2007. május 25. péntek

máj. 25
0:07
Forma-1: Harc a másodpercekért (Blikk)
Monte-Carlo utcáin szin­te cam­mog­nak, alig 170-nel men­nek a ko­csik.
máj. 25
0:11
Megkopasztották a vezetőket! (Blikk)
A ka­pus még bor­bély­nak is állt: tar­ra vág­ta né­hány vezető fe­jét.
máj. 25
0:15
Szá­vay újabb pá­ri­zsi si­ke­re (Blikk)
Újabb győzelem­mel foly­tat­ta me­ne­te­lé­sét a Ro­land Gar­ros sele­jtezőjében Szá­vay Ág­nes.
máj. 25
0:19
Tóth Krisztináék a nyolc között estek ki (Blikk)
Zág­ráb - A leg­jobb nyolc kö­zött, egy nagy küz­de­lem­ben el­vesz­tett csa­ta után bú­csú­zott az asz­ta­li­te­nisz-vi­lág­baj­nok­ság­tól a Póta Ge­or­gi­na, Tóth Krisz­ti­na ket­tős.
máj. 25
0:23
Annus Adrián újra versenyez (Blikk)
Fa­ze­kas Ró­ber­tet kö­vet­ve An­nus Ad­ri­án is el­kez­di a ver­seny­zést.
máj. 25
0:27
Inzaghi a BL királya (Blikk)
"Ez életem legszebb pillanata. Már nyertem Bajnokok Ligáját a csapattal, de ez az este különleges számomra..." Sohasem felejtem el
máj. 25
0:31
Balhéztak az angolok Athénban (Blikk)
Ütötték-verték az ünneplő olaszokat.
máj. 25
0:35
Hallgattassuk el a rasszizmust! (Blikk)
A nemzetközi és az európai labdarúgó-szövetség kőkeményen bünteti a rasszizmust, és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is fellép a negatív megnyilvánulások ellen.
máj. 25
0:39
Revánsot remél a Vasas (Blikk)
A két csapat egy hónappal ezelőtt, a Magyar Kupa elődöntőjében találkozott utoljára egymással, akkor a kispestiek örülhettek.
máj. 25
0:43
Külföldi edzőt akar a ZTE (Blikk)
Idén két szakember is irányította a ZTE FC csapatának munkáját. A gárda Simon Antallal kezdte a bajnokságot, majd április 12-én a szakembert Nagy Tamás váltotta a kispadon.
máj. 25
0:47
Lesz pénz Fehérvárott (Blikk)
A gazdasági társaság üzletrészének nyolcvan százalékát a FETÉV-SZER Kft. vette meg.
máj. 25
0:51
Újabb pofon a pólósoknak (Blikk)
Idén sem lesz magyar csapat az Euroligában a legjobb négy között.
máj. 25
0:55
Hozzánk jön a Dakar? (Blikk)
Jővőre Lisszabonban lesz a start, ám elképzelhető, hogy 2009-ben vagy 2010-ben már Budapestről rajtol a mezőny.
máj. 25
0:59
Janics: Véget ért a sikersztori (Blikk)
A Démász Szeged Vízisport Egyesületnél véglegesnek tekintik, hogy a kétszeres olimpiai bajnok szakított edzőjével.
máj. 25
7:19
Titkok a világ legmagasabb pontjáról (Infostart)
Jövő héten térnek vissza Magyarországra a Mount Everest-expedíciók magyar tagjai. A világ legmagasabb hegycsúcsát amatőrként meghódító Jelinkó Attila már elérte az alaptábort. Egy másik vállalkozás két profi magyar alpinistájának nem sikerült feljutnia a világ legmagasabb pontjára; Klein Dávid és Várkonyi László most Katmanduban írja a beszámolóját.
máj. 25
8:18
Svájc: újra az FC Zürich csapata nyerte a bajnoki címet (She)
Megvédte bajnoki címét az FC Zürich labdarúgócsapata, miután az utolsó fordulóban 2-0-ra legyőzte a Grasshoppers együttesét.
máj. 25
8:20
Tenisziskolát nyitnának a "szomszédban" a Williams-nővérek (Behaviour)
Helyi lapértesülés szerint a Williams-nővérek, Venus és Serena tenisziskolát terveznek nyitni Montenegró tengerpartján. A Vijesti úgy tudja, a két kiváló amerikai játékos a Herceg Novi közelében lévő Kambor régi laktanyáját szeretné megvásárolni, és azt alakíttatná át a céljainak megfelelően. Édesanyjuk, Oracene Williams állítólag már meg is tekintette a hadsereg által üresen hagyott ingatlant. A…
máj. 25
10:38
"Berlusconi, itt van 10 euró, vedd meg Ronaldinhót!" (Infostart)
Hatalmasat buliztak a Milan játékosai szerda éjszaka, a Bajnokok Ligája győzelem után. A labdarúgók és családtagjaik egy étteremben gyűltek össze, ahol az ünneplés minden kelléke (ételek, italok, torta, jókedv) megvolt. Majd hirtelen egy férfi odalépett Silvio Berlusconi klubelnökhöz...
máj. 25
10:48
A Milannál nincs eredményesebb klub a világon (Infostart)
Immár nincs eredményesebb csapata a nagyvilágnak az AC Milannál - a nemzetközi kupagyőzelmeket tekintve. Az olasz sztárklub szerdai Bajnokok Ligája-elsőséggel beérte az argentin Boca Juniorst. Sőt: több tekintélyes tornát nyert meg, mint riválisa...
máj. 25
10:58
Ligue1: a Toulouse kapta a nantes-i mérkőzés három pontját (She)
A Francia Labdarúgó Szövetség illetékes bizottsága a vendég Toulouse-nak ítélte a múlt szombati, Nantes-ban rendezett, ám félbeszakadt bajnoki mérkőzés három pontját.
máj. 25
11:03
Olimpia 2012: Londonról Budapesten (Metropol)
A 2012-es, londoni nyári ötkarikás játékokra 2 milliárd fontot szán az öt év múlva esedékes olimpia szervezőbizottsága (LOCOG) - nyilatkozta a LOCOG sportigazgatója Budapesten az MTI-nek.
máj. 25
12:41
Liverpool: Zendenre és Gonzalezre nem számít Rafael Benitez (She)
A következő szezonban már nem lesz a Liverpool játékosa a két szélső, Boudewijn Zenden és Mark Gonzalez, akiknek szerződése lejár 2007 nyarán.
máj. 25
12:54
La Liga: Kanoute kihagyhatja a Sevilla utolsó bajnokiját (She)
Valószínűleg nem lép pályára klubcsapata, az UEFA-kupagyőztes Sevilla utolsó bajnoki mérkőzésén Frederic Kanoute. A csatár játékától jelen állás szerint azért kell eltekintenie Juande Ramos vezetőedzőnek, mert behívót kapott hazája, Mali válogatottjába.
máj. 25
13:18
Hollanda: több kulcsjátékosára sem számíthat Van Basten (She)
Kihirdette keretét a június elejei távol-keleti túrára Marco van Basten szövetségi kapitány. Az egykori kiváló támadó Andwelé Slory személyében újoncot avathat, több kulcsjátékos viszont nincs ott a csapatban.
máj. 25
13:29
Euro 2008: a spanyol keret Lettország és Liechtenstein ellen (She)
Luis Aragones, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya (képünkön középen) kihirdette húsz fős keretét a Lettország és Liechtenstein elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésekre. A névsorban mindössze három idegenlégióst találunk, a legtöbb játékost ? hatot ? a Valencia ad a nemzeti együttesbe.
máj. 25
14:05
Peking 2008: új szupermetrót mutattak be a kínai fővárosban (She)
Magas technológiai színvonalon megépített metróvonalat mutattak be Pekingben, a 2008-as nyári olimpia színhelyén. A politikusok, a szervezők és a közlekedési szakemberek azt remélik, hogy arra ösztönözhetik az autótulajdonosokat, hogy hagyják otthon a járműveiket, és a földalattit válasszák.
máj. 25
14:21
Stuttgart ragaszkodik az országúti kerékpáros vb-hez (Metropol)
A Németországot sokkoló telekomos (jelenleg T-Mobile) doppingbotrány ellenére Stuttgart továbbra is szeretné megrendezni szeptember 25. és 30. között az országúti kerékpáros-világbajnokságot.
máj. 25
14:27
Samsung szupermaraton: Győr lesz a központ a versenyen (She)
A tavalyi évhez hasonlóan idén is Bécs-Pozsony-Budapest útvonalon kerül sor a Samsung szupermaraton futóversenyre. A 18. alkalommal kiírt viadalt október 19. és 23. között rendezik Győr központtal, vagyis ott lesz, október 18-án a jelentkezés és a megnyitóünnepség.
máj. 25
14:41
Asztalitenisz: kínai házidöntő vegyes párosban (She)
Férfi párosban és vegyespárosban is kínai házidöntő a zágrábi asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 25
15:31
Kretzschmar visszavonul (Metropol)
Befejezi pályafutását Stefan Kretzschmar, a német SC Magdeburg világklasszis kézilabdázója. A 218-szoros válogatott sportoló pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: a június 2-i, Wetzlar elleni bajnoki mérkőzés lesz karrierje utolsó összecsapása.
máj. 25
15:33
Ronaldinho szívesen játszana együtt Ronaldóval és Kakával egy klubcsapatban (Metropol)
Ronaldinho addig nem foglalkozik a jövőjével, amíg véget nem ér a spanyol futballbajnokság, amelyet reménye szerint megnyer az FC Barcelonával.
máj. 25
15:45
GP2, Monacói Nagydíj: Maldonado indul az élról, Glock csak nyolcadik (She)
A pontverseny 14. helyén álló Pastor Maldonado (képünkön) nyerte az időmérő edzést a GP2-es sorozat Monacói Nagydíján, közvetlenül mögötte Giorgio Pantano és Andi Zuber végzett. Az összetettben éllovas Timo Glock a nyolcadik, míg a második pozíciót birtokló Bruno Senna a kilencedik helyen zárt.
máj. 25
16:14
Kézilabda: Stefan Kretzschmar befejezi pályafutását (She)
máj. 25
17:02
Átadták a helyreállított margitszigeti futókört (Metropol)
Igaz a futók már néhány napja használatba vették, hivatalosan mégis pénteken adták át a Margitsziget helyreállított futókörét.
máj. 25
17:16
NHL: kanadai üzletember vásárolta meg a Nashville Predatorst (She)
Megválik a Nashville Predators jégkorongcsapatától Craig Leipold, aki 220 millió dollárt kap az észak-amerikai profiligában (NHL) szereplő együttesért.
máj. 25
18:38
A sztáredző minden kívánságát teljesítik (Infostart)
Bármit kívánhat Rafael Benítez, a Liverpool menedzsere, a klub amerikai tulajdonosai megpróbálják teljesíteni. George Gillett és Tom Hicks teljes támogatásáról biztosította a spanyol trénert a liverpooli keret jelentős átalakításában, és készek finanszírozni a gárda megerősítését.
máj. 25
19:46
Közel a visszatéréshez David Beckham (Infostart)
Nem zárta ki az angol válogatott szövetségi kapitánya, Steve McClaren, hogy ismét meghívja a keretébe David Beckhamet.
máj. 25
20:33
Budapest Bank férfiliga: 11. helyen végzett a Nyíregyháza (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban, a Budapest Bank férfiligában elkelt a 11. hely is, miután a három győzelemig tartó párharc ötödik összecsapásán a Nyíregyháza hazai pályán két góllal verte a Komlót.
máj. 25
21:06
Kosárlabda: érik a kilencedik hely a Kaposvárnak (She)
Sima győzelmet aratott a Kaposvár csapata a Debrecen ellen a férfi kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásában.
máj. 25
21:06
A Honvéd a női vízilabdabajnok (Metropol)
Megvédte bajnoki címét a Honvéd női vízilabdacsapata, amely a rájátszásos döntőben péntek este begyűjtötte harmadik győzelmét is a Dunaújváros ellenében.
máj. 25
21:07
Duna-rali: Benik Balázs remekül kezdett a futamon (She)
A Dunaújváros utcáin megtartott prológgal pénteken elkezdődtek a rali országos bajnokság harmadik futamának küzdelmei. A maga nemében egyedülálló szakasz (nem sok helyen fordul elő, hogy az egész belvárost lezárják egy rali kedvéért) eredménye ugyan nem számított bele a verseny végeredményébe, a versenyzők mégis nagyon készültek rá, már csak a népes nézősereg kedvéért is.
máj. 25
21:38
Supersport-vb: Talmácsi Gergő újra motoron (She)
A Supersport VB előző futamán még nem kapott ugyan engedélyt a fiatalabbik Talmácsi a versenyen való induláshoz, most azonban nagyon úgy fest, hogy bírni fogja a hétvégi futamot.
máj. 25
21:56
Női kézilabda: három légiós hosszabbított a DVSC-nél (She)
A DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapatának három légiósa is meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését.
máj. 25
23:18
Rögbi, Churchill-kupa: Új-Zéland 36 ponttal verte Kanadát (She)
Northamptonban a Churchill-kupában feszült egymásnak Új-Zéland és Kanada rögbi-válogatottja, a találkozót az esélyesebb maorik 36 ponttal nyerték meg. Az első félidőben a négy újoncot avató új-zélandiak jobbára a kanadai térfélen tartották a labdát és így a játékot, gyakorlatilag minden akciójuk potenciálisan céllal fenyegetett.
máj. 25
23:36
Anglia: Michael Owen győztes meccsen tért vissza a válogatottba (She)
Felkészülési mérkőzésen az angolok labdarúgó B-válogatottja hazai pályán 3-1-re verte az Otto Baric által irányított albán nemzeti együttest.
máj. 25
23:51
Rali-ob, Duna-rali: Benik Balázsék remek kezdése (She)
A Dunaújváros utcáin megtartott prológgal pénteken elkezdődtek a rali országos bajnokság harmadik futamának küzdelmei. A maga nemében egyedülálló szakasz (nem sok helyen fordul elő, hogy az egész belvárost lezárják egy rali kedvéért) eredménye ugyan nem számított bele a verseny végeredményébe, a versenyzők mégis nagyon készültek rá, már csak a népes nézősereg kedvéért is.

Keresés