2007. június 12. kedd

jún. 12
0:06
Harc Beckhamért (Blikk)
Azok a főnökök, akik télen elzavarták a focicsapattól David Beckhamet, most már visszaigazolnák. A nyártól azonban a Los Angeles Galaxy játékosa, tehát az amerikai klubot is meg kellene győzni a helyzet visszarendezéséről.
jún. 12
0:10
Lipcsei Péter: Abbahagyom a focit, ha szétszéled a Fradi (Blikk)
Lipcsei Péter magát emészti a nagy valószínűséggel elúszó NB I-es feljutásért.
jún. 12
0:14
Honvéd: Le a cipővel! (Blikk)
Mindössze tizenhat nap szabadságot adott futballistáinak Supka Attila.
jún. 12
0:18
Szávay Ági 82. a világranglistán (Blikk)
Barcelona - Óriási sikert könyvelhet el Szávay Ágnes (18).
jún. 12
0:22
A nyakvédő mentette meg Kubica életét (Blikk)
Robert Kubica újjászületett a vasárnapi Forma-1-es Nagydíjon.
jún. 12
0:26
Talma órát adott menedzserének (Blikk)
Barcelona - Talmácsi Gábor (26) ajándékozó kedvében volt. Nem csoda, hiszen a hétvégéje remekül sikerült.
jún. 12
0:30
Nadal, a salakkirály (Blikk)
Párizs - Ámul a világ, ahogy Rafael Nadal (21) egyszerűen lesöpri a pályáról a ranglista vezetőjét. Ezt tette a francia nyílt teniszbajnokságon is - 6:3,4:6, 6:3, 6:4-re nyerte a döntőt -, pedig a svájci Roger Federer (25) már-már a legendás Sampras nyomdokain jár. A bivalyerős spanyolt azonban salakon alig lehet megverni.
jún. 12
0:34
Mi lesz Nyilasi Tiborral? (Blikk)
Budapest - Nincs szüksége a magyar labdarúgásnak Nyilasi Tiborra (52). A Fradi közönségkedvenc futballsztárja, majd a zöld-fehérek bajnokcsapatának edzője már hetekkel ezelőtt azt nyilatkozta lapunknak, hogy hivatalos értesítést ugyan nem kapott róla, de tudja, az MLSZ elnöksége felmondta a szerződését.
jún. 12
0:38
Az olimpiáért játszanak a kézisek (Blikk)
Kaunas - Litvánia legyőzésével (28-23) megtette az első lépést álmai megvalósításáért, a pekingi olimpiai részvétel kiharcolásáért a magyar férfi kézilabda-válogatott.
jún. 12
0:42
Janics Szegeden marad (Blikk)
Szeged - A kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa (24) engedélyt kapott, hogy az Európa-bajnoki felkészülés hajrájában is a saját útját járja. Így korábbi edzője, Fábiánné Rozsnyói Katalin (64) szolnoki csoportjától elkülönülten, Szegeden gyakorol. Persze nem egyedül, mert a Vécsi Viktor (34) által irányított kenus válogatottak fogadták be.
jún. 12
5:34
Otthonról erősít a Juventus (Infostart)
Olasz médiaértesülés szerint Vincenzo Iaquinta, az Udinese labdarúgója a Juventus együtteséhez szerződik.
jún. 12
6:17
Újabb dán randalírozott (Infostart)
Könnygázzal támadt rá a vendégcsapat kapusára egy szurkoló egy dániai harmadik ligás labdarúgó-mérkőzésen.
jún. 12
7:13
Juventus: Iaquinta érkezik (Behaviour)
Olasz médiaértesülés szerint Vincenzo Iaquinta, az Udinese labdarúgója a Juventus együtteséhez szerződik. "Még nem hivatalos a megállapodás, néhány részletet tisztázni kell, de biztosra vehető, hogy Iaquinta elmegy tőlünk. Részünkről nincs akadálya annak, hogy távozzon" - nyilatkozta Giampaolo Pozzo, az Udine tulajdonosa. A 28 esztendős támadó hét éve szerepel az udinei csapatban és tagja…
jún. 12
7:24
Könnygázzal támadt a kapusra a szurkoló (Behaviour)
Könnygázzal támadt rá a vendégcsapat kapusára egy szurkoló egy dániai harmadik ligás labdarúgó-mérkőzésen. A 22 éves helyi huligán a Roskilde-Lolland Falster Allianz találkozón rohant be a pályára nem sokkal a lefújás előtt, amikor a rivális gárda 2-1-re vezetett. A játékvezető azonnal lefújta a meccset.
jún. 12
9:20
Otthon maradhatnak a dánok (Behaviour)
Néhány órával a Dán Labdarúgó Szövetség (DBU) fellebbezése után az európai szövetség (UEFA) enyhítette pénteki döntését, amellyel szankcionálta a június 2-i, svédek ellen félbeszakadt Európa-bajnoki selejtezőn történteket.
jún. 12
9:33
"Hazudik, aki szerint Henry már a Barca játékosa" (Infostart)
Továbbra sem tudni, hol folytatja a pályafutását Thierry Henry, a 21. századi angol klubfutball eddigi legeredményesebb csatára. A francia csillag ügynöke az egyik brit bulvárlapban cáfolta azt az értesülést, hogy már meg is állapodott a Barcelonával. Ugyanakkor azt nem állítja, hogy Henry marad az Arsenalban.
jún. 12
9:39
Cannavaro visszatér Nápolyba? (Infostart)
Miután a hétvégén a Napoli csapata visszajutott az olasz élvonalba, ismét felerősödtek a találgatások: beváltja-e az ígéretét Fabio Cannavaro, a világ - a titulusok alapján - jelenlegi első számú futballistája, és visszatér-e anyaegyesületébe?
jún. 12
10:47
Kurnyikova a legendák között folytatja (Behaviour)
Augusztusban a torontói női torna szeniorversenyében folytatja pályafutását Anna Kurnyikova, az oroszok 2004-ben visszavonult teniszezője. Az inkább a szépség- és kozmetikai iparban, mint a pályán jeleskedő szőkeség - aki sosem nyert tornát egyesben - a kanadai verseny mellékprogramjában szereplő Rogers Cup Tennis Legends elnevezésű bemutatón vesz részt.
jún. 12
10:54
Angyal: "Hosszú és kemény út vár Janics Natasára" (Infostart)
Nagyon nehéz feladat vár Janics Natasára, ha indulni akar a pekingi olimpián - mondta az InfoRádióban a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya. Angyal Zoltán azután beszélt erről, hogy a kétszeres olimpiai aranyérmes versenyző a szegedi országos bajnokságon 500 méteren már jóval a táv vége előtt feladta a küzdelmet és mindössze a nyolcadik lett, míg riválisa, Kovács Katalin megnyerte a…
jún. 12
12:09
Hegymászás: hajnalban útra kelt a K2-Gasherbrum I-expedíció (She)
A tizenegy fős csapat (Erőss Zsolt, Mécs László, Kollár Lajos, Vörös László, Ugyan Anita, Csollány Katalin, Sterczer Hilda, Csizmadia Péter, Csíkos József, Tarjányi István és Juhász Bálint) éjjel készült el a személyes poggyász összepakolásával, és elindult Ausztriába, onnan pedig Pakisztánba.
jún. 12
12:20
Copa America: Zé Roberto helyett Julio Baptista a brazil keretben (She)
Julio Baptista veszi át a válogatottságot lemondó Zé Roberto helyét a Copa Americára készülő brazil labdarúgó-válogatottban.
jún. 12
12:27
Öttusa Eb: az úszás előtt is ötödikek a magyarok (Metropol)
A vívást követően is az ötödik helyen áll a magyar csapat a rigai öttusa Európa-bajnokság női váltóversenyében.
jún. 12
12:49
Távozik a FIFA-főtitkár (Behaviour)
Távozik posztjáról Urs Linsi, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára. A hivatalos közlés szerint a svájci sportdiplomata - aki állítólag a közelmúltban nézeteltérésbe keveredett Joseph Blatter májusban újraválasztott FIFA-elnökkel - "új kihívások után néz". A szervezet végrehajtó bizottsága június 27-én esedékes ülésén határoz arról, hogy mi legyen az utódlás menete.
jún. 12
13:06
Kiemelt lesz a DVSC (Behaviour)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében kapcsolódik be a küzdelemsorozatba, és már azt is lehet tudni, mely csapatok közül kerül majd ki a hajdúságiak ellenfele. Az UEFA versenybizottsága elkészítette a besorolást a BL következő idényére, eszerint a magyar bajnokcsapat kiemelt lesz a selejtező 2. fordulójában. Miután az első kör továbbjutóira még várni kell, így sok…
jún. 12
13:24
A Liverpool lecsap az MTK-s tehetségekre (Infostart)
A jövőben az MTK és az FC Liverpool labdarúgóklub közösen működteti az agárdi Sándor Károly Akadémiát.
jún. 12
13:43
FC Barcelona: ajánlat Thierry Henryért (Behaviour)
Spanyol sajtóértesülések szerint a bajnoki címvédő FC Barcelona ajánlatot tett Thierry Henrynak, az Arsenal francia futballsztárjának. A katalán klub hároméves szerződést kínál a világ- és Európa-bajnok csatárnak, egyéves hosszabbítási opcióval. A 29 éves klasszis állítólag már bejelentette távozási szándékát Londonban, de még nem egyezett meg az Ágyúsok vezetőivel.
jún. 12
14:15
Öttusa Eb: előreléptek a magyarok (Metropol)
Jól úsztak a magyarok, ezzel az ötödikről a harmadik helyre léptek előre a rigai öttusa Európa-bajnokság női váltóversenyében.
jún. 12
14:21
Az MTK és a Liverpool közösen működteti a Sándor Károly Akadémiát (Behaviour)
A jövőben az MTK és az FC Liverpool labdarúgóklub közösen működteti az agárdi Sándor Károly Akadémiát. Az aláírt megállapodás értelmében a Bajnokok Ligája-döntős angol egyesület vállalja a képzés ráeső részének terheit, de részleteket nem árultak el a létesítményben tartott keddi sajtótájékoztatón.
jún. 12
14:27
Öttusa Eb: előreléptek a magyarok (Behaviour)
Jól úsztak a magyarok, ezzel az ötödikről a harmadik helyre léptek előre a rigai öttusa Európa-bajnokság női váltóversenyében. A Vörös Zsuzsanna, Máthé Vivien, Kovács Sarolta összeállítású csapat 3:03.58 perc (1320 pont) alatt teljesítette a 3x100 méteres távot, s nagy fölénnyel nyerte a harmadik számot. A brit trió lett a második az orosz pedig a harmadik.
jún. 12
14:46
Forma-1: nem kap vízumot a BMW iráni mérnöke (Infostart)
Robert Kubica látványos, ám szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszott kanadai baleset után még nem lehet tudni, hogy elindulhat-e Indianapolisban. A versenymérnöke azonban biztosan nem lesz ott: az iráni mérnök nem kap vízumot.
jún. 12
14:49
London 2012: a tripla költségről és a vitatott emblémáról a NOB-szemlén (Metropol)
A tervezettnél háromszor nagyobb költségek és a támadások kereszttüzébe került embléma is terítékre kerül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szemlebizottságának a 2012-es nyári játékok helyszínén, Londonban zajló látogatásán.
jún. 12
14:55
Julio Baptista ismét a brazil keretben (Behaviour)
Julio Baptistát, a Real Madrid csatárát hívta be keretébe Dunga, a Copa Americára készülő brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezető ugyan már május végén kihirdette 34 fős bő keretét, ám egyik kiválasztottja, Zé Roberto három napja bejelentette, hogy nem kíván többet címeres mezben a pályára lépni.
jún. 12
15:47
NB II: a Ferencváros csapata is 18 órakor játszik szombaton (She)
Az MLSZ beleegyezett abba, hogy a Ferencváros is 18 órakor játssza szezonzáró bajnoki mérkőzését az NB II-ben.
jún. 12
16:08
Serie A: Andrea Mandorlini a Siena csapatának új edzője (She)
Új edző van Sienában is, a toszkán kiscsapat Andrea Mandorlini irányításával vág neki a következő szezonnak.
jún. 12
17:13
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Aronjan is továbbjutott (She)
Lékó Péter és az izraeli Boris Gelfand után az örmény Levon Aronjan is biztosította a helyét a legjobb négy között a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló, 480 ezer dollár összdíjazású tornáján, s ezzel bejutott a szeptember 11-én kezdődő mexikói nyolcas vb-tornára.
jún. 12
17:29
Tenisz: Richard Gasquet korai búcsúja Halléban (She)
A hatodik helyen kiemelt Richard Gasquet az első fordulóban kiesett a 680 ezer euró összdíjazású hallei füvespályás férfi tenisztornán. A francia játékost meglepetésre a világranglistán 304. pakisztáni Ajszam Kuresi verte két játszmában.
jún. 12
17:38
Alonso sárgul az irigységtől (Behaviour)
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso bevallotta: kissé kényelmetlenül érzi magát mclarenes csapattársa, Lewis Hamilton bámulatos Forma-1-es debütálása és az őt körülvevő eksztatikus hangulat miatt. Az újonc színes bőrű brit pilóta vasárnap, Montrealban pályafutása első futamgyőzelmét ünnepelhette, és diadalával az összetett pontversenyben átvette a vezetést a címvédő spanyoltól.
jún. 12
17:50
MLSZ-fegyelmi: félmillióra büntették a Nyíregyházát (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága ötszázezer forintra büntette az NB II Keleti csoportjában listavezető Nyíregyháza együttesét, mivel a gárda szurkolói a szombati, Makó elleni idegenbeli találkozón verekedést kezdeményeztek a hazai drukkerekkel.
jún. 12
18:21
Tenisz, Barcelona: Czink után Szávay is továbbjutott (She)
Szávay Ágnes két játszmában nyert a fehérorosz Tatjana Pucsek ellen a 145 ezer dollár összdíjazású barcelonai salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
jún. 12
20:04
Asztalitenisz férfi Extraliga: bajnok a Lombard-BVSC csapata (She)
A Lombard-BVSC csapata nyerte az asztalitenisz férfi Extraligát, miután a bajnokság utolsó fordulójának rangadóján is legyőzte, mégpedig 6-2-re a vendég Celldömölki VSE-Mávépcell-Vörsas gárdáját.
jún. 12
20:15
Tenisz, Queen,s Club: Tim Henman az első fordulóban búcsúzott (She)
A hazai közönségkedvenc Tim Henman már az első fordulóban búcsúzott a 680 ezer euró összdíjazású londoni füvespályás férfi tenisztornán.
jún. 12
20:20
Kajak-kenu Eb: Angyal Zoltán kihirdette a magyar keretet (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége elfogadta az Angyal Zoltán szövetségi kapitány által javasolt és a szakmai bizottság által is támogatott csapatösszeállítást a június 28-án kezdődő spanyolországi Európa-bajnoksággal kapcsolatban.
jún. 12
20:31
Bronzérmes a magyar öttusa-csapat női váltóban (Behaviour)
Bronzérmet szerzett a magyar csapat a rigai öttusa Európa-bajnokság női váltóversenyében. Az elsőség a briteké, az ezüstérem az oroszoké lett. A Vörös Zsuzsanna, Máthé Vivien, Kovács Sarolta összeállítású együttes a lövészet, majd a vívás után az ötödik helyen állt, aztán a megnyert úszással kettőt előrelépett, s dobogós pozícióját a lovaglás és a futás során megőrizte.
jún. 12
21:34
Vízilabda: a Pécs kiharcolta az ötödik helyet a Népligetben (She)
A férfi vízilabda-bajnokság rájátszásában a Népligetben is nyerni tudott a PVSK-Füszért együttese a házigazda Ferencváros ellen, ezzel 2-0-ra megnyerte a két győzelemig tartó párharcot, és bravúros teljesítménnyel megszerezte az ötödik helyet.
jún. 12
21:36
Vízilabda: kettős győzelemmel kilencedik a Szolnok (She)
A Szolnok kettős győzelemmel biztosította be a kilencedik helyet a férfi vízilabda OB I-ben. A Tisza-parti alakulat a hazai siker után a Hajós Alfréd uszodában hosszabbításban, 14-13-ra gyűrte le az OSC csapatát.
jún. 12
23:48
Serie B: az Arezzo a Juventus mérkőzésének kivizsgálását kéri (She)
Az Arezzo labdarúgócsapata arra kérte az olasz szövetséget, hogy vizsgálja ki, miként kapott ki a Juventus hazai pályán 3-2-re a Speziától, amely végül az Arezzo búcsúját jelentette a Serie B-től.

Keresés