2007. június 27. szerda

jún. 27
0:45
Szávay szettet sem veszített (Blikk)
A jelenlegi legjobb magyar teniszezőnő tegnap a cseh Birnerovával mecscselt és ezúttal sem vesztett szettet.
jún. 27
0:49
Alonso Renault-ját vezeti Baumgartner (Blikk)
Hazánk első és ez idáig egyetlen F1-es pilótája ráadásul nem is akármilyen kocsival száguldhat: Fernando Alonso (25) tavalyi Renault-ját vezetheti.
jún. 27
0:53
Janics megússza a büntetést (Blikk)
Nem vonják felelősségre sportszerűtlen kalandja miatt Janics Natasát, a szegediek kétszeres olimpiai bajnok kajakosát.
jún. 27
0:57
Az új elnök három hét alatt megtalálta a kiutat (Blikk)
A kétmilliárd forintos adóssággal küzdő egyesület első embere még csak három hete vezető, de úgy tűnik, sokkal sikeresebb lesz, mint elődei voltak.
jún. 27
1:01
Amerikai futballista szerelésben Beckham (Blikk)
A júliustól a Los Angeles Galaxy mezében futballozó szupersztár már megismerkedett a jenkik szíve csücskével, az amerikaifutballal is.
jún. 27
1:05
Győzelmi rekordra vár Argentína (Blikk)
Caracas - A 14-es szám bűvöletében indul a ma hajnalban kezdődött Copa America küzdelmeinek az argentin labdarúgó-válogatott.
jún. 27
1:09
Németh és Simon elutazott új klubjához, a Liverpoolhoz (Blikk)
A "Vörösök” két új labdarúgója mától egy igazi sztárcsapat tagjának érezheti magát.
jún. 27
1:13
Bezzeg a spanyolok! (Blikk)
Budapest - Amíg a magyar fővárosban évek óta tart a bürokratikus huzavona, ami miatt nem kaphat utcát a világhírű futballista, Puskás Ferenc (†79), a spanyolok példát mutattak nekünk. Barcelonában utcát neveztek el volt sztárjukról, a magyar, a csehszlovák és a spanyol válogatott egykori kiválóságáról, Kubala Lászlóról (†75).
jún. 27
5:55
Ancelotti: Kaká nem megy sehova (Infostart)
Nem aggódik a Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti, hogy eddig egyik kiszemeltjüket sem sikerült a piros-feketékhez csábítani. Az olasz szakember kiemelte: nem engedik el Kakát a Real Madridhoz.
jún. 27
7:30
Kit választana? - a világ ötven legjobb labdarúgója (Infostart)
Örök és eldönthetetlen vita, hogy adott pillanatban kik tartoznak a világ legjobb labdarúgói közé. Így van ez a 2006/2007-es szezon végeztével is. Bár néhány játékos helye szinte megkérdőjelezhetetlen, a többiekről heves vitákat lehet folytatni - ami csak növeli az összeállítások élvezeti értékét.
jún. 27
7:51
Röplabda: Forman József New Orleansban lesz edző (She)
A New Orleans-i Egyetem női csapatának (UNO Privateers) vezetőedzőjévé nevezték ki Forman Józsefet, a BSE és a Nyíregyháza korábbi trénerét, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitányát, aki az elmúlt években a Mississippi Egyetem együttesének (MSU Bulldogs) másodedzője volt.
jún. 27
8:04
Vívás: Szabó Bence a vezenuelai válogatott élén (She)
Szabó Bence irányítja három hónapig a venezuelai válogatott munkáját. A kétszeres olimpiai bajnok kardvívót, volt magyar szövetségi kapitányt három hete az egyik legjobb venezuelai vívó, a kardvilágranglista 38. helyezettje, Carlos Bravo hívta meg hazájába.
jún. 27
8:05
Triatlon: javuló magyar eredmények Edmontonban (She)
jún. 27
8:06
MotoGP: a fiatal versenyzőknek nem fontos a biztonság? (She)
Az olasz Valentino Rossi és Loris Capirossi kritizálja a fiatal generációt, mert nem érdeklődik különösebben a biztonsági intézkedések iránt. A sportág veteránjai (akik egyben a MotoGP biztonsági bizottságának vezetői is) azért éppen most vetették fel ezt a problémát, mert a brit viadal biztonsági ülésén senki sem jelent meg.
jún. 27
8:21
Lemondott a Milan Ronaldinhóról (Infostart)
Bár elismerte, hogy Ronaldinhót nem tudják megszerezni, Silvio Berlusconi, a Milan elnöke továbbra is úgy gondolja: Samuel Eto'o még az övék lehet.
jún. 27
8:21
Vízilabda: Hosnyánszky Norbert ismét a Florentiában (She)
jún. 27
8:23
Kosárlabda: a nemzetközi kupában is indulhat a Foton (She)
Az utóbbi években kétszer annyi magyar csapat indulhatott volna a nemzetközi kupákban, mint amennyi végül vállalta a szereplést. A SEATFoton Győr együttesénél nem sokat vacilláltak a vezetők, beneveztek az Európa-kupába. (Az már nem a nyolcadik helyen végző győriek kritikája, hogy a bajnoki tabellán előttük állók sorra lemondták a részvétel lehetőségét.)
jún. 27
8:52
Megkezdődött a Copa America (Infostart)
Venezuelában magyar idő szerint éjfélkor megkezdődtek a 42. Copa America küzdelmei.
jún. 27
10:19
Hegymászás: a rossz idő miatt visszzafordulnak az amerikaiak (She)
Elromlott az időjárás a világ második legmagasabb hegyén, a K2-n, ami egyelőre keresztül húzza a 8611 méter magas csúcs meegmászásával próbálkozó fél tucatnyi expedíció számításait. Az utóbbi héten naponta jelentős mennyiségű hó hulott le, így hegymászóknak várniuk kell a következő ?időjárási ablakra? ? jelentette a K2Climb.net című weboldalnak a Shared Summits nevű, amerikai vezetésű vállalkozás.
jún. 27
10:21
Kerékpár: kivizsgálják Alessandro Petacchi doppingtesztjét (She)
Az Olasz Kerékpáros Szövetség kivizsgálja Alessandro Petacchi doppingesetét, amely az idei Giro d'Italián történt.
jún. 27
11:34
REAC: Rusvay Gergely és Virág Aladár is csatlakozott (She)
A bajnok Debrecenből érkező Virág Aladár egy, míg a kieső Váctól érkező Rusvay Gergely két évre írt alá a rákospalotai sárga-kékekhez- adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 27
12:17
Hatalmas pénzt kínálnak a spanyolért (Infostart)
Az angol Premier League-ben szereplő FC Liverpool minden követ megmozgat annak érdekében, hogy magához csábítsa Fernando Torrest, az Atlético Madrid válogatott labdarúgóját.
jún. 27
13:35
FIFA: a kirúgott marketing igazgató lett az új főtitkár (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) új főtitkára az a Jerome Valcke lett, akit kevesebb, mint nyolc hónappal ezelőtt menesztettek a marketingigazgatói állásból.
jún. 27
13:57
Spanyolország: Julio Baptistáért bejelentkezett a Sahtar Doneck (She)
Négymillió eurós ajánlatot tett a Real Madridnak az ukrán Sahtar Doneck csapata. A spanyolok keveslik ezt az összeget, viszont 12 millió euróért már megválnának a középpályástól.
jún. 27
15:00
Nemzeti Sportstratégia: sportoló nemzet a cél (Metropol)
Megkaptuk a rajtengedélyt, hogy elkezdhetjük a munkát - így értékelte Elbert Gábor sportszakállamtitkár az a tényt, hogy az Országgyűlés hétfőn 99,7 százalékos támogatottsággal elfogadta a Sport XXI. Nemzeti Sportstratégiát.
jún. 27
15:11
Debrecen: Verpecz István ötéves szerződést kapott a bajnoknál (She)
Egy hétig volt próbajátékon a húszéves kapus, végül öt évre szóló szerződést kötött a háromszoros bajnokkal, így Faggyas Milán után újabb játékos hagyja el Diósgyőrt ? közölte a DVTK hivatalos honlapja.
jún. 27
16:21
Háromezer méter a focihatár (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága bejelentette, hogy ismét "engedett a magasságkorlátból", így a jövőben csak a tengerszint felett 3000 méternél magasabban fekvő stadionokban nem rendezhetnek nemzetközi mérkőzéseket. A FIFA először május 28-án az orvosi bizottság útmutatására döntött úgy, hogy a játékosok egészségének védelme érdekében 2500 méternél magasabban nem…
jún. 27
16:23
Újra eladó a Fradi-pálya - limitár: 3 és félmilliárd forint (Behaviour)
A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) 4,16 milliárd forintos limitáron újabb, immár a harmadik pályázatot írta ki a Ferencvárosi Torna Club (FTC) Üllői úti stadionja és a hozzá tartozó területek tulajdonjogának értékesítésére szerdán. A KVI honlapján megjelent kiírás szerint az ajánlatok benyújtási határideje augusztus 13-a, az ajánlati biztosíték 400 millió forint, a limitár 3 milliárd 470 millió…
jún. 27
17:34
Kick-box: Muskotály Bálint világbajnok lett Rómában (She)
Muskotály Bálint kick-boxban profi világbajnoki címet szerzett a múlt héten Rómában, az olasz Pierluigi Giaccari elleni címmérkőzésen. A Sukothai Team Thai SE fiatal sportolója a Professzionális Kick-box-világtanács (WPKC) rangos övét nyerte el győzelmével az olasz fővárosban.
jún. 27
18:02
Tenisz, Wimbledon: Roddick már a legjobb 32 között (She)
Az angol nyílt teniszbajnokság (Wimbledon) férfiküzdelmeinek második fordulójában a harmadik kiemelt Roddick három játszmában harcolta ki a legjobb 32 közé jutást thaiföldi ellenfele ellen.
jún. 27
18:20
Mintegy 8 milliárd forintért vihető a Fradi (Infostart)
Újabb pályázatot írt ki a Kincstári Vagyoni Igazgatóság a Ferencvárosi Torna Club Üllői úti stadionja és a hozzá tartozó területek tulajdonjogának értékesítésére. A leendő vevőnek összesen mintegy 8 milliárd 200 millió forintot kell fizetnie, ha szeretné megvásárolni az ingatlant és a futballcsapatot.
jún. 27
19:18
Dortmund: Lékó ismét remizett (Metropol)
Lékó Péter negyedik mérkőzésén is döntetlent játszott a dortmundi sakk szupertornán. A verseny honlapja szerint a magyar nagymester - aki 1999-ben és 2002-ben is győzött a németországi viadalon - a sötét bábukat vezette az orosz Jevgenyij Alekszejev ellen, és a felek a 34.
jún. 27
22:08
Birkózás, junior Eb: magyar bronzérmes szabadfogásban (She)
Veréb István bronzérmet szerzett a junior birkózók belgrádi Európa-bajnokságán.
jún. 27
22:10
FC Liverpool: 19 éves bolgár válogatott kapus érkezett (She)
Németh Krisztán és Simon András együttese, a labdarúgó Premier League-ben szereplő FC Liverpool három évre leigazolta Nyikolaj Mihajlovot a bolgár U21-es válogatott kapusát.
jún. 27
22:12
Atlétika, Ostrava: Gebrselassie két világcsúcsot is megjavított (She)
Két világcsúcsot is megjavított Haile Gebrselassie az ostravai nemzetközi atlétikai versenyen.
jún. 27
22:20
Cáfol a Fradi (Behaviour)
A Ferencvárosi Torna Club cáfolja azokat a médiaértesüléseket, melyek a fővárosi egyesület befektetőjelöltjével kapcsolatban megjelentek. "Az üzleti életben megszokott módon minden cégnek saját felelőssége, hogy kommunikációs stratégiájában mikor, mennyi információt hoz nyilvánosságra" - olvasható többek között az FTC közleményben.

Keresés