2007. július 12. csütörtök

júl. 12
0:31
Fradi: Köddé váltak az angol befektetők? (Blikk)
Nincs pénz, nincs csapat, nincs befektető. Egyelőre ez jellemzi az FTC labdarúgói körül kialakult helyzetet.
júl. 12
0:35
Így tekernek a Fradi kézislányai (Blikk)
Kerékpárra pattantak az FTC női kézilabdázói. Zsiga Gyula (47) csapata megtapasztalhatta, mit érezhetnek a Tour de France versenyzői.
júl. 12
0:39
Beckham fél Amerikától (Blikk)
Los Angeles - David Beckham (32) beijedt. A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának új sztárját holnap mutatják be a közönségnek, de úgy tűnik, ezúttal nagyon lámpalázas.
júl. 12
0:43
Légiósok: kényszerből kell ennyi külföldi? (Blikk)
A világ labdarúgásának elengedhetetlen résztvevői a légiós futballisták.
júl. 12
0:47
Lakásavató kisbabával (Blikk)
Szeged - Újabb hazai sztársportolót keresett fel otthonában a Képes Sport.
júl. 12
0:51
Renault-csaták a Hungaroringen (Blikk)
Felejthetetlen élmény és szórakozás lesz a családok számára is július 14-15-én a Renault autóverseny a Hungaroringen. A három futamból álló világjáró World Series by Renault (WSR) versenysorozat első alkalommal látható Magyarországon.
júl. 12
0:55
Venus Williams ismét villantott (Blikk)
Wimbledon legfrissebb női uralkodónője a "bajnokok vacsoráján” egy igen szellős ruhában jelent meg.
júl. 12
0:59
Balszerencsét hoz Schumacher (Blikk)
A Ferrari tanácsadója, Michael Schumacher ott lesz a jövő heti versenyen, s ez nem hoz szerencsét Kiminek.
júl. 12
1:03
Megkapják a pénzt a kupacsapataink (Blikk)
Nyon - A szerény eredmények is pénzt hoznak a magyar csapatoknak az európai futballkupák nyáron befejeződött sorozata után. Mint ismert, egy évvel ezelőtt gárdáink alaposan leszerepeltek, csak a Fehérvár ment egy fordulót, de egyik kupacsapatunk sem érte meg az őszt. Az együttesek azonban még így is jutottak némi vagyonhoz.
júl. 12
1:07
Ki hitte volna! Nyolc magyar futballozik Itáliában (Blikk)
Elérhető álommá vált a magyar labdarúgóknak az olaszországi szerződés.
júl. 12
1:11
Büntetőkkel döntős Brazília (Blikk)
Maracaibo - Drámai mérkőzésen jutott Brazília a labdarúgó-Copa America döntőjébe. Carlos Dunga (43) szövetségi kapitány csapata a rendes játékidő 2-2-es eredményét követően - három év után ismét -, büntetőkkel, 5-4 arányban búcsúztatta Uruguayt a dél-amerikai kontinensbajnokságon.
júl. 12
7:23
Óriás kínai amatőrtorna az NBA szervezésében (Behaviour)
Nagyszabású amatőr kosárlabdatornát szervez Kínában az észak-amerikai profiligát működtető szervezet, az NBA. A sportág népszerűsítését célzó mérkőzéssorozatban - amely a jövő héten kezdődik - várhatóan több mint 17 ezer kétfős csapat vesz részt. A küzdelmek 112 városban zajlanak, a döntőre októberben kerül sor, a Cleveland Cavaliers-Orlando Magic bemutatómérkőzés felvezetéseként. A kosárlabdázás…
júl. 12
7:29
Kiszáll a Gerolsteiner, ha doppingolnak a kerekesek (Behaviour)
A német Gerolsteiner kerékpáros istálló névadó szponzora kijelentette: amennyiben a Tour de France végéig (július 29.) egyetlen doppingeset is lesz a csapat háza táján, akkor megszünteti a gárda anyagi támogatását. A legnagyobb német üveges víz gyártó 1988 óta évi 8-9 millió euróval segíti a csapatot. "A Tour alatt nem lehet semmi, különben vége" - nyilatkozta Jörg Croseck, a Gerolsteiner első…
júl. 12
7:37
Megsírkövült focivereségek (Behaviour)
Megkövülnek egy olasz focicsapat jelentős vereségei: egy szurkoló minden egyes elvesztett tétmérkőzés után egy sírkövet emel bánatában egy hegyoldalban. A milánói Inter csapatáról van szó, és eddig már több mint húsz sírkő jelzi a gárda kudarcait. A csapatot "megkövező" rajongó egy 52 éves férfi, de nem Milánóban, hanem lakhelye közelében, Cortona városa mellett vési kőbe keserűségét, majd pedig…
júl. 12
8:48
Copa America: könnyed argentin győzelem, jöhet az álomdöntő (Infostart)
Az argentin válogatott lesz a címvédő brazilok ellenfele a Venezuelában zajló labdarúgó Copa Americán, miután az elődöntőben 3-0-ra legyőzte a mexikói csapatot.
júl. 12
8:54
Copa America: könnyed argentin győzelem, jöhet az álomdöntő (Behaviour)
Az argentin válogatott lesz a címvédő brazilok ellenfele a Venezuelában zajló labdarúgó Copa Americán, miután az elődöntőben 3-0-ra legyőzte a mexikói csapatot.
júl. 12
9:00
Stepanek már a nyolc között (Behaviour)
A cseh Radek Stepanek két szettben legyőzte a negyedik helyen kiemelt német Philipp Kohlschreibert, így bejutott a legjobb nyolc közé a 421 ezer euró összdíjazású svájci salakpályás férfi tenisztornán.
júl. 12
10:16
NHL: a Stanley Kupa szülőföldjén, Londonban rajtol a szezon (She)
Szeptember 29-én, a Stanley Kupa szülőföldjén, Londonban rajtol az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2007/08-as idénye.
júl. 12
11:00
Negyven éve árnyékolja be a doppinggyanú a Tourt (Infostart)
A Tour de France talán már soha nem lesz az, ami volt. Nem csak körüllengi, szinte elfedi a gyanú: a versenyzők többsége doppingszereket használ. Egyre több a bűnös múltra visszautaló beismerő nyilatkozat, miközben az éppen most folyó versenynek nincs is igazi címvédője, hiszen a tavaly győztesnek kihirdetett, amerikai Landist a szervezők a doppingvádak miatt nem tekintik bajnoknak. A dopping…
júl. 12
11:01
Pelé jó tanácsai Beckhamnek (Behaviour)
Pelé, a brazilok futball-legendája szerint David Beckhamnek az Egyesült Államokban is keményen kell majd dolgoznia. "Mindenki tudja, kicsoda David Beckham. Fantasztikus játékos, aki rendkívül sokat segíthet abban, hogy a tengerentúlon is népszerű legyen a labdarúgás. Ugyanakkor fel kell készülnie arra, hogy az amerikaiak jó játékosok, és bizony neki is sokat kell majd dolgoznia ahhoz, hogy…
júl. 12
11:02
Pelé jó tanácsai Beckhamnek (Infostart)
Pelé, a brazilok futball-legendája szerint David Beckhamnek az Egyesült Államokban is keményen kell majd dolgoznia.
júl. 12
11:20
Nem fogadják el ellenfélnek a hajléktalanokat a profik (She)
Miért nem állnak ki a magyar profi futballisták a hajléktalan-válogatott ellen? címmel adott ki sajtóközleményt az Oltalom Sportegyesült (OSE) abból az alkalomból, hogy az otthontalanokból álló futballcsapat hamarosan a koppenhágai világbajnokságra utazik.
júl. 12
11:45
Fed Kupa: Serena Williams nem játszik, vízum az orosz kapitánynak (She)
Hosszú huzavona után beutazási vízumot kapott a pénteken kezdődő Egyesült Államok-Oroszország női tenisz Fed Kupa-elődöntőre Samil Tarpiscsev, a vendégek szövetségi kapitánya. Serena Williams, a hazaiak sztárja vádli-, csukló- és ujjsérülés miatt lemondta a szereplést, helyére Meilen Tu kapott meghívót.
júl. 12
12:48
Sikeres csúcsmászás a 8047 m-es a Broad Peaken (She)
Egy nemzetközi expedíciónak sikerült megmásznia a Broad Peak 8047 méter magas csúcsát a Karakorum-Himalájában. Az Al Filo nevű csapat egyik tagjának, Silvio Mondiellinek (képünkön) a K2 melletti Broad Peak volt a 14. nyolcezres csúcsa, így ő a 13. ember a világon, akinek a füldkerekség valamennyi, 8000 méternél magasabb hegyét sikerült meghódítania.
júl. 12
13:22
Los Angeles Galaxy: kezdődik a Beckham-őrület (Metropol)
A vörös szőnyeg kiterítve, a hollywoodi paparazzók ugrásra készen: pénteken mutatják be hivatalosan a Los Angeles Galaxy új futballsztárját, David Beckhamet.
júl. 12
14:04
Bozóky pert indít Kisteleki ellen (Metropol)
Bozóky Imre, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) korábbi elnöke polgári pert indít Kisteleki István jelenlegi MLSZ-elnök ellen személyiségi jogainak megsértése miatt, és nem vagyoni kártérítést követel.
júl. 12
14:05
Bozóky pert indít Kisteleki ellen (Behaviour)
Bozóky Imre, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) korábbi elnöke polgári pert indít Kisteleki István, jelenlegi MLSZ-elnök ellen személyiségi jogainak megsértése miatt, és nem vagyoni kártérítést követel. 2005-ben olyan támadások érték az általa vezetett MLSZ-t és személy szerint őt magát is, aminek következtében az elnökségnek távoznia kellett. Amint Kisteleki Istvánt megválasztották MLSZ-…
júl. 12
14:23
U23-as atlétikai Eb: Kürthy és Páli döntős, Szebeny elődöntős (She)
A súlylökő Kürthy Lajos és Páli Viktor bejutott az esti döntőbe a debreceni U23-as atlétikai Európa-bajnokság első napján.
júl. 12
14:55
La Liga: az Atletico ellen kezdi a bajnokságot a Schuster-csapat (She)
Bajnoki mérkőzésen madridi városi derbin ül le először Bernd Schuster (képünkön) a Real Madrid vezetőedzője. A királyi gárda a Santiago Bernabéuban fogadja a rivális Atlético Madrid csapatát az augusztus 28-ai rajton.
júl. 12
14:57
Ökölvívás: Vargas és Mayorga sajtótájékoztatón verekedett (She)
Verekedésbe torkollott két korábbi nagyváltósúlyú ökölvívó-világbajnok - az amerikai Fernando Vargas (IBF) és a nicaraguai Ricardo Mayorga (WBC) - közös sajtótájékoztatója.
júl. 12
15:00
CAF: a togói futballvezért vesztegetés miatt felfüggesztették (She)
A togói labdarúgó-szövetség vesztegetési botrányba keveredett elnökét nyolc évre felfüggesztették, a megvesztegetett gambiai játékvezetőre pedig örökös eltiltás vár ? jelentette be csütörtökön az Afrikai Labdarúgó-szövetség. Az elnökön kívül az ügyben érintett másik togói illetékest négy évre eltiltották.
júl. 12
15:13
Ázsia-kupa: Oman nem tudott meglepetést okozni Thaiföld ellen (She)
Nem tudott másodszor is meglepetést okozni Oman csapata az A csoport második fordulójában az Ázsia-kupán, hiszen kétgólos vereséget szenvedett Thaiföld együttesétől.
júl. 12
15:46
Franciaország: a 68 éves Guy Roux megnyerte a korcsatát (She)
Megnyerte a francia profiliga (LFP) elleni csatát Guy Roux, akivel kapcsolatban a testület korábban kijelentette: 68 évesen túl öreg ahhoz, hogy a Racing Lens labdarúgócsapatának vezetőedzője legyen.
júl. 12
15:58
Labdarúgó NB I: változások az első három fordulóban (She)
Megváltozott öt mérkőzés helyszíne és időpontja a magyar labdarúgó NB I első három fordulójában ? tájékoztatott hivatalos internetes oldalán (mlsz.hu) a Magyar Labdarúgó-szövetség. Az MLSZ versenybizottsága elfogadta a módosításokat.
júl. 12
17:21
Csehország: Smicer hazatért a Slavia Prahába (She)
Több mint egy évtizedes légiósélet után hazatért a Slavia Prahához Vladimir Smicer, a csehek veterán futballsztárja. A 34 éves középpályás egy idényre szóló szerződést írt alá a fővárosban, miután két szezont a Girondins Bordeaux-nál töltött.
júl. 12
17:23
F-1: ismét napirenden Ecclestone 10 évvel ezelőtti titkos ?adománya? (She)
Tony Blair nemrég leköszönt brit miniszterelnök egykori sajtótitkára ismét ?felmelegítette? azt a tíz évvel ezelőtti esetet, amikor a Formula-1 első számú vezetője, Bernie Ecclestone 1 millió fontot juttatott a kormánynak, hogy a sportágat segítő döntést hozzon a dohányreklámok ügyében.
júl. 12
18:12
Dopping: az ügyészség felmentette Di Lucát a vádak alól (She)
Tisztázta a doppingvád alól a pescarai ügyészség a Giro d,Italia-győztes Danilo Di Luca olasz országúti kerékpárost.
júl. 12
19:04
Ifjúsági olimpia: Moszkva pályázik a 2010-es ötkarikás játékokra (She)
Egy héttel a 2014-es téli játékok rendezési jogának elnyerése után újabb ötkarikás eseményre pályázik Oroszország: Moszkva máris jelezte, hogy szívesen lenne házigazdája a 2010-ben először sorra kerülő ifjúsági nyári olimpiának.
júl. 12
19:06
Sportlövő Eb: Sike József és a futócéllövő csapat is 4. lett (She)
Sike József, illetve a Sike, Tasi Tamás és Laczik Zsolt alkotta magyar csapat egyaránt a negyedik helyen végzett a futócéllövők versenyében a spanyolországi Granadában zajló sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 12
19:19
Anglia: Ryan Babel a Liverpoolban folytatja pályafutását (She)
A két klub megegyezett egymással Ryan Babel 17 millió eurós vételáráról, így a tehetséges labdarúgó az Ajax Amsterdamból az FC Liverpoolhoz szerződhet.
júl. 12
19:23
Kerékpár: holland győzelem a Gemenci Nagydíj nyitányán (She)
A holland Sander Oostlander nyerte az országúti kerékpáros Alisca Bau 33. Gemenci Nagydíj első, Aldor Kupáért kiírt 192 kilométeres szakaszát, amely Szekszárdról indult és oda is érkezett.
júl. 12
19:56
Felkészülési mérkőzés: Douva találatával nyert a DVTK (She)
júl. 12
19:58
Felkészülési mérkőzés: soproni csatárteszt, gól nélkül (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Sopron egygólos vereséget szenvedett a román első osztályba most feljutott kolozsvári egyetemi csapattól.
júl. 12
20:49
Tour de France: kérdéses Andreas Klöden folytatása (She)
Az összetettben második helyen álló német Andreas Klöden farkcsontját törte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 5. szakaszán. A versenyző a cél előtt 75 kilométerrel bukott, de végül a 65. helyen, a győztessel azonos idővel ért célba
júl. 12
20:51
U23-as atlétikai Eb: Kürthy Lajos ötödik lett súlylökésben (She)
Kürthy Lajos ötödik, Páli Viktor pedig 11. helyen végzett a súlylökés döntőjében a debreceni U23-as atlétikai Európa-bajnokság első napján.
júl. 12
22:32
Vízilabda, női ob I: formálódó dunaújvárosi keret (She)
Átalakul a következő idényre a Dunaújvárosi Főiskola-Elco női vízilabdacsapata. A válogatott centerért, Brávik Fruzsináért az Újpest-OSC-Cemelog jelentkezett be, a fővárosiak hárommillió forintért vihetik az Újvárossal még élő szerződésben álló játékost.
júl. 12
22:34
Evezés, Luzern: a Haller, Pető páros is megméri magát a Vk-n (She)
Az évad utolsó Világkupa-versenyét rendezik a hét végén Luzernben. A viadalon 41 ország 876 versenyzője 330 hajóval áll rajthoz.
júl. 12
22:36
Asztalitenisz, ETTU-kupa: csak a Statisztika indul kiemeltként (She)
A hat magyar résztvevő közül csak a Statisztika került alanyi jogon főtáblára az ETTU-kupában. A sorozatban ilyenformán novemberig pihenő Póta Georgináék (képünkön) mellett még három csapat indul a hölgyeknél.
júl. 12
22:38
Atlétika, Róma: rúdugrók csúcstalálkozója a GL-sorozatban (She)
Pénteken Rómában kerül sor a Golden League-sorozat harmadik állomására. Egy héttel ezelőtt a párizsi viadalon csupán négy atlétának ? a négyszázas Sanya Richardsnak, a 100 gátas Michelle Perrynek, a rúdugró Jelena Iszinbajevának és a gerelyhajító Tero Pitkämäkinek ? sikerült megismételnie oslói győzelmét, így ők maradtak még versenyben a sorozat egymillió dolláros fődíjáért.
júl. 12
22:40
Felkészülési mérkőzés: négy góllal győzte le a Szolnokot az MTK (She)
Felkészülési mérkőzésen az MTK labdarúgó-csapata négy góllal verte a másodosztályú szolnoki gárdát. A szünetre kétgólos előnyt szereztek maguknak Garami József legényei, akik a második felvonásban megduplázták lőtt góljaik számát, miközben egyet sem kaptak.

Keresés