Bár a nyáron szögre akasztja a stoplist, nem távolodik el a Milantól Alessandro Costacurta. A veterán védő Carlo Ancelotti egyik segítője lesz.
máj. 7
14:15
Király elhagyja a Crystal Palace-t (Infostart)
Biztosan távozik az angol másodosztályú Crystal Palace együttesétől Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusa.
máj. 7
16:00
Tortával és ajándékkal várták rajongói Talmát (Blikk)
Budapest - Talmácsi Gábort (25) meglepték rajongói. A gyorsasági világbajnokság 125 köbcentis kategóriájában összetettben második helyen álló motorosnak, a hét végi Kínai Nagydíj a századik futama volt. A szülei és a szurkolói tortával, ajándékkal várták a reptér várójában a hazatérő Talmát, aki nagyon meghatódott a fogadtatáson
máj. 7
16:08
Atlétika, diszkoszvetés: Kanter emlékezetes diadala Salinasban (She)
Az észt Gerd Kanter 72,02 méterrel, minden idők negyedik legjobb eredményével nyerte a férfi diszkoszvetést az amerikai Salinasban rendezett atlétikai versenyen.
máj. 7
16:19
Tenisz: Gubacsi nem jutott a főtáblára Prágában (She)
Gubacsi Zsófia kikapott a selejtező utolsó fordulójában, így nem jutott a 32-es főtáblára a 145 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás női tenisztornán.
máj. 7
17:42
Triatlon Vk, Lisszabon: középmezőnyben a magyarok (She)
Középmezőnyben végeztek a magyarok a triatlon Világkupa-sorozat lisszaboni állomásán, amelyet a férfiaknál a spanyol Javier Gomez, míg a nőknél a portugál Vanessa Fernandes nyert meg.
máj. 7
17:48
Budapest Bank férfi kézilabdaliga: óvott a Szeged, győzött a fair play (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) versenybizottsága hétfőn megtárgyalta a Budapest Bank férfi liga elődöntőjében szombaton rendezett Dunaferr-Pick Szeged mérkőzés kapcsán a vendégek által - jogosan - benyújtott óvást, azonban a fair play szellemében lesz ötödik találkozó a párharcban.
máj. 7
17:53
Kerékpár: Ivan Basso elismerte érintettségét a doppingbotrányban (She)
Ivan Basso (képünkön), az olaszok országúti kerékpáros klasszisa elismerte érintettségét a tavaly kirobbant spanyol doppingbotrányban. Erről az Olasz Olimpiai Bizottság adott ki közleményt, amelyben azt is leszögezi, hogy a Giro d'Italia-győztes kerekes együttműködik a hatóságokkal.
máj. 7
18:09
MLSZ: minden klub fellebbezett a licencek ügyében (Infostart)
A hétfői határidőig valamennyi olyan klub fellebbezett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékes bizottságánál, amelynek licenckérelmét első fokon elutasították.
máj. 7
18:31
Jégkorong, vb: búcsúzóul sok gól, német és dán sikerrel (She)
A Moszkvában zajló 71. jégkorong-világbajnokságon a középdöntő utolsó fordulójában gólokban gazdag összecsapáson verte a német együttes a fehérorosz csapatot, míg a dán gárda az olaszoknál bizonyult jobbnak.
máj. 7
18:36
Már kedden megműtik Andrij Sevcsenkót (Infostart)
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem az idény végén, hanem már kedden lágyékműtétet hajtanak végre Andrij Sevcsenkón, a Chelsea ukrán labdarúgóján.
máj. 7
18:41
Argentína: Maradona elhagyta a pszichiátriát, és hazatért (She)
máj. 7
19:52
Jégkorong-vb: Kanada nyerte a tengerentúli rangadót (Metropol)
Kanada simán legyőzte az Egyesült Államok csapatát a moszkvai jégkorong-világbajnokság középdöntőjének tengerentúli rangadóján.
máj. 7
20:53
Női kosárlabda NB I: előny a diósgyőri csapatnál (She)
Tízpontos győzelmet aratott a Diósgyőr a női kosárlabda-bajnoság ötödik helyéért folytatott rájátszásában a Zalaegerszeg ellen.

Keresés