2007. július 29. vasárnap

júl. 29
0:43
Intertotó Kupa: Koman Vladimirék már az UEFA Kupában (She)
Koman Vladimir együttese, az olasz első osztályú Sampdoria 2-0-ás összesítéssel továbbjutott az Intertotó-kupa harmadik fordulójából az UEFA-kupa második selejtezőkörébe. Koman kezdőként kapott játéklehetőséget, és 61 percig volt a pályán a genovaiak soraiban.
júl. 29
0:56
Fradi-hoki (Blikk)
Nem mindennapi, hogy egy komplett magyar csapat Szlovákiába igazoljon.
júl. 29
1:00
Dzsudzsák hisz a sikerben (Blikk)
Egy gól és egy gólpassz - ez volt Dzsudzsák Balázs (20) péntek esti mérlege.
júl. 29
1:04
Tóth Norbert bosszúja (Blikk)
Budapest - A Zalaegerszeg labdarúgócsapata az exújpesti Tóth Norbertnek (30) köszönheti, hogy döntetlent játszott (1-1) és pontot szerzett pénteken az Újpest otthonában. A középpályás hatalmas góllal jelezte az NB I 2. fordulójában, hogy kár volt elküldeni tavaly a fővárosiaktól.
júl. 29
1:08
Szép volt, Ági! (Blikk)
Szávay Ágnes (18) folytatta nagy menetelését ezen a héten is.
júl. 29
1:12
Gyurta Dániel: Pekingben ennél is több kell (Blikk)
Gyurta Dániel (18) ismét a régi önmagát idézi. Az athéni olimpia úszóhőse - alig 15 évesen lett ezüstérmes - idén megjavította legjobbját, és két aranyat szerzett az ifi-Európa-bajnokságon.
júl. 29
1:16
Itt a munkás Real Madrid (Blikk)
A Real Madrid új edzője máris bebizonyította, más világ lesz a sztárklub futballcsapatánál.
júl. 29
1:20
Félnek Matthäustól? (Blikk)
Köln - Lothar Matthäus (46) családjával Izraelben tölti a szabadságát. A volt magyar szövetségi kapitány egyelőre állás nélküli futballedző, de a világhírű német szakember túlzottan nem kesereg emiatt.
júl. 29
8:44
WNBA: gyorsan és idegenben javított a Detroit Shock (She)
A WNBA, az amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszában legutóbbi hazai vereségét feledtetve idegenben nyert a bajnoki címvédő Detroit Shock csapata. A detroitiak a fővárosban győztek, méghozzá a Washington Mystics ellen, 13 ponttal.
júl. 29
8:52
Tenisz, Umag: Moya simán verte Canast, és Pavellel játszik döntőt (She)
A horvátországi Umagban zajló, 353 450 euró összdíjazású, salakpályás férfi tenisztorna elődöntőjében a hatodik helyen kiemelt spanyol Carlos Moya (képünkön) a vártnál jóval könnyebben, két nagyon sima játszmában verte az ötödik kiemelt, argentin Guillermo Canast.
júl. 29
9:09
Tenisz, Acura Classic: Kapros Anikó kikapott a selejtezőben (She)
Az egyesült államokbeli San Diegóban zajló, Acura Classic elnevezésű, 1.340 ezer dollár összdíjazású, keménypályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában Kapros Anikó (képünkön) két játszmában kikapott a második helyen kiemelt német Angelique Kerbertől.
júl. 29
9:16
Formula-1, BMW-Sauber: Scott Speed egyelőre marad (She)
Német lapértesülés szerint Sebastien Vettel nem ül be az amerikai Scott Speed (képünkön) helyére, a Toro Rosso autójának volánja mögé a jövő vasárnap esedékes Formula-1-es Magyar Nagydíjon.
júl. 29
9:28
Tenisz, Indianapolis: Andy Roddick az elődöntőben esett ki (She)
Az egyesült államokbeli Indianapolisban zajló, 525 ezer dollár összdíjazású, keménypályás férfi tenisztorna elődöntőjében az első helyen kiemelt amerikai Andy Roddick (képünkön) óriási meglepetésre kikapott a kanadai Frank Dancevictől.
júl. 29
10:25
Superliga: David Beckham nélkül kapott ki a Galaxy (She)
Az MLS, észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban érdekelt Los Angeles Galaxy hazai környezetben szenvedett egygólos vereséget a guadalajarai Chivas csapatától Superliga-mérkőzésen.
júl. 29
10:27
Tenisz, Stanford: Sania Mirza és Anna Csakvetadze a két döntős (She)
Az egyesült államokbeli Stanfordban zajló, 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán az első helyen kiemelt orosz Anna Csakvetadze és az indiai Sania Mirza (képünkön) játssza egymás ellen a finálét.
júl. 29
10:48
Tour de France: Klöden a visszavonuláson gondolkodik (Metropol)
Andreas Klöden, aki Alekszandr Vinokurov doppingesete miatt az Astana csapat tagjaként kedden kiválni kényszerült a Tour de France kerékpáros körverseny mezőnyéből, nem tartja kizártnak, hogy befejezi sportolói pályafutását.
júl. 29
11:08
Úszó ob: Verrasztó Evelyn hatodik egyéni csúcsa (She)
Verrasztó Evelyn (képünkön) újabb csúcsjavításával kezdődött a 109. országos úszóbajnokság zárónapja: a Jövő SC-II. kerület versenyzője az 50 m gyors vasárnap délelőtti elődöntőjében vitte le 26.24-ről 26.11 másodpercre saját rekordját, amelyet előző nap úszott.
júl. 29
13:42
Cseh László nem állt meg 12 aranyig (Infostart)
Tizenkét aranyéremmel zárta Cseh László a Komjádi uszodában rendezett országos úszóbajnokságot. A Kőbánya SC versenyzője a záró napon 100 háton, 200 vegyesen, 50 pillangón, majd egyesülete 4x100-as vegyesváltójának tagjaként győzött.
júl. 29
13:42
Tenisz, Bad Gastein: Szávay Ágnesék párosban döntősök (She)
Az ausztriai Bad Gasteinben zajló, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna párosdöntőjébe jutott Szávay Ágnes, méghozzá a cseh a cseh Vladimira Uhlírovával az oldalán.
júl. 29
14:05
Cseh László tizenkét aranyat nyert (Behaviour)
Az úszó ob vasárnapi finálésorozata Cseh László diadalmenetét hozta: a Kőbánya SC olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok klasszisa 100 m háton, 200 m vegyesen, majd 50 m pillangón is győzött, így már kilencedik egyéni aranyát gyűjtötte be, s miután a befejezőszámban, a 4x100 méteres vegyesváltóban nyertes kvartettben is helyet kapott, összesen 12 elsőséggel, abszolút legeredményesebb…
júl. 29
14:29
Szigorítaná a büntetéseket a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (Behaviour)
Jean-François Lamour, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) alelnöke egy újságinterjúban úgy fogalmazott, a szervezet eljárási kódexének felülvizsgálata alkalmával megfontolják majd a jelenlegi büntetések szigorítását. A volt olimpiai bajnok kardozó a Sud Ouest Dimanche-nak azt mondta, a novemberi, madridi konferencián döntés születhet arról, hogy a doppingolásért kiszabható maximális…
júl. 29
15:23
Légiósok: a magyarok majdnem mindegyike pályára lépett (She)
Szint kivétel nélkül szerepet kaptak a magyar légiósok külföldi klubjaikban, egyedül Babos Gábor nem állhatott a NEC Nijmegen kapujába. Dárdai Pál végig játszott a Hertha BSC csapatában.
júl. 29
16:01
Tenisz, Bad Gastein: a Szávayt búcsúztató Schiavone győzött (She)
Az olasz Francesca Schiavone nyerte a Bad Gasteinben rendezett 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornát, miután a döntőben két sima szettben verte a hazai közönségkedvenc Yvonne Meusburgert.
júl. 29
16:09
Real Madrid: Cassano Ausztriába igazolhat a nyáron (She)
A katalán Sport értesülései szerint a Real Madrid forrófejű zsenije, Antonio Cassano ajánlatot kapott az osztrák multilimilliomos Dietrich Mateschitz klubjától a Red Bull Salzburgtól.
júl. 29
16:20
Odatették magukat az úszók - 14 országos csúcs, 12 olimpiai kvóta (Behaviour)
Minden idők egyik legjobb országos bajnokságának minősítette Kiss László szövetségi kapitány az idei, 109. úszó ob-t. A vasárnap zárult eseményt értékelve a szakvezető azt mondta: annak fényében tartja igazán sikeresnek a sportági csúcsvetélkedőt, hogy - a pekingi olimpia menetrendje miatt - reggel kellett tartani a döntőket, s a korai órákban kellett nagy időket elérniük a versenyzőknek. "Ez…
júl. 29
17:03
Nemzetközi barátságos: magabiztos Aston Villa-győzelem (She)
Nemzetközi barátságos mérkőzésen az Aston Villa 3-1-re győzte le észak-amerikai kihívóját, az Egyesült Államok bajnokságában (MLS) játszó Columbus Crew gárdáját.
júl. 29
17:05
Tereprali ob: a Kis Sándor, Czeglédi Péter kettős sikere (She)
Több mint négyperces előnnyel ért célba az első helyen a Kis Sándor, Czeglédi Péter páros a tereprali országos bajnokság hatodik futamán, a duó ezzel idei ötödik győzelmét szerezte meg.
júl. 29
17:22
UEFA-Intertotó-kupa: második félidei parádéjával nyert a Hamburg (She)
Magabiztos, négygólos győzelmet aratott a német labdarúgó-bajnokság élvonalában ( Bundesliga) szerepleő Hamburg csapata Dacia Chisinau ellen. Az UEFA-Intertotó-kupa harmadik fordulójában rendezett, 4-0-ra végződő találkozón a német csapat góljait négy különböző játékos szerezte.
júl. 29
18:47
Ifjúsági kajak-kenu vb: a magyarok öt dobogós helye (She)
Három első és két harmadik helyet szereztek 500 méteren a magyarok vasárnap, a csehországi Racicében rendezett ifjúsági kajak-kenu világbajnokságon.
júl. 29
18:49
Atlétikai ob, női diszkoszvetés: Császár legyőzte Dívóst (She)
Meglepetéssel kezdődött a SportLife Média 112. felnőtt atlétikai országos bajnokság második versenynapja Székesfehérváron: a női diszkoszvetést a 20 éves Császár Katalin nyerte, az ob-n harmadik ezüstérmét szerző Dívós Katalin előtt.
júl. 29
18:50
Contador nyerte a Tourt (Infostart)
A spanyol Alberto Contador nyerte a Tour de France profi kerékpáros körversenyt. A záró szakaszon az olasz Daniele Bennati győzött.
júl. 29
19:01
Barátságos mérkőzés: a PSG kiütötte a Valenciát (She)
Barátságos mérkőzésen a Paris Saint-Germain simán, 3-0-ra legyőzte a spanyol Valenciát. Kikapott az olasz első ligába a büntetése után visszatérő, megújult Juventus is.
júl. 29
19:41
Ázsia Kupa: Irak történelmi sikere (Behaviour)
Irak nyerte a labdarúgó Ázsia Kupát, miután a fináléban 1-0-ra nyert Szaúd-Arábia ellen. Az irakiak történetük során először nyerték meg a kontinenstornát. A győztes találat a 72. percben esett. Irak ezzel a győzelemmel kvalifikálta magát a 2009-es dél-afrikai Konföderációs Kupára. A tornát mindig egy évvel a világbajnokság előtt a vb-házigazda rendezi. A dél-afrikaiak a rendező jogán tagjai a…
júl. 29
20:29
Fogathajtás, Hollandia: Nyúl és Dobrovitz egyformán ötödik (She)
Nyúl Zoltán javuló teljesítményt nyújtva az ötödik helyen végzett a hollandiai Beekbergenben rendezett fogathajtó versenyen, a kettesek mezőnyében. A négyesfogathajtóknál Dobrovitz József ugyancsak ötödik lett.
júl. 29
20:53
Tucatnyi magyar a Gasherbrum I csúcsán a Himalájában (Metropol)
Mécs László után újabb hat magyar hegymászó érte el a 8068 méteres Gasherbrum I (Hidden Peak) csúcsát magyar idő szerint vasárnap délelőtt 11 óra körül.
júl. 29
21:06
Biel: Polgár Judit győzött (Metropol)
Polgár Judit sötéttel győzött az orosz Alekszandr Motiljev ellen a bieli sakk szupertorna hatodik fordulójában.
júl. 29
21:09
Birkózás: Kiss Gergő bronzérmes lett Oroszországban (She)
Kiss Gergő bronzérmes lett a Bjeloglazov-testvérpárról elnevezett kalinyingrádi nemzetközi szabadfogású birkózó versenyen.
júl. 29
21:17
Intertotó-kupa: az Utrecht nem bírt a Hammarby csapatával (She)
Viszonylag szoros eredménnyel és nagy küzdelem árán jutottak tovább a csapatok az UEFA-Intertotó-kupában.
júl. 29
21:34
Red Bull Air Race: Besenyei harmadik Londonban (Behaviour)
Besenyei Péter a harmadik helyen végzett a Red Bull Air Race elnevezésű sportrepülő-versenysorozat idei hatodik viadalán, amelynek London adott otthont. A versenyző csapatának tájékoztatása szerint a magyar klasszis - aki az eddigi öt futamból kettőt megnyert - délelőtt a középdöntőből a várakozásoknak megfelelően bejutott a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőben Besenyei több mint négy másodperc…
júl. 29
22:13
Tovább menetelnek a kupacsapatok az NB I-ben (Infostart)
A harmadik magyar kupacsapat, a Honvéd is maradt százszázalékos a labdarúgó NB I-ben.
júl. 29
22:15
Besenyei sem tudott kifogni Mangoldon (Infostart)
Harmadik lett Besenyei Péter a Red Bull Air Race sportrepülő-versenysorozat idei hatodik versenyén Londonban.
júl. 29
22:40
Ázsia Kupa: négy halott, 17 sebesült az iraki ünnepléseken (Behaviour)
Négyen meghaltak, tizenhét embert pedig súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani az iraki labdarúgó-válogatott történelmi Ázsia Kupa-győzelmét követő országos ünneplések során. A nemzeti együttes a vasárnapi, dzsakartai döntőben 1-0-ra nyert Szaúd-Arábia ellen.
júl. 29
23:03
Vízilabda: bronzérmes a női csapat a junior-világbajnokságon (She)
A harmadik helyen végzett a magyar női junior vízilabda-válogatott a portugáliai korosztályos világbajnokságon, miután Merész András együttese a vasárnapi bronzmérkőzésen hosszabbítás után 10-8-ra verte az Egyesült Államok csapatát.
júl. 29
23:56
Jet-ski Európa-bajnokság: Bíró Péter és Pala Tünde aranyérmes (She)
Bíró Péter és Pala Tünde is aranyérmes lett a madridi jet-ski Európa-bajokságon - adta hírül az MTI.

Keresés