2007. július 4. szerda

júl. 4
0:40
Priskin Tamást Stuttgartba vinné a német bajnok (Blikk)
Az angol élvonalból kieső Watford légiósát több külföldi csapat is kereste.
júl. 4
0:44
Gyorsan elbúcsúztak a magyarok a vívó-EB-n (Blikk)
Gent - Gyorsan véget ért a magyarok számára a Belgiumban zajló vívó-Európa-bajnokság női párbajtőr és férfi tőr egyéni versenye.
júl. 4
0:45
Bp. Honvéd: Bárányos Zsolt két évre kötelezte el magát Kispestre (She)
Bárányos Zsolt a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Budapest Honvédban folytatja pályafutását. A középpályás szerdán aláírja szerződését a Supka Attila által irányított csapathoz.
júl. 4
0:48
Több pénzt akarnak Abramovics sztárjai (Blikk)
Azon aggódnak a szurkolók, hogy a klasszisok közül ki marad a csapatnál.
júl. 4
0:52
Szentendrén fagyizott a családjával Erdei Zsolt (Blikk)
A világbajnok bokszoló végre itthon élvezheti a pihenés áldott pillanatait.
júl. 4
0:56
Háromnapos meccsen estek ki Szávayék (Blikk)
London - Szávay Ágnes (18) elbúcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságtól. A Grand Slam-versenyen egyetlen állva maradt magyar a női páros második fordulójában a cseh Vladimira Uhlirovával együtt kiesett a Mirza, Peer indiai, izraeli duó ellen. A meccs a rengeteg eső miatt három napig artott”.
júl. 4
1:00
Gulácsi Pétert a Liverpool teszteli! (Blikk)
Liverpool - Újabb magyar labdarúgó készülhet a liverpooli sztárklubban! Az öt évre szerződtetett Simon András (17) és Németh Krisztián (18) után az elkövetkezendő tíz napban az agárdi Sándor Károly Futballakadémia tehetséges kapusa, Gulácsi Péter (17) is a 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert, idén pedig BL-finálét játszott csapat vendége lesz.
júl. 4
1:04
Gólfesztivált tartottak az argentinok (Blikk)
Simán halad célja elérése, a Copa America megnyerése felé az argentin labdarúgó-válogatott.
júl. 4
7:47
NBA: nem tetszik Milwaukee a kínai tehetségnek, Ji Csien-liennek (She)
Nem kíván elhelyezkedni új csapatánál Ji Csien-lien (Yi Jianlian), akit a Milwaukee Bucks választott ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) múlt heti amatőrbörzéjén.
júl. 4
7:51
A világsztár végre karcsú és boldog (Infostart)
Európa sztárcsapatai a nyári uborkaszezonban sem engedik, hogy szurkolóik figyelme ne a labdarúgás körül járjon. A vezető sportcsatornák és internetes fórumok szinte naponta teszik közzé azt, hogy ki-kivel tárgyal, kit szeretne leigazolni.
júl. 4
8:48
Eto,o: nem hagyom el a Barcelonát (Behaviour)
Megerősítette maradási szándékát Samuel Eto,o, az FC Barcelona kameruni futballsztárja. "Sem Ronaldinho, sem én nem fogjuk elhagyni ezt a klubot" - jelentette ki a csatár, akit a brazil zsenivel együtt az AC Milannal hoztak szóba a napokban. Eto,o azt is hozzátette, hogy figyelmeztette csapattársát, az Arsenaltól érkezett Thierry Henryt a nagy elvárásokra Katalóniában, mondván: a francia…
júl. 4
8:50
Real Madrid: Chivu jöhet, Cassano és Emerson távozhat (Behaviour)
A spanyol labdarúgó-bajnokság legutóbbi győztese, a Real Madrid a továbbiakban nem tart igényt Antonio Cassano és Emerson szolgálataira, ugyanakkor szeretné megszerezni Christian Chivut.
júl. 4
9:07
Tatabánya: Herbert Roland és Horváth Péter érkezett Pécsről (She)
Herbert Roland egyéves megállapodást írt alá a Tatabánya vezetőivel. A legutóbb a PMFC-Pécs Plazánál védő, 29 esztendős kapus szerződése lejárt, és nem akart szerződést hosszabbítani az élvonalból kieső klubbal.
júl. 4
9:11
Győri ETO FC: csak nevelési költséget fizetnek Zoran Supicsért (She)
Belgrádban járt Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője és Vörösbaranyi József játékosügynök. A szerb labdarúgóliga főtitkára arról tájékoztatta a küldöttséget, hogy a győriekkel készülő Zoran Supics szerződése lejárt, így szabadon igazolható.
júl. 4
9:13
Paks: Éger László lesz a csapatkapitány a jövő idényben (She)
A Tolna megyei gárda immár második hete a tatai edzőtáborban készül a 2007?2008-as bajnoki idény júliusi rajtjára. Lengyel Ferenc vezetőedző alaposan megdolgoztatja futballistáit, amikor nincs edzőmeccsük, napi három tréningen vesznek részt Salamon Miklósék.
júl. 4
9:48
NB I: Újpesten rendezi a UEFA-kupa-mérkőzését az MTK (She)
júl. 4
9:48
FC Liverpool: Torres átment az orvosi vizsgálaton (Behaviour)
Sikeresen átment az orvosi vizsgálaton Fernando Torres, így az Atlético Madridot elhagyó spanyol labdarúgó aláírhat az FC Liverpoolhoz. Brit médiaértesülés szerint a 23 éves csatárért 26,5 millió fontot fizet a Bajnokok Ligája-döntős csapat. Torres az Atléticóban 214 mérkőzésen 82-szer, a spanyol válogatottban 40 találkozón 14-szer volt eredményes. A két klub között kedden is köttetett egy üzlet:…
júl. 4
9:50
Vízilabda, férfiak: kialakult a Világliga-finálé mezőnye (She)
Hat csapat vesz részt a férfi Világliga döntőjében július 11. és 15. között a lengyelországi Katowicében.
júl. 4
9:51
Copa America: továbbjutást ért a perui döntetlen (Behaviour)
Két döntetlent hozott a labdarúgó Copa Americán az A csoport utolsó fordulója: Peru Bolíviával, Uruguay pedig a házigazda és csoportgyőztes Venezuelával osztozott meg a pontokon. Peru a második, míg Uruguay a harmadik helyen végzett a kvartettben, s ezzel mindkét gárda bejutott a legjobb nyolc közé.
júl. 4
9:52
Sportlövészet: Gerebics Roland majdnem döntőbe jutott (She)
Kvótát szerző sportlövőinknek nem sikerült döntőbe jutniuk a maribori koronglövő Világkupa-versenyen, bár Gerebics Roland esetében ez mindössze egy rontott lövésen múlt.
júl. 4
9:54
Ökölvívás: július 20-án Matolcsi József újabb címvédésre készül (She)
Július 20-án a wolverhamptoni Civic Hallban védheti meg negyedik alkalommal a Boksz-világalapítvány (WBF) nagyváltósúlyú világbajnoki övét Matolcsi József (26?9?0, 18 K. O., T. K. O.).
júl. 4
9:56
Öttusa: a hölgyektől várják a jó teljesítményt a Junior Eb-n (She)
Nem meglepő, hogy a ma kezdődő budapesti junior öttusa Európa-bajnokságon dobogós helyezésekben bíznak a szakemberek, különösen a hölgyektől várnak gazdag éremtermést.
júl. 4
10:59
Korrupciót emleget a norvég NOB-tag (Behaviour)
Szűk egy nappal a guatemalavárosi eredményhirdetés előtt korrupcióval hozta összefüggésbe a 2014-es téli játékok rendezésére pályázó három várost a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) norvég tagja. Gerhard Heiberg hazája nemzeti rádióadójának úgy nyilatkozott, hogy maximálni kellene a jelentkezők anyagi ráfordításait, mert a jelenlegi korlátlan büdzsé sok NOB-tagnál visszatetszést kelt.
júl. 4
11:01
Wimbledon: 25 éves rekordcsúszás (Behaviour)
Az utóbbi 25 évben először fordul elő Wimbledonban, hogy a tenisztorna második hetének szerdáján még rendeznek 3. fordulós mérkőzést. Az óriási csúszás oka az eső: a spanyol Rafael Nadal szombat (!) óta viaskodik a legjobb 32 között a svéd Robin Söderlinggel, míg a szerb Novak Djokovic és a német Nicolas Kiefer meccsét szintén négy napja le kellett volna játszani, de csak kedden kezdődhetett el.
júl. 4
11:08
Copa America: Crespo alighanem befejezte (Behaviour)
Lábsérülése miatt minden bizonnyal már nem szerepelhet a venezuelai Copa America hátralévő részében Hernan Crespo, a negyeddöntőbe jutott argentin válogatott futballsztárja. A csatár a Kolumbia ellen 4-2-re megnyert mérkőzésen sérült meg a 20. percben értékesített büntetőjénél.
júl. 4
11:11
A döntetlenek napja (Infostart)
A Copa America legutóbbi játéknapján két döntetlen született: Peru-Bolivia 2-2; Venezuela-Uruguay 0-0.
júl. 4
11:12
MLB: Bonds már csak négy hazafutásra a világcsúcstól (Metropol)
Már csak négy hazafutás (home run) választja el a baseballos Barry Bondsot a világcsúcstól. A San Francisco Giants sztárja a Cincinnati Reds ellen 7-3-ra elveszített profiligás (MLB) összecsapáson egyszer ért vissza a kiindulási bázisra, így pályafutása során már 751-nál jár.
júl. 4
11:21
NBA: Billups marad Detroitban, Lewis költözik, Carlesimo feltör (She)
További öt évre meghosszabbította szerződését Chauncey Billups, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) 2004-ben diadalmaskodó Detroit Pistons kiválósága.
júl. 4
12:06
Manchester City: Eriksson már várja a tulajdonosváltást (She)
Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerdán megérkezett a carringtoni edzőközpontba, ahol a vezetőedzői poszt első számú várományosaként találkozott a Manchester City játékosaival.
júl. 4
12:24
Budapest Honvéd: felbontották Budovinszky Krisztián szerződését (She)
Közös megegyezés alapján felbontotta Budovinszky Krisztián (képünkön) szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd vezetősége. Supka Attila érkezésével a védőnek már a tavasszal sem volt helye a csapatban, így a szezon második felében az osztrák Vienna együttesében szerepelt kölcsönben.
júl. 4
12:25
Minden eddiginél nagyobb verseny várható a kék szalagon (Metropol)
Vitorlázás Több újdonság is lesz a T-Mobile – LG Mobile Kékszalag versenyen az előző évekhez képest. Az egyik legfőbb különbség, hogy a július 6-án, pénteken 9 órakor rajtoló versenyen az esélyesek hajóján sztárok segítik a vitorlázókat.
júl. 4
13:12
Vívó Eb: minden magyar bejutott a 64 közé férfi párbajtőrben (She)
Mind a négy magyar férfi párbajtőröző bejutott a legjobb 64 közé a genti vívó Európa-bajnokságon.
júl. 4
13:13
Vívó Eb: Imre és Boczkó jutott a 32 közé férfi párbajtőrben (She)
A négyből két magyar lépett tovább a legjobb 32 közé a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a genti vívó Európa-bajnokságon.
júl. 4
13:41
Anglia: Sheringham a Colchester United játékosa lett (She)
Az angol másodosztályban szereplő Colchester United labdarúgócsapata ma szerdán délután sajtótájékoztatót tart, azért, hogy bemutassa az új játékosát, Teddy Sheringhamet (képünkön).
júl. 4
14:33
Fiatalít az Alba Volán (Behaviour)
Fiatal, 20 év alatti játékosokkal erősített a magyar és az osztrák bajnokságban is érdekelt Alba Volán-Fevita jégkorongcsapata. A székesfehérvári sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az előző idényben a Fehérvári Titánok ob I-es együttesében - amely gyakorlatilag az Alba Volán junior gárdája volt - szereplő Németh Péter, Sofron István, Hegyi Ádám és Kóger Dániel kapott szerződést. Érdekesség, hogy…
júl. 4
14:34
Szombaton nyit a budapesti Tour de France-központ (Metropol)
Szombattól július 29-ig, azaz három héten át várja a kerékpársport szerelemeseit a budapesti kerékpáros Tour de France-központ a Francia Intézet kávézójában.
júl. 4
15:27
El Nino lesz Németh Krisztián vetélytársa Angliában (Infostart)
Néha furcsa kapcsolódási pontokat alakít ki az élet. Tavaly az InfoRádió is beszámolt arról, hogy brit futballkörök pletykái szerint Németh Krisztián, az MTK tehetséges csatára, valamint Fernando Torres, az Atlético Madrid spanyol világklasszisa klubtársak lesznek Angliában. A célállomásnak akkor még a Manchester Unitedet rebesgették - végül a Liverpool lett belőle. De az akkor még szinte…
júl. 4
15:32
Vívó Eb: Imre és Boczkó továbbra is menetel (Metropol)
Boczkó Gábor és Imre Géza újabb sikerével már a legjobb nyolc közé jutott a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a genti vívó Európa-bajnokságon.
júl. 4
15:34
119. NOB-kongresszus: Jacques Rogge elmondta köszöntőjét (She)
A guatemalai Nemzeti Színházban ünnepélyes keretek között nyílt meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 119. ülése, amelyen Oscar Berger köztársasági elnök köszöntötte a megjelenteket.
júl. 4
15:42
Vívó Eb: Boczkó Gábor és Imre Géza továbbra is menetel (She)
Boczkó Gábor és Imre Géza újabb sikerével már a legjobb nyolc közé jutott a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a genti vívó Európa-bajnokságon.
júl. 4
15:44
Wimbledon: újabb esőszünet miatt szaporodnak a szervezők gondjai (She)
Ismét esőszünet akadályozza a mérkőzések lejátszását az angol nyílt teniszbajnokságon: szerdán mintegy három órás játék után kellett félbeszakítani a programot.
júl. 4
15:44
Húsz ország versenyzői érkeznek a nyílt lovastorna Eb-re, Kaposvárra (Metropol)
Augusztus 6. és 12. között rendezik meg a kaposvári Lovas Akadémián az idei nyílt lovastorna Európa-bajnokságot, amelyre eddig 20 ország 250 sportolója nevezett.
júl. 4
17:29
Felkészülési mérkőzés: szoros csatában maradt alul a Sopron (She)
A korábbi világválogatott labdarúgó Détári Lajos vereséggel debütált az FC Sopron kispadján. Csapatának az ukrán FC Zonja Luganszk volt az ellenfele, a vezetőedzőnél senki nem játszotta végig a találkozót ? adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 4
17:30
Vívó Eb: négy magyar a 16 között női kardban (Metropol)
Mind a négy magyar bekerült a legjobb 16 közé női kardban a genti vívó Európa-bajnokságon. A csoportkörben Nagy Orsolya szerepelt a legjobban, öt asszót nyert, míg Pető Réka 4/1-gyel, Varga Dóra 3/2-vel, Sznopek Gabriella pedig 2/3-mal fejezte be az első szakaszt.
júl. 4
17:31
Labdarúgás: Tornyi a szakmai igazgató Barcikán és Egerben (She)
Tornyi Barnabás (képünkön) lett a Kazincbarcika és az Eger labdarúgócsapatának szakmai igazgatója.
júl. 4
17:42
Olimpia 2014: voksolás előtti feszültség Guatemalavárosban (Metropol)
Magyar idő szerint csütörtök hajnali 1 órakor a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 119. ülésén, Guatemalavárosban jelentik be, hogy Salzburg, Szocsi és Pjongcsang közül melyik város rendezheti meg a 2014-es téli olimpiai játékokat. A voksolás előtt érzékelhetően nő a feszültség.
júl. 4
18:42
Nagy visszatérő a Fradi kispadján (Infostart)
Csank János lesz a másodosztályban szereplő Ferencváros labdarúgócsapatának edzője a következő szezonban - tették közzé a klub honlapján.
júl. 4
18:42
Vívó Eb: Nagy Orsolya már biztos érmes (Metropol)
A magyarok negyeddöntős párharcából Nagy Orsolya került ki győztesen - 15-6-ra verte Pető Rékát -, így ő jutott be az elődöntőbe a genti vívó Európa-bajnokság női kard versenyében.
júl. 4
18:55
Csank János a Fradi új vezetőedzője (Behaviour)
Csank János lett a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros vezetőedzője. "Egy plusz egy évre szóló szerződésben állapodtunk meg a ferencvárosi vezetőkkel. A kontraktust még nem írtuk alá, de ez csak formalitás. Keserű azért a szám íze, mert Diósgyőr a szívem csücske, de nem mondhattam nemet egy olyan bajban lévő klub hívószavára, mint a Ferencváros, amelynek csapatával…
júl. 4
19:11
Kerékpár: Alessandro Petacchi egyéves eltiltásra számíthat (She)
Az Olasz Olimpiai Bizottság szerdai közleménye szerint Alessandro Petacchi nem vehet részt a Tour de France-on és egyéves eltiltásra számíthat, mivel a Giro d?Italia olasz kerékpáros körversenyen egy doppingteszt során szalbumatolt találtak szervezetében.

Keresés