2007. július 13. péntek

júl. 13
0:23
Tenisz, Gstaad, Bastad: kiesett a Davigyenkót verő Vanek (She)
júl. 13
0:30
Kouemaha a szupercsatár (Blikk)
A lehető legjobban mutatkozott be Dorge Rostand Kouemaha (24) a bajnok Debrecen focicsapatában.
júl. 13
0:34
Elsorvad a magyar utánpótlás (Blikk)
Klubjaink jelentős része szépszámú idegenlégióst alkalmaz, de kevés az olyan külföldi, akitől tanulni lehet.
júl. 13
0:38
Argentína is Copa-döntős (Blikk)
Puerto Ordaz - Simán jutott a döntőbe Argentína a Venezuelában zajló labdarúgó-Copa Americán, az elődöntőben 3-0-ra verte Mexikót.
júl. 13
0:42
18 ponttal közelebb a vb-aranyhoz (Blikk)
Talmácsi Gábor és a vb mezőnye túl van a tizenhét futamból álló szezon felén.
júl. 13
0:46
Ingyen láthatjuk a száguldó Renault-kat (Blikk)
A 2005 óta létező World Series by Renault (WSR) versenysorozat több egy szimpla autóversenynél, inkább életérzés, július 14-15-én eljut a Hungaroringre is.
júl. 13
0:50
Amerikába jöttem (Blikk)
Ma este új fejezet kezdődik a Los Angeles Galaxy életében, állítják a kaliforniai nagyváros futballkedvelői.
júl. 13
0:54
Enyém az első jegy a magyar-olaszra (Blikk)
Őrület a pénztáraknál! Már az első délután több mint háromezer jegyet adtak el az augusztus 22-i Magyarország- Olaszország barátságos labdarúgó-mérkőzésre.
júl. 13
0:58
Bozóky beperelte Kistelekit (Blikk)
Budapest - Háborút indít a korábbi MLSZ-elnök a jelenlegi ellen. Dr. Bozóky Imre (53), akit a Magyar Labdarúgó-szövetség élén Kisteleki István (54) váltott, polgári úton perli be elődjét.
júl. 13
1:29
Real Madrid: Javier Saviolát pénteken mutatják be (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata megállapodott az argentin Javier Saviolával, akit már pénteken be is mutatnak a nyilvánosságnak. Ezt csütörtökön Luis Villarejo, a királyi gárda sajtófőnöke is megerősítette.
júl. 13
9:19
Tatabánya: Hajnal Tamás öccsével bővült az együttes kerete (She)
A Bundesliga I-be feljutó Karlsruhe szerződtetett profija Hajnal Tamás, öccse, Hajnal Róbert pedig immáron a Tatabánya labdarúgója.
júl. 13
9:21
Sopron: Cristian Cigan Priskin Tamás csapattársa lehet? (She)
Egy hétig teszteli Priskin Tamás csapata, a Watford Cristian Cigant, az FC Sopron egykori román csatárát. Az ősztől az angol másodosztályban szereplő együttes menedzsere, Aidy Boothroyd szeretné, ha a gárda támadóalakzatában több variációs lehetősége lenne, és mivel csupa jó hírt hallott a 20 éves utánpótlás-válogatott játékosról, meghívta őt a csapat edzőtáborába.
júl. 13
9:28
Franciaország: szabad utat kapott Guy Roux, leülhet a kispadra (She)
Felülbírálta a Francia Olimpiai Bizottság a Profi Labdarúgóliga döntését, így a 68 éves Guy Roux is leülhet a Lens kispadjára.
júl. 13
10:20
Real Madrid: Raúl Bravo az Olimpiakosz Pireusznál folytatja (She)
Távozik a spanyol bajnok Real Madrid együttesétől Raúl Bravo, és a görög Olimpiakosz Pireusz gárdájánál folytatja pályafutását.
júl. 13
11:26
Formula-1: 2008-tól már nem lesz futam az indianapolisi pályán (She)
Jövőre biztosan nem Indianapolisban rendezik meg az Egyesült Államok Nagydíját a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságban.
júl. 13
11:28
Ázsia-kupa: több thaiföldi tévécsatorna bojkottálja a tornát (She)
Több thaiföldi tévétársaság is bojkottálja az Ázsia-kupát, mivel szerintük a szövetség nem járt el korrekt módon a közvetítési jogok tekintetében.
júl. 13
11:30
Mountain bike junior Eb: Benkó Barbara ezüstérmet szerzett (She)
A törökországi Cappadoccia-ban július 12. és 15. között kerül megrendezésre az Olimpiai Cross Európa-bajnokság, melyen a junior korosztály három fiatal bringása képviseli hazánkat.
júl. 13
11:33
Beckhamék beköltöztek Tom Cruise-ék mellé (Infostart)
Ma új korszak kezdődik a futballisták számát tekintve a világ második legnépesebb országában: a megváltóként várt David Beckhamet magyar idő szerint este hét órakor sajtótájékoztatón mutatja be a Los Angeles Galaxy a meghívott vendégeknek és a kiválasztott bérlettulajdonosoknak.
júl. 13
11:44
Torna: Hetrovics nyerte az első világbajnoki válogatót (She)
Hetrovics Marcell nyerte a férfi tornászok első világbajnoki válogatóját Tatán.
júl. 13
12:36
Német Nagydíj, MotoGP: Stoner fölénye a nyitó szabadedzésen (She)
Az összetett verseny 21 pontos előnnyel vezető Casey Stoner nagy fölénnyel nyerte az első szabadedzést MotoGP-ben a gyorsasági motoros világbajnokság tizedik futamán, a Német Nagydíjon. Közvetlenül az ausztrál klasszis mögött Carlos Checa és John Hopkins végzett.
júl. 13
12:43
Athletic Bilbao: Joaquin Caparros lett a baszkok új edzője (She)
A Deportivo La Corunát otthagyó Joaquin Caparros lett az Athletic Bilbao labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
júl. 13
12:52
Kajak-kenu: maratoni Európa-bajnokság, magyar esélyekkel (She)
A hét végén Trencsénben kerül sor a maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságra, amely az utolsó világverseny a szeptemberben Győrben sorra kerülő maratoni vb előtt. Borsodi Géza szakágvezetőt arra kértük, egységenként szóljon az esélyekről.
júl. 13
13:40
Német Nagydíj, 250 kcm: Tóth Imre csapattársa kezdett a legjobban (She)
Hector Barbera, a Team Toth versenyzője nyerte a 250 kcm-esek első szabadedzését a gyorsasági motoros világbajnokság tizedik futamán, a Német Nagydíjon.
júl. 13
14:45
Sportlövő Európa-bajnokság: Sidi Péter hatodik puska fekvőben (She)
Sidi Péter a hatodik helyen végzett a férfiak kisöbű sportpuska fekvő számában a spanyolországi Granadában zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 13
15:50
ZTE: Pogacsics Krisztián és Bozsik József bekerül a kezdőbe (She)
Két változtatást tervez a Rubin Kazany elleni visszavágóra Szlavko Petrovics, a ZTE vezetőedzője. Martin Lipcak és Molnár Balázs helyett Pogacsics Krisztián és Bozsik József kap szerepet.
júl. 13
16:00
Tenisz, Bastad: Moyá legyőzte a hazaiak kedvencét, Söderlinget (She)
A negyedik helyen kiemelt spanyol Carlos Moyá két sima szettben legyőzte a hazai kedvenc Robin Söderlinget.
júl. 13
16:02
La Liga, Athletic Bilbao: Joaquin Caparros az új vezetőedző (She)
Joaquin Caparros lett a spanyol élvonalbeli Athletic Bilbao labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
júl. 13
16:06
Gemenci Nagydíj: német siker a második szakaszon (She)
A német Erik Mohs, a Continental Team Millram versenyzője nyerte az országúti kerékpáros Alisca Bau 33. Gemenci Nagydíj Skoda Kupárt kiírt 199 km-es második szakaszát.
júl. 13
17:03
Kajak-kenu vb-pótválogató, K-1, 500 m: Vereckei diadala (She)
Vereckei Ákos nyerte a kajak egyesek 500 méteres versenyét a Szegeden zajló kajak-kenu pótválogatón, így a két héttel ezelőtti Eb-hez hasonlóan ő képviselheti Magyarországot ebben a számban a Duisburgban augusztus 9. és 12. között sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
júl. 13
17:05
Premiership: Milner meghosszabbította szerződését a ?szarkáknál? (She)
James Milner pénteken megkezdte a felkészülést a Newcastle United labdarúgócsapatával és meg is hosszabbította szerződését.
júl. 13
17:57
U20-as kosárlabda Eb: vereséggel kezdtek a magyarok (She)
A magyar U20-as női kosárlabda-válogatott az első csoportmérkőzésén - a torna hivatalos honlapjának tanúsága szerint - húsz ponttal kikapott Szerbia együttesétől a Szófiában zajló Európa-bajnokságon.
júl. 13
18:20
Sportlövő Eb, dupla trap: finálé, magyarok nélkül (She)
Bognár Richárd a nyolcadik, Gerebics Roland a 12., Palkovics András pedig a 26. helyen végzett dupla trapban a spanyolországi Granadában zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 13
19:01
Chelsea: Abramovics aranybányát vett Kelet-Szibériában (She)
A Millhouse Capital, a dúsgazdag orosz milliárdos Roman Abramovics vállalatainak egyike aranybányát vásárolt Csukotkában, Kelet-Szibériában. Ez Abramovics első nagyobb beruházása ebben az üzletágban ? adta hírül pénteken a Vedomosti business című orosz gazdasági lap. A jelek szerint a Chelsea szurkolóinak továbbra sem kell a csapat pénzügyi háttere miatt aggódniuk, persze csak amíg Roman…
júl. 13
19:06
Sportlövő Eb, futócél 40 vegyes: Tasi Tamás kilencedik (She)
Legjobb magyarként Tasi Tamás 388 körös teljesítménnyel a kilencedik helyen végzett a futócéllövők 40 vegyes számában a spanyolországi Granadában zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 13
19:14
Ifjúsági atlétikai vb: Szabó Dávid ezüstérmes kalapácsban (She)
Szabó Dávid 75,30 méteres egyéni csúccsal ezüstérmes lett kalapácsvetésben az ostravai ifjúsági atlétikai világbajnokságon.
júl. 13
19:16
Kajak-kenu vb-pótválogató: Balázsék és Síkék sikere (She)
A kenu négyesek 1000 méteres versenyét a Balázs Gábor, Metka Márton, Mike Róbert, Sáfrán Mátyás összeállítású egység, a kajakos kvartettek 500-as viadalát pedig a Sík Márton, Csamangó Attila, Bozsik Gábor és Boros Attila alkotta hajó nyerte a Szegeden zajló kajak-kenu pótválogatón.
júl. 13
19:27
Kerékpár, Hollandia: Kai Reus mesterséges kómában (She)
Mesterséges kómában tartják Kai Reust, a 2003-as országúti kerékpáros világbajnokság junior győztesét, aki eddig tisztázatlan körülmények között szenvedett súlyos sérüléseket.
júl. 13
20:05
FIFA: október 29-én jelölik ki a 2014-es vb helyszínét (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága október 29-én Zürichben jelöli ki a 2014-es világbajnokság házigazdáját, melynek rendezésére kizárólag Brazília jelentkezett.
júl. 13
20:05
Október 30-án derül ki, hol lesz a 2014-es vb (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága október 30-án Zürichben jelöli ki a 2014-es világbajnokság házigazdáját, melynek rendezésére kizárólag Brazília jelentkezett. A FIFA tájékoztatása szerint a 2011-es női vb helyszínét is akkor jelöli ki, arra az eseményre Ausztrália, Németország, Franciaország, Kanada és Peru pályázott. A 2010-es vb-t a Dél-afrikai Köztársaságban…
júl. 13
22:16
Atlétika: Tyson Gay Asafa Powell rekordjára tör (She)
Tyson Gay vasárnap Sheffieldben szeretné megdönteni a 100 méteres síkfutás világrekordját. Az idei eredmények alapján a világ leggyorsabb atlétája úgy véli, hazájában sokkal nehezebb dolga lenne, mert otthon kizárólag doppingügyekről kérdezgetik, ami meglehetősen zavarja.
júl. 13
22:18
Manchester City: Bianchi 13 millió euróért érkezik (She)
A Manchester City 13 millió euróért megszerezte a Reggina labdarúgóját, Rolando Bianchit. A 24 éves csatár első szerzeménye az angol klubnak, mióta a svéd Sven-Göran Eriksson lett a csapat vezetőedzője.
júl. 13
22:20
Görögország: Raúl Bravo az Olimpiakoszhoz szerződött (She)
A görög bajnok Olimpiakosz megszerezte a Real Madrid labdarúgóját, Raúl Bravót. A 26 éves védő négyéves szerződést kötött a pireuszi klubbal, amely nem hozta nyilvánosságra az üzlet pénzügyi részleteit.
júl. 13
22:22
Tenisz, Bastad: Carlos Moyá legyőzte Söderlinget (She)
A negyedik helyen kiemelt spanyol Carlos Moyá két sima szettben legyőzte a hazai kedvenc Robin Söderlinget, s ezzel bejutott az elődöntőbe a 350 ezer euró összdíjazású svédországi salakpályás férfi tenisztornán. Az elődöntő párosítása: Almagro-Moyá, Volandri-Ferrer.
júl. 13
22:24
Anglia: az FC Liverpool még nem mondott le Manciniről (She)
Noha az AS Roma júniusban visszautasította az FC Liverpool 19 millió eurós ajánlatát Manciniért, a Bajnokok Ligája-döntős angol klub továbbra is szeretné megszerezni a brazil szélsőt.
júl. 13
22:25
Tenisz, Gstaad: Stepanek és Seppi már az elődöntőben (She)
A cseh Radek Stepanek és az olasz Andreas Seppi is magabiztosan nyert a 421 ezer euró összdíjazású svájci salakpályás férfi tenisztornán, így mindketten bejutottak a legjobb négy közé.
júl. 13
22:27
U23-as atlétikai Eb: Erdélyi Zsófia hetedik 10000 méteren (She)
Erdélyi Zsófia hetedik lett 10000 méteren a debreceni U23-as atlétikai Európa-bajnokságon. Ugyanebben a számban Badis Anissa tizenegyedikként zárt.
júl. 13
23:26
Gerellyel találtak el egy francia távolugrót - kórházban ápolják (Behaviour)
Egy eltévedt gerely találta el Salim Sidri francia távolugrót a római atlétikai Golden League-versenyen. Sidrit, akinek négy centi mélyen fúródott jobb oldalába a sporteszköz, azonnal kórházba szállították, a viadal orvosi bizottságának vezetője állapotáról azt mondta, hogy az atléta nincs életveszélyben, csak az alapos vizsgálatok után lehet megtudni, mennyire komoly a borda-, illetve…

Keresés