2007. július 17. kedd

júl. 17
0:57
Ő Hoffmann Nóra igazi párja (Blikk)
Szerelemből vágják a haját Hoffmann Nórinak (22). Bár a jégtáncosnőt épp faképnél hagyta partnere, Elek Attila, a korábban kétszeres junior vb-ezüstérmes Hoffmann a magánéletben nem maradt pár nélkül.
júl. 17
1:01
Még mindig kómában van az elütött szurkoló (Blikk)
Patrick Sinkewitz öszszeütközött egy 78 éves luxemburgi turistával, aki az úttestre lépett, amikor a bringás odaért.
júl. 17
1:05
Cserecsapattal nyert Brazília (Blikk)
Leiskolázta az argentin sztárcsapatot a tartalékos brazil futballválogatott.
júl. 17
1:09
Laczkót az Olympiakosz teszteli (Blikk)
Bécs - Laczkó Zsolt (20) a görög bajnokcsapathoz igazolhat. A Ferencváros focistája biztosan nem marad a zöld-fehéreknél, sőt könnyen lehet, hogy a Bajnokok Ligája főtábláján induló Olympiakosz Pireusz együttesét fogja erősíteni.
júl. 17
1:13
Ki állítja meg a Lokit? (Blikk)
Zsinórban harmadik bajnoki címe után a Szuperkupát is harmadszor gyűjtötte be a Debrecen futballcsapata.
júl. 17
1:17
Thierry Henry válik (Blikk)
London - Elhagyta a családját, válni készül Thierry Henry (29). A franciák világ- és Európa-bajnok futballistája a múlt hónapban klubot cserélt, de új állomáshelyére, a Barcelonához válófélben lévő férfiként érkezik legutóbbi csapatától, az Arsenaltól, amelyet nyolc éven át sikeresen szolgált.
júl. 17
1:21
Káosz van, csapat nincs Fehérváron (Blikk)
Székesfehérvár - Továbbra is áll a bál a Fehérvár focicsapatánál. Három nap múlva kezdődik a bajnokság, de a piros-kékeknél még mindig rendezetlenek a tulajdoni viszonyok, a gárda továbbra sem vehet részt az átigazolásban.
júl. 17
1:25
Talmácsi a csúcson sem pihen (Blikk)
Ennél jobban nem is zárulhatott volna a szezon első fele - mosolygott Talmácsi Gábor a győzelme után.
júl. 17
1:29
8 millió a prémium (Blikk)
Veszprém - A szokottnál jóval korábban, már tegnap megkezdte felkészülését a Veszprém férfi kézilabdacsapata. A sietségre persze van magyarázat: a bakonyiak szeretnék visszaszerezni a bajnoki trónt a Szegedtől.
júl. 17
7:35
Az angol élvonal csapatainak majd nem fele külföldi kézen van (Behaviour)
Egy hongkongi milliárdos lett az angol labdarúgó Premier League-be feljutott Birmingham City főrészvényese. Carson Yeong a klub értékpapírjainak a 29,9 százalékát vásárolta fel, de szándékai szerint egyelőre nem kíván teljes ellenőrzést gyakorolni.
júl. 17
7:42
Premiership: Hongkongi milliárdos lett a Birmingham City főnöke (She)
Egy hongkongi milliárdos lett az angol labdarúgó Premier League-be feljutott Birmingham City főrészvényese.
júl. 17
7:46
Visszavonult a legmagasabb spanyol kosaras (Behaviour)
Bejelentette visszavonulását Roberto Duenas, a spanyol kosarastörténelem legmagasabb játékosa. A 221 centis center 12 idényt húzott le profiként hazájában, a válogatottal pedig ezüstérmet nyert az 1999-es Európa-bajnokságon. "Már 16 évesen hórihorgas srác voltam, és egyszer egy edző megkérdezte tőlem a buszmegállóban, hogy nincs-e kedvem kosarazni" - elevenítette fel a kezdeteket a 31 éves…
júl. 17
8:49
Spanyoloszág: a Betis bemutatta új edzőjét, Hector Cupert (She)
A spanyol Real Betis labdarúgócsapata hétfőn este mutatta be hivatalosan Hector Cupert, az élvonalbeli együttes új vezetőedzőjét, illetve bejelentették, hogy hamarosan új játékosok érkeznek. Az 51 éves argentin szakember egyéves szerződést írt alá a Ruiz de Lopera stadionba.
júl. 17
9:11
Kónya Ákos ismét elindul a világ legnehezebb ultramaratoniján (Metropol)
Kónya Ákos a tavalyi év után ismét rajthoz áll a világ talán legnehezebb, 217 km hosszú ultramaratoni versenyén, az Egyesült Államokban.
júl. 17
9:53
Hónapokig hordta homlokában ellenfele fogát (Behaviour)
Hónapokig hordta homlokában ellenfele fogát egy ausztrál rögbijátékos. A brisbane-i Wynnumot erősítő Ben Czislowski április 1-jén keményen ütközött Matt Austinnal a Tweed Heads elleni mérkőzésen, melynek következtében felszakadt a fejbőre. A sebet sebtében összevarrták, de nemsokára szemfertőzést kapott, valamint éles fájdalomra és levertségre panaszkodott. A tüzetes orvosi vizsgálat végül…
júl. 17
10:48
Veszélyben Beckham amerikai bemutatkozása (Infostart)
Egyelőre kétséges, hogy David Beckham tud-e játszani szombaton, a Chelsea elleni mérkőzésen. Sérült bokája a vártnál lassabban gyógyul. Gondban az LA Galaxy vezérkara: a meccsre már minden jegy elkelt, a találkozót, ritka kivételként az egyesület történetében, élőben közvetíti az Egyesült Államok első számú sportcsatornája.
júl. 17
10:48
Tenisz: Federer és Nadal ott lesz Sanghajban, a Mesterek Kupáján (She)
Két hely máris elkelt a nyolcból a férfi teniszező Mesterek Kupájára, amelynek idén sorozatban harmadszor ad otthont Sanghaj.
júl. 17
10:50
Diósgyőr: Huszák Tamás és Elek Norbert játékra jelentkezett (She)
Szerdán 18 órakor utolsó felkészülési mérkőzését játssza a DVTK, Pajkos János csapata az NB III-as Egerrel találkozik a városi stadionban - közölte a klub hivatalos honlapja.
júl. 17
10:59
Vitorlázó: vezet a Majthényi Szabolcs- Domokos András páros (She)
Majthényi Szabolcs, Domokos András páros két futam után az élen áll a spanyolországi Mar Menorban zajló vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon.
júl. 17
11:03
Félúton a magyar hegymászók a Himalájában (Metropol)
A magyar K2-Gasherbrum I. expedíció tíz hegymászója ismét felkapaszkodott az egyes táborba - közölte Kollár Lajos, a csapat alaptáborban maradt vezetője.
júl. 17
11:03
Vezet a Majthényi, Domokos páros (Behaviour)
A Majthényi Szabolcs, Domokos András páros két futam után az élen áll a spanyolországi Mar Menorban zajló vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon. Az ötszörös vb-győztes, címvédő kettős a nyitó részversenyben második helyen ért célba legnagyobb riválisa, a dán Bojsen-Möller testvérpár mögött, a folytatásban pedig negyedik lett. A dánok ekkor hetedikként futottak be, így a magyar egység vezet a…
júl. 17
11:12
Debrecen: Patrik Gedeon játékára nem számítanak a jövőben (She)
A cseh védekező középpályás a Debrecennél eltöltött több mint egy hét alatt nem tudta meggyőzni a hajdúságiak vezetőit, akik így nem tartanak igényt a játékosra - közölte a klub hivatalos honlapja.
júl. 17
11:59
Rákospalota: a stadion rendben, Madar Csaba egy évre érkezik (She)
Madar Csaba egy évre írt alá a sárga-kékekhez. A stadionnal mindent rednben találtak - közölte a klub hivatalos honlapja.
júl. 17
12:14
Tour de France: újabb doppingellenőrzések (Metropol)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) szakemberei 21 kerékpárost vetettek alá doppingvizsgálatnak a Tour de France keddi, kilencedik szakasza előtt.
júl. 17
12:30
Henry érkezése után árulja játékosait a Barcelona (Behaviour)
Az AS Roma szeretné megszerezni a francia Ludovic Giulyt az FC Barcelonától, de a két labdarúgóklub egyelőre nem tudott megállapodni a vételárban.
júl. 17
13:29
Butt a Benficába igazolt (Behaviour)
Jörg Butt, a Bayer Leverkusen kapusa a Benfica labdarúgócsapatához igazolt. A 33 éves futballista, aki az elmúlt hat idényt a gyógyszergyáriaknál töltötte, kétéves szerződést írt alá a lisszaboni klubbal. "Nagyon elégedett vagyok, és nem csak azért mert végre eldőlt, hol folytatom a pályafutásom, hanem azért is, mert ilyen nagy múltú együttesbe kerültem" - mondta Butt, aki elárulta, döntésében…
júl. 17
14:21
NBA: a Golden State Warriors olasz hátvédet szerződtetett (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjában szereplő Golden State Warriors csapata leigazolta az idei drafton tizennyolcadik olasz Marco Belinellit (képünkön).
júl. 17
14:35
Sportlövő Eb: Sidi kilencedik helye (Metropol)
Sidi Péter kilencedik helyen végzett a nagyöbű sportpuskások 300 méteres fekvő számában a spanyolországi Granadában zajló sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 17
14:44
Atlétika: Fazekasra műtét vár, nem mehet a vb-re (She)
Jövő kedden műtik Fazekas Róbert (képünkön) térdét, így az Európa-bajnok és vb-ezüstérmes diszkoszvető nem indulhat az augusztusi oszakai világbajnokságon.
júl. 17
14:53
Fazekasra műtét vár, nem mehet a vb-re (Behaviour)
Jövő kedden műtik Fazekas Róbert térdét, így az Európa-bajnok és vb-ezüstérmes diszkoszvető nem indulhat az augusztusi oszakai világbajnokságon. Az athéni olimpián doppingvétség miatt aranyérmétől megfosztott atlétának az operáció után egy-két hónapot kell kihagynia.
júl. 17
15:01
Fazekasra műtét vár, nem mehet a vb-re (Metropol)
Jövő kedden műtik Fazekas Róbert térdét, így az Európa-bajnok és vb-ezüstérmes diszkoszvető nem indulhat az augusztusi oszakai világbajnokságon.
júl. 17
15:33
Beckham 30 milliárdos hasznot fial (Blikk)
Több ezer néző és több száz újságíró várta a Homet Depot Centerben David Beckham első edzését.
júl. 17
15:59
Fehérvár: Koller, Simek, Sitku és Farkas is marad a csapatnál (She)
Megegyezett az FC Fehérvár együttese négy játékosával, akik a következő szezonra maradnak a klubnál - adta hírül a Fejér megyei együttes hivatalos honlapja.
júl. 17
17:05
Tour de France: felébredt a kómába esett néző, Sinkewitzet hazaszállították (Metropol)
Felébredt a kómából és orvosai szerint túl van az életveszélyen az a néző, aki a Tour de France országúti kerékpáros körverseny vasárnapi szakasza után ütközött Patrik Sinkewitz-cel, a T-Mobile csapat német kerekesével.
júl. 17
17:54
Tour de France: a kolumbiai Juan Mauricio Soler nyerte a szakaszt (She)
Juan Mauricio győzelmével ért véget a Tour de France kilencedik szakasza, a Val d'Isere és a Briancon közötti 159,5 kilométeres útvonal.
júl. 17
18:17
Labdarúgó Élcsapatok Kupája: elkészült a csoportbeosztás (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága kedden elkészítette az élvonalbeli gárdák számára kiírt új sorozat, az Élcsapatok Kupája csoportbeosztását.
júl. 17
18:23
Tour de France: kolumbiai szakaszsiker, Rasmussen őrzi a sárga trikót (Metropol)
A kolumbiai Mauricio Soler nyerte a Tour de France kerékpáros körverseny keddi szakaszát, amely után összetettben továbbra is a dán Michael Rasmussen vezet.
júl. 17
20:17
A Barcelonából igazolt szélsőt a Roma (Infostart)
Ludovic Giuly, a Barcelona BL-győztes játékosa saját honlapján jelentette be: kedden mindenben megállapodott az AS Roma képviselőivel, és hároméves szerződést írt alá az olasz klubbal. Vételára 3,2 millió euró.
júl. 17
21:30
Kemény Dénes: "Nem fogom a saját életemet tovább komplikálni" (Infostart)
Szerdától Spanyolországban folytatja szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga selejtezőjében. Benedek Tiborék a sorozat margitszigeti mérkőzéseit százszázalékos mérleggel zárták. Kemény Dénes szövetségi kapitány az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában elmondta: a Világliga-selejtezőkben egyik csapat sem úgy szerepelt, ahogy a világbajnokságon, köztük a magyar sem.…
júl. 17
21:30
Felkészülési mérkőzés: Huszti Szabolcsék legyőzték a Rangerst (She)
Egygólos győzelmet aratott a Hannover labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen a Glasgow Rangers ellen.
júl. 17
21:32
Tenisz, Cincinnati: Czink Melinda búcsúzott az első fordulóban (She)
Czink Melinda az első fordulóban búcsúzott a Cincinnatiben zajló, 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
júl. 17
21:47
Visszatérhet Torinóba az aranylabdás világbajnok (Infostart)
Ki gondolta volna bő fél évvel ezelőtt, amikor Fabio Cannvaro megkapta előbb a France Football, majd a FIFA aranylabdáját, hogy a világbajnok olasz válogatott első számú játékosa új klubot kereshet magának 2007 nyarán?
júl. 17
23:52
BL-selejtező: Döntetlent játszottak a Loki lehetséges ellenfelei (She)
Gólnélküli döntetlenre végződött a Linfield ? Elfsborg összecsapás első mérkőzése Észak-Írországban a Bajnokok Ligája- selejtezőjének első mérkőzésén. Az eredmény azért is érdekes, mert párharc nyertesével találkozik majd a második körben a Debrecen.

Keresés