2007. május 22. kedd

máj. 22
0:06
Újra egy hajóban Kovács és Janics? (Blikk)
Bár külön készülnek, össze kell ültetni Kovács Katalint és Janics Natasát akik 2004 óta semmilyen világversenyen nem kaptak ki.
máj. 22
0:10
Szávay Ági már a 101. a ranglistán (Blikk)
A zágrábi salakpályás tornát megnyerő Szávay Ágnes már a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar játékos.
máj. 22
0:14
Talmácsit imádják a rajongók (Blikk)
Talmát sztárként fogadták a rajongók Franciaországban. A klasszis negyedik helyen ért célba a hét végi nagydíjon.
máj. 22
0:18
Talpra áll a padlóról a Veszprém? (Blikk)
Hazai győzelmével (39-26) szépített a Szeged elleni bajnoki döntőben a Veszprém férfi kézilabdacsapata. Hogy a bajnok győzelme mit ér, az holnap, a finálé (18 óra, Sport1) negyedik összecsapásán derül ki.
máj. 22
0:22
Romário megszerezte az ezredik találatát (Blikk)
A világbajnok csatár a Recife ellen 3-1-re megnyert bajnoki 48. percében, 11-esből érte el a történelmi találatot.
máj. 22
0:26
Félelmetes Real-hajrá (Blikk)
A futballcsapat a spanyol bajnokság végére állt össze”, és most már az utolsó percekben is képes megnyeri találkozóit.
máj. 22
0:30
Visszavágó (Blikk)
Visszavágóra készül a Milan és a Liverpool labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája holnapi döntőjében.
máj. 22
0:34
UEFA-kupa-induló lett az Empoli (Blikk)
A gárda a 37. fordulóban 3-3-as döntetlent játszott a Reggina ellen, és ezzel eldőlt, hogy nem végezhet a hetediknél rosszabb helyen, azaz - a Fiorentina és a Palermo társaságában - az UEFA-kupában indulhat.
máj. 22
0:38
Két napig ünnepelték a Stuttgart bajnoki címét (Blikk)
Mindenki elismeri a németeknél, hogy a liga legkiegyensúlyozottabb csapata megérdemelten győzött.
máj. 22
0:42
A Karlsruhét választotta Hajnal (Blikk)
Hajnal Tamás (26) a német labdarúgó-bajnokság élvonalának újoncához, a Karlsruhe csapatához igazolt.
máj. 22
0:46
Így készülnek a légiósaink (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott idegenlégiósai már készülnek a Görögország, illetve a Norvégia elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
máj. 22
5:36
Rio, rio, Romario! Megszerezte ezredik gólját (Behaviour)
A Vaso Da Gama-Recife brazil labdarúgó-bajnoki mérkőzés 48. percében Romario megszerezte pályafutása ezredik gólját. A 41 éves sportember Peléhez hasonlóan a Maracána Stadionban, s szintén büntetőből betalálva avanzsált ezredessé. A gól után 16 perig állt a játék, fotóriporterek, újságírók, családtagok lepték el a pályát. Az ünnepélyes esemény dacára néhányan megkérdőjelezik, valóban ez volt-e az…
máj. 22
5:47
A mai elnökségin bejelenti lemondását a kajak-kapitány, kérdés: elfogadják-e? (Behaviour)
Pániknak egyelőre nyoma sincs, de afelől ne legyen kétsége senkinek: az előző hetek történései nem múltak el nyomtalanul a kajakosoknál. A Janics-Fábiánné-Angyal alkotta Bemruda háromszög továbbra is maga a megfejtésre váró rejtély. A hármak közül ma Angyal lép elsőre, és meglehet, hogy le: tudniillik az elnökség ma tárgyalja lemondását.
máj. 22
7:29
NBA: győzelemmel kezdte a keleti döntőt a Detroit Pistons (She)
A Detroit nyerte a Keleti-főcsoport döntőjének az első mérkőzését az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A Pistons három ponttal győzte le a Clevelandet.
máj. 22
8:05
Heras készül a visszatérésre (Metropol)
Készül a visszatérésre Roberto Heras spanyol országúti kerékpáros, akit a 2005-ös Vuelta a Espana után tiltottak el doppingolásért két évre.
máj. 22
8:46
Mount Everest: Várkonyi sem kísérli meg a csúcstámadást (She)
Az erős szél miatt mégsem indult el egyedül Várkonyi László hegymászó a Mount Everest csúcsára. A sportemberrel Hajnal Ágnes, az Ahico Everest Expedíció (2007) sajtóreferense beszélt kedden telefonon.
máj. 22
8:48
Peking 2008: az FC Barcelona is népszerűsíti az olimpiát (Metropol)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata barátságos mérkőzésen lép majd pályára Pekingben, augusztus 5-én. A találkozó az egy évvel később esedékes olimpia felvezető eseményeinek egyike lesz.
máj. 22
8:51
A Vörösök a Barcelona és a Chelsea testén át Athénig jutottak - videókkal (Infostart)
Nem sokan hittek abban, hogy a Liverpool 2007. május 23-án BL-döntőt játszhat Athénben. Ám egyáltalán nem érdemtelenül léphet pályára a görög fővárosban Rafa Benítez csapata: kiverte a sorozat megkezdése előtt a legesélyesebbnek vélt két csapatot, a Barcelonát és a Chelsea-t.
máj. 22
9:36
Csapatsportok a célkeresztben (Metropol)
Új dimenzió nyílhat meg augusztus 11-től a magyar sportrajongók előtt a Eurosport2 új magyarországi programjával.
máj. 22
9:44
Várkonyi nem tudott csúcsra jutni (Behaviour)
Az erős szél miatt mégsem indult el egyedül Várkonyi László hegymászó a Mount Everest csúcsára. "Lefelé indulok. Az éjjel két csapat indult fel a hegyre, az egyik elég hamar visszafordult, erős szél volt" - mondta a hegymászó, hozzátéve, hogy a többi expedíció tagjai vele ellentétben oxigénpalackkal indultak el.
máj. 22
10:25
Roland Garros: Zvonarjova, Xavier Malisse és Martin is visszalépett (She)
Az orosz Vera Zvonarjova, a belga Xavier Malisse és a spanyol Alberto Martin visszalépett a vasárnap kezdődő francia nyílt teniszbajnokságtól.
máj. 22
10:27
Vízilabda: 59 éves korában elhunyt Pozsgay Zsolt (She)
Gyászol a magyar vízilabdasport: Egerben 59 éves korában elhunyt Pozsgay Zsolt szakedző.
máj. 22
11:01
Meghalt Pozsgay Zsolt (Behaviour)
Gyászol a magyar vízilabdasport: Egerben 59 éves korában elhunyt Pozsgay Zsolt szakedző. A kiváló szakember életét a pólónak szentelte, Egerben volt játékos, majd edzőként ért el sikereket. Szegedi ténykedése idején építette be a csapatba a később olimpiai bajnokká avanzsáló Fodor Rajmundot és Molnár Tamást. Legnagyobb sikerei a csongrádi városhoz fűződnek, irányításával lett ezüstérmes a Szeged…
máj. 22
11:03
Régi kedvencek a Lokinál (Behaviour)
Könnyen elképzelhető, hogy két korábbi játékosa is visszatér a DVSC-TEVA immár háromszoros bajnok labdarúgócsapatához. Éger László tavaly augusztusában került kölcsönbe a spanyol másodosztályú Polideportivo Ejido együtteséhez. A játékos eleinte rendszeresen lehetőséget kapott, majd sérülések miatt nem állhatott csapata rendelkezésére.
máj. 22
12:21
Kerékpár: tudósok kétségei Floyd Landis ügyében (She)
Szakértőnek felkért két tudós is kétségeinek adott hangot, hogy a doppingvétséggel vádolt Floyd Landis (képünkön felül) amerikai kerékpáros eltiltható a rendelkezésre álló adatok alapján.
máj. 22
13:21
Sevcsenkóról Athénban tárgyal a Milan (Infostart)
Bármennyire hihetetlen, Athénben valamivel kellemesebb az időjárás, mint Budapesten - ez mostanság azt jelenti, hogy nincs olyan őrjítő hőség. A két csapat játékosai abban reménykednek, marad a futballra leginkább alkalmas idő, és szerda este sem a meleg, sem az eső nem zavarja majd őket. A Milan és a Liverpool is természetesen már Athénben van, a szerda esti BL-döntő helyszínén.
máj. 22
13:28
Profi ökölvívás: világjáró vár Hidvégi Györgyre (She)
Ismertté vált a június 16-i, budapesti gála második magyar érdekeltségű, egyúttal második cirkálósúlyú vb-címmérkőzése. Amint az már korábban tudott volt, a Syma-csarnokban Erdei Zsolt az amerikai George Blades ellen próbálja megvédeni a WBO (Bokszvilágszervezet) félnehézsúlyú vb-övét, míg az orosz Valerij Brugyov a török felmenőkkel büszkélkedő, német licenccel bokszoló Firat Arslannal találkozik…
máj. 22
13:41
Anglia: Bryan Robson lett a Sheffield United vezetőedzője (She)
Gera Zoltán korábbi edzője, Bryan Robson lett az angol élvonalból kiesett Sheffield United vezetőedzője. Az 50 éves szakvezető 2006. szeptember 18-án távozott közös megegyezéssel a West Bromwich Albiontól, és azóta főként szakkomentátorként tevékenykedett. A Elődje, Neil Warnock lemondott, miután eldőlt, hogy a Sheffield nem marad bent a Premiershipben.
máj. 22
14:19
A német sztárt is magával ránthatja a doppingbotrány (Infostart)
Bert Dietz hétfő este egy tévériportban beismerte, hogy doppingolt. A német kerékpáros elmondta: a 90-es évek derekán csapatának sportorvosai rendszeresen tiltott ajzószerekkel oltották be. Bert Dietz együtt versenyzett Jan Ullrichhal, aki 1997-ben megnyerte a Tour de France-t.
máj. 22
14:26
Úszás: Sandra Völker indulni szeretne a pekingi olimpián (She)
Visszatér a versenysportba a németek gyors- és hátúszó világklasszisa, Sandra Völker, mert szeretne indulni a jövő augusztusi, pekingi olimpián.
máj. 22
14:33
BL-döntő: repülőtéri sztrájk nehezíti a Milan-szurkolók utazását (She)
Körülbelül hétezer Milan-szurkoló utazását nehezíti az Alitalia repülőtársaság pilótáinak sztrájka az athéni Bajnokok Ligája-döntő előtt.
máj. 22
14:54
Kiállítás a magyar-portugál futballbarátság jegyében (Metropol)
A hétvégéig tekinthető meg a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Andrássy úton található székházában az a kiállítás, amely a magyar-portugál futballkapcsolatokat mutatja be.
máj. 22
15:06
NB II: távozik Révész Attila, a Tuzsér csapatának edzője (She)
Távozik az NB II-es Tuzsér labdarúgócsapatától Révész Attila vezetőedző, aki öt éven keresztül irányította az együttest.
máj. 22
15:24
Arsenal: Adebayor hosszabbított (Metropol)
Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Arsenal szerződést hosszabbított togói csatárával, Emmanuel Adebayorral.
máj. 22
15:44
Meghalt Vona Attila (Behaviour)
Ötvenkét éves korában, tragikus hirtelenséggel életét vesztette a debreceni atlétika egyik legendás edzője, a többek között Zsivoczky Attilával is foglalkozó Vona Attila.
máj. 22
15:46
Az elnök nem akar emberáldozatokat (Infostart)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke szerint megoldódik Janics Natasa és Fábiánné Rozsnyói Katalin konfliktusa, így Angyal Zoltán szövetségi kapitány is a posztján maradhat. Baráth Etele a szövetség elnökségi ülése elott az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy mindent meg kell tenni azért, hogy a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó visszatérjen edzőjéhez.
máj. 22
15:51
Atlétika: 52 éves korában elhunyt a kiváló edző, Vona Attila (She)
Ötvenkét éves korában, tragikus hirtelenséggel életét vesztette a debreceni atlétika egyik legendás edzője, a többek között Zsivoczky Attilával is foglalkozó Vona Attila.
máj. 22
16:02
Svédország: sérülésektől sújtott keret készül az Eb-selejtezőre (She)
Több sérülés is nehezíti Lars Lagerbäck svéd szövetségi kapitány dolgát a Dánia és Izland elleni Európa-bajnoki selejtezők előtt.
máj. 22
16:41
Kihívás Napja kedd éjféltől (Metropol)
A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) idén 17. alkalommal rendezi meg az egész országot megmozgató McDonald's Kihívás Napját.
máj. 22
16:50
Tenisz: visszatér Puerta, a Roland Garros doppingoló döntőse (She)
Másfél éves eltiltás után, júniusban visszatér Mariano Puerta, az argentinok doppingolásért eltiltott teniszezője.
máj. 22
16:56
Törökország: a három nagy isztambuli klub kizárását követelik (She)
A Radikal című lap a Fenerbahce, a Galatasaray és a Besiktas labdarúgócsapatának másodosztályba sorolását követeli a legújabb törökországi futballbotrány után.
máj. 22
17:11
Kerékpár, Giro d?Italia: Leonardo Piepoli nyerte a szakaszt (She)
Az olasz Leonardo Piepoli győzelmével ért véget az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia tizedik szakasza.
máj. 22
17:29
Minisztériumi és szponzori támogatás a Bp. Honvédnak (Metropol)
A honvédelmi minisztérium hosszabb távon segíti a Bp. Honvédot, míg a T-Mobile Magyarország a Domino-BHSE vízilabdacsapatát 2008 nyaráig, kajak-kenu szakosztályát pedig a jövő év végig támogatja.
máj. 22
18:15
Kajak-kenu: Angyal Zoltán kapitány a helyén marad (She)
A mai napon elnökségi ülést tartott a Magyar Kajak-kenu Szövetség, ahol az a döntés született, hogy bár Angyal Zoltán szövetségi kapitány már korábban felajánlotta lemondását, továbbra is a helyén marad.
máj. 22
18:20
Norvégia: a bakizó Myhre kimaradt a magyarok elleni keretből (She)
Kihirdette keretét a júniusi Málta és Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre Aage Hareide norvég szövetségi kapitány. A szakvezető újra behívta Solskjaert, Thomas Myhre viszont nincs a csapatban.
máj. 22
18:37
Még egy esélyt kapott Janics Natasa (Infostart)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöksége keddi ülésén úgy döntött, hogy nem fogadja el Angyal Zoltán szövetségi kapitány lemondását. A testület előtt Fábiánné Rozsnyói Katalin, Janics Natasa edzője bejelentette: kész visszafogadni a kétszeres olimpiai bajnok versenyzőt, ha szerda délután 3 órakor megjelenik az edzésen.
máj. 22
18:37
Pécs: Keszei Ferencet kirúgták, a Szabados-Schneider kettős dirigál (She)
Bár korábban megerősítették posztján Keszei Ferencet, az utolsó fordulóban már nem ő dirigálja a Pécs együttesét.
máj. 22
19:41
Férfi kézilabda NB I: győzött, így kiegyenlített a Komló (She)
Miután a komlóiak az előző mérkőzésen kétpontos vereséget szenvedtek hazai pályán a Nyíregyházi KSE-től, ezúttal négy góllal bizonyultak jobbnak ellenfelüknél, így összetettben kiegyenlítettek. A 11. hely sorsáról az ötödik márkőzés dönt.
máj. 22
20:52
A szép színésznő férjét társai ajánlgatják (Infostart)
Felesége, Sheree Murphy, az egyik legszebb angol színésznő - mégsem erről híres. Az athéni találkozó előtt az Inforádio honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Liverpool középpályása, Harry Kewell a "soros".
máj. 22
21:25
Anglia: Steve Sidwell a Chelsea-ben folytatja pályafutását (She)
Steve Sidwell, a Readinget otthagyó futballista lesz a bajnokságban második helyet megszerző Chelsea labdarúgócsapatának első új igazolása a következő szezonra.

Keresés