2007. június 7. csütörtök

jún. 7
0:10
Százmilliókat fizetett a Pool! (Blikk)
A The Sun szerint Simon András és Németh Krisztián ingyen került Liverpoolba. Itthon ugyanakkor az terjedt el, hogy egymilliárd forintot kapott értük az MTK.
jún. 7
0:14
Dudást a Szpartak Moszkva teszteli (Blikk)
A Győri ETO labdarúgója az elmúlt évben jó néhány európai elitcsapatnál, például az Arsenalnál, a Tottenhamnél és a Glasgow Rangersnél is.
jún. 7
0:18
Kifütyülték a brazilokat (Blikk)
Ha a Copa Americán is leég az ötszörös világbajnok, minden bizonnyal elsöpri a népharag.
jún. 7
0:22
Az új elnök első ígérete a szurkolóknak: Talpra állunk! (Blikk)
Rieb György azt tartja a legfontosabb feladatának, hogy a lehető legrövidebb időn belül megállapodjanak a befektetőkkel.
jún. 7
0:26
Fábiánné pihenteti kajakosait az EB-re (Blikk)
Budapest - Fábiánné Rozsnyói Katalin (64), a világverő női kajakválogatott edzője saját útját járja. Most például úgy döntött, csak azokat küldi vízre a Maty-éri pályán, a hét végi országos bajnokságon, akik valamelyik válogatószámban érdekeltek.
jún. 7
0:30
Szeles Mónika magyar! (Blikk)
Szeles Mónika 2006-ban adta be az állampolgársági kérelmet. Információink szerint a klaszszis a közelmúltban Budapesten járt és letette az állampolgársági esküt.
jún. 7
0:34
Fernando Alonso már a vb-címről álmodik (Blikk)
Montreal - Ha a vasárnapi kanadai, majd az egy hét múlva következő amerikai futamon is jól teljesítek, akkor világbajnok leszek - Fernando Alonso (25) szerint alig hét nap alatt eldőlhet a Forma-1-es vébécím. A vb-tabella élén álló spanyol pilótát annak ellenére szétveti az önbizalom, hogy még maga is elismeri: a Ferrari sokkal esélyesebb a tengerentúli versenyeken.
jún. 7
0:38
4 hónap alatt 4 évvel lett idősebb a válogatott (Blikk)
A korábban beharangozott ifjoncok egyre inkább kikopnak a nemzeti csapatból. Az elmúlt négy hónapban négy évet öregedett a gárda.
jún. 7
0:42
Legyőzte a letteket az U21-es gárda (Blikk)
Budapest - U21-es labdarúgó-válogatottunk bebizonyította, hogy a fiatal magyar futballisták is képesek jó játékra. Róth Antal csapata ugyanis a Lettország elleni EB-selejtezőn hozta a kötelezőt, és 1-0-ra nyert.
jún. 7
4:56
FTC: gazdaságtörténet haladóknak (Behaviour)
A Ferencvárosi Torna Club "újkori" gazdaságtörténetének feldolgozása: a közgazdászhallgatók- és kutatók számára izgalmas kihívás, a zöld-fehér szurkolóknak ellenben rémregény. Mindenesetre: íme! Szívóstól Riebig, avagy jöjjön a nagy befektetői körkép az Üllői útról!
jún. 7
6:50
Az Anaheim egy volt ferencvárosival nyerte meg a Stanley Kupát (Infostart)
Az Anaheim nyerte a Stanley Kupát, miután az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének ötödik mérkőzésén 6-2-re verte az Ottawát, így 4-1-es összesítéssel diadalmaskodott. A Ducks színeiben a Ferencvárosban is megfordult Rob Niedermayer is magasba emelhette a serleget.
jún. 7
8:18
NHL-döntő: története során először bajnok az Anaheim (Metropol)
Az Anaheim Ducks nyerte a Stanley Kupát, miután az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének ötödik mérkőzésén is diadalmaskodott az Ottawa Senators ellen.
jún. 7
8:20
NHL: Jasinra nem tart igényt a New York Islanders (Metropol)
Nem tart igényt Alekszej Jasin szolgálataira az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt New York Islanders.
jún. 7
9:55
Öttusa Eb: hetvenegyen a férfiak versenyében (Metropol)
Hetvenegyen kezdték meg a küzdelmet csütörtökön a férfiak hagyományos versenyében, a rigai öttusa Európa-bajnokságon.
jún. 7
10:37
Angol labdarúgás: 134 millió fontért kelt el a Newcastle United (She)
Mike Ashley 134 millió fontért többségi tulajdont szerzett a Newcastle United Football Clubban, ezt hivatalosan is bejelentették. Az angol üzletember külön céget alapított a tranzakcióra, így a St James Holding bonyolította le az ?átvételt?.
jún. 7
10:59
A Juve nem tud annyit fizetni, mint a Chelsea (Infostart)
Az olasz A ligából tavaly nyáron száműzött Juventus a lehető legrövidebb idő alatt visszakerült az élvonalba. A torinói klub a napokban új edzőt szerződtetett Claudio Ranieri személyében, s máris gőzerővel dolgozik a csapat megerősítésén. Mindez két szálat jelent: megtartani az eddig is a fehér-feketéket szolgáló világklasszisokat és új játékosokat szerződtetni.
jún. 7
11:16
Sportlövő Eb: kijelölték a puskás és pisztolyos csapatot (Metropol)
A Magyar Sportlövő Szövetség elnöksége Kissné Oroszi Edit szövetségi kapitány javaslata alapján kijelölte a júliusi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra utazó puskás és pisztolyos csapatot.
jún. 7
12:31
Megoldódik az extrémsportolók egészségügyi ellátása (She)
Július 1-jétől megoldódik az extrémsportolók egészségügyi ellátásnak finanszírozása, a kalandra vágyó személyek speciális biztosítást köthetnek. Az érintettek évi 15-20 ezer forintos ?térítés? fejében juthatnak a szolgáltatáshoz.
jún. 7
13:05
Visszaszámlálnak a sógorok - a svájciakkal, nélkülünk (Behaviour)
Bécsben megkezdődött a visszaszámlálás az egy év és egy nap múlva rajtoló, osztrák-svájci rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra. A szervezők egy óriási digitális órát lepleztek le a városháza előtti téren, amely méri a 2008. június 7-ediki nyitómérkőzésig hátralévő időt. Az ünnepségen közreműködött az Eb két kabalafigurája, Trix és Flix is. A tervek szerint a nyolc helyszín közül néhány…
jún. 7
13:47
Szigeti Sportvarázs az olimpia jegyében (Metropol)
Június 15. és 17. között harmadik alkalommal rendezik meg a Szigeti Sportvarázs elnevezésű sport- és környezetvédelmi napokat.
jún. 7
14:16
Eredményes doppingrazzia a Quick Step kerékpárcsapatnál (She)
A belga rendőrség eredményes doppingrazziát tartott a Quickstep-Innergetic profi kerékpárcsapatnál. A 40 nyomozó mintegy tucatnyi lakást kutatott át, amelyek az olimpiai és világbajnok Paolo Bettinit - és korábban Bodrogi Lászlót is - foglalkoztató istálló versenyzőinek, illetve alkalmazottainak a tulajdonában vannak.
jún. 7
14:35
Országos adománygyűjtés a speciális olimpikonokért (Metropol)
Közös adománygyűjtésbe fogott a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. a magyar értelmi fogyatékos sportolók részvételéért a sanghaji Világjátékokon.
jún. 7
14:59
U21: Hrepka Ádám külső bokaszalagja elszakadt (She)
Külső bokaszalag-szakadást szenvedett Hrepka Ádám az U21-es válogatott Lettország elleni mérkőzésén - adta hírül az MTK hivatalos honlapja.
jún. 7
15:05
Golf, British Open: Fodor Krisztina első magyar nőként indul (She)
Huszonegy országból több mint kétszáz játékos nevezett az év bajnokságára, a Ladies? British Open Amateur Championshipre, a külföldiek létszáma megduplázódott egy év alatt. A legrégebbi hagyományokkal rendelkező, 1893 óta megrendezésre kerülő hölgyviadal a világ legrangosabb amatőr versenye, amelyen ezúttal, a sorozat történetében első alkalommal, Fodor Krisztina (képünkön) személyében magyar…
jún. 7
15:20
Hegyikerékpár: többszáz indulót várnak a 13. Crosskovácsira (She)
A Groupama Mountain Bike Maraton Magyar Kupasorozat második fordulóját június tizedikén a Pest-megyei Nagykovácsiban rendezik meg. A fővároshoz közeli település az elmúlt években igen népszerű mountain bike összejövetellé nőtte ki magát. Az idén már tizenharmadik alkalommal kiírt Crosskovácsin többszáz maratonista hegyikerékpáros részvétele várható.
jún. 7
15:31
Megpróbálta megölni magát a körverseny győztese (Infostart)
Megpróbált végezni magával Frank Vandenbroucke belga profi kerékpáros, akit súlyos állapotban szállítottak be egy milánói kórházba.
jún. 7
16:19
Finndingi Eb: újabb két futam után már görög vezetés (She)
Csütörtökön két futamot rendeztek a balatonföldvári vitorlázó Finndingi nyílt Európa-bajnokságon, ahol a görög Emiliosz Panatanaziu vette át a vezetést. A nap folyamán a kezdetben 4-5 m/mp sebességgel fújó szél a második futam végére némiképp gyengült, 2,5 m/mp-re, de végig kitartott.
jún. 7
16:35
Szeles Mónika magyar állampolgár lett (Infostart)
A volt világelső Szeles Mónika - teljes titoktartás mellett - a napokban letette a magyar állampolgári esküt - közölte a sportforum.hu beszámolt. A volt teniszcsillag érkezéséről még a hazai tenisztársadalom legjelesebb képviselői sem tudtak semmit.
jún. 7
16:47
Seria A: Stefano Colantuono lett a Palermo új vezetőedzője (She)
Stefano Colantuono lett az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Palermo vezetőedzője.
jún. 7
16:52
Kosárlabda: Kámán Tamás ismét Zalaegerszegen (She)
Kámán Tamás visszatér a Zalaegerszeg férfi kosárlabdacsapatához. Ezt Kelemen Péter, a Zalakerámia-ZTE elnöke jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón.
jún. 7
17:15
Tour de France: Riist törölték a győztesek listájáról (Metropol)
A Tour de France kerékpáros körverseny szervezői törölték a győztesek listájáról a dán Bjärne Riist, aki a múlt hónapban beismerte: doppingolással diadalmaskodott 1996-ban.
jún. 7
17:31
Öttusa Eb: Horváth és Balogh döntős (Metropol)
Mindkét magyar bejutott a döntőbe az A csoportból a rigai öttusa Európa-bajnokság férfi hagyományos versenyében: Horváth Viktor negyedikként, Balogh Gábor tizedikként biztosította helyét a szombati fináléban.
jún. 7
18:31
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó Péter remizett (She)
Lekó Péter (képünkön) döntetlent játszott a negyeddöntő második partijában a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló, 480 ezer dollár összdíjazású tornáján. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester ezúttal a sötét bábukat vezette az orosz Jevgenyij Barejev ellen és mindössze 15 lépést váltottak a felek, mielőtt megegyeztek a remiben.
jún. 7
18:42
Kerékpár, Tour de France: Bjärne Riist törölték a győztesek listájáról (She)
A Tour de France, a Francia kerékpáros körverseny szervezői törölték a győztesek listájáról a dán Bjärne Riist (képünkön), aki a múlt hónapban beismerte: doppingolással diadalmaskodott 1996-ban.
jún. 7
20:55
Debrecen: Sopronból igazolt középpályással erősít a bajnok (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban bajnoki címét megvédő Debreceni VSC-TEVA együttese a soproni Demjén Gáborral (képünkön) erősítette meg játékoskeretét.
jún. 7
21:11
Rögbi: az IPI aggódik a vb-közvetítések korlátozása miatt (She)
Nyilatkozatban fejezte ki aggodalmát a bécsi székhelyű Nemzetközi Sajtóintézet (IPI), mert a Nemzetközi Rögbi Tanács (IRB) korlátozni akarja az idei év második felében, Franciaországban rendezendő rögbi vb médiaközvetítését.
jún. 7
21:11
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó remizett (Metropol)
Lekó Péter döntetlent játszott a negyeddöntő második partijában a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló, 480 ezer dollár összdíjazású tornáján.
jún. 7
21:13
Öttusa Eb: négy magyar a férfi verseny döntőjében (Metropol)
Mind a négy magyar induló bejutott a hagyományos férfi verseny döntőjébe a rigai öttusa Európa-bajnokságon.
jún. 7
21:16
Roland Garros: francia-izraeli siker a vegyes páros döntőjében (She)
jún. 7
21:49
Nemsokára 80 millió forintot is kereshet hetente egy futballista (Infostart)
Az angol Professional Footballers Association, azaz a Hivatásos Játékosok Szövetsége 2006-os vizsgálata szerint az átlagos éves fizetés az angol Premier League-ben 676 ezer font (250 millió forint). A legjobban kereső játékosok - mint Ballack, Sevcsenko, Ferdinand, vagy új szerződése alapján Cristiano Ronaldo - ennek akár a nyolcszorosát is megkeresik, tegyük hozzá, csúcsszintű teljesítménnyel.
jún. 7
22:43
Roland Garros: ismét Federer a legrokonszenvesebb játékos (She)
Sorozatban harmadszor is a svájci Roger Federert kapta a Narancs-díjat, azaz a legrokonszenvesebb játékosnak járó elismerést a francia nyílt teniszbajnokságon.

Keresés