2007. július 22. vasárnap

júl. 22
1:01
Némerth lőtte a szezon első gólját (Blikk)
Az angyalföldi Németh Norbert már a Vasas-Tatabánya meccs negyedik percében betalált, így ő lett az NB I első gólszerzője.
júl. 22
1:05
Tököli Attila sem segített a Pakson (Blikk)
Zalaegerszeg - Máté Péter tegnapi esküvője miatt már péntek este lejátszotta bemutatkozó mérkőzését a ZTE. Az egerszegiek középpályása és csapattársai felhőtlenül vigadhattak a lagziban, a hazaiak újjáalakított csapata ugyanis simán, 3-1-re verte a nyáron igencsak megerősödött Paks együttesét.
júl. 22
1:09
Mátyus János vesztes meccsen tért vissza (Blikk)
A Fradi NB II-es rangadónak is beillő találkozón az Üllői úton 1-0-ra kikapott a Pápától.
júl. 22
1:13
Hamilton drámai defektje (Blikk)
Ijesztő balesetet szenvedett a Forma-1 Német Nagydíjának időmérő edzésén Lewis Hamilton.
júl. 22
9:46
Kerékpár: Rominger szerint új alapokra kell helyezni a sportágat (She)
Tony Rominger korábbi kiváló kerékpáros szerint új alapokra kell helyezni a sportágat a rengeteg doppingeset miatt.
júl. 22
11:07
Ivan Helguera elhagyta a Realt (Infostart)
Ivan Helguera spanyol válogatott labdarúgó a Real Madridtól a Valenciához szerződött. A védő hároméves együttműködésben állapodott meg új klubjával.
júl. 22
11:47
Hamilton megkapta az engedélyt (Infostart)
Rajthoz áll a 14 órakor kezdődő nürburgringi Forma-1-es Európa Nagydíjon az időmérő edzésen balesetet szenvedett Lewis Hamilton. Ezt csapata, a McLaren-Mercedes jelentett be.
júl. 22
12:48
Beckhamék kedvét csak Terry rontotta el (Infostart)
A Chelsea barátságos labdarúgó-mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a Los Angeles Galaxyt. A carsoni Home Deport Centerben rendezett találkozó egyetlen gólját John Terry szerezte a 49. percben.
júl. 22
13:05
Az oroszokat is elintézte a Kemény-gárda (Infostart)
Hibátlan mérleggel zárta a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga selejtezősorozatát. A Kemény Dénes szövetségi kapitány vezette együttes a spanyolországi torna záró napján 13-5-re győzött Oroszország ellen.
júl. 22
13:18
Szávay szenzációs sikere (Infostart)
Szávay Ágnes nyerte a 145 ezer dollár összdíjazású palermói salakpályás női tenisztornát, miután a döntőben fölényesen, 6:0, 6:1-re győzött a német Martina Müller ellen.
júl. 22
15:00
Európai Nagydíj: kanyarkombinációt neveztek el Schumacherről (She)
A hétszeres Formula-1-es világbajnokként tavaly visszavonult Michael Schumacher nevét viseli vasárnaptól a nürburgringi pálya egyik kanyarkombinációja.
júl. 22
16:07
U23-as triatlon Eb: aranyérmes a női váltó (She)
Aranyérmes lett a Vanek Margit, Kovács Zsófia, Koch Renáta összeállítású magyar csapat a finnországi Kuopióban rendezett, U23-as triatlon Európa-bajnokság váltóversenyében.
júl. 22
16:12
Veszprém-rali: Benik Balázs győzelmével ért véget a verseny (She)
Benik Balázs nyerte a Veszprém-ralit, az országos bajnokság ötödik futamát. A bajnoki címvédő Benik mögött Turi Tamás lett a második, míg a harmadik helyen Aschenbrenner György végzett. Az eddigi öt viadalból ezzel Benik hármat, míg Turi kettőt nyert meg.
júl. 22
16:50
Vízilabda, Világliga-selejtező: spanyol lecke a horvátoknak (She)
A Világliga európai 2. csoportjának második selejtezőkörében, a spanyolországi Portugaletében a házigazda spanyolok három góllal verték a világbajnok horvát válogatottat a torna zárómérkozésén.
júl. 22
17:47
Forma-1: döntés az utolsó másodpercekben (Infostart)
Fernando Alonso, a McLaren-Mercedes spanyol pilótája nyerte az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizedik versenyét, a Nürburgringen rendezett Európa Nagydíjat. A második helyet a brazil Felipe Massa (Ferrari), a harmadikat az ausztrál Mark Webber (Red Bull) szerezte meg.
júl. 22
19:29
Fábiánné: "Becsapottnak éreztem magam" (Infostart)
"Az összes válogatott versenyző nálam van. Egy kivétellel, de ez már engem nem is érdekel. Ez még az olimpia után is így fog maradni" - jelentette ki Fábiánné Rozsnyói Katalin, a kajak-kenu sport történetének egyik legsikeresebb edzője az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában három hónappal azután, hogy szakított kétszeres világbajnok tanítványával. A tréner arról is beszélt, hogy Angyal…
júl. 22
19:29
Ázsia Kupa: Szaúd-Arábia és Dél-Korea is elődöntős (She)
Japán és Irak után Szaúd-Arábia, illetve Koreai Köztársaság válogatottja is bejutott az elődöntőbe a Labdarúgó Ázsia Kupán.
júl. 22
20:06
Tenisz: Rafael Nadal stuttgarti tornagyőzelme (She)
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal nyerte a Stuttgartban rendezett, 642 750 euró összdíjazású férfi salakpályás tenisztornát, miután a döntőben 2 óra 8 perc alatt, két játszmában győzött a svájci Stanislav Wawrinka ellen.
júl. 22
20:08
Tenisz, Amersfoort: Steve Darcis váratlan tornagyőzelme (She)
Nagy meglepetésre a selejtezőből feljutott belga Steve Darcis nyerte a hollandiai Amersfoortban rendezett, 353 450 euró összdíjazású férfi salakpályás tenisztornát, miután a döntőben másfél óra alatt két játszmában győzött az osztrák Werner Eschauer ellen.
júl. 22
21:07
Gyurta újabb aranyérmet szerzett (Infostart)
Második aranyérmét is kontinensrekorddal szerezte meg Gyurta Dániel a belgiumi ifjúsági Európa-bajnokságon: a 200 mell megnyerése után a 100 méter vasárnapi döntőjében 1:01.70 perccel diadalmaskodott a Jövő SC-II. kerület kitűnősége.
júl. 22
21:07
Öttusa ob: Gyenesei Leila és az Alba Volán győzött a nőknél (She)
Gyenesei Leila nyerte a nők hagyományos versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban az Alba Volán "A" együttese győzött.
júl. 22
21:09
Győzelemmel rajtolt a bajnok (Infostart)
Az előző három szezonban aranyérmes Debrecen 2-1-re győzött a Diósgyőr otthonában a labdarúgó NB I 1. fordulójában.
júl. 22
21:09
Úszás: Gyurta 100 m mellen is Európa-csúccsal aranyérmes (She)
Második Európa-bajnoki aranyérmét is kontinensrekorddal szerezte meg Gyurta Dániel a belgiumi ifi Eb-n: a 200 m mell megnyerése után a 100 méter vasárnapi döntőjében 1:01.70 perccel diadalmaskodott a Jövő SC-II. kerület kitűnősége. Kellemes meglepetésként a dunaújvárosi Bordás Beatrix nyert 50 m pillangón.
júl. 22
22:42
Tenisz: Anna Csakvetadze könnyedén nyert Cincinnatiban (She)
Anna Csakvetadze nyerte a 175 ezer dollár összdíjazású, Cincinnatiban rendezett női tenisztorna döntőjét. Az első helyen kiemelt orosz a japán Akiko Morigamit győzte le két szettben.
júl. 22
22:47
Angyal: "Nem fogadható el Janics Natasa elszigetelése" (Infostart)
Minden erőmmel küzdeni fogok Janics Natasa elszigetelése ellen - mondta az InfoRádiónak adott interjújában Angyal Zoltán, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 22
23:14
Ifjúsági asztalitenisz Eb: két magyar ezüstérem Pozsonyban (She)
Nagy Krisztián ezüstérmes lett ifjúsági fiú egyesben az asztaliteniszezők szlovákiai korosztályos Európa-bajnokságán. A Perei, Palatinus serdülő fiú páros szintén másodikként végzett, a duót a fináléban egy francia kettős verte meg három játszmában.

Keresés