2007. május 27. vasárnap

máj. 27
0:26
Honda CBR600RR filigrán gőzgép (Blikk)
A divatnak megfelelően a Honda arcát az eddiginél is mérgesebbre szabták, ráadásul csaknem olyan kicsi és könnyű lett az egész, mint valami 125-ös sportgép.
máj. 27
0:30
Túl a szuperen: Ducati Hypermotard (Blikk)
A két hengerből két kipufogó vezeti el a gázokat, a hangtompítók az ülés alatt dörmögnek.
máj. 27
0:34
Mészöly kánkánt táncolt (Blikk)
A Vasas tavaszi szerepléséhez nagyban hozzájárult a télen Kínából hazaérkező Kenesei Krisztián (30) remeklése. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Honvéd ellen is betaláló csatár a következő szezont is Angyalföldön kezdi-e.
máj. 27
0:38
Remek tavaszt zárt a Honvéd (Blikk)
"Az utolsó meccsen elszenvedett vereség ellenére jól szerepeltünk."
máj. 27
0:42
Aranyünnep (Blikk)
Az Oláh Gábor utcai stadionban a szurkolók csak az utolsó percekben foglalták el helyüket.
máj. 27
0:46
Csodát várnak a bőcsiek (Blikk)
Pünkösdi királyságra vágyik Tóth László (38), a Bőcs labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 27
0:50
Idén először indul az élről Alonso (Blikk)
A McLaren-Mercedes spanyol versenyzője idén először legyőzhetetlennek bizonyult időmérő edzésen.
máj. 27
0:54
Turi áll az élen a Duna-ralin (Blikk)
Az első három gyorsaságin az idei két futam győztese, Benik és Turi vívott külön párbajt.
máj. 27
8:36
NBA: hazai környezetben fölényesen nyert a Utah Jazz (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nyugati főcsoportjának döntőjében a Utah Jazz két elveszített találkozó után a párharc harmadik felvonásán saját közönsége előtt magabiztos játékkal, óriási fölénnyel, huszonhat pont különbséggel nyert a San Antonio Spurs ellen. A hazaiak nyerőembere Deron Willimas volt, aki 31 pontja mellett nyolc gólpasszal és öt labdaszerzéssel tűnt ki.
máj. 27
9:28
Német Kupa-döntő: az 1. FC Nürnberg diadalmaskodott (Metropol)
Az 1. FC Nürnberg nyerte a labdarúgó Német Kupát, miután a hosszabbításban szerzett találattal legyőzte a bajnok VfB Stuttgart együttesét.
máj. 27
10:37
Juventus: Deschamps távozik (Behaviour)
Egynapos bizonytalanság után hivatalossá vált, hogy távozik posztjáról Didier Deschamps, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője. A francia szakember tavaly nyáron vette át a torinóiak irányítását, miután a bundabotrány miatt száműzték a gárdát a másodosztályba. A Serie B-t 9 pont levonással kezdő "zebrák" már a múlt hétvégén, három fordulóval a bajnokság vége előtt kivívták a visszajutást,…
máj. 27
11:14
Németország: Ötvenezres örömünnep Nürnbergben (She)
Több mint 50 ezer szurkoló ünnepelte meg az éjjel Nürnbergben, hogy kedvenceik nyerték meg a labdarúgó Német Kupát, miután hosszabbítás után 3-2-re legyőzték a bajnok VfB Stuttgartot.
máj. 27
11:16
Ökölvívás: Abraham megvédte címét Bambergben (She)
Megvédte címét a német Arthur Abraham, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) középsúlyú világbajnoka. A 27 éves öklöző Bambergben hatezer néző előtt a harmadik menetben kiütötte kihívóját, a kanadai Sebastien Demerst, ezzel 23. profi mérkőzésén is veretlen maradt.
máj. 27
11:18
Atlétika: Gebrselassie ötödik hellyel tért vissza (She)
Közel három év után egy ötödik hellyel tért vissza a pályaversenyzéshez Haile Gebrselassie, az etiópok legendás hosszútávfutója a hengelói atlétikai Grand Prix 10 ezer méteres számában.
máj. 27
11:20
NHL: Hasek néhány hét múlva dönt a folytatásról (She)
Néhány hét múlva dönti el Dominik Hasek, a világ egyik legjobb jégkorongkapusa, hogy folytatja-e profi pályafutását.
máj. 27
13:12
A Real Madrid csatárának meglepően őszinte vallomása (Infostart)
Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid holland csatára beismerte, kézzel ért a labdához szombat este, a Deportivo elleni bajnoki mérkőzésen, csapata első gólja előtt.
máj. 27
13:12
Beckham visszatér a válogatottba (Behaviour)
Csaknem egyéves szünet után visszatér az angol labdarúgó-válogatottba David Beckham, a korábbi csapatkapitány. A Real Madrid 32 éves középpályása a tavalyi világbajnokságon, a Portugália ellen büntetőkkel elvesztett negyeddöntőben játszott utoljára a nemzeti színekben, ám Steve McClaren szövetségi kapitány bejelentette: számít rá pénteken a Brazília elleni barátságos mérkőzésen, valamint június…
máj. 27
13:14
Nincs edzője a Juventusnak - Lippi is kiszemelt? (Infostart)
Kenyértörésre került sor Didier Deschamps, a Juventus edzője és a klub között. A B liga megnyerését éppen a szombati fordulóban bebiztosított egyesület honlapján tudatta: felbontották a szerződést Deschamps-pal.
máj. 27
13:15
Arsenal: hosszú távú szerződés a lengyel válogatott kapusával (She)
Az Arsenal hosszú távú szerződést kötött a Legia Warszawa és a lengyel labdarúgó-válogatott kapusával, Lukasz Fabianskival. A 22 éves hálóőr lesz Jens Lehmann helyettese, igaz a ?pozícióért? meg kell küzdenie Manuel Almuniával.
máj. 27
13:31
Lengyel labdarúgás: második alkalommal bajnok a Zaglebie Lubin (She)
Rendkívül izgalmas utolsó forduló után a Zaglebie Lubin nyerte meg a lengyel bajnokságot a sokáig éllovas GKS BOT Bechatów és a címvédő Legia Warszawa előtt. Az aranyérmes gárda 1991 után diadalmaskodott ismét a pontvadászatban.
máj. 27
14:08
Itt a magyar válogatott teljes kerete (Behaviour)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte szűkített keretét a június 2-i, Görögországban és a négy nappal később, Norvégiában sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőkre.
máj. 27
14:15
Szafin villámrajtja (Behaviour)
A volt világelső Marat Szafin villámrajtot vett a 2007-es francia nyílt teniszbajnokság nyitómérkőzésén. A 22. helyen kiemelt orosz klasszis - aki 2002-ben elődöntőt játszott a Roland Garroson - mindössze 1:24 óra alatt "végzett" a szerencsés vesztesként főtáblára került spanyol Fernando Vicentével. Szafin (orosz, 22.)-Vicente (spanyol) 6:1, 6:3, 6:1
máj. 27
14:24
Roland Garros: Szafin-siker, majd esőszünet Párizsban (She)
A francia nyílt teniszbajnokság vasárnapi nyitányán Marat Szafin könnyed győzelemmel mutatkozott be, az orosz játékos a selejtezőből érkező spanyol Fernando Vicentét győzte le. Amint véget ért a mérkőzés esni kezdett az eső, így valamennyi pályán áll a játék.
máj. 27
15:10
Duna-rali: Turi Tamás sikere (Metropol)
Turi Tamás nyerte meg a Duna-ralit, az ob harmadik futamát. A második helyen Turán Frigyes, míg a harmadikon Botka Dávid végzett.
máj. 27
15:16
A Liverpool új magyar játékosára még vigyázni kell (Behaviour)
Mint ahogyan arról az MTK labdarúgócsapatának honlapja szombat este beszámolt, Németh Krisztián és Simon András, a klub két tehetsége ötéves szerződést kötött az angol FC Liverpool együttesével.
máj. 27
15:16
Bajnok az FTC (Behaviour)
Az FTC 11-edszer szerezte meg a bajnoki címet a női kézilabda NB I-ben, miután a rájátszás utolsó körében 37-36-ra legyőzte a címvédő Győrt.
máj. 27
16:23
McLaren sétagalopp Monacóban (Infostart)
A McLaren kettőse könnyedén nyerte meg a nem túl eseménydús Monacói Nagydíjat. A világbajnoki címvédő Fernando Alonso és újonc csapattársa, Lewis Hamilton mellett még a ferraris Felipe Massa állhatott fel a dobogóra. Kimi Raikkonen a 16. helyről pontszerző lett.
máj. 27
16:31
Női párbajtőr Világkupa, Sydney: Szász Emese győzött (She)
Szász Emese nyerte a női párbajtőrözők sydneyi Világkupa-versenyét. A magyar kiválóság a dpa hírügynökség beszámolója szerint az elődöntőben a német Monika Sozanskát verte magabiztosan, 15-4-re, majd a fináléban is parádézott, az ugyancsak német Imke Duplitzernél szintén 15-4-re bizonyult jobbnak.
máj. 27
17:11
Bajnok a Ferencváros (Infostart)
A női kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszása meglepetéssel ért véget: a Ferencváros csapata, rendkívüli izgalmak közepette 37-36-ra legyőzte a tavalyi bajnok Győrt, s bajnoki címet szerzett.
máj. 27
17:11
Oroszország: a Lokomotiv Moszkva kupagyőzelme (She)
A Lokomotiv Moszkva sikerével zárult az Orosz Kupa, ugyanis a "vasutasok" a döntőben hosszabbítás után legyőzték az FK Moszkva együttesét.
máj. 27
17:11
Női párbajtőr Vk, Sydney: Szász Emese győzött (Metropol)
Szász Emese nyerte a női párbajtőrözők sydneyi Világkupa-versenyét. A magyar kiválóság a dpa hírügynökség beszámolója szerint az elődöntőben a német Monika Sozanskát verte magabiztosan, 15-4-re, majd a fináléban is parádézott, az ugyancsak német Imke Duplitzernél szintén 15-4-re bizonyult jobbnak.
máj. 27
17:11
Forma-1-es Monacói Nagydíj: Alonso sikere (Behaviour)
Fernando Alonso, a McLaren-Mercedes spanyol pilótája nyerte vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság ötödik futamát, a Monacói Nagydíjat. A világbajnoki címvédő mögött csapattársa, a brit Lewis Hamilton lett a második, míg a harmadik helyen a brazil Felipe Massa (Ferrari) végzett.
máj. 27
18:12
Rögbi: Anglia 48 pontos veresége Dél-Afrikában (She)
Felkészülési válogatott rögbi-mérkőzésen a világbajnoki címvédő angol válogatott megalázó vereséget szenvedett vendéglátójától, Dél-Afrikától, míg az argentin-ír összecsapáson két pont döntött, előbbi együttes javára.
máj. 27
18:14
Supersport vb: félbeszakított futam Silverstonban (She)
A Supersport világbajnokság hétvégi futamán, az angliai Silverstonban özönvízszerű eső nehezítette a versenyzőket. Talmácsi Gergő (képünkön) számára nem volt zökkenőmentes a visszatérés, hiszen a technikai problémák és a majd két hónapos kihagyás miatt nem érezte a motort.
máj. 27
18:28
BL-résztvevő az Ajax (Behaviour)
A bajnok PSV Eindhoven mellett az Ajax Amsterdam indulhat Hollandiából a labdarúgó Bajnokok Ligája következő sorozatában. Az amszterdami csapat a rájátszás döntőjének visszavágóján - gólnélküli első félidőt követően - 3-0-ra nyert az AZ Alkmaar ellen, ezzel összesítésben 4-2-re bizonyult jobbnak riválisánál. Az Ajax a selejtező harmadik körében kapcsolódik majd be a BL küzdelmeibe. Az AZ Alkmaar,…
máj. 27
19:18
Totti az olasz gólkirály, esélyes az Aranycipőre (Infostart)
Befejeződött az olasz labdarúgó-bajnokság. A Messina és az Ascoli mellett a Chievo búcsúzott az élvonaltól. Már korábban eldőlt, hogy az Inter végez az élen, második lett a Roma, harmadik a Lazio, míg negyedik a Milan. Francesco Totti lett a gólkirály, 26 góllal.
máj. 27
19:18
Öttusa-Vk, Székesfehérvár: magyar siker női váltóban (She)
A Máthé Vivien, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású, első számú hazai együttes győzelmével ért véget a székesfehérvári Világkupa-forduló keretében megrendezett női öttusa váltóverseny.
máj. 27
19:18
Magyar siker a székesfehérvári női öttusaváltóban (Metropol)
Az első számú hazai együttes győzelmével ért véget a székesfehérvári Világkupa-forduló keretében megrendezett női öttusa váltóverseny.
máj. 27
19:20
Bronzérmes a Lazio (Behaviour)
Az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójára maradt két kérdésre is megszületett a válasz: a Lazio a veresége ellenére harmadik helyen végzett, míg az Ascoli és a Messina mellett Cataniában elszenvedett kudarca miatt a Chievo búcsúzik az élvonaltól.
máj. 27
19:23
Giro d'Italia: Di Luca az Alpokban is megőrizte vezető helyét (Metropol)
Riccardo Ricco nyerte a Giro d,Italia olasz országúti kerékpáros körverseny 15., idei egyik legkeményebb alpesi szakaszát, amelyen az összetettben élen álló Danilo Di Luca jelentősen növelte előnyét.
máj. 27
20:31
Lampard és a Chelsea: közel a végső szakítás? (Infostart)
Megszakadtak a tárgyalások a Chelsea és Frank Lampard között a játékos szerződés-hosszabbítása ügyében. A klubhoz közeli források szerint immár nagyon valószínű, hogy a válogatott középpályás külföldre szerződik. A Barcelona, a Real Madrid és a Juventus is csábítja.
máj. 27
20:37
Férfi kézilabda: idegenben tartotta magát versenyben a Győr (She)
Idegenben győzött a Győri SEAT ETO férfi kézilabdacsapata a bajnokság rájátszásában, a 7-8. helyért folyó párharcban.
máj. 27
20:40
Férfi vízilabda: tömegbúnyóval ért véget a pécsi mérkőzés (She)
Végig nagyon szoros, kiegyenlített volt a mérkőzés. Az utolsó újpesti támadásnál már csak két másodperc volt vissza, amikor meglepő dolgok történtek. Hárman összeverekedtek, az idő lejárt, aztán volt olyan pillanat, amikor egyszerre 29 ember püfölte egymást a medencében, a labda már nem kapott szerepet.
máj. 27
20:41
Sakkvilágbajnok jelöltek: Lékó és Polgár is remivel kezdett (Metropol)
Lékó Péter és Polgár Judit is döntetlennel kezdett a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló tornáján.
máj. 27
20:45
Primera División (1. rész): idegenben nyert az Espanyol (Behaviour)
Az UEFA Kupa-döntőben büntetőpárbajban alulmaradt Espanyol egygólos győzelmet aratott a Recreativo Huelva vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában.
máj. 27
21:37
Sakk, világbajnok-jelöltek tornája: Lékó és Polgár is remivel kezdett (She)
Lékó Péter és Polgár Judit is döntetlennel kezdett a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló tornáján. A nyolcaddöntőben Lékó a török Mikhail Gurevich ellen ült asztalhoz, s a világos bábukat vezetve a 35. lépés után állapodott meg riválisával remiben. Polgár - szintén világossal - az orosz Jevgenyij Barejevvel találkozott, s az első játéknapon kettejük partija tartott a legtovább, a 63. lépést…
máj. 27
21:37
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó és Polgár is remivel kezdett (Behaviour)
Lékó Péter és Polgár Judit is döntetlennel kezdett a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló tornáján. A nyolcaddöntőben Lékó a török Mikhail Gurevich ellen ült asztalhoz, s a világos bábukat vezetve a 35. lépés után állapodott meg riválisával remiben. Polgár - szintén világossal - az orosz Jevgenyij Barejevvel találkozott, s az első játéknapon kettejük partija tartott a legtovább, a 63. lépést…
máj. 27
21:39
Atlétika, Götzis: kikapott Sebrle, nyert Kraucsanka (She)
máj. 27
21:41
Vívás, női kard Vk, Hanoi: elmaradtak a magyar sikerek (She)
Hatodik helyen végzett a magyar válogatott a női kardozók Hanoiban rendezett Világkupa-versenyén. A nemzetközi szövetség honlapja alapján a 18 alakulat küzdelmét a franciák nyerték az ukránokat és az amerikaiakat megelőzve.
máj. 27
21:43
Úszás: Kovács Ágnes újabb két első helye, Boulsevicz is nyert (She)
A Szlovákia Nagydíjáért kiírt pozsonyi nemzetközi viadalon a 200 m után az 50 és a 100 méteres mellúszás döntőjében is győzött Kovács Ágnes. A Kőbánya SC olimpiai, világ- és Európa-bajnoka a medencecsúccsal megnyert szombati finálé után vasárnap előbb az úszásnem legrövidebb távján ért célba a leghamarabb, 33 másodperc alatt, majd alig fél óra múlva 100 méteren diadalmaskodott 1:12 perces…

Keresés