2007. július 19. csütörtök

júl. 19
0:01
Németország: kikapott a tartalékos Bayern a 'Gladbach ellen (She)
Nem hangolt jól az FC Bayern München a hétvégi Werder elleni Liga-kupa összcsapásra, mivel a Borussia Parkban a Mönchengladbach ellen 2-1-es vereséget szenvedtek a sérült Toni és a pihentetett Ribery nélkül kiálló bajorok.
júl. 19
0:23
MLSZ: zéró tolerancia mindenfajta rendzavarással szemben (She)
Az MLSZ szerdai közleményében felhívta a labdarúgó csapatokat működtető sportszervezetek figyelmét, hogy a 2007-2008-as bajnokságok mérkőzései során szigorúan megköveteli a "Fair play" elvének az Alapszabályban, a Versenyszabályzatban és a FIFA Fegyelmi Kódexében foglaltak szerint betartását.
júl. 19
1:11
A foci habos oldala (Blikk)
Pacal, lángos, pogácsa, sör - a magyar futballban is felismerték, mennyire fontos a szurkolók kiszolgálása.
júl. 19
1:11
Válogatott: Lubos Michel vezeti a magyar?olasz meccset (She)
Lubos Michel fújja a sípot a magyar?olasz meccsen. Nemcsak az ellenfél lesz rangos augusztus 22-én, amikor a világbajnok olasz válogatottat fogadja a magyar csapat a Puskás Ferenc Stadionban, hanem a játékvezető is.
júl. 19
1:15
Urbányi két nyelven tart edzést (Blikk)
Budapest - Urbányi István (40), az Újpest futballcsapatának vezetőedzője különleges helyzetben van. A lila-fehéreknél nemzetközi társaság jött össze, a nyáron ausztrál, dél-koreai, finn, kameruni és közép-afrikai köztársaságbeli játékosokat igazoltak, s még egy trinidadi labdarúgó is jöhet.
júl. 19
1:15
BL-selejtezők: a Hafnarfjordur nem kegyelmezett a Tórshavnnak (She)
A Bajnokok Ligája selejtezők első fordulójának magyar idő szerint késő esti mérkőzésén az izlandi Hafnarfjordur lelépte ellenfelét, a Feröer-szigetekről Izlandra "átruccanó" HB Tórhavn csapatát. A Derry nem tudott előnyt kiharcolni hazai pályán Írországban, így néhéz dolga lesz a jereváni közönség előtt a visszavágón.
júl. 19
1:19
Én vagyok a Forma-1-es pilótája (Blikk)
A Renault-csapat jóvoltából a Blikk újságírója, Szabó Endre (26) Forma-1-es pilóta” volt egy napig, s Giancarlo Fisichella és Heikki Kovalainen kollégája lehetett.
júl. 19
1:23
Fókák között készül Kovács Rita (Blikk)
Peking és az olimpia a célja a hosszútávúszó Kovács Ritának (37).
júl. 19
1:27
Gyurta Dani először indul el az ifi-EB-n (Blikk)
Antwerpen - Gyurta Dániel (18) 15 éves sem volt, amikor ezüstérmes lett az athéni olimpián.
júl. 19
1:31
Európai hadjárat (Blikk)
Tíz éve még nem jelentett volna gondot magyar futballklubnak elverni moldovai ellenfelét.
júl. 19
1:35
Hazai pályán nem kaphat gólt az MTK (Blikk)
Budapest - Kapott gól nélkül akarja megúszni az MTK focicsapata az UEFA-kupa-selejtező első mérkőzését. A kék-fehérek ma este újpesti albérletükben, a Szusza Ferenc stadionban fogadják az örmény MIKA együttesét.
júl. 19
1:39
Beckham a kispadon nézte csapata meccsét (Blikk)
Los Angeles - David Beckham (32) a kispadról nézte végig új csapata, a Los Angeles Galaxy első meccsét. A játékát nem is tervezte Frank Yallop edző, ám a szurkolók egyre inkább aggódnak miatta.
júl. 19
1:43
Ki lő gólt a Fradiban? (Blikk)
A másodosztályban szereplő gárdát elhagyta legeredményesebb játékosa, Tököli Attila (31).
júl. 19
6:40
A kiesettektől igazolt a tavalyi ősz bajnoka (Infostart)
Holnap este két mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó NB I 2007-2008-as szezonja. A bajnokság esélyese a címvédő Debrecen, a hajdúsági csapat ellen az Újpest rutinos játékosokkal veszi fel a küzdelmet.
júl. 19
6:51
Az európai Bajnokok Ligája legsikeresebb nemzete: a brazil (Infostart)
Ewerthon a Stuttgartba, Carlos Alberto a Werder Bremenbe, Geovanni a Manchester Citybe szerződött, Júlio Baptistát a Galatasaray vinné. A Real Madrid 30 millió eurót fizetett Pepéért, a Chelsea Londonba rendelte Alexet. Továbbra is nagyon kelendőek a brazil futballisták a piacon.
júl. 19
8:14
Labdarúgó NB I, rajt előtt: Densill Theobald jöhet Újpestre (She)
Tovább erősödik az Újpest. A lila-fehéreknél korábban próbajátékon vett részt a trinidadi válogatott csapatkapitánya, Densill Theobald, és a középpályás megfelelt a teszten. Trinidadi források szerdán azt jelentették, hogy a labdarúgó egyéves szerződést kötött az Újpesttel.
júl. 19
8:16
Olaszország: Totti kiléphet a játékos-szakszervezetből (She)
Francesco Totti azzal fenyegetőzik, hogy kilép az olasz játékos-szakszervezetből, ha a labdarúgó-bajnokság rajtját nem hozzák egy héttel korábbra.
júl. 19
8:25
Felkészülés: Gera egy félidőt játszott a Crvena Zvezda ellen (She)
Egy félidőt játszott Gera Zoltán (képünkön) a West Bromwich Albion együttesében a szerb Crvena zvezda elleni felkészülési mérkőzésen, amelyen a birminghami gárda 1-1-es döntetlent ért el a délszláv bajnok ellen.
júl. 19
8:41
BL-selejtező: eredmények (Metropol)
A labdarúgó Bajnokok Ligája első selejtezőkörének első mérkőzésein: Pobeda Prilep (macedón)-Levadia Tallin (észt) 0-1 (0-0) Sheriff Tiraspol (moldovai)-FC Ranger,s (andorrai) 2-0 (1-0) Dudelange (luxemburgi)-MSK Zilina (szlovák) 1-2 (1-0) kedden játszották: Olimpi Rustavi (grúz)- FK Astana (kazah) 0-0 Hazar Lankaran (azeri)-Dinamo Zagreb (horvát) 1-1 (0-0) APOEL Nikosia (ciprusi) - BATE…
júl. 19
9:40
Tenisz: Szafin és Kiefer is a nyolc között Los Angelesben (She)
A harmadik helyen kiemelt orosz Marat Szafin, illetve a német Nicolas Kiefer is bejutott a legjobb nyolc közé a Los Angelesben zajló, 525 ezer dollár összdíjazású férfi keménypályás tenisztornán.
júl. 19
9:42
Husztiék a Real Madrid ellen zárják a felkészülést (Metropol)
Huszti Szabolcs együttese, a Hannover 96 a Real Madrid ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a német labdarúgó-bajnokság rajtja előtt.
júl. 19
9:44
Totti kiléphet a játékos-szakszervezetből (Metropol)
Francesco Totti azzal fenyegetőzik, hogy kilép az olasz játékos-szakszervezetből, ha a labdarúgó-bajnokság rajtját nem hozzák egy héttel korábbra.
júl. 19
9:46
Fábregas: az Arsenal lehet a bajnok (Metropol)
Cesc Fábregas, az Arsenal spanyol légiósa elképzelhetőnek tartja, hogy a következő idényben a londoni klub viszi el a pálmát az angol labdarúgó Premier League-ben.
júl. 19
9:48
Olimpiai fesztivál miatt a belgrádi medencék zárva (Metropol)
A Belgrád központjában levő Tasmajdan park úszómedencéi zárva lesznek augusztus 1-ig, mert vasárnap kezdődik az európai fiatalok hatnapos olimpiai fesztiválja.
júl. 19
11:00
Barátságos mérkőzés: döntetlen Mandela születésnapján (She)
Döntetlennel ért véget szerdán Nelson Mandela, korábbi dél-afrikai államfő 89. születésnapja alkalmából rendezett labdarúgó gálamérkőzés, amelyen az afrikai kontinens válogatottja csapott össze a világ többi részéből összeállított csapattal.
júl. 19
11:09
Döntetlen Nelson Mandela születésnapi gálamérkőzésén (Metropol)
Döntetlennel ért véget szerdán Nelson Mandela, korábbi dél-afrikai államfő 89. születésnapja alkalmából rendezett labdarúgó gálamérkőzés, amelyen az afrikai kontinens válogatottja csapott össze a világ többi részéből összeállított csapattal.
júl. 19
11:28
Pandiani az Osasunában folytatja (Metropol)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Espanyol eladta uruguayi csatárát, Walter Pandianit a szintén spanyol Osasuna együttesének.
júl. 19
11:30
Afrikai Játékok: kikapott az olimpiai bajnok 3000 akadályon (Metropol)
Kisebb meglepetésre Ezekiel Kemboi, a férfi 3000 m akadály olimpiai bajnoka csak második lett az Algériában zajló Afrikai Játékokon.
júl. 19
11:31
Angol megmentőről álmodik a Fradi (Infostart)
A Sheffield United szeretné megvásárolni a Ferencvárost - erről számolt be a The Guardian.
júl. 19
11:32
U20-as labdarúgó-vb: Csehország az első döntős (Metropol)
A cseh válogatott jutott be elsőként a fináléba a Kanadában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon, miután az elődöntőben két góllal legyőzte Ausztria legjobbjait.
júl. 19
11:37
Guardian-cikk a Ferencváros megvásárlásáról (Metropol)
A Sheffield United szeretné megvásárolni a Ferencvárost - erről számol be cikkében a The Guardian. Az újság szerint az angol labdarúgó másodosztályba most visszacsúszott Sheffield United tulajdonosa, Kevin McCabe öt éven belül szeretné csapatában látni a tehetséges magyar játékosokat, és ennek egyik feltétele, hogy az üzletember vezette cégcsoport, a Scarborough megnyerje a magyar klubért kiírt…
júl. 19
12:35
Valencia: a Turia-partiak három évre leigazolták Iván Helguerát (She)
Megegyezett a Valencia és a Real Madrid Iván Helguera jövőjével kapcsolatban. A középső védő ingyen szerződik a Mestalla stadionba. A korábbi válogatott játékos évi három millió eurót fog keresni új klubjánál.
júl. 19
12:55
Comaneci világcsúcsos kitüntetése (Metropol)
A Világcsúcs Akadémia (WRA) speciális elismerésben részesítette Nadia Comaneci volt tornászt. A román születésű, az Egyesült Államokban élő sportember az 1976-os montreali olimpián - 14 esztendősen - hét alkalommal is a maximális tíz pontot kapta gyakorlataira, így a WRA őt nevezte meg a tornasport világcsúcstartójának.
júl. 19
13:06
Afrikai Játékok: kikapott az olimpiai bajnok 3000 akadályon (She)
Kisebb meglepetésre Ezekiel Kemboi, a férfi 3000 m akadály olimpiai bajnoka csak második lett az Algériában zajló Afrikai Játékokon.
júl. 19
14:19
Németország: Husztiék a Real Madrid ellen zárják a felkészülést (She)
júl. 19
14:26
Atlétika: a bolgárok nem tiltják el a doppingolt atlétákat (She)
A Bolgár Atlétikai Szövetség a pozitív doppingteszt ellenére nem kívánja eltiltani a 400 méteren Európa-bajnok Vania Sztambolovát és fedett Eb-második magasugrót, Venelina Venevát.
júl. 19
14:28
Kosárlabda: a férfi kosárválogatott jó hangulatban készül Tatán (She)
Remek hangulatban zajlik az augusztusban Európa-bajnoki pótselejtezőt játszó férfi kosárlabda-válogatott második hete tartó felkészülése Tatán.
júl. 19
14:39
Tömegsport: négyezer indulót várnak a jövő heti Öbölátúszásra (She)
A szervezők reményei szerint jövő vasárnap legalább négy ezren indulnak a hagyományos balatoni szabadidő rendezvényen, az Öbölátúszáson. A Magyar Marathon Klub és a Magyar Hosszútávúszó Szövetség közös tájékoztatása szerint a részvevőknek 3,5 km-t kell teljesíteniük.
júl. 19
16:21
Hogyan keressünk heti ötvenmillió forintot? (Infostart)
Megoldódni látszik John Terry ügye. Nem a védő, hanem a Chelsea engedett. Roman Abramovics Amerikában személyesen koccintott csapatkapitányával a megállapodására, amely a védőt a világ legjobban kereső futballistájává emeli.
júl. 19
16:25
Amatőr játékos nyerte a póker világbajnokságot (Metropol)
Egy amatőr játékos nyerte a póker-világbajnokságnak számító World Series of Pokert Las Vegasban, s ezzel 8,25 millió dollárt vághatott zsebre.
júl. 19
17:22
Formula-1: Rubens Barrichello jövőre is a Hondánál szerepel (She)
A következő szezonban is a Honda istállót erősíti Rubens Barrichello - ezt a péntektől vasárnapig sorra kerülő Európai Nagydíj előtt jelentette be a japán Formula-1-es csapat.
júl. 19
18:41
Ökölvívás: Matolcsi ugyanannyit nyom, mint Portman (She)
A negyedik címvédésére készülő Matolcsi József grammra ugyanannyit nyomott a pénteki, wolverhamptoni profi bokszgála mérlegelésén, mint ellenfele, az angol Marcus Portman.
júl. 19
18:43
Németország: újabb brazil játékost igazolt a Hertha (She)
A brazil Lucio Carlos Cajueiro de Souza négy évre szóló szerződést kötött a német Bundesliga élvonalában szereplő és Dárdai Pált is foglalkoztató Hertha BSC labdarúgócsapatával.
júl. 19
18:46
Tenisz, Fed Kupa: a Luzsnyiki sportcsarnokban lesz a döntő (She)
A moszkvai Luzsnyiki sportcsarnokban rendezik szeptember 15-16-án a tenisz Fed Kupa döntőjét - jelentette be Samil Tarpiscsev, a hazai válogatott kapitánya, aki egyben az orosz szövetség elnöke is.
júl. 19
19:06
UEFA-kupa: rúgott gól nélkül kapott ki a Vaduz Tbilisziben (She)
Az UEFA-kupa selejtezőjében, az első forduló első mérkőzésén a grúz Dinamo Tbiliszi otthonában 2-0-s vereséget szenvedett a liechtensteini Vaduz együttese.
júl. 19
19:09
Kézilabda: végső búcsú az EHF alapító elnökétől (She)
júl. 19
20:14
Úszás, ifjúsági Eb: Kovács Emese és Gyurta Dániel aranyérmes (She)
Egyformán korosztályos Európa-csúccsal győzött az ifjúsági úszó Eb második versenynapján Kovács Emese és Gyurta Dániel Antwerpenben. A Jövő SC-II. kerület klubszíneiben versenyző magyar kiválóságok közül előbb Kovács állt rajtkőre a 200 m pillangó fináléjában.
júl. 19
20:29
Tenisz, Palermo: Szávay továbbjutott, Nagy Kyra kiesett (She)
A Palermóban zajló, 145 ezer dollár összdíjazású női salakpályás tenisztorna második fordulójában sima vereséget szenvedett Nagy Kyra a negyedik helyen kiemelt francia Emilie Loittól, míg a nyolcadikként rangsorolt Szávay Ágnes (képünkön) három játszmában verte az orosz Jekatyerina Bicskovát.
júl. 19
21:51
A futball csodagyerekei - videókkal (Infostart)
Miközben meglehetősen nagy csendben bár, de megkezdődik a magyar labdarúgó-bajnokság, a világ másik felén a földkerekség legjobb fiatal futballistái tusakodnak egymással. A Kanadában zajló juniorvébé egyik döntőse a cseh válogatott lesz, a másik helyért éjszaka játszik az argentin és a chilei csapat.
júl. 19
21:51
UEFA-kupa: kikapott az osztrák Mattersburg Kazahsztánban (She)
Az UEFA-kupa selejtezőjében, az első forduló első mérkőzésén a kazah Aktobe vendégeként minimális vereséget szenvedett az osztrák bronzérmes Mattersburg. A mérkőzést eldöntő találat a 85. percben esett.

Keresés