2007. július 8. vasárnap

júl. 8
0:06
Nagy pofon a vébévereségért (Blikk)
Visszavágott a magyar férfi vízilabda-válogatott Horvátországnak a tavaszi világbajnoki döntőben elszenvedett vereségért. Kemény Dénes legénysége az idei Világliga-sorozat selejtezőjén verte 15-6-ra a horvátokat, és feltehetőleg meg is nyerte a viadalt.
júl. 8
0:10
Példát mutattak a focisták (Blikk)
A hatodik felkészülési mérkőzésére készült tegnap délelőtt az FC Fehérvár labdarúgócsapata a Győri ETO ellen.
júl. 8
0:14
Nyílt meccs és gólözön (Blikk)
Ragaszkodott a hagyományhoz” tegnap a Vasas és a REAC futballcsapata.
júl. 8
0:18
Sztárok a focipiacon (Blikk)
A kontinens két listavezető focibajnokságában, a spanyolban és a németben a legaktívabbak a nagycsapatok.
júl. 8
0:22
Légiósok (Blikk)
Holnap sorozatot indít a Blikk az NB I-ben futballozó idegenlégiósokról.
júl. 8
0:26
Venus újra tündököl (Blikk)
London - Venus Williams (27) nagy visszatérését tapsolta tegnap udvariasan Wimbledon. A korábbi háromszoros győztes idén végre sérülés nélkül játszhatta végig az eddigi szezont, bebizonyított, nem a 31. a helye a világranglistán. Tegnapi győzelme azért is nagy tett, mert az angolok többsége ellenfelének, a francia Bartolinak szurkolt.
júl. 8
0:30
Először indult Londonból a Tour de France (Blikk)
London - A doppingbotrányok sem csökkentették a Tour de France, a világ legnagyobb országúti kerékpárversenyének népszerűségét.
júl. 8
0:34
Legázolták Európát (Blikk)
Gent - Az Európa-bajnokság zárónapján magyar arany született. A férfi párbajtőr-válogatott (Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván, Kulcsár Krisztián) verte végig a kontinens legjobbjait, és EB-győztes lett.
júl. 8
0:38
Megőrülnek Hamiltonért az angolok (Blikk)
Silverstone - Őrjöng Nagy-Britannia, Lewis Hamilton (22) megnyerte a Brit Nagydíj időmérő edzését. A Forma-1 újonca miatt lázban ég a szigetország, már hetek óta elfogytak a jegyek a mai futamra. A McLaren-Mercedes pilótája tegnap tovább fokozta a hangulatot. Hibátlan kört futott, s megnyerte az időmérő edzést, a ferraris Kimi Räikkönen (27) és csapattársa, Fernando Alonso (25) előtt.
júl. 8
1:05
Ökölvívás - Vlagyimir Klicsko megvédte világbajnoki címét (Metropol)
Megvédte nehézsúlyú IBF világbajnoki címét szombaton Kölnben Volodimir Klicsko. Az ukrán ökölvívó a hetedik menetben technikai K.O.-val győzte le az amerikai Lamon Brewstert.
júl. 8
9:45
Angol labdarúgás: a megszűnés veszélye fenyegeti a Leedset (She)
júl. 8
9:47
Atlétika, Golden League-sorozat: óriási bírói hiba Párizsban (She)
júl. 8
9:50
Robinho hat: Brazília hat (Infostart)
Megvan a recept: a braziloknak a chilei válogatottal kell mérkőznie. Idén harmadszor találkozott a két csapat, s harmadszor nyertek fölényesen a brazilok. Az aranyzöld mezesek a 6-1-es győzelemmel bejutottak a Copa América elődöntőjébe, ahol a házigazda Venezuelát 4-1-re legyőző Uruguay lesz az ellenfelük.
júl. 8
9:55
Atlétika, MASZ-verseny: Deák Katalin 632 cm-t ugrott (She)
júl. 8
10:00
GP2: Andreas Zuber ezúttal nem volt peches, és győzött (She)
Silverstone-ban véget ért Andreas Zuber (képünkön) idei balszerencse-sorozata a GP2-es szakágban; az arab emírségekbeli licenccel versenyző osztrák pilóta a pole pozícióból rajtolva magabiztos diadalt aratott, ezzel némiképp feledtette eddigi megpróbáltatásait.
júl. 8
13:51
Venus Williamsről áradozik a brit sajtó (Infostart)
"Wimbledon királynője" - így aposztrofálta vasárnapi számában az angol nyílt teniszbajnokság női egyes versenyét szombaton negyedszer is megnyerő Venus Williamst a Sunday Times, de a többi brit lap sem maradt el tőle a dicsérő jelzőkkel.
júl. 8
14:19
Atlétika: a világbajnok rúdugró Gibilisco szakít az atlétikával (She)
Befejezi sportpályafutását Giuseppe Gibilisco korábbi rúdugró világbajnok (képünkön), miután az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingolás miatt kétéves eltiltást javasolt a sportolónak.
júl. 8
14:25
Százszázalékosan lett első a Kemény-gárda (Infostart)
Százszázalékos teljesítménnyel lett első a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga margitszigeti selejtezőcsoportjában. A Kemény Dénes szövetségi kapitány vezette együttes a záró napon 15-7-re győzött Oroszország ellen.
júl. 8
15:03
Taroltak a Kemény-legények (Behaviour)
Férfi vízilabda Világliga-selejtező végeredmény: Magyarország-Oroszország 15-7.
júl. 8
15:30
Raikkönen elbánt a McLarenekkel Silverstone-ban (Infostart)
A Forma-1-es Francia Nagydíj után Silverstone-ban is a finn Kimi Raikkönen (Ferrari) győzött. A második helyen a címvédő spanyol Fernando Alonso (McLaren), a harmadikon pedig a listavezető angol Lewis Hamilton (McLaren) végzett.
júl. 8
17:19
Tour de France: McEwen nyerte az 1. szakaszt (Metropol)
Az ausztrál Robbie McEwen nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny első, angliai szakaszát, összetettben pedig megőrizte vezető helyét a prológon leggyorsabb svájci Fabian Cancellara.
júl. 8
17:21
Négyesfogathajtó Vk: Lázár Zoltán bronz-, a magyar csapat ezüstérmes (Metropol)
A hatszoros világbajnok Lázár Zoltán bronz-, míg a rajta kívül Bárdos Attila és Dobrovitz József alkotta együttes ezüstérmes lett a legrangosabbnak tartott, aacheni négyesfogathajtó Világkupa-fordulón.
júl. 8
18:23
Erdei: "Először csúnyán helybenhagytam Dariusz Michalczewskit" (Infostart)
Sok sztárral ellentétben biztosan nem tér vissza pályafutása befejezése után Erdei Zsolt. A Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoka az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában azt is elmondta, hogy a legközelebbi meccse valószínűleg novemberben lesz, és bízik abban is, hogy klubja, a hamburgi Universum Box-Promotion a következő években is rendez itthon profi gálát. Az alábbiakban az…
júl. 8
19:07
Federer nehezen, de győzött (Infostart)
Megvédte címét a svájci Roger Federer az angol nyílt teniszbajnokságon. A bázeli versenyző a férfi egyes döntőjében öt játszmában, 7:6, 4:6, 7:6, 2:6, 6:2-re nyert a spanyol Rafael Nadal ellen.
júl. 8
19:12
Autóbalesetben halt meg egy 23 éves csatár (Behaviour)
Halálos autóbalesetet szenvedett Alemao, a brazil Palmeiras labdarúgója.A tragédia vasárnap történt a Rio de Janeirótól 50 km-re fekvő Nova Iguacúban, amikor a 23 éves csatár Toyotájával karambolozott. További részlet egyelőre nem ismert. Alemao - teljes nevén Carlos Adriano de Jesus Soares - január óta szerepelt a négyszeres bajnok gárdában, azt megelőzően Japánban légióskodott.
júl. 8
19:35
Junior öttusa Európa-bajnokság: hatodik lett a férfi váltó (She)
Hatodik lett a Demeter Bence, Gauruder Krisztián, Kasza Róbert összeállítású magyar csapat a budapesti junior öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében.
júl. 8
19:46
Intertotó-kupa: balhéztak a lengyel drukkerek Vilniusban (She)
Hatalmas balhé tört ki az UEFA Intertotó-kupa második fordulójában, a Vetra Vilnius-Legia Warszawa mérkőzésen.
júl. 8
20:40
U20-as férfi kosárlabda Eb: ismét kikaptak a magyarok (She)
A harmadik, utolsó csoportmérkőzésén is kikapott a magyar válogatott a szlovéniai Nova Goricában és az olaszországi Goriziában zajló U20-as férfi kosárlabda Európa-bajnokságon. A magyar együttes keddtől a 13-16. helyért folytatja szereplését.
júl. 8
20:42
Többpróba, Szuper Liga: kiesett a magyar férficsapat (She)
A magyar férfi többpróba-válogatott utolsó lett, így kiesett az atlétikai Szuper Ligából, Tallinnban. Az együttes tartalékosan állt fel, mert az Eb-ezüstérmes Zsivoczky Attila sérülés miatt nem szerepelhetett.
júl. 8
22:00
A Chelsea első nyári sztárigazolása (Infostart)
A Lyon világbajnoki ezüstérmes labdarúgója, Florent Malouda az angol Chelsea-hez igazol a francia bajnokcsapat elnöke, Jean-Michel Aulas szerint.
júl. 8
22:12
Intertotó-kupa: a Trabzonspor egy hatossal küldte haza a Vllazniát (She)
Az UEFA Intertotó-kupa második fordulójának vasárnapi játéknapján három párosítás első összecsapásait rendezték meg. A török Trabzonspor rommá verte az albán Vllazniát, a dán Aalborg értékes döntetlennel utazott haza Finnországból, Espoóból. A második mérkőzéseket június 14-én szombaton rendezik meg.
júl. 8
23:48
Kosárlabda NBI: Czigler László újra a Pécs együttesében (She)

Keresés