2007. június 19. kedd

jún. 19
0:08
Hamilton, a gépember (Blikk)
Az újonc versenyző mind a hét idei futamon dobogóra állhatott, ráadásul egy hete Kanadában, majd múlt vasárnap az Egyesült Államokban is nyert.
jún. 19
0:12
Szávay Ági már 70. a ranglistán (Blikk)
A jelenleg Londonban, a wimbledoni torna helyszínén tartózkodó Ági, ha így folytatja, az év végére bekerülhet a világ ötven legjobb teniszezőnője közé.
jún. 19
0:16
Újra itt a nagy csapat (Blikk)
A jó csapatszellemnek köszönhetően az egész döntőben fantasztikus győzniakarás jellemezte a csapatot.
jún. 19
0:20
Így ünnepelte 30. bajnokságát a Real Madrid (Blikk)
Óriási bulit csapott a Real Madrid labdarúgócsapata, miután vasárnap négy sikertelen év után megnyerte a spanyol bajnokságot.
jún. 19
0:24
Botrányt okoztak a Barca-hívek (Blikk)
Barcelona - Hiába nyert vasárnap este 5-1-re a Barcelona futballcsapata Tarragonában a Gimnastic vendégeként, hiába volt azonos pontszáma és jobb gólkülönbsége, mint a rivális Real Madridnak, mégis a fővárosiak örülhettek a spanyol bajnoki címnek, mert az egymás elleni eredmények nekik kedveztek. A barcelonai vezetők és a játékosok emelt fővel búcsúzhattak az évadtól, viszont a szurkolók nem…
jún. 19
0:28
Erdei: Indul a nagy zabálás! (Blikk)
Madár külföldre készül lazítani, hogy a nyár végétől újra edzésbe állhasson, hiszen idén még bokszolni akar.
jún. 19
0:32
Skaliczki Debrecenben lett igazgató (Blikk)
Budapest - Új feladatot vállalt magára Skaliczki László (52). A férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a jövőben a Debrecen élvonalbeli női csapatánál szakmai igazgatóként is tevékenykedik.
jún. 19
0:36
Aranycipő: Totti nyert (Blikk)
Francesco Tottié lett az európai bajnokságok legeredményesebb futballistájának járó Aranycipő.
jún. 19
0:40
Tíz focista is elhagyhatja az NB II-ben ragadt Fradit (Blikk)
Kitartanak-e továbbra is a Ferencváros labdarúgói a zöld-fehérek mellett vagy távoznak?
jún. 19
0:44
Edzés foci nélkül (Blikk)
Elkezdte felkészülését a Debrecen, a labdarúgó-bajnokság aranyérmese Balmazújvárosban edzőtáborozik a héten.
jún. 19
0:48
Kizár-e csapatot az NB I-ből az MLSZ? (Blikk)
Véglegesen kialakulhat, mely tizenhat csapat kezdi meg július közepén a labdarúgó-NB I-et.
jún. 19
0:52
Aranyérem a lilák álma (Blikk)
Budapest - Háromhetes pihenő után elkezdte felkészülését az Újpest focicsapata.
jún. 19
7:00
Rossi: a Donington Park az egyik kedvenc pályám (Behaviour)
Valentino Rossi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának ötszörös bajnoka azt mondta, nyolcadik győzelmét is szeretné megszerezni egyik legkedvesebb versenyén, a vasárnapi Brit Nagydíjon, a Donington Parkban. "Ez a pálya olyan számomra, mintha otthon versenyeznék, hiszen Londonban élek, nem messze a Donington Parktól - mondta a The Doctornak becézett 28 esztendős olasz szupersztár.…
jún. 19
7:28
Amerikaifutballistákat toboroz az olimpiai bajnok bobos (Behaviour)
Németország legjobb amerikaifutballistái közül toboroz versenyzőket Christoph Langen kétszeres olimpiai bajnok bobos. A hétszeres vb-aranyérmes klasszis - immáron edzőként és tanácsadóként - a 2010-es vancouveri téli játékokra épít csapatot, melybe az NFL Europa német együtteseiből keres tolóembereket. "Eddig általában atléták szerepeltek ezen a poszton, de a fejlődés stagnálása miatt újítanunk…
jún. 19
7:30
5200 ülésülés (Behaviour)
"Végigülte" egy vadonatúj baseballstadion mind az 5200 ülését egy 17 éves fiú az Egyesült Államokban még a létesítmény hivatalos átadása előtt. A fartúra mindössze 3 óra 10 percen át tartott, a fiú percenként átlagosan 29 ülőhelyet "kóstolt meg". A gyerek úgy vélte, hogy szerencsét hoz tomportesztjével a hazai csapatnak, a York Revolution játékosainak. Nem így történt: 7:4-re kikaptak.
jún. 19
7:35
Spanyolország: Hriszto Sztoicskov marad a Celta Vigo edzője (She)
jún. 19
7:55
Kína: aszfaltozott utat épít a kormány az Everest lábáig (She)
Csaknem húszmillió dolláros befektetéssel egészen a Mount Everest lábáig aszfaltozott utat épít a kínai kormány azért, hogy 2008-ban az olimpiai lángot könnyebb legyen eljuttatni a világ legmagasabb hegyére ? jelentette a Csinhua (Xinhua) állami hírügynökség.
jún. 19
8:24
Moto GP: Valentino Rossi hazatér a Donington Parkba (She)
Valentino Rossi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának ötszörös bajnoka azt mondta, nyolcadik győzelmét is szeretné megszerezni egyik legkedvesebb versenyén, a vasárnapi Brit Nagydíjon, a Donington Parkban.
jún. 19
8:25
ITTF: virtuális körséta az asztalitenisz-történelemben (Metropol)
Megkapta végleges arculatát a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség lausanne-i székházában található ITTF-múzeum, amelyet személyesen vagy az interneten keresztül kereshetnek fel az érdeklődők.
jún. 19
8:45
Tenisz: Vera Zvonarjova nem indul Wimbledonban sem (She)
A világranglista 19. helyén álló Vera Zvonarjova nem épült fel teljesen csuklósérüléséből, így nem vehet részt a jövő hétfőn kezdődő wimbledoni teniszbajnokságon.
jún. 19
9:00
Atlétika: Haile Gebrselassie rekordra készül Ostravában (She)
A 10 000 méter kétszeres olimpiai bajnoka, Haile Gebrselassie szeretné megdönteni az egyórás futás világcsúcsát a június 27-i ostravai atlétikai gálán.
jún. 19
9:25
NHL: az eddigi edző lett az Ottawa általános igazgatója (She)
Kevesebb mint két héttel az elveszített Stanley-kupa-döntő után az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő Ottawa Senators menesztette John Muckler általános igazgatót, és Bryan Murrayt, a csapat eddigi vezetőedzőjét ültette a helyére.
jún. 19
9:51
Wengerrel tárgyal a Barcelona (Infostart)
Még csak nem egészen két napja veszítette el a Barcelona a bajnoki címet a Primera Divisiónban, a jelek szerint máris megkezdődött a retorzió. Joan Laporta elnök változásokat helyezett kilátásba, és ez az edző személyén kívül érintheti a kulcsjátékosokat is.
jún. 19
10:20
Brazília: kiengedték a mérkőzés alatt letartóztatott edzőt (She)
Szabadon engedték Lori Sandrit, az America nevű brazil labdarúgócsapat edzőjét, akit a Sport Recife elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen tartóztattak le.
jún. 19
11:00
Elhappolta a gólerős csatárt városi riválisa elől a Milan (Infostart)
Megszületett a nyári holtszezon egyik legmeglepőbb átigazolása: a Bajnokok Ligája idei győztese, az AC Milan szerezte meg a hondurasi csatárt, David Suazót a Cagliaritól, noha korábban úgy tűnt, a futballista a városi riválishoz, az Interhez igazol.
jún. 19
11:01
Olimpia-2014: döntés július 4-én, államfői képviselettel (She)
Mind a három érintett ország államfője személyesen lesz jelen a Nemzetközi Olimpiai Bizottság július 4-i kongresszusán, amelyen eldől, ki rendezheti a 2014-es téli olimpiát.
jún. 19
11:56
Kispályás foci: júliusban Hegyvidék-kupa Budapesten (She)
Két hétvégén át - előbb június 30-án és július 1-én, majd pedig július 7-én és 8-án ? zajlanak Budapesten a több mint egy milliós forintos összdíjazású Hegyvidék-kupa kispályás labdarúgótorna küzdelmei. A rendezvény zárónapján a politikusok, rendőrők, újságírók alkotta csapatok is harcba szállnak a VIP-kupáért.
jún. 19
12:09
Letörték a Pelé-szobor karját Salvadorban (She)
Ismeretlen tettesek Salvadorban letörték a brazil futball-legendáról, Peléről készült szobor egyik karját.
jún. 19
12:10
Letörték a Pelé-szobor egyik karját (Infostart)
Ismeretlen tettesek Salvadorban letörték a brazil futball-legendát, Pelét ábrázoló szobor egyik karját.
jún. 19
12:30
Peking 2008: külön út az olimpiai lángnak a világ tetején (She)
Kína az olimpiai lángnak épít utat a világ tetején. A Mount Everesten 5200 méteres magasságban lévő alpinista alaptáborhoz vezető út a tervek szerint négy hónap alatt készül el - közölte kedden a kínai állami hírügynökség.
jún. 19
12:36
Barcelona: hét játékost elengednek, de még többen távozhatnak (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban ezüstérmes FC Barcelona a jövőben biztos nem számít hét futballistája, Belletti, Sylvinho, Motta, Edmilson, Giuly, Ezquerro és Saviola játékára, ezt hétfőn Txiki Begiristain sportigazgató szűkszavú nyilatkozatában meg is erősítette. Arra a kérdésre azonban nem adott választ: mi lesz a kérdőjelesek sorsa?
jún. 19
12:42
Peking 2008: külön út az olimpiai lángnak a világ tetején (Metropol)
Kína az olimpiai lángnak épít utat a világ tetején. A Mount Everesten 5200 méteres magasságban lévő alpinista alaptáborhoz vezető út a tervek szerint négy hónap alatt készül el - közölte kedden a kínai állami hírügynökség.
jún. 19
12:49
Utánpótlás-tornát nyert a szarvasi, a szolnoki és a miskolci csapat (She)
Vasárnap újabb három korcsoport küzdelmeivel zárult a Népligetben a XIX. Góliát-McDonald's Tanévzáró Gyermeklabdarúgó Fesztivál. A 3-4. osztályos fiúk 14 darab öt csapatos csoportban selejteztek, majd a 16 között már egyenes kieséses rendszerben játszottak tovább.
jún. 19
13:25
Iaquinta aláírt a Juventushoz (Behaviour)
Az olasz labdarúgó másodosztályból az élvonalba visszajutott Juventus leigazolta a világbajnok Vincenzo Iaquintát. Az Udinesét 11,3 millió euróért elhagyó 27 esztendős gólerős csatár öt évre kötelezte el magát a torinói klubhoz. Iaquinta érkezésével biztosra vehető, hogy a francia David Trezeguet távozik, médiaértesülések szerint a Valenciához vagy az Olympique Lyonhoz.
jún. 19
13:25
FC Barcelona: Arsene Wenger érkezhet (Behaviour)
Brit lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Arsene Wenger, az Arsenal trénere foglalja el az FC Barcelona labdarúgócsapatának kispadját. A The Sun című szenzációhajhász napilap úgy tudja, hogy a jelenlegi edző, a holland Frank Rijkaard napokon belül távozik és a francia szakember veszi át tőle a stafétabotot.
jún. 19
14:11
Capello felhagy az edzősködéssel, ha a Real Madridtól kirúgják (Behaviour)
Fabio Capello, a Real Madrid olasz mestere azt mondta, lehet, hogy az edzősködéssel is felhagy, ha távozik az újdonsült spanyol futballbajnoktól. Az itáliai szakember kijelentése azt a bizonytalanságot érzékelteti, hogy a Primera División megnyerése, a királyi gárda négy év óta első jelentősebb sikere dacára is útilaput köthetnek Capello talpa alá.
jún. 19
14:17
Serie A, Juventus: Vincenzo Iaquinta öt évre írt alá (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságot megnyerő, így a száműzött idény után ismét élvonalbeli Juventus világbajnok támadóval erősítette meg keretét. Az Udinese elsőszámú gólfelelőse, Vincenzo Iaquinta ötéves szerződést írt alá a torinói klubhoz.
jún. 19
14:24
Szuperkupa: változott a debreceni visszavágó időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága méltányolta a Sport TV kérését, így a magyar bajnok és a kupagyőztes összecsapásának második találkozóját július 15-én, vasárnap rendezik meg Debrecenben.
jún. 19
14:51
Tenisz, Wimbledon: Nagy Kyra bravúrja a selejtezőben (She)
Nagy Kyra három játszmában, meccslabdát hárítva nyert az angol nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első körében a német Sabine Klaschke ellen, Wimbledonban.
jún. 19
14:52
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség doppingellenes összefogásra buzdítja a profi csapatokat (Metropol)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) arra kéri a profi csapatokat, hogy írjanak alá közösen egy doppingellenes nyilatkozatot.
jún. 19
14:59
Vass Ádám Bresciába szerződött (Behaviour)
Vass Ádám kétszeres magyar válogatott labdarúgó az olasz másodosztályú Brescia csapatához igazolt. A 18 éves játékos 2004 óta az angol második vonalban szereplő Stoke City futballistája volt, de a BBC honlapja szerint egyszer sem jutott szóhoz a felnőtt gárdában. "Azért kerestük meg az ajánlatunkkal, mert nagyon tehetségesnek tartjuk" - mondta Tony Scholes, a Brescia ügyvezetője. "Ádám azért…
jún. 19
15:17
Vass Ádám Olaszországba igazolt (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 18 éves középpályása, Vass Ádám az angol másodosztályú Stoke Citytől az olasz B ligás Brescia gárdájába igazolt.
jún. 19
15:19
Maradásáért könyörög a bajnoki aranyról döntő Real-játékos (Infostart)
Hiába biztosította be két góljával a bajnoki aranyérmet José Antonio Reyes, a Real Madrid játékosa a vasárnapi, Mallorca elleni bajnokin, egyáltalán nem biztos, hogy a 23 éves szélső a királyi gárdánál futballozik az ősztől is.
jún. 19
16:10
Áttörés a doppingellenes harcban? (Infostart)
Ausztrál tudósok új eljárást dolgoztak ki a HGH nevű, doppingszernek számító növekedésihormon-készítmény kimutatására.
jún. 19
16:10
Tenisz, Wimbledon: Nagy után Szávay is győzelemmel rajtolt (She)
Nagy Kyra után az elmúlt hetekben számos sikert elért Szávay Ágnes is győzelemmel kezdte a selejtezőt Wimbledonban az idei teniszszezon harmadik Grand Slam-tornáján. A magyar tinédzser két játszmás mérkőzésen múlta felül az új-zélandi Marina Erakovicot.
jún. 19
16:12
Tenisz,Wimbledon: Szávay Ágnes is győzött a selejtezőben (She)
Szávay Ágnes két játszmában nyert az új-zélandi Marina Erakovic ellen az angol nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első körében, Wimbledonban.
jún. 19
16:14
Tenisz,Wimbledon: Szávay Ágnes is győzött a selejtezőben (She)
Szávay Ágnes két játszmában nyert az új-zélandi Marina Erakovic ellen az angol nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első körében, Wimbledonban.
jún. 19
16:26
Vass Ádám Bresciába szerződött (Metropol)
Vass Ádám kétszeres magyar válogatott labdarúgó az olasz másodosztályú Brescia csapatához igazolt. A 18 éves játékos 2004 óta az angol második vonalban szereplő Stoke City futballistája volt, de a BBC honlapja szerint egyszer sem jutott szóhoz a felnőtt gárdában.
jún. 19
17:49
Az elnök megtartja a Barca sztárjait (Metropol)
Joan Laporta, a spanyol futballbajnokságban a Real Madrid mögé a második helyre szoruló FC Barcelona elnöke nem küldi el a vezetőedző Frank Rijkaardot, és azt is megígérte: marad a csapatnál Ronaldinho és Eto,o is.
jún. 19
18:24
Veres Zoli megint remekelt! Amúgy már kétszeres Guinness-rekorder (Behaviour)
Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok nyerte a hétvégén Szlovéniában megrendezett "Airborn '07" elnevezésű meghívásos nemzetközi műrepülőversenyt. A repülőnappal egybekötött freestyle bajnokságon 6 nemzet, Németország, Spanyolország, Svájc, Nagy-Britannia, Szlovénia és Magyarország képviseltette magát, a látványosság több tízezer embert vonzott a kétnapos rendezvényre. (Rajongóknak további képek, és…

Keresés