2007. június 20. szerda

jún. 20
0:04
Ötmillió dolláros meccs (Blikk)
Évek óta az amerikai piacról és egy igazi nagyágyúról álmodik Erdei Zsolt.
jún. 20
0:08
Mikor robban fel Alonso? (Blikk)
N
jún. 20
0:10
NBA: Kobe Bryant távozása nem téma Los Angeles Lakersnél (She)
A Los Angeles Lakers vezetősége ? jóllehet Kobe Bryant pénteken Barcelonában találkozott Jerry Buss klubtulajdonossal, és újfent megerősítette távozási szándékát ? továbbra is úgy tesz, mintha mi sem történt volna, s az ősszel kezdődő évadban is számol megasztárjával.
jún. 20
0:12
Lefokozzák a nyíregyházi sikeredzőt (Blikk)
Hiába nyerte meg a Nyíregyháza futballcsapata az NB II Keleti csoportját.
jún. 20
0:16
Vass Ádám a Bresciába igazolt (Blikk)
Brescia - Tovább bővült a magyar légiósok száma Olaszországban. Koman Vladimir (Sampodria), Filkor Attila (Inter) és Tamási Zsolt (Cisco Roma) után újabb magyar tehetség igazolt olasz labdarúgócsapathoz. Vass Ádám (18), a magyar válogatott középpályása elhagyta angol együttesét, a Stoke Cityt, s négy plusz egy éves szerződést írt alá a másodosztályban szereplő Bresciához.
jún. 20
0:20
Aláírt a Fenerhez Roberto Carlos (Blikk)
Roberto Carlost (34) királyként fogadták a Fenerbahce labdarúgócsapatának szurkolói.
jún. 20
0:24
Totti a tökéletes gólvágó (Blikk)
Francesco Totti (30) lett Európa gólkirálya. Az AS Roma támadója 26-szor talált be az ellenfelek kapujába az olasz labdarúgó-bajnokságban, ezzel a produkcióval pedig kiérdemelte az European Sport Magazines által odaítélt Aranycipőt.
jún. 20
0:28
Ezermester! (Blikk)
Farkas Ági ahogyan a kézilabdában, a hétköznapi életben is az új kihívásokat keresi.
jún. 20
0:32
Szávayt már a sztárok is elismerik (Blikk)
London - Szávay Ági (18) nagyot nőtt a világ legjobb teniszezőinek a szemében. A magyar lány fél év alatt 119 helyet javított a női világranglistán, és a jelenleg 70. helyen álló versenyzőre már oda kell figyelnie mindenkinek. Ági most éppen Londonban, a wimbledoni torna helyszínén zsebeli be az elismeréseket.
jún. 20
0:36
Vargát a Brescia hívja (Blikk)
Budapest - Néhány nappal azután, hogy a Vasas vízilabdacsapata megnyerte a magyar bajnokságot, máris gondban vannak az angyalföldi klub vezetői.
jún. 20
0:40
Minden kiskapu bezárult (Blikk)
Budapest - Nincs már több reménye a Ferencvárosnak, az ősszel továbbra is az NB II-ben kell szerepelnie a focicsapatnak. Miután a pályán nem sikerült kiharcolnia a feljutást a Fradinak, az utolsó esélyt az jelentette, hogy a zöld asztal mellett első osztályú lehet. Tegnap azonban a Fehérvár, a REAC, a Sopron és az Újpest is megkapta a versenyengedélyt, így teljes az NB I 16 csapatos mezőnye.
jún. 20
0:44
Garami József készíti fel a liverpooli Németh Krisztiánt (Blikk)
Budapest - Liverpooli futballista készül az MTK labdarúgócsapatával! A kék-fehérek a hét elején kezdték meg a felkészülést az őszre, de Garami József (68) vezetőedző nem számíthat arra, hogy az angolok tehetsége az ősszel az ő csapatában lövi a gólokat.
jún. 20
7:26
WNBA: összesen 106 pontra volt képes a Sky és a Monarchs (She)
A WNBA, az amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján mindössze 106 pont esett Chicagóban, ahol a Sacramento vendégeskedett. A kétpontos győzelem a vendég Monarchs csapatáé lett.
jún. 20
7:40
Hamilton költözik (Behaviour)
Elképzelhető, hogy magánéletének védelme érdekében kénytelen lesz elköltözni jelenlegi lakóhelyéről Lewis Hamilton, a Forma-1 éllovasa. Legalábbis így vélekedik Ron Dennis, az újonc pilótát foglalkoztató McLaren-Mercedes csapatfőnöke, mert szerinte a versenyző iránti médiaérdeklődés kezd elviselhetetlen mértékűvé válni Nagy-Britanniában. "Ha a jövőben is folyamatosan kutakodnak a magánéletében,…
jún. 20
8:10
Hamilton költözik? (Metropol)
Elképzelhető, hogy magánéletének védelme érdekében kénytelen lesz elköltözni jelenlegi lakóhelyéről Lewis Hamilton, a Forma-1 éllovasa.
jún. 20
9:17
Real Madrid-siker az izraeli-palesztin vegyes csapat ellen (Behaviour)
A friss spanyol bajnok Real Madrid 8-0-ra nyert az izraeli-palesztin közös csapat ellen Tel-Avivban jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen. A közel 30 ezer néző előtt rendezett gálán Guti négyszer volt eredményes. Rajta kívül Raúl, Esteban Romero, Sergio Sanchez és Alvaro Negredo talált be. A távozó David Beckham és Roberto Carlos kivételével a királyi gárdából minden sztár ott volt az összecsapáson.…
jún. 20
9:53
Gálamérkőzés: nyolcat rúgott a Real Madrid a Békecsapatnak (She)
A vasárnap spanyol bajnoki címet nyert Real Madrid labdarúgó-csapat Tel Avivban gálamérkőzésen, 25.000 néző előtt 8-0-ra verte az izraeli és palesztin futballistákból álló Békecsapatot. A mérkőzésen már nem lépett pályára a királyiakat elhagyni készülő két galaktikus, a török Fenerbahcéhoz távozó brazil védő, Roberto Carlos, valamint az amerikai Los Angeles Galaxyba szerződő angol középpályás,…
jún. 20
10:12
FIFA: a bolíviai államfő találkozik Joseph Blatterral (She)
Evo Morales (képünkön) bolíviai államfő várhatóan június 27-én találkozik Joseph Blatterral, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökével, hogy elérje: a nemzetközi szövetség vonja vissza a magassági határra vonatkozó tiltó szabályzatát.
jún. 20
10:34
Magyarország pályázik a 2013-as jégkorong-vb rendezésére (Metropol)
A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) megpályázza a 2013-as világbajnokság rendezési jogát. A nemzetközi szövetség szeptemberben, Vancouverben dönt a helyszínről.
jún. 20
11:04
Vízilabda, férfi ob I: az Újpest változatlan kerettel várja az idényt (She)
A férfi vízilabda ob I-ben hetedikként végzett Újpesttől - szemben az élvonalban általánosan tapasztalható nagy jövés-menéssel - senki sem távozik, sőt két fiatal beépítésével immár hét juniorválogatott játszhat a felnőtt csapatban.
jún. 20
11:24
Vitorlázás: résztvevői rekord és a Sirocco-siker Balatonlellén (She)
Ismét összemérték tudásukat a Balaton vízén a II. Honda Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regattán az ügyvédek, jogászok és az igazságszolgáltatási szektorban dolgozók.
jún. 20
11:46
Világsztár invitálja Henryt Barcelonába (Infostart)
Egyre valószínűbbnek tűnik Thierry Henry Barcelonába igazolása, miután a katalán klub kameruni csatára, Samuel Eto'o azt mondta: arra számít, hogy jövőre csapattársak lesznek.
jún. 20
12:22
MLSZ-NUPI: közös nyári tábor, ezúttal Tiszaújvárosban (She)
Idén júniusban immár negyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet Utánpótlás-nevelési Igazgatóság (NUSI-UPI) a hagyományos nyári kiválasztó és grassroots táborát. A tábor teljes költségvetését a NUSI-UPI Sport XXI. Programja fedezi. A 22 nap során összesen 1000 gyermek ?rúghat labdába? a Tiszaújvárosi Sportcentrumban.
jún. 20
12:29
NBA: Reggie Theus lett új edző Sacramentóban (She)
jún. 20
13:18
Nigéria: fegyveresek támadták meg Lagosban Obafemi Martinst (She)
Fegyveresek támadták meg Lagosban Obafemi Martinst, a Newcastle United nigériai labdarúgóját. A válogatott csatár sértetlenül úszta meg az incidenst, ám barátja megsebesült a lövöldözésben, ráadásul a labdarúgó Mercedese is megrongálódott.
jún. 20
13:33
Foghíjas Hamilton szépséges titka: Jodia (Blikk)
Nagy-Britannia - Kiderült: egy szépséges hongkongi lányé a Forma-1 szupersztárjának szíve.
jún. 20
13:37
A labdarúgás egységes jogi szabályozásáról vitáztak Budapesten (Metropol)
Az egységes jogi szabályozás volt a legfontosabb kérdés a Professzionális Labdarúgók Nemzetközi Szervezete (FIFprO) és a magyar Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) kétnapos budapesti konferenciáján.
jún. 20
13:40
Jégkorong: Scott Niedermayer a visszavonulását fontolgatja (She)
A visszavonulását fontolgatja minden idők egyik legsikeresebb jégkorongos hátvédje, Scott Niedermayer (képünkön). Az Anaheim Ducksszal idén Stanley Kupa-győztes játékos jelezte a klubvezetésnek, hogy a mostani siker után nincs már, ami motiválná.
jún. 20
13:47
Kedvező sorsolás női kéziseiknek (Behaviour)
Kedvezően alakult a magyar női kézilabda-válogatott számára a december 2. és 16. közötti franciaországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság szerdai sorsolása. Németh András csapata az első körben Kongóval, Japánnal és Spanyolországgal mérkőzik. A kvartett két legjobb csapata - papíron a magyar és a spanyol gárda - jut tovább a középdöntőbe, ahol a román-lengyel-kínai-tunéziai és a német -…
jún. 20
14:25
Világsztárok a miskolci salakmotoros Grand Prix kvalifikáción (Metropol)
A világ legjobb salakmotorosait tömörítő Grand Prix sorozatba igyekvő versenyzők csatáját láthatja a közönség vasárnap 11 órától Miskolcon.
jún. 20
14:31
Kosárlabda: Horváth Ákos visszatér Kecskemétre (She)
Kámán Tamás után a klub másik magyar válogatott bedobója, Horváth Ákos is elhagyta az Albacomp kosárlabdacsapatát. Horváth egykori egyesületében, az Univerben folytatja, két éves szerződést kötött a kecskemétiekkel.
jún. 20
14:44
Röplabda: a Fenerbahcénál edzősködik a magyar kapitány (She)
Demeter György, a magyar férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya a következő idényben a török Fenerbahce vezetőedzője lesz. Az 50 esztendős szakember számára cseppet sem ismeretlen Törökország, hiszen játékosként és trénerként is sikeres esztendőket töltött az országban.
jún. 20
17:23
Férfi kézilabda NB I: ingyen játszik a Tatai HAC (She)
Az NBI/B nyugati csoportjában első Tatai Honvéd Atlétikai Club kézilabdásai ingyen vállalják a játékot az első osztályban. Korábban szóba került, hogy anyagiak híján a csoportgyőztes tatai kézisek csak a megyei első osztályban indulhatnak - tájékoztatta az MTI-t szerdán a klub elnöke.
jún. 20
17:25
EURO-2012: gondok a kijevi Olimpiai Stadion körül (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) komoly nyugtalanságának adott hangot amiatt a bizonytalan helyzet miatt, amely a 2012-es Eb döntőjének otthont adni hivatott kijevi Olimpia Stadion körül alakult ki.
jún. 20
17:29
K2-expedíció: az orosz csapat elkészült az 1. táborral (She)
A pénteki és szombati hóvihart követően a megjavult időjárás lehetővé tette a két napja érkezett orosz K2-Nyugati Fal elnevezésű expedíciónak, hogy tovább folytassa a korábban megkezdett munkát.
jún. 20
17:31
Tenisz: esélyesek sikerei s,Hertogenboschban (She)
Az esélyesek sikereivel folytatódott a hollandiai s,Hertogenbosch-ban zajló füvespályás tenisztorna. A férfiaknál egy sima és egy szoros szettben nyert a francia Dupuis és Benneteau, a nőknél a negyedik helyen rangsorolt Dinara Szafina vesztett állásból felállva múlta felül a holland Krajiceket.
jún. 20
17:40
Sport - Egyiptomba tartanak az extrém sportok kedvelői (Metropol)
Húsz óra hajóút vár a kelet-közép-európai - köztük magyar - sportolókból álló Old Spice-expedícióra, amelynek tagjai jelenleg Szudánból Egyiptomba tartanak.
jún. 20
18:42
Olaszország: David Pizarro végleg az AS Romáé (She)
David Pizarrót végleg megszerezte az AS Roma labdarúgóklub, miután 5,75 millió eurót fizetett érte az Internazionalénak.
jún. 20
18:49
Ferencváros: a jövőben nem támogatja a klubot a T-Mobile (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának évadzáró vacsoráján bejelentették, hogy a T-Mobile a továbbiakban nem támogatja a felnőtt futballt. A mobilcég a 2003-as év elejétől volt főszponzora az FTC-nek, és a most lejáró együttműködés nem kerül meghosszabbításra.
jún. 20
19:02
Serie A: a Juventus Gilardino iránt érdeklődik (She)
Alberto Gilardino (képünkön) menedzsere szerint a Juventus élénken érdeklődik a jelenleg a Bajnokok Ligája-győztes AC Milant erősítő labdarúgó iránt.
jún. 20
19:50
Tenisz-s,Hertogenbosch: meglepetésre búcsúzott Canas (She)
A harmadik helyen kiemelt Guillermo Canas három játszmában kikapott a német Michael Berrertől, így búcsúzott a hollandiai s,Hertogenbosch-ban zajló füvespályás tenisztornán.
jún. 20
20:03
Újabb botrány az olasz bajnokságban (Infostart)
A milánói ügyészség mérleghamisítás miatt eljárást indított az olasz bajnok Internazionale labdarúgóklub ellen.
jún. 20
20:03
Serie A: mérleghamisítással vádolják az Internazionalét (She)
A milánói ügyészség mérleghamisítás miatt eljárást indított az olasz bajnok Internazionale labdarúgóklub ellen.
jún. 20
20:05
Az angol liga legjobb védői - videókkal (Infostart)
A Premier League (miként az angol második vonal és a skót élvonal) játékosait egy speciális statisztikai rendszer, az Actim alapján értékelik. Ennek alapján az angol élvonal legutóbbi szezonjának álomcsapatába mindössze két Manchester United-játékos került be, ugyanannyi, mint amennyit az Everton adott a tizenegybe. Ilyen szempontból a legjobb a Chelsea, a maga három játékosával. Kétrészes…
jún. 20
20:10
Súlyemelés: Juhász István a régi-új szövetségi kapitány (She)
Juhász István mesteredzőt bízta meg a válogatott szövetségi kapitányi teendőinek ellátásával a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnöksége.
jún. 20
20:58
Formula-1: Schumacher-Hamilton álomcsata a Wembleyben (She)
Decemberben nem mindennapi autóversenyre kerül sor a londoni Wembley Stadionban: egy kialakított pályán többek között Michael Schumacher és Lewis Hamilton méri össze tudását.
jún. 20
21:05
Kerékpár: a doppingbotrány ellenére sem száll ki a CSC (She)
A CSC az újabb doppingbotrány ellenére nem száll ki a profi kerékpársport finanszírozásából, amit azzal indokol, hogy a beismerő vallomások végre jó irányba terelhetik a sportágat.
jún. 20
23:04
Női labdarúgó Eb-selejtező: 7-0-ás vereség Svédországban (She)
A világ élvonalába tartozó svéd női labdarúgó-válogatott 7-0-ás győzelmet aratott a magyar csapat felett a Karlstadban rendezett Európa-bajnoki selejtezőn.

Keresés