2007. július 16. hétfő

júl. 16
0:08
Tenisz, Newport: Fabrice Santoro ötödik tornagyőzelme (She)
A Newportban megrendezett, 416 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna egyeseinek döntőjében a negyedik helyen kiemelt francia Fabrice Santoro két játszmában verte honfitársát, az ötödik helyen rangsorolt Nicolas Mahutot.
júl. 16
0:12
Atlétikai GP, Sheffield: rossz időben szerény eredmények (She)
Noha a hét közben a 100 méter 9,77 mp-es világcsúcsának megdöntését helyezte kilátásába az amerikai Tyson Gay a sheffieldi atlétikai Grand Prix-viadalra, erre végül nem volt esélye, mivel esős, hideg időben került sor a viadalra.
júl. 16
0:37
Talmácsi mindent vitt (Blikk)
Talmácsi Gábor fantasztikus hétvégét zárt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján a 125 köbcentis kategóriában.
júl. 16
0:41
Mexikói bronzérem (Blikk)
Mexikó nyerte a labdarúgó-Copa America bronzmérkőzését, miután 3-1-re legyőzte Uruguayt.
júl. 16
0:45
Foxi aranyat érhet az Újpestnek (Blikk)
Még csak hat előkészületi mérkőzést játszott az újpestieknél a közép-afrikai köztársaságbeli Foxi Kethevoama, máris őt ünneplik.
júl. 16
0:49
Elbukta a ZTE a főpróbát (Blikk)
A második körben bekapcsolódó zalaiak rúgott gól nélkül estek ki, mivel a hazai 3-0-s vereség után 2-0-ra kikaptak az orosz Kazany otthonában.
júl. 16
0:53
Az F1 legifjabb pontszerzője (Blikk)
Minden idők legfiatalabb Forma-1-es pontszerzője, Sebastian Vettel a hét végén a Hungaroringen is bizonyította, nem hiába látják benne Schumi utódját
júl. 16
0:57
Az MTK-tól száműzött Baloghot a Hull várja (Blikk)
Az angol futballbajnokság másodosztályában szereplő Hull City várja Balogh Bélát.
júl. 16
1:27
Tenisz, Fed Kupa: a párost nyerve döntősök az oroszok is (She)
Oroszország női válogatottja nyerte a párosmérkőzést a házigazda amerikai együttes ellen, így a vendégek jutottak be a női teniszezők Fed Kupa döntőjébe, ahol az ellenfelük a címvédő olasz együttes lesz.
júl. 16
1:53
U20-s vb: Chile a hosszabbításban gyűrte le Nigériát (She)
A Kanadában zajló U20-s labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében Chile hosszabbításos mérkőzésen gyűrte le Nigériát.
júl. 16
3:00
A brazil B-csapat is zseniális - képgaléria (Infostart)
A címvédő Brazília maradt Dél-Amerika focitrónján, miután a Copa America álomdöntőjében magabiztosabban verte 3-0-ra Argentínát. A selecao a nyolcadik alkalommal hódította el a serleget. A torna gólkirálya, a 6 gólos brazil Robinho lett.
júl. 16
5:40
A nemzet, amely nem adja fel sohasem (Infostart)
Egy közvélemény-kutatás szerint Ausztria lakosságának 63 százaléka a három egymást követő sikertelen kandidálás ellenére ismét pályázna a téli olimpia rendezési jogára.
júl. 16
7:02
Tour de France: Zabellel néhányan már nem is beszélnek (Behaviour)
Erik Zabel német kerékpáros, aki májusban bevallotta, hogy az 1996-os Tour de France-on doppingolt, egy újságinterjúban többek között arról számolt be, hogy a mostani mezőnyből többen nem is beszélnek vele. "Akadnak olyanok, akik egyáltalán nem szólnak hozzám, a fiatalok közül viszont néhányan gratuláltak nekem a beismeréshez. Utóbbiak közül néhánynak meg kell néznem a rajtszámát, hogy tudjam,…
júl. 16
7:02
Copa America: Brazília nyerte az álomdöntőt (Behaviour)
A címvédő brazil válogatott nyerte a labdarúgó Copa Americát, miután a vasárnapi "álomdöntőben" 3-0-ra legyőzte a torna favoritjának tartott argentin csapatot. A "kíméletlenül hatékony" teljesítményt nyújtó brazil válogatott Julio Baptista gólja révén már a mérkőzés negyedik percében vezetést szerzett, amelyet Roberto Ayala az első félidő lefújása előtt néhány perccel kétgólos előnyre növelt. A…
júl. 16
7:58
Erdei június bokszolója (Behaviour)
A Boksz Világszervezet (WBO) Erdei Zsoltot, a szövetség félnehézsúlyú világbajnokát választotta meg június legjobb öklözőjének. A magyar klasszis a június 16-án, Budapesten bemutatott produkciójának köszönheti a jelölést: Erdei a Syma csarnokban technikai kiütéssel győzte le az amerikai George Bladest. A monokli.com internetes szaklap információja szerint a WBO ezzel a hírrel egy időben közzétette…
júl. 16
9:07
Tour de France: Rasmussen szakaszsikerrel az élen (Metropol)
A dán Michael Rasmussen nyerte az idei Tour de France országúti kerékpáros körverseny második hegyi szakaszát, s ezzel az összetettben átvette a vezetést.
júl. 16
9:09
WBO: Balzsay már a tizenegyedik, Erdei június bokszolója (She)
A Boksz Világszervezet (WBO) Erdei Zsoltot, a szövetség félnehézsúlyú világbajnokát választotta meg június legjobb öklözőjének.
júl. 16
9:15
Hosszú távú triatlon-vb: Csomor ezüstérmes (Metropol)
Csomor Erika ezüstérmet szerzett a nők versenyében a franciaországi Lorient-ban rendezett hosszú távú triatlon-világbajnokságon.
júl. 16
9:16
Elődöntőben a címvédő argentinok (Behaviour)
A címvédő argentinok, valamint Chile válogatottjának továbbjutásával kialakult a legjobb négy mezőnye a Kanadában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 16
9:27
Tour de France: Zabellel néhányan már nem is beszélnek (She)
Erik Zabel német kerékpáros (képünkön), aki májusban bevallotta, hogy az 1996-os Tour de France-on doppingolt, egy újságinterjúban többek között arról számolt be, hogy a mostani mezőnyből többen nem is beszélnek vele.
júl. 16
10:08
Felkészülés: a paksi Horváth Ferenc duplázott a Budaörs ellen (She)
Késve kezdődött a paksiak idei első hazai felkészülési mérkőzése, ugyanis a vendég budaörsiek busza lerobbant útközben. A hazaiak kezdő tizenegyében két újonnan szerződtetett futballista, Éger László és Márkus Tibor is szóhoz jutott.
júl. 16
10:09
MTK Budapest: megérkezett a diplomás csatár, Kulcsár Tamás (She)
Szinte biztos, hogy Kulcsár Tamás (képünkön balra) a következő bajnokságban az MTK Hungáriát erősíti. Noha a huszonnégy éves csatárt egy évig még szerződés köti a váciakhoz, a fővárosi klub jelezte, hajlandó fizetni a csatárért, s mert az MTK egyezségre is jutott az első osztálytól búcsúzó klubbal, így csupán Kulcsár Tamás aláírása hiányzik a papírokról.
júl. 16
11:18
Futballvilág: rövid hírek Japántól, Anglián át Németországig (She)
júl. 16
11:20
Olaszország: Pavel Nedved nemet mondott az Internek (She)
júl. 16
11:28
Anglia: Ferguson szerint jobb lesz az Arsenal Henry nélkül (She)
Az Arsenal jobb lesz Thierry Henry nélkül ? állítja Sir Alex Ferguson, a rivális Manchester United menedzsere.
júl. 16
11:29
Megvan Amerika legnagyobb vesztese (Behaviour)
Hétvégi teljesítményével kiérdemelte az Egyesült Államok sporttörténetének legnagyobb vesztese címet egy philadelphiai baseballcsapat. A Phillies vasárnap 10-2-re kikapott hazai pályán a St. Louis Cardinalstól, s ezzel mérföldkőhöz érkezett, ez volt ugyanis a klub történetének 10 000. kudarca. A többi sportágat is figyelembe véve egyetlen más amerikai profi együttes sem "büszkélkedhet" ennél több…
júl. 16
11:32
Németország: a Bayern nem engedi el játékosait az olimpiára (She)
A Bayern mümchen nem engedélyezi az érvényes szerződéssel rendelkező játékosainak, hogy részt vegyenek a 2008-as pekingi olimpián
júl. 16
11:48
US PGA-sorozat: amerikai győzelem a British Open előtt (Metropol)
Az amerikai Jonathan Byrd nyerte a profi golfozók legrangosabb sorozatának, a US PGA Tournak az utolsó versenyét az év harmadik Grand Slam tornája, a British Open előtt.
júl. 16
11:50
A magyar modellezők kitettek magukért a körrepülő EB-n (Metropol)
A  2007. július 6 – 14 között Belgrádban megrendezett Körrepülő modellek Európa-bajnokságán versenyzőink  sikerrel képviselték a magyar színeket.
júl. 16
12:40
Tour de France: Sinkewitzet hazaszállítják, továbbra is kómában a néző (Metropol)
Nem tudja folytatni a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt a vasárnapi szakasz után balesetet szenvedett Patrik Sinkewitz, a T-Mobile csapat német kerekese, akit hétfőn átszállítanak egy németországi klinikára.
júl. 16
13:03
Capellót az Egyesült Államokból keresik (Behaviour)
Egy amerikai labdarúgóklub szeretné szerződtetni Fabio Capellót, a Real Madrid menesztett vezetőedzőjét. Az olasz szakember azt mondta: gondolkodik az ajánlaton. Capello megnyerte a spanyol bajnokságot a királyi gárdával, amelynek játékával és a BL-ben nyújtott teljesítményével azonban nem voltak elégedettek a csapat szurkolói és vezetői, ezért június végén távoznia kellett. A helyét Bernd…
júl. 16
13:41
Tour de France: Sinkewitzet hazaszállítják, még kómában a néző (She)
Nem tudja folytatni a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt a vasárnapi szakasz után balesetet szenvedett Patrik Sinkewitz, a T-Mobile csapat német kerekese, akit hétfőn átszállítanak egy németországi klinikára.
júl. 16
14:54
Sportlövő Eb: szabadpisztolyban sincs kvóta (She)
Papanitz Zoltánnak nem sikerült olimpiai kvótát szereznie férfi szabadpisztolyban a spanyolországi Granadában zajló sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 16
14:56
Autósport: Hernádi ötödik győzelmével FIA Challenge-bajnok (She)
Sorozatban harmadszor nyerte meg Hernádi László (képünkön) az FIA Challenge-sorozatot. A magyar gyorsasági autóversenyző a hétvégén a horvátországi Cabar öt kilométer hosszú hegyi pályáján két futamban elért győzelmével biztosította be első helyét az összetett versenyben.
júl. 16
16:09
Hungary Cup, Győr: 85 csapat, Amerikától Európáig (She)
Szerdától vasárnapig kilenc ország 85 csapatának fiataljai futballoznak Győrött a Hungary Cupon, amely az Eurosportring öt kiemelt nyári tornájának egyike lesz - hangzott el az esemény hétfői sajtótájékoztatóján.
júl. 16
16:11
Ökölvívás: Vitalij Klicsko szeptemberben bokszol ismét (She)
Közel három év szünet után, szeptember 22-én tér vissza a ringbe Vitalij Klicsko (képünkön), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Boksz Világtanács (WBC) korábbi nehézsúlyú világbajnoka.
júl. 16
17:33
Matthäus a Bayernbe menne (Blikk)
júl. 16
17:48
Kosárlabda: a Zala Volán rutinos mezőnyemberekkel erősített (She)
Gabriela Kubatova személyében a szlovák bajnokság 6. legértékesebb játékosát szerezte meg a Zala Volán. A 23 éves, 172 cm-es irányító a bronzérmes Nyitra csapatából érkezik Zalaegerszegre és többször szerepelt a szlovák utánpótlás válogatottakban.
júl. 16
18:37
Atlétika. szópárbaj az amputált lábú futó és az "FBI" között (She)
Éles szópárbaj alakult ki a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) és Oscar Pistorius dél-afrikai amputált lábú futó között, aki vasárnap rajthoz állt az épek számára kiírt Grand Prix-viadalon Sheffieldben.
júl. 16
18:39
Atlétika: a vártnál sokkal súlyosabb a távolugró Sdiri sérülése (She)
Az első vizsgálat során diagnosztizáltnál komolyabbak a sérülései Salim Sdiri francia távolugrónak, akit a péntek esti, római atlétikai Golden League-viadalon talált el a finn Tero Pitkämäki eltévedt gerelye.
júl. 16
18:41
Spanyol labdarúgás: Hector Cúper a Real Betis új edzője (She)
Hivatalossá vált, hogy az argentin Hector Cúper a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Betis új vezetőedzője.
júl. 16
20:03
Tour de France: gondban az Astana, nincs elsőszámú favorit (Metropol)
Sokan sokféleképpen latolgatták az esélyeket a Tour de France országúti kerékpáros körverseny első szünnapján, de abban majdnem mindenki egyetértett, hogy jelenleg nincs elsőszámú favoritja a viadalnak.
júl. 16
20:06
Holland bajnokság: a Wislába igazolt a lengyel válogatott csatár (She)
Elhagyja a NEC Nijmegent és a Wisla Krakówban folytatja pályafutását Andrzej Niedzielan, aki korábban 17 alkalommal szerepelt a lengyel labdarúgó-válogatottban. A csatár három éves szerződést kötött a krakkóiakkal.
júl. 16
21:03
Ezüstérmes lett Japánban a magyar U18-as labdarúgó-válogatott (She)
Ezüstérmet szerzett a magyar U18-as labdarúgó-válogatott a Japánban rendezett nemzetközi tornán. Sisa Tibor szövetségi edző csapata a niigatai döntőben, hosszabbítás után 2-0-s vereséget szenvedett a perui gárdától.

Keresés