2007. május 10. csütörtök

máj. 10
0:17
Kovács Katalin: Legyőzöm Natasát! (Blikk)
Minden idők legizgalmasabb kajakpárbaját láthatják, akik szombat délután megnézik a válogatót a Szegedi Olimpiai Központban.
máj. 10
0:17
Alonso élete futamára készül (Blikk)
A világbajnoki cím megvédése mellett az a legfontosabb célja, hogy hazájában a dobogó legmagasabb fokára állhasson.
máj. 10
0:17
Erdei Zsolt utoljára bokszol idehaza (Blikk)
Budapest - A bajnok hazatér! Erdei Zsolt (32), a WBO félnehézsúlyú profi világbajnok ökölvívója magyar közönség előtt védheti meg nyolcadik alkalommal trónját. A Madár becenévre hallgató bunyós június 16-án, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban csap össze az amerikai George Bladesszel (32).
máj. 10
0:17
Őrült hajrá az UEFA-kupáért (Blikk)
Budapest-Zalaegerszeg - Elképesztő csata zajlik a labdarúgó-NB I második helyéért: az UEFA-kupa-selejtezőt érő ezüstéremért az MTK, az Újpest és a Zalaegerszeg vív élethalálharcot. A dicsőség mellett ugyanis anyagilag sem mindegy, hogy az érintett csapatok hol végeznek a bajnokságban.
máj. 10
0:17
Alex Ferguson 18 milliárdot kap erősítésre (Blikk)
A bajnok Manchester United vezetősége már a következő szezonra gondol.
máj. 10
0:17
Inárcs: Az igazi Lúzer FC (Blikk)
Melyik lehet az ország leggyengébb focicsapata? Mi megtaláltuk!
máj. 10
0:17
Meghódítja Európát a magyar tinilégió? (Blikk)
Külföldi sztárcsapatokból érkeznek a tatai edzőtáborba az U19-es labdarúgó-válogatott tagjai.
máj. 10
7:07
Erdei: Óriási öröm, de nagy nyomás is a hazai mérkőzés (Infostart)
Erdei Zsolt június 16-án, a budapesti SYMA-csarnokban védheti meg nyolcadszor a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoki övét. A magyar ökölvívó az InfoRádiónak elmondta: hatalmas öröm, de nagy nyomás is újra magyar közönség előtt bokszolni. Erdei Zsolt az ellenfelet, az amerikai George Blades-t jó, de nem verhetetlen bokszolónak tartja.
máj. 10
7:59
NBA: második hazai meccsét hosszabbításban nyerte a Utah (She)
Második hazai mérkőzését is megnyerte a Utah hazai pályán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában, a Nyugati-főcsoport elődöntőjében. A Jazz ezúttal hosszabbításban verte meg a Golden State Watrriorst.
máj. 10
8:36
Megalázta, beleszúrt, belelőtt - videóval (Infostart)
Az AS Roma úgy játszott az Olasz Kupa döntőjének első mérkőzésén, mint néhány hete ellene a Manchester United a BL-ben. A "Farkasok" minden idők gólokban leggazdagabb Olasz Kupa-döntőjében 6-2-re ütötték ki a bajnok Intert.
máj. 10
9:37
Hollandia: hátrányba került az Ajax döntetlennel kezdett az AZ (She)
A Heerenveen egygólos előnyt szerzett az Ajax Amsterdammal szemben a holland labdarúgó-bajnokság rájátszásában, a Bajnokok Ligája-szereplésért zajló küzdelemben.
máj. 10
9:52
A szupersztár, aki ragaszkodik a tizenhármas számhoz (Infostart)
A Milan középhátvédjét szinte minden elemző a poszt legjobbjai közé sorolja, egyetlen "hibájaként" megemlítve, hogy sérülékeny. Az athéni BL-döntő előtt az Inforádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Milan középhátvédje, Alessandro Nesta a "soros".
máj. 10
10:03
Sem Ballack, sem Carvalho nem játszik az FA-kupa döntőjében (She)
Sem Michael Ballack, sem Ricardo Carvalho nem lép pályára a Chelsea csapatában az FA-kupa döntőjében a Manchester United ellen ? jelentette ki Jose Mourinho a londoni ?kékek? vezetőedzője.
máj. 10
12:04
NBA: Shaquille O'Nealt nem akarja eladni a Miami Heat (She)
Nem teszi átadólistára Shaquille O'Nealt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő létére már a rájátszás nyitókörében kiesett Miami.
máj. 10
13:07
Csúcsgázsijáért bokszolt Mayweather és De La Hoya (She)
A boksztörténelem bevételi világcsúcsot hozó és eddigi legnagyobb nézettséget produkáló összecsapásának bizonyult immár hivatalosan is a magyar idő szerint vasárnap hajnalban lezajlott Las Vegas-i csata a címvédő Oscar De La Hoya és kihívója, Floyd Mayweather Jr. között.
máj. 10
13:10
A Milan Sevcsenkóval és Vierivel erősít a BL-döntőre (Infostart)
Jövőre is Carlo Ancelotti marad az AC Milan edzője és a klub nem akarja eladni egyik meghatározó játékosát sem - közölte az egyesület alelnöke egy interjúban. Adriano Galliani szólt arról is, hogy az athéni, Liverpool elleni BL-döntőre a klub meghívta több volt játékosát, így Andrij Sevcsenkót és Christian Vierit is.
máj. 10
13:24
462 millió forintba került a magyar-horvát Eb-pályázat (Infostart)
Csaknem 462 millió forintba került a magyar-horvát kettős sikertelen pályázata a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra, ebből a magyar állam több mint 101 millió forintot fedezett. Az UEFA végrehajtó bizottságának április 18-i szavazásán ez a kandidálás egyetlen szavazatot sem kapott.
máj. 10
13:29
F1: a következő 7 évben Valencia ad otthont az Európa Nagydíjnak (She)
A következő szezontól bekerül a versenynaptárba a Valenciai pálya is a Formula 1-es világbajnokságon. A szerződés értelmében a következő hét évben Valencia ad otthont az Európa Nagydíjnak.
máj. 10
13:56
Mraviková Győrött folytatja (Metropol)
Katarina Mravikova, a Budapest Bank FTC szlovák válogatott kézilabdázója két évre a Győri Audi-ETO KC-hez szerződött.
máj. 10
14:04
A Liverpool történetének legnépszerűbb védője (Infostart)
Hihetetlenül népszerű az Anfielden, a klub tévéjének szavazásán hetedik, s egyben a legjobb védő lett a "100 játékos, aki felrázta a Kopot" című szavazáson. Az athéni BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Liverpool középhátvédje, Jamie Carragher a "soros".
máj. 10
14:23
Ökölvívás: Matolcsi harmadik címmeccsét vívja öt hónap alatt (She)
A profi világban szokatlanul feszített tempóban, öt hónapon belül már harmadszor lép ringbe 12 menetre tervezett mérkőzésen Matolcsi József (képünkön) (25?9, 17 K. O.?T. K. O.), a WBF (Boksz-világalapítvány) nagyváltósúlyú bokszolója. A Polish Boxing Promotion magyar öklözője ezúttal a skóciai Motherwellben húz kesztyűt az argentin Ignácio Lucero Fraga (7?2?2, 4) ellen, azzal a céllal, hogy Turgay…
máj. 10
14:23
Barnsley: tárgyalnak Rajczi végleges szerződtetéséről (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság második osztályában érdekelt Barnsley FC véglegesen leigazolná Rajczi Pétert, aki a kölcsönszerződés lejártával hazatért. Erről a brit klub hivatalos honlapja számolt be.
máj. 10
14:54
Meglepetés a Forma-1-ben (Infostart)
Amikor Michael Schumacher nyerte a világbajnoki címeket, Németországban rendezték az Európa Nagydíjat. Valószínűleg Fernando Alonso két bajnoki címe is sokat nyomott a latban, hogy a versenyt jövőre már Spanyolországban rendezik meg.
máj. 10
15:59
Debrecen elveszítheti a rövidpályás úszó Eb rendezési jogát (She)
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) arra kényszerülhet, hogy elvegye az ez év decemberében esedékes rövidpályás Európa-bajnokság rendezési jogát Debrecentől, mivel a város önkormányzata még nem írta alá az Európai Úszó Szövetséggel (LEN) szükséges szerződést. Orendi Mihály, az Eb szervezőbizottságának vezetője viszont biztos benne, hogy Debrecen marad a házigazda. Az esetleges helyszínváltoztatás…
máj. 10
16:20
Bajnokok Ligája: keveslik a tizenhét ezer jegyet a liverpooliak (She)
Csalódottságuknak adtak hangot a Liverpool FC vezetői és szurkolói azután, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nem járult hozzá a Bajnokok Ligája-döntőre számukra rendelkezésre bocsátott jegymennyiség növeléséhez.
máj. 10
16:53
A kanadai együttes lesz Svédország ellenfele az elődöntőben (She)
Kanada válogatottja jutott be a legjobb négy közé a moszkvai jégkorong-világbajnokságon, miután a negyeddöntőben legyőzte Svájc együttesét. A juharlevelesek ellenfele az elődöntőben a svéd válogatott lesz.
máj. 10
17:31
Kerékpár: tovább gyűlhetnek az XCO világranglista-pontok (She)
A Groupama Mountain Bike Magyar Kupasorozat harmadik fordulójára az előttünk álló hétvégén kerül sor a Baranya-megyei Komlótól alig néhány kilométerre fekvő Dirt Parkban. A Dirt Park Kupa az elit férfiak számára a nemzetközi szövetség (UCI) versenynaptárába is bejegyzett C1-es kategóriájú XCO viadal lesz, melyen az olimpiai kerettagoknak újabb lehetősége nyílik a kvalifikációhoz szükséges vil…
máj. 10
17:47
Anglia: Brownt és Ballt három meccsre tiltotta el a szövetség (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága a videofelvételek megtekintése után három mérkőzésre eltiltotta Michael Brownt, a Fulham futballistáját. Hasonló büntetést kapott a Manchester City védője, Michael Ball is.
máj. 10
18:03
Lehet, hogy Debrecen nem rendezhet Eb-t? (Infostart)
A Magyar Úszószövetség elveheti az év végi rövid pályás Európa-bajnokság rendezési jogát Debrecentől, miután a hajdúsági város önkormányzata továbbra sem írta alá a szerződést az európai szövetséggel a decemberi kontinensviadalról. Az ügy hátterében minden bizonnyal anyagi viták állnak.
máj. 10
18:24
Kajak-kenu: Benkő szerint nem tett jót a Vereckeivel való rivalizálás (She)
Vereckei Ákos (képünkön) és Benkő Zoltán a férfi kajakos szakág két meghatározó egyesversenyzője. Benkő tavaly megtörte Vereckei majd egy évtizedig tartó egyeduralmát, így utóbbinak a Raab Karcher-kupáért kiírt hét végi válogatón a Mol Világkupa-indulásért is meg kell küzdenie. Benkő a tavalyi teljesítménye folytán biztos Vk-részvevő, ezért ezúttal csak sprintszámokban indul, ám május végéig…
máj. 10
18:35
Rali-vb: megkezdte az SX4 WRC európai tesztelését a Suzuki (She)
Már Európában is teszteli az SX4 WRC-t a Suzuki, amely 2008-ban teljes szezont fut a rali-világbajnokság elitkategóriájában.
máj. 10
18:35
Férfi vízilabda-bajnokság: a Szeged legyőzte a Neptunt (She)
máj. 10
19:08
Ökölvívás, Motherwell: Matolcsi József a határon mérlegelt (She)
Megtartották a pénteki, motherwelli gála hivatalos mérlegelését, amelyen minden magyar szereplő sikerrel túljutott. Természetesen Matolcsi József (képünkön), a WBF (Boksz-világalapítvány) nagyváltósúlyú világbajnoka számára volt a legfontosabb az esemény, neki hoznia kellett a kategória felső határát, a 154 fontot (69,853 kg).
máj. 10
20:24
Minigolf: Budapest hétvégétől akár világbajnokságot is rendezhet (She)
A május 12-13-i nyílt hétvégével, a nemzetközi versenyszabványoknak teljes mértékben megfelelő, eternit minigolfpályát avat Budapest XI. kerületében a sportági szakszövetség. Ezzel megnyílik a lehetőség akár arra is, hogy az Európa számos országában a legnépszerűbb szabadidősportok közé tartozó sportág világversenyt rendezzen fővárosunkban.
máj. 10
20:28
Mitropa Kupa: harmadszor is kikapott a magyar férfi csapat (Metropol)
A harmadik fordulóban is kikapott a címvédő magyar férfi csapat a Szegeden zajló 26. sakk Mitropa Kupán.
máj. 10
20:30
Kajak-kenu: Janics Natasa alig várja már, hogy rajthoz álljon (She)
Kovács Katalin és Janics Natasa K-1 200 méteren és K-1 500 méteren egyaránt megmérkőzik egymással a Raab Karcher kupáért kiírt hét végi kajak-kenu válogató versenyen Szegeden. Amióta Janics Natasát edzője, Fábiánné Rozsnyói Katalin elküldte az általa felkészített csoporttól, finoman szólva is jelentős médiaérdeklődés kíséri a versenyzők idénykezdetét.
máj. 10
21:23
Kosárlabda, női NB I: egyenlített a Zalaegerszeg (She)
A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszásában a ZTE hazai környezetben tíz ponttal verte a Miskolc csapatát, így kiegyenlítette a két győzelemig tartó párharc állását az ötödik helyért folyó küzdelemben.
máj. 10
21:51
Sakk, Mitropa Kupa: harmadszor is kikapott a magyar férficsapat (She)
máj. 10
21:56
Hihetetlen: Madridban kiütötték a Barcelonát (Infostart)
Kiesett a Barcelona a labdarúgó Spanyol Király Kupából. A katalán együttes az elődöntő visszavágóján 4-0-ra kikapott Madridban a Getafe együttesétől, és 6:5-ös összesítéssel búcsúzott.

Keresés