2007. június 9. szombat

jún. 9
0:11
Sztárok nélkül futnak versenyt (Blikk)
A Real Madrid és a Barcelona azonos pontszámmal várja az élen az utolsó két fordulót.
jún. 9
0:15
Lufikkal edzettek a válogatott kézisek (Blikk)
A különleges edzés 30 léggömbjébe került Skaliczki kapitánynak.
jún. 9
0:19
Mégis játszik a Ferencváros (Blikk)
Sokáig úgy tűnt, hogy játék nélkül szerzik meg a három pontot a Budafok ellen.
jún. 9
0:23
Kisteleki: Amatőr a válogatott! (Blikk)
Porig sújtva érkezett haza a két Európa-bajnoki selejtezőről Kisteleki István.
jún. 9
0:27
Várhidi Péter félrevezeti a szurkolókat (Blikk)
A szövetségi kapitány szerint a média elvtelen támadásai tönkreteszik a válogatottat.
jún. 9
0:31
Janics és Kovács egymás ellen (Blikk)
A Blikk világbajnok kajakosokat és kenusokat kért arra, jósolják meg, ki nyeri a párbajt.
jún. 9
0:35
Erdei vb-övét akarja Blades (Blikk)
Budapest - A jövő szombati, SYMA csarnokban rendezendő profibokszgála résztvevői közül az amerikai George Blades (32) érkezett meg elsőként hazánkba.
jún. 9
0:39
Hamiltonból is lehet vébéelső (Blikk)
Montreal - Nem tesz különbséget a címvédő Fernando Alonso (25) és az újonc Lewis Hamilton (22) között a Forma-1-es McLaren-istálló.
jún. 9
0:43
Így birkózik (szumósként) Bárdosi (Blikk)
Bárdosi Sándor az áprilisi magyar bajnokságon megütötte ellenfelét, s valószínűleg kiírta magát a sportágból.
jún. 9
0:47
Talmácsi kihívta Faubelt (Blikk)
Barcelona - Talmácsi Gábor (26) nehéz vasárnapi futamra számít. A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájában összetett második helyen álló versenyző arra készül, hogy a Katalán Nagydíjon megelőzi legnagyobb riválisát, a hazai közönség biztatása mellett induló Hector Faubelt (23)
jún. 9
7:08
Új főszponzor a Real Madridnál (Behaviour)
A következő szezontól a bwin nevű osztrák internetes fogadóiroda lesz a spanyol bajnokságban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának új főszponzora. A fővárosiak mezén jelenleg a BenQ Mobile hirdetései láthatók, ám a cég ellen januárban csődeljárást kezdeményeztek, így új támogatót kellett keresni. A bwin - amely az európai futballban olyan nagy csapatokat szponzorál, mint a Bajnokok Ligája-…
jún. 9
9:29
Spanyolország: online-fogadási cég a Real Madrid új főszponzora (She)
Az osztrák online-fogadóirodával, a Bwinnel írt alá új főszponzori szerződést a Real Madrid. A spanyol királyi klubnak azért kellett új partner után néznie, mert az eddigi mezszponzor, a BenQ mobilkommunikációs cég januárban fizetésképtelenné vált.
jún. 9
9:34
Öttusa-Eb: remekül kezdtek a magyar férfiversenyzők (She)
Kiválóan kezdtek a magyarok a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos férfi versenyében: Balogh Gábor megnyerte a lövészetet, Fülep Sándor harmadik, Horváth Viktor ötödik, Tibolya Péter pedig tizennegyedik lett.
jún. 9
9:37
Jól kezdtek a magyar öttusázók (Behaviour)
Kiválóan kezdtek a magyarok a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos férfi versenyében: Balogh Gábor megnyerte a lövészetet, Fülep Sándor harmadik, Horváth Viktor ötödik, Tibolya Péter pedig tizennegyedik lett. A címvédő Balogh 188 kört (1192 pont) ért el, ugyanannyit, mint a kevesebb központi tizest lövő, ezért másodikként rangsorolt fehérorosz Dmitrij Meljah. Fülep 187 (1180), Horváth 185…
jún. 9
10:35
Arany Kupa: ráijesztettek a kubaiak Hugo Sanchez csapatára (She)
Két mérkőzést rendeztek meg magyar idő szerint mára virradóra a labdarúgó Arany Kupán, az észak-amerikai kontinens és a karibi térség válogatottjai számára két évente kiírt tornán. A C csoportban a négyszeres győztes Mexikó 2-1-re győzött Kuba ellen, míg Panama 3-2-re verte Honduras együttesét.
jún. 9
11:14
Öttusa Eb: remek kezdés a férfiak versenyében (Metropol)
Kiválóan kezdtek a magyarok a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos férfi versenyében: Balogh Gábor megnyerte a lövészetet, Fülep Sándor harmadik, Horváth Viktor ötödik, Tibolya Péter pedig tizennegyedik lett.
jún. 9
11:41
Van der Vaart csak Madridba távozna Hamburgból (Behaviour)
A holland válogatott Rafael van der Vaart jól érzi magát Hamburgban, ezért saját bevallása szerint kizárólag a Real Madrid ajánlata esetén hagyná el jelenlegi klubját. "A következő szezonban is a Hamburg színeiben játszom, hacsak a Real Madrid nem fog hívni" - mondta a középpályás a Bild című német lapnak. Van der Vaart ugyanakkor leszögezte, nem kapott ajánlatot a királyi gárdától, s azt is…
jún. 9
12:08
Kosárlabda: máris megdőlt a szezonbeli nézőcsúcs az NBA-ben (She)
jún. 9
12:25
Hamburg: Mehdi Mahdavikia Frankfurtban folytatja pályafutását (She)
Az Eintracht Frankfurt lett az iráni válogatott szélső, Mehdi Mahdavikia új klupcsapata. Az ázsiai játékos három évre kötelezte el magát új állomáshelyén.
jún. 9
12:27
MotoGP, Katalán Nagydíj: Stoner volt a leggyorsabb délelőtt (She)
Az ausztrál Casey Stoner (Ducati) volt a leggyorsabb a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság idei hetedik futama, a Katalán Nagydíj harmadik szabadedzésén, a MotoGP gépossztályban. Pénteken először Daniel Pedrosa (Honda), majd Valentino Rossi (Yamaha) érte el a legjobb időt a barcelonai pályán.
jún. 9
12:39
Öttusa Eb: a vívás után is jól állnak a magyarok (Metropol)
Két szám után továbbra is Balogh Gábor vezet a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos férfi versenyében.
jún. 9
12:48
Vízilabda: újra a Pro Recco vezet az olasz bajnoki döntőben (She)
Az olasz férfi vízilabda-bajnokság harmadik mérkőzésén harmadjára született vendégsiker, amellyel ismét a Kásás Tamással és Madaras Norberttel felálló Reccónál az előny. Nápolyban 12-10-re győztek a genovaiak, akiknél Maradas Norbert egy gólt lőtt, Kásás Tamást pedig már az elején végleg kiállították.
jún. 9
12:50
Öttusa Európa-bajnokság: a vívás után is jól állnak a magyarok (She)
Két szám után továbbra is Balogh Gábor vezet a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos férfi versenyében. A lövészetet és a vívást követően Horváth Viktor hetedik, Tibolya Péter tizedik, Fülep Sándor tizenkettedik.
jún. 9
12:57
Horvátország: Robert Kovac a Dinamo Zagreb csapatánál folytatja (She)
Horvát lapértesülések szerint távozik a Juventus csapatától Robert Kovac, és a Dinamo Zagreb együttesében folytatja pályafutását.
jún. 9
13:27
MotoGP, 250 kcm: Jorge Lorenzo nyerte a szabadedzést (She)
Az Apriliával versenyző Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának második szabadedzésén, a 250 kcm-es kategóriában.
jún. 9
14:08
Robert Kovac hazaszerződik (Behaviour)
Horvát lapértesülések szerint Robert Kovac elhagyja az olasz élvonalba visszajutott Juventus labdarúgócsapatát, mivel hároméves megállapodást köt a Dinamo Zagreb együttesével. "A következő idényben Robert már nálunk játszik" - mondta Zdravko Mamic, a fővárosi klub ügyvezetője a Jutarnji List című napilapnak.
jún. 9
14:10
Az élről indulhat Talmácsi Gábor (Infostart)
Talmácsi Gábor indul az élről vasárnap a 125 köbcentiméteres géposztályban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján.
jún. 9
16:29
Kovács Katalin nyert, Janics Natasa összeomlott (Infostart)
Kovács Katalin és Vereckei Ákos győzött a kajak egyesek 500 méteres versenyében a szegedi kajak-kenu országos bajnokságon, így ebben a számban ők képviselhetik Magyarországot a június 28-án kezdődő spanyolországi Európa-bajnokságon. Kenu egyesben Vajda Attila nyert, ezzel ő is kvalifikálta magát.
jún. 9
16:41
Justine Henin nyerte a Roland Garrost (Infostart)
Megvédte címét a belga Justine Henin a francia nyílt teniszbajnokság női egyes számában, miután a döntőben 6:1, 6:2-re nyert a szerb Ana Ivanovic ellen.
jún. 9
16:53
Kajak-kenu ob: Kovács és Vereckei sikere, Janics feladta (She)
Kovács Katalin, illetve Vereckei Ákos sikerét hozta a K-1-esek 500 m-es versenye a szegedi kajak-kenu országos bajnokságon, így ebben a számban ők képviselhetik Magyarországot a június 28-án kezdődő spanyolországi Eb-n. C-1-ben Vajda Attila nyert, s ezzel ő is kvalifikálta magát a kontinensviadalra.
jún. 9
17:20
Talmácsi az élről indul (Behaviour)
Talmácsi Gábor indul az élről vasárnap a 125 kcm-es között a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei hetedik futamán, a Katalán Nagydíjon. A viadal honlapja szerint a Bancaja Aspar csapat Apriliával versenyző magyar motorosa, aki a vb-pontversenyben a második helyen áll csapattársa, a spanyol Hector Faubel mögött, 1:50.012 perc alatt teljesítette leggyorsabb körét a 4,727 km-es pályán. A rajtsorrend…
jún. 9
17:22
Öttusa Eb: a lovaglás előtt is Balogh az első (Behaviour)
Az úszás során is megőrizte vezető helyét Balogh Gábor a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos versenyében. Három szám után Horváth Viktor a hatodik, Fülep Sándor a tizenegyedik, Tibolya Péter pedig a tizenötödik.
jún. 9
17:34
Vége a Fradi álmainak? (Infostart)
A Ferencváros hatalmas meglepetésre csak 2-2-es döntetlent játszott a biztos kieső Budafok ellen Tatabányán a labdarúgó NB II Keleti csoportjának utolsó előtti fordulójában.
jún. 9
17:50
Hamilton az élen az időmérő előtt (Infostart)
A McLaren-Mercedes újonca, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati szabadedzésén.
jún. 9
18:34
Öttusa Európa-bajnokság: Horváth Viktor került az élre (She)
Négy szám után Horváth Viktor áll az élen a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos versenyében. A lovaglásig vezető Balogh Gábor visszacsúszott az ötödik helyre, míg Tibolya Péter nyolcadikként, Fülep Sándor pedig tizedikként vághat neki a 3000 méteres futásnak.
jún. 9
19:07
Aranyérmes lett Horváth Viktor a rigai Eb-n (Infostart)
Aranyérmet szerzett Horváth Viktor a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos versenyében, ezzel kvótát szerzett a pekingi olimpiára. Tibolya Péter hatodik, Balogh Gábor hetedik lett. A Horváth Viktor, Balogh Gábor, Fülep Sándor összeállítású magyar válogatott ezüstérmet szerzett. Győzött az orosz együttes.
jún. 9
19:10
Kajak-kenu, ob: a Paksy, Benedek páros magabiztos diadala (She)
A női K-2-esek 500 m-es számát a papírformát igazolva a három év szünet után ismét összeült Paksy Tímea, Benedek Dalma duó nyerte a szegedi kajak-kenu országos bajnokságon, így a kettős kvalifikálta magát a június 28-án kezdődő pontevedrai Eb-re.
jún. 9
19:38
Öttusa Eb: Horváth Viktor aranyérmes, három olimpiai kvóta (Metropol)
Horváth Viktor nyerte a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos férfi egyéni versenyét, ezzel egyben olimpiai kvótához is jutott.
jún. 9
19:55
Öttusa Eb: Horváth Viktor aranyérmes, három olimpiai kvóta (Behaviour)
Horváth Viktor nyerte a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos férfi egyéni versenyét, ezzel egyben olimpiai kvótához is jutott. Ötkarikás részvételi jogot szerzett még a magyarok közül Tibolya Péter és Balogh Gábor is. Az ezüstérem az orosz Rusztem Szabirhuziné, a bronz a lengyel Marcin Horbaczé lett.
jún. 9
19:57
Most már szinte biztos, hogy jövőre is másod ligás lesz a Fradi (Behaviour)
A Ferencváros nagy meglepetésre csupán 2-2-es döntetlent ért el a kieső Budafok otthonában, így amennyiben az éllovas Nyíregyháza győz Makón szombat este, a szabolcsi csapat megnyeri a labdarúgó NB II Keleti csoportjának küzdelmeit és feljut az élvonalba, az FTC pedig a következő szezonban is a másodosztályban szerepel.
jún. 9
20:12
Íjász vb: két arany, négy bronz (Metropol)
Két arany- és négy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a Sopron melletti Ágfalván rendezett vadászíj-világbajnokságon.
jún. 9
20:14
Öttusa Eb: Horváth Viktor aranyérmes, három olimpiai kvóta (Metropol)
Horváth Viktor nyerte a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos férfi versenyét. A második helyen az orosz Rusztem Szabirhuzin, a harmadikon a lengyel Marcin Horbacz végzett.
jún. 9
20:25
Hamilton rajtolhat az élről Montrealban (Infostart)
A McLaren-Mercedes teljes sikerét hozta a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése: az első rajtkockát az angol Lewis Hamilton, a másodikat pedig a címvédő spanyol Fernando Alonso szerezte meg.
jún. 9
20:37
Maradt esélye a Fradinak (Infostart)
Csak az utolsó fordulóban dől el, hogy a Nyíregyháza vagy a Ferencváros szerzi meg az aranyérmet a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
jún. 9
20:37
Tenisz, Roland Garros: bahamai és kanadai siker férfi párosban (She)
A Párizsban zajló Roland Garroson a férfi párosok küzdelmét a hatodik helyen kiemelt Mark Knowles, Daniel Nestor bahamai, kanadai kettős (képünkön) nyerte, miután a döntőben három játszmában jobbnak bizonyultak a kilencedikként rangsorolt Lukas Dlouhy, Pavel Vizner cseh duónál.
jún. 9
20:39
Ritmikus gimnasztika: Vuelta volt a legjobb a kéziszer ob-n (Metropol)
A Vuelta első számú csapata nyerte az együttes kéziszercsapat országos bajnokság tavaszi fordulóját ritmikus gimnasztikában.
jún. 9
21:33
Sárkányhajó klub vb: ezüst és bronzérem 500 m-en (She)
Egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a franciaországi sárkányhajó klub világbajnokságon, szombaton.
jún. 9
21:35
Koronglövő Vk, Lonato: Putz István két korongra a döntőtől (She)
Putz István a 18. helyen végzett a férfi traposok versenyében a Lonatóban zajló olimpiai kvalifikációs koronglövő Világkupa-versenyen.
jún. 9
21:37
Úszás: Kovács Ágnes ezüstös hétvégéje Luzitániában (She)
A két héttel ezelőtti, pozsonyi győzelmek után szombaton két második helyezéssel gazdagította nemzetközi trófeagyűjteményét Kovács Ágnes, aki ezen a hétvégén a hagyományos portugáliai nemzetközi úszóversenyen állt rajthoz.
jún. 9
21:53
Ritmikus gimnasztika: Vuelta volt a legjobb a kéziszer ob-n (She)
A Vuelta első számú csapata nyerte az együttes kéziszercsapat országos bajnokság tavaszi fordulóját ritmikus gimnasztikában. A tavaszi szezon utolsó viadalán a budakalászi sportcsarnokban 5 kötél gyakorlatát az augusztusi Universiádéra készülő Vuelta versenyzői kivitelezték a legjobban.

Keresés