2007. július 9. hétfő

júl. 9
0:05
Räikkönen újra nyert (Blikk)
Kimi Räikkönen (27) magára talált. A Ferrari autóversenyzője sorozatban második győzelmét aratta, a Forma-1-es Francia Nagydíj után tegnap Silverstone-ban is győzött.
júl. 9
0:09
29 perces csoda (Blikk)
Ez a majd’ fél óra maga volt a csoda - Simon András (17) és Németh Krisztián (18) soha nem felejti el szombati bemutatkozását.
júl. 9
0:13
Gyalázat! (Blikk)
Megrongálták a labdarúgó Aranycsapat szegedi szobrát vasárnap hajnalban.
júl. 9
0:17
Futball határok nélkül (Blikk)
Reneszánszukat élik a emzetközi” csapatok. Nem a válogatottak, hanem a klubok.
júl. 9
0:21
Lemondott a továbbjutásról a ZTE az Intertotó-kupában (Blikk)
A ZTE labdarúgócsapata szombaton hazai pályán 3-0-ra kikapott a Rubin Kazanytól.
júl. 9
0:25
Így játszatok az olimpián is (Blikk)
Budapest - Százszázalékos teljesítménnyel és csodálatos játékkal nyerte meg a férfi vízilabda-válogatott a Világliga budapesti selejtezőjét. A sikerrel az Unicum Kupát is begyűjtő gárda a torna zárómeccsén ismét hatalmas fölénnyel, 15-7-re győzte le Oroszországot.
júl. 9
0:29
Williams Wimbledon királynője (Blikk)
London - Elbűvölte a szurkolókat és a szakértőket Venus Williams (27).
júl. 9
7:44
Röplabda: spanyol siker a férfi Euroligában, szlovák bronzérem (She)
A férfi Euroliga döntőjében a spanyol válogatott szoros mérkőzésen 3:2-re verte Portugália együttesét. A bronzérem a szlovéneket verő Szlovákiáé lett.
júl. 9
8:33
Többpróba Szuper Liga: kiestek a magyar férfiak (Metropol)
A magyar férfi többpróba-válogatott utolsó lett, így kiesett az atlétikai Szuper Ligából, Tallinnban.
júl. 9
9:09
Sportlövészet: szétlövés döntött az olimpiai kvótáról (She)
Mariborban a hétvégén befejeződött a sportlövők világ-kupa sorozata. A koronglövők utolsó versenyén a férfi skeet számban a 103 lövőt felvonultató mezőnyben a német Axel Wegner végzett az élen.
júl. 9
9:27
Gádorfalvi Áron újra olimpiai kvótát szerzett (Behaviour)
A szörfös Gádorfalvi Áron olimpiai indulási jogot szerzett az ötkarikás hajóosztályok Cascaisban zajló vitorlás-világbajnokságán. Igy már a negyedik olimpiáján vehet részt, miután 1996-ban Atlantában, 2000-ben Sydneyben és 2004-ben Athénban is rajthoz állt.
júl. 9
9:33
Copa America:nyertek az argentinok és a mexikóiak (Behaviour)
Uruguay és a címvédő Brazília után Mexikó és Argentína csapata is bejutott az elődöntőbe a labdarúgó Copa Americán: előbbi együttes a szinte végig 10 emberrel küzdő Paraguayt, utóbbi pedig Perut ütötte ki. A két győztes egymással játszik majd a fináléba kerülésért.
júl. 9
9:53
Intertotó Kupa: száz lengyel drukkert vettek őrizetbe Vilniusban (She)
A lengyel huligánok pályára özönlése miatt a szünetben félbeszakadt a Vetra Vilnius-Legia Warszawa labdarúgó Intertotó Kupa-mérkőzés a litván fővárosban.
júl. 9
10:27
Íjászat: ma kezdődik az olimpiai kvalifikációs vb Lipcsében (She)
A németországi Lipcsében a hölgyek selejtező versenyével megkezdődik az íjászok olimpiai távú világbajnoksága. Nagy létszámú mezőnyök állnak a lőállásba. Az előzetes nevezések alapján 206 férfi és 162 nő indul. 57 férfi és 46 női nemzet teljes 3 tagú csapattal vesz részt a világbajnokságon.
júl. 9
10:59
U20-as Világbajnokság: Gambia legyőzte Portugáliát, Kanada kiesett (She)
Az A- és a C- csoport mérkőzéseivel véget értek a kanadai U20-as labdarúgó világbajnokság csoportküzdelmei. A házigazda Kanada válogatottja rúgott gól nélkül csoportutolsóként kiesett, míg Gambia nagy meglepetésre emberhátrányban legyőzte Portugália gárdáját.
júl. 9
11:01
Sopron: két korábbi kupagyőztes tért vissza a csapathoz (She)
Visszatért Sopronba a 2005-ös Magyar Kupa-győztes csapat két tagja: Fehér Zoltán három, Pintér Zoltán két évre írt alá.
júl. 9
11:15
Újpest: Rajczi Pétert iránt Hollandiából érdeklődnek (She)
Egyre komolyabban érdeklődik a NAC Breda, így könnyen lehet, hogy Rajczi Péter Hollandiában folytatja pályafutását.
júl. 9
11:31
Fehérvár: szombat helyett hétfőn fogadják a Kaposvárt a nyitányon (She)
Marijan Vlak csapata első hazai fellépésén az eredetileg kisorsolt július 28. helyett 30-án, hétfőn 20 órakor fogadja a Kaposvárt.
júl. 9
12:04
Honvéd: Szabó Tibor a görög harmadosztályba igazolt (She)
Görögországban folytatja pályafutását a Honvéd irányító középpályása, Szabó Tibor. A tavasszal a Honvéddal Magyar Kupa-győzelemig jutó játékos a harmadosztályú PAE Panetolikos csapatához igazolt ? adta hírül a klub honlapja.
júl. 9
12:09
Győri ETO: Preklet Csabát leigazolta az olasz Reggina (She)
Preklet Csaba, a Győri ETO korábbi játékosa nemrég három évre szóló profiszerződést kötött az olasz élvonalban szereplő Reggina együttesével. A 16 éves futballista egyelőre a klub egyik utánpótláscsapatában szerepel majd.
júl. 9
12:14
Bernd Schusterrel új úton a Real Madrid (Infostart)
Bernd Schustert nevezték ki a Real Madrid labdarúgócsapatának új vezetőedzőjévé. A német szakember korábban játékosként két évig szerepelt a királyi gárdában. A 47 éves tréner elé komoly célokat tűztek ki: egyszerre eredményes és látványos játékot kell nyújtania a gárdának.
júl. 9
12:14
Tatabánya: Kevint már elküldték, Alex kap még egy esélyt (She)
Kemény mérkőzésen játszott 1?1-es döntetlent a Tatabánya az osztrák másodosztályban a kilencedik helyen végző Parndorf csapatával.
júl. 9
12:19
Nyíregyháza: román válogatottat szerződtetett az újonc (She)
Megérkezett Nyíregyházára délelőtt Romániából Mariusz Sava, a rutinos támadó középpályás és már meg is egyezett a klubbal, amellyel egy plusz egy évre szóló szerződést kötött.
júl. 9
13:19
Strandkézilabda Eb: kedden kezdődik az 5. kontinensbajnokság (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) az idei nyáron Olaszországban (Misano Adriatico) július 10-15. között rendezi meg az 5. Strandkézilabda Európa-bajnokságot. A kontinensviadalra női- és férfi válogatottunkat is benevezte az MKSZ Elnöksége. A magyar delegáció egy zágrábi nemzetközi strandkézilabda tornáról megy az Európa-bajnokság helyszínére.
júl. 9
13:22
Bernd Schuster lett a Real Madrid edzője (Behaviour)
Bernd Schustert nevezték ki a Real Madrid labdarúgócsapatának az új vezetőedzőjévé. A 47 éves német tréner eddig a Getafe együttesét irányította, és a június 28-án menesztett olasz Fabio Capellót váltja a kispadon, akivel a királyi gárda megnyerte a bajnokságot.
júl. 9
13:51
Getafe: dán lett az új edző, Michael Laudrup két évre aláírt (She)
Miután a német Bernd Schuster távozott és a Real Madrid edzője lett, megüresedett a Getafe kispadja. Nem sokáig maradt gazda nélkül az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban kilencedik helyen végző együttes, hiszen a dán Michael Laudrup vette át a szakmai munka irányítását.
júl. 9
14:24
Taekwondo: elégedettek a Kadett Európa-bajnokság szervezői (She)
Befejeződött a budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban rendezett 2. Kadett WTF-Taekwondo Európa-bajnokság. A magyar csapat egy ezüstéremmel zárt a 47 kg-os Braun Tímea révén.
júl. 9
14:32
Laudrup váltja Schustert (Behaviour)
A dán Michael Laudrup váltja a Real Madridhoz távozó Bernd Schustert a spanyol élvonalban szereplő Getafe labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján. A 43 éves dán szakember, aki játékosként többek között a Juventusban, az FC Barcelonában és a Real Madridban is megfordult, két évre írt alá a következő szezonban az UEFA Kupában is induló gárdánál. Schuster két év után hagyta el a Getafét, amellyel a…
júl. 9
15:01
Orbán lesz a Felcsút elnöke (Blikk)
Felcsút - Futballklubelnök lehet Felcsúton Orbán Viktor (44). A volt miniszterelnök szülőfalujában, Felcsúton kettéválik a sportegyesület, a Fidesz elnöke az utánpótlás csapatokat felügyelheti hamarosan.
júl. 9
17:36
A magyarok nyilai még mindig félelmetesek (Behaviour)
Hét arany-, három ezüst-, és hét bronzérmet nyert a magyar válogatott a csehországi Otrokovicében megrendezett 9. Bohemia Field Számszeríjász Világkupán. A férfiak összetett versenyében Farkas István arany-, Baranyi József bronzérmet szerzett. A csapatversenyben Magyarország mindkét vegyes válogatottja dobogóra állhatott (2. ill. 3. helyen). A szeniorok viadalát Terényi Antal nyerte, második…
júl. 9
17:38
Todt: A Ferrari még mindig nem elég megbízható (Infostart)
Bár a finn Kimi Raikkönen a Forma-1-es Francia és a Brit Nagydíjat is megnyerte, Jean Todt, a Ferrari csapatfőnöke továbbra sem teljesen elégedett. A tények alapján okkal, hiszen pilótáinak a problémák nélkül sem lenne könnyű elhódítani a világbajnoki címeket.
júl. 9
17:49
Augusztus 27-én kiderül, Materazzi mivel hergelte fel Zidane-t (Behaviour)
Marco Materazzi, az Internazionale olasz világbajnok védője hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvében elárulja: mivel is hergelte fel Zinedine Zidane-t a németországi torna berlini fináléjában. "Megtettem, amit meg kellett tennem. Egyelőre csak annyit mondok, hogy augusztus 27-én megjelenik a könyv, abban minden benne lesz" - mondta a döntőben gólt fejelő játékos. A franciák kapitánya a találkozó…
júl. 9
17:52
Ázsia-kupa: Katar meglepetésre döntetlent játszott Japánnal (She)
Meglepetésre a japán válogatott csak döntetlenre volt képes Katar legjobbjaival szemben az Ázsia-kupa B csoportjában rendezett mérkőzésen.
júl. 9
19:18
Zalaegerszeg: Majoros Árpád lett a legújabb szerzemény (She)
Távozott a Vasas együttesétől, és Zalaegerszegen folytatja pályafutását Majoros Árpád.
júl. 9
20:04
Vasas: mostantól Komjáti András irányítja az U19-es csapatot (She)
Komjáti András visszatért a Vasas labdarúgócsapatához, ezentúl az U19-es csapat vezetőedzőjeként dolgozik a piros-kék klub sikereiért. Erről a vasassc.hu számolt be.
júl. 9
20:11
Old Spice Challenge, Quad: Szuper Levente volt a legjobb (She)
A Felvonulási téren rendezett nyílt quadversennyel véget ért az idei Old Spice Challenge sorozat. A nagy forróságban számtalan híresség is rajthoz állt a sztárfutamban, közülük Szuper Levente jégkorongozó bizonyult a legjobbnak, aki ugyanúgy ekkor ült először quadon, mint a nyílt verseny győztese.
júl. 9
21:04
Görögország: az Iraklisz szurkolói megtámadták a klubszékházat (She)
Az Iraklisz szurkolói hétfőn megrohamozták "szeretett" klubjuk székházát. Több helyen tűz ütött ki, az anyagi kár jelentős. Rendőrségi jelentés szerint személyi sérülés nem történt.
júl. 9
21:23
Tömegbukás a Tour de France-on (Infostart)
Meglepetéssel és tömegbukással fűszerezett szakaszon van túl a világ legnagyobb kerékpáros körversenye, a Tour de France idei mezőnye. A második, a francia Dunkerque és a belga Gent közötti, 168,5 kilométeres szakaszt a belga Gert Steegmans nyerte meg.
júl. 9
21:30
Carragher ultimátuma (Infostart)
Jamie Carragher, az FC Liverpool labdarúgója kijelentette: amennyiben nem lesz stabil helye az angol nemzeti csapatban, úgy lemondja a válogatottságot.

Keresés