2007. május 3. csütörtök

máj. 3
0:06
Dóriért focizott a Győr (Blikk)
Gombai Dóra szeretne egy esélyt kapni a sorstól, hogy meggyógyuljon. A kislány születési rendellenesség miatt értelmi fogyatékos.
máj. 3
0:06
Paksyé Janics helye? (Blikk)
A Blikk úgy tudja, a nyolcszoros világbajnok Paksy Tímeának van a legtöbb sansza arra, hogy Kati társa legyen.
máj. 3
0:06
Versenyfutás (Blikk)
Ki gondolta volna, hogy hét fordulóval az NB II-es labdarúgó-bajnokság vége előtt veszélyben lesz a Fradi feljutása?
máj. 3
0:06
Alonso odahaza tesztelt (Blikk)
Több mint tízezer rajongója legnagyobb örömére tegnap autóba ült a spanyolországi Forma-1-es teszten Fernando Alonso.
máj. 3
0:06
Fellázadtak a kézis bajnokság csapatai (Blikk)
Budapest - Egymásnak estek a férfi kézilabda-bajnokságban szereplő kiscsapatok és a nagyok. Nem a pályán, hanem a tanácsteremben. A lázadást az váltotta ki, hogy az elnökség a korábbiakhoz képest újfajta bajnoki kiírást fogadott el, s az ősztől 16 együttes szerepelt volna az élvonalban.
máj. 3
0:06
Talma Kínában (Blikk)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriáját összetettben vezető pilóta nem pihenni ment Sanghajba.
máj. 3
0:06
Őrült teniszparti (Blikk)
A svájci Roger Federer (25) és a spanyol Rafael Nadal (21) mérkőzött meg egymással lapzárta után.
máj. 3
0:17
Férfi röplabda NB I: sima hazai Kaposvár-győzelem (She)
Kaposvárott tegnap megkezdődött a férfi röplabda bajnokság döntője. A Kazincbarcika csapata Kaposvárra látogatott, de nem bírtak a hazaiakkal, ás sim 0-3-as vereséget szenvedtek.
máj. 3
4:54
Abramovics még egy esélyt ad Mourinhónak (Infostart)
Roman Abramovics, a Chelsea labdarúgócsapatának tulajdonosa hajlandó idén nyáron is jelentős összeget költeni játékosvásárlásra, hogy jövőre végre meglegyen a hőn áhított Bajnokok Ligája-trófea. José Mourinho, a Kékek menedzsere két-három igazolásnál többet nem tervez, és abban bízik, hogy együttesét jövőre elkerülik a sérülések.
máj. 3
7:35
NBA: a 2. körben a Suns és a Spurs, búcsúzott a Lakers (She)
Továbbjutott a San Antonio és a Phoenix Suns csapata az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság-bajnokság rájátszásának első köréből.
máj. 3
7:46
NHL: egyenlített a Detroit, egy sikerre a továbbjutástól az Ottawa (She)
Egyenlített a Detroit csapata a az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság rájátszásának második körében. A Red Wings a San Jose otthonában nyert.
máj. 3
8:02
"A saját torkunkat vágtuk át" - videó (Infostart)
Esélyt sem adott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai mérkőzésén az AC Milan a Manchester Unitednek. Az olasz együttes 3-0-ra nyert, de a játék képe alapján akár nagyobb arányban is győzhetett volna.
máj. 3
8:29
Ancelotti: tökéletes futballt mutatott a csapat (Infostart)
Carlo Ancelottit rengetegen támadtak az elmúlt időszakban. Még a klubtulajdonos, Silvio Berlusconi is úgy vélte, nem játszik eléggé támadó szellemben a Milan. A Manchester United elleni két mérkőzés - s különösen a szerda esti találkozón mutatott játék - azonban bebetonozta Ancelotti helyét a csapat élén. Az edző okkal volt elégedett.
máj. 3
9:20
Hihetetlen igazolásokkal indulhat a játékoskeringő (Infostart)
Ahogy közeledik az idény vége, úgy szaporodnak az átigazolásokkal kapcsolatos pletykák. Az angol sajtóban szenzációs hírek bukkantak fel: a Milan megvenné John Terryt, Mourinho pedig spanyol csatárkettőssel erősítené meg támadószekcióját.
máj. 3
11:04
NBA: a portlandi Brandon Roy lett az év újonca (She)
Brandon Royt (képünkön), a Portland TrailBlazers játékosát választották meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2006/2007-es szezonjának legjobb újoncává.
máj. 3
11:20
Sznúker-világbajnokság: kialakult az elődöntő mezőnye Sheffieldben (She)
A sheffieldi Crucible Színházban kialakult az elődöntő mezőnye a sznúker-világbajnokságon: a legjobb négy közé a skót John Higgins (képünkön) Stephen Maguire, illetve az angol Mark Selby és Shaun Murphy jutott.
máj. 3
14:08
Hollandia: felállt Erwin Koeman a Feyenoord kispadjáról (She)
Lemondott posztjáról Erwin Koeman, a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Feyenoord vezetőedzője.
máj. 3
16:48
Úszódopping: Ian Thorpe szakértői több időt kérnek a bizonyításra (She)
Az ausztrál doppingellenes ügynökség (ASADA) eleget tett Ian Thorpe ügyvédei és orvosai kérésének, s hozzájárult, hogy meghosszabbítsák az arra adott határidőt, ameddig az ausztrál úszóklasszis tisztázhatja magát az ellene felhozott doppingvádak alól.
máj. 3
16:59
Kerékpár, dopping: két orvost felfüggesztett a T-Mobile-csapat (She)
A freiburgi ügyészség nyomozása miatt a T-Mobile profi kerékpáros-csapat felfüggesztette két orvosa működését. A hatóságok 1992 és 1996 közötti doppinggyanús esetekben vizsgálódnak.
máj. 3
17:52
Anglia: a szövetség 2500 fontra büntette Arséne Wengert (She)
Pénzbüntetéssel sújtotta Arséne Wengert, és az Arsenal szakvezetőjének nyilatkozatait a jövőben keményen cenzúrázza majd az angol szövetség.
máj. 3
18:02
Ökölvívó-világbajnokság: Chicago nyerte el a rendezési jogot (She)
Október 17. és november 1. között Chicago ad otthont az idei világbajnokságnak - jelentette be a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) csütörtökön Lausanne-ban.
máj. 3
19:34
Budapest Bank férfi kézilabda Liga: előnyt szerzett a Gyöngyös (She)
Nyolc góllal nyert hazai pályán a Gyöngyös, ezzel előnyt szerzett a férfi kézilabda-bajnokság rájátszásának 9-12. helyéért zajló csatájában.
máj. 3
19:55
Bundesliga: 100 ezer euróra büntették a Rostockot (She)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága 100 ezer euróra büntette a másodosztályú Hansa Rostockot, mert szurkolói a hétfői, Essen elleni idegenbeli bajnokin felgyújtották a részükre kijelölt szektor egy részét.
máj. 3
20:09
Coulthard lemosta a Ferrarikat Barcelonában (Infostart)
A Red Bull skót versenyzője, David Coulthard volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok csütörtöki barcelonai tesztnapján.
máj. 3
21:15
Schmitt: "Hat arany, hat ezüst, hat bronz várható Pekingben" (Infostart)
Reálisan hat magyar aranyérem várható a jövő augusztusi pekingi olimpián - mondta Schmitt Pál az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az elmúlt ötkarikás játékokhoz hasonlóan ezúttal is a kajakozóktól reméli a legtöbbet.
máj. 3
21:30
Férfi vízilabda-bajnokság: huszonkét góllal nyert a Honvéd (She)
Kiütéses győzelmet aratott a Honvéd Domino férfi vízilabdacsapata, miután a férfi bajnokságban huszonkét gólos különbséggel legyőzte a sereghajtó Neptun együttesét.
máj. 3
21:35
Női vízilabda-bajnokság: a Dunaújváros jutott a döntőbe (She)
A budapesti mérkőzés után saját pályáján is nyert a Dunaújváros női vízilabdacsapata és bejutott a bajnokság döntőjébe, ahol a címvédő Domino lesz az ellenfele.
máj. 3
21:35
Budapest Bank férfi kézilabda Liga: a Békés legyőzte a Győrt (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank férfiliga rájátszásában a Békés hazai győzelmével 1-0-s előnyre tett szert a Győr ellen a két győzelemig tartó párharcban, amelynek tétje az 5-8. hely valamelyike.
máj. 3
21:55
A Sevilla a Real Madrid nyomába léphet (Infostart)
Spanyol házidöntő lesz a labdarúgó UEFA-kupában: a címvédő Sevilla az Espanyollal találkozik majd május 16-án, Glasgow-ban. Mindkét csapat megnyerte a visszavágót az UEFA-kupa elődöntőjében.
máj. 3
22:18
Asztalitenisz, női KSZL: hiába nyert a Postás, a Linz a bajnok (She)
máj. 3
23:35
La Liga, Espanyol: Ivan de la Pena a Real Madridban? (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid igencsak élénken érdeklődik az RCD Espanyol irányítója, Ivan de la Pena (képünkön) iránt. A kiváló játékmesternek nyáron jár le szerződése a kisebbik barcelonai klubnál, s mind tavaly ? amikor bekerült az Év csapatába is -, mind idén jó formában futballozott. Mivel az egykori ?Kis Buddha? már 31 esztendős, utolsó nagy lehetőségével élve minden bizonnyal…

Keresés