2007. július 25. szerda

júl. 25
0:06
Ifjúsági Olimpiai Fesztivál: megvan az első magyar aranyérem (She)
Az első napon szerzett két ezüst- és egy bronz mellé további három bronzot szereztek úszóink a belgrádi Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon ? az első aranyat viszont a tatamin nyertük: Maros Barbara lenyűgöző magabiztossággal menetelt a dobogó tetejéig.
júl. 25
0:10
Kajak-kenu: Séra Miklós sikeres koponya-műtétje (She)
júl. 25
1:31
BL-selejtező: megszenvedve jutott tovább a Dinamo Zagreb (She)
A Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában a visszavágón csak a hosszabbításban harcolta ki a győzelmet és így a továbbjutást a horvát Dinamo Zagreb az azeri Khazar Lenkoran ellen.
júl. 25
1:31
Palik: Nagy buli lesz a Magyar Nagydíj! (Blikk)
Izgalmas futam, minél több magyar néző, remek hangulat - ezek Palik László (45) legfőbb kívánságai a jövő hét végi Forma-1-es Magyar Nagydíjra. A mogyoródi pálya készen áll a mezőny fogadására.
júl. 25
1:35
Kőbányán akadt el a Ferrari (Blikk)
A Ferrari csapata már tegnap meleg perceket élt át fővárosunkban.
júl. 25
1:39
Új fű vár az olaszokra (Blikk)
Új gyepszőnyeget kap a Puskás Ferenc stadion a Magyarország-Olaszország válogatott mérkőzésre.
júl. 25
1:43
Pekingi idő szerint úsznak (Blikk)
Akárcsak jövőre a pekingi olimpián, a ma rajtoló országos bajnokságon is reggel kilenckor úsznak a döntőkben.
júl. 25
7:39
Doppingellenes törvény készülhet (Behaviour)
Egy brit szakértői csoport megvizsgálja egy doppingellenes törvény előkészítésének, illetve elfogadásának lehetőségét a 2012-es londoni nyári játékok közeledtével.
júl. 25
7:56
Kluivert az angol másodosztályban folytatná (Behaviour)
Az angol másodosztályban szereplő Sheffield Wednesdayjel tárgyal Patrick Kluivert, a hollandok korábbi futballsztárja. A 31 éves csatár hazájában a PSV Eindhovennél töltötte az előző idényt, de nem kínáltak neki új szerződést. Kluivert pályafutása során megfordult az Ajax Amsterdamban, az AC Milanban, az FC Barcelonában és a Newcastle Unitedban is.
júl. 25
8:05
Peru: José del Solar lett az új szövetségi kapitány (She)
Az egykori kiváló középpályás, José del Solar váltja a távozó Julio Cesar Uribét a perui labdarúgó-válogatott kispadján.
júl. 25
9:05
Tenisz: Roddick és Blake is továbbjutott Indianapolisban (She)
A címvédő James Blake és az első helyen kiemelt Andy Roddick is sikerrel hozta első mérkőzését az indianapolisi teniszbajnokságon.
júl. 25
9:05
Kovács Ági: "Igazából minden sikerült" (Infostart)
Még nem foglalkozik a jövő nyári pekingi olimpiával Kovács Ágnes, aki többhónapos pihenőt tartott a tavaly augusztusi margitszigeti úszó Európa-bajnokság után. A Kőbánya SC olimpiai aranyérmese az idei év fő versenyét, a márciusi melbourne-i világbajnokságot is kihagyta.
júl. 25
9:07
Tatabánya: Nógrádi Árpád már a hétvégén pályára léphet (She)
A Tatabánya hivatalos honlapjának híre szerint az élvonalbeli együttes leigazolta Nógrádi Árpádot, aki akár már a hétvégén pályára léphet.
júl. 25
9:23
Cseh László: "Próbálok kicsit lazábban hozzáállni" (Infostart)
Összesen 14 számban indul Cseh László a szerda délután megkezdődő ötnapos országos úszóbajnokságon. A Kőbánya SC versenyzője a tavaszi melbourne-i világbajnokságon 200 vegyesen bronzérmet szerzett, 400 vegyes viszont mindössze az ötödik lett.
júl. 25
9:39
Tenisz, Umag: Ivan Ljubicic már a nyitókörben elbúcsúzott (She)
A harmadik helyen kiemelt, hazai közönségkedvenc Ivan Ljubicic már a nyitókörben búcsúzott a 353 450 dollár összdíjazású horvátországi salakpályás férfi tenisztornától.
júl. 25
9:43
Gera 300 milliót keres (Blikk)
Budapest - A palermói tornán aratott győzelmével Szávay Ágnes (18) a legjobban kereső magyar női sportoló. A teniszezőnő a 2007-es esztendőben eddig 33 millió forintnyi pénzdíjat tehetett zsebre. Ha így folytatja, éves bevétele a 60-70 milliót is elérheti. Persze, ez az összeg még mindig csak zsebpénz a külföldön játszó magyar focisták 200-300 milliós éves fizetéséhez képest.
júl. 25
10:47
Sikeres koponyaműtét a válogatott kajakedzőn (Infostart)
Sikeres koponyaműtétet hajtottak végre Séra Miklóson, a férfi kajakválogatott edzőjén.
júl. 25
10:47
Pénteken búcsúztatják a fiatalon elhunyt Vasas-játékost (She)
Pénteken 12 órakor a csömöri krematóriumban búcsúztatják Molnárt Balázst: a Vasas 19 éves labdarúgója múlt kedden szenvedett halálos motorbalesetet.
júl. 25
12:24
"Ez valami szörnyű tévedés" (Infostart)
Ártatlanságát hangoztatja a kazah Alekszandr Vinokurov, akiről kedden kiderült, hogy doppingolt a Tour de France kerékpáros körversenyen.
júl. 25
12:24
Tour de France: doppingellenes ülősztrájk, nem áll le az Astana (She)
Ülősztrájkkal tiltakoznak a kerekesek az újabb doppingbotrány miatt a Tour de France körverseny szerdai szakasza előtt.
júl. 25
12:30
Vinokurov: nem doppingoltam! (Metropol)
Ártatlanságát hangoztatja a kazah Alekszandr Vinokurov, akiről kedden kiderült, hogy doppingolt a Tour de France kerékpáros körversenyen.
júl. 25
14:25
Frings súlyos sérülése (Behaviour)
Súlyos térdsérülést szenvedett Torsten Frings, a Werder Bremen német válogatott labdarúgója, aki így várhatóan hónapokig nem léphet pályára. A Bundesliga legutóbbi szezonjában harmadik helyezett brémai klub tájékoztatása szerint klasszis játékosuk kedd este, a Paderborn elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett térdszalag-szakadást, s az első orvosi vizsgálatok alapján hosszú pihenőre kényszerül.
júl. 25
14:44
Tenisz: Mats Wilander lesz Tatiana Golovin új edzője (She)
A francia Tatiana Golovin edzőjéül szegődött néhány hónapra Mats Wilander, a svédek teniszlegendája.
júl. 25
15:53
Téli olimpia 2018: a DOSB támogatja München kandidálását (She)
A Német Olimpiai Bizottság (DOSB) támogatja München pályázatát a 2018-as téli játékokra.
júl. 25
15:55
Tour de France: újabb doppingeset Vinokurov lebukása után (She)
Még 24 óra sem telt el Alekszandr Vinokurov tiltott vértranszfúziójának bejelentése óta, máris újabb doppingesetre derült fény a Tour de France kerékpáros körversenyen.
júl. 25
15:57
Öbölátúszás Eb-ezüstérmessel és Guinness-csúcs-kísérlettel (She)
Több mint ezer előnevezés érkezett az idei Öbölátúszásra, amelyet szombaton rendeznek meg a hagyományos színhelyen: Balatonfüred és Tihany között.
júl. 25
15:59
Tour de France: újabb doppingeset (Metropol)
Még 24 óra sem telt el Alekszandr Vinokurov tiltott vértranszfúziójának bejelentése óta, máris újabb doppingesetre derült fény a Tour de France kerékpáros körversenyen.
júl. 25
16:29
Kerékpár, Tour de France: robbantások a spanyol szakaszon (She)
Két kisebb bomba robbant a Tour de France kerékpáros körversenyen szerdán, amikor a mezőny rövid kitérőt tett Spanyolországba.
júl. 25
16:36
MotoGP: Lorenzo kategóriát vált és Rossi csapattársa lehet (She)
Jorge Lorenzo, a gyorsasági motoros világbajnokság 250 kcm-es kategóriájának tavalyi győztese és idei éllovasa a király kategóriában érdekelt Yamahánál folytatja pályafutását.
júl. 25
17:35
Formula-1, Spyker: Szakon Jamamoto fejezi be a szezont ? (She)
Megbízható internetes hírforrás szerint Markus Winkelhock németországi szereplése után a Formula-1-be visszatérő Jamamoto Szakon fejezi be a Spyker-csapatnál az 58. Formula-1-es világbajnokságot.
júl. 25
17:35
Tour de France: újabb nap, újabb doppingoló (Infostart)
Lassan már azon lepődnénk meg, ha botrány nélkül telne el egy nap a Tour de France-on. Enyhén szólva komikus: a szerdai, 16. szakasz nyolc csapat versenyzőinek rövid ülősztrájkjával indult - tiltakoztak a dopping ellen. Ugyanakkor a francia sportnapilap, a L'Equipe honlapján megjelent: újabb doppingolót csíptek meg. Mint később kiderült, az olasz Cristian Moreni, a francia Cofidis versenyzője…
júl. 25
17:37
Hogyan folyik a doppingellenőrzés a Touron? (Infostart)
A Tour de France-on éppen úgy folyik a doppingellenőrzés, mint bármelyik más kerékpáros-versenyen. A német közszolgálati televízió, a ZDF honlapja lépésről lépésre haladva ismertette, milyen szabályok alapján haladva végzik el a vizeletvizsgálaton alapuló doppingellenőrzést.
júl. 25
17:41
Tour de France: robbantások a spanyol szakaszon (Metropol)
Két kisebb bomba robbant a Tour de France kerékpáros körversenyen szerdán, amikor a mezőny rövid kitérőt tett Spanyolországba.
júl. 25
17:43
FC Liverpool: bemutatták az új stadion látványterveit (Behaviour)
A Liverpool labdarúgócsapatának vezetői szerdán bemutatták az együttes 60 ezer férőhelyes új stadionjának látványterveit. A tervek szerint a híres Anfield Road-i létesítményéből 2010-ben költözhet át a gárda az új arénába, amely a Stanley Parkban épül majd fel. A klub ügyvezetője, Rick Perry a csapat internetes honlapján elmondta, hogy a tervezésnél a legfontosabb szempont a B-közép…
júl. 25
17:55
MLSZ: csütörtök délelőtt rendkívüli elnökségi ülés (She)
Csütörtökön 10 órától rendkívüli ülést tart a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége.
júl. 25
18:00
60 ezres csodastadionba költözik a Liverpool - képekkel (Infostart)
A Liverpool FC vezetői szerdán bemutatták az együttes 60 ezer férőhelyes új stadionjának látványterveit. A gárda 2010-ben költözik új otthonába a legendás Anfield Roadról.
júl. 25
18:07
Chivu az Interbe szerződik, barátnője árulta el (Infostart)
Christian Chivu, az AS Roma labdarúgócsapatától a bajnoki címvédő Internazionaléhoz igazol, a futballista 15 millió euróért vált klubot.
júl. 25
18:08
Chivu az Interbe szerződik, barátnője árulta el (Behaviour)
Christian Chivu, az AS Roma labdarúgócsapatától a bajnoki címvédő Internazionaléhoz igazol, a futballista 15 millió euróért vált klubot. Az átigazolást a két egyesület később szerette volna bejelenteni, de a román válogatott futballista barátnője egy televíziós műsorban elszólta magát és így derült fény a klubváltásra.
júl. 25
19:22
Rasmussen lesz a Tour-győztes, újabb csapat szállt ki doppingbotrány miatt (Metropol)
Az összetettben vezető Michael Rasmussen nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny királyetapját, ezzel tulajdonképpen eldöntötte a versenyt. Az útvonal spanyol szakaszán robbantások történtek. Időközben újabb doppingesetre derült fény. Felvetődött az örökös eltiltás bevezetése is.
júl. 25
19:24
Napilap lesz a Sport pluszból? (Behaviour)
Budapest, 2007. július 25., szerda (MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a jövőben hosszútávú együttműködésre törekszik a Sport plusz című hetilappal, s felmerült, hogy az újság középtávon napilapként jelenjen majd meg.
júl. 25
19:36
Átigazolás: Laczkó Zsolt az Olympiakoszban folytatja (She)
Laczkó Zsolt, a Ferencváros támadója négy évre aláírt a görög Olympiakosz csapatához ? közölte a játékos menedzsere, Vladan Filipovics.
júl. 25
19:47
Tour de Hongrie: bolgár győzelem a 2. szakaszon (Metropol)
A bolgár Petar Panaiotov nyerte a GDHS Tour de Hongrie kerékpáros körverseny 2. szakaszát Kazincbarcika és Sátoraljaújhely között.
júl. 25
19:53
Váratlan vereséget szenvedett Polgár Judit Bielben (Infostart)
Polgár Judit sötéttel váratlan vereséget szenvedett a harmadik fordulóban a kilencfordulós bieli sakk szupertornán.
júl. 25
20:56
Tour de Hongrie: bolgár győzelem a második szakaszon (She)
A bolgár Petar Panaiotov nyerte a GDHS Tour de Hongrie kerékpáros körverseny 2. szakaszát Kazincbarcika és Sátoraljaújhely között.
júl. 25
21:08
Edzőmérkőzés: oktatott a Felcsút a Vasas otthonában (She)
A másodosztályban szereplő Felcsút SE az Illovszky-stadionban rendezett szerdai edzőmérkőzésen megalázó verést mért a Vasas labdarúgócsapatára. A vendégek találatait Imrik, Kovacsics és Venczel szerezték.
júl. 25
21:17
Tour de France: rendőrök vitték el Morenit, a Cofidis is kiszáll (Infostart)
Rendőrök vitték el a csapatszállásról Cristian Morenit, miután kiderült, ő produkált pozitív doppingtesztet a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 11. szakaszát követően.
júl. 25
22:36
Úszás: rajtolt az ob - rögtön országos csúccsal (She)
Magyar rekorddal indult szerdán a 109. országos úszóbajnokság a Komjádi uszodában: a férfi 4x200 méteres gyorsváltó - soraiban Kis Gergővel, Kerékjártó Tamással, Gercsák Balázzsal és Cseh Lászlóval - állított fel csúcsot 7:19.75 perccel, csaknem öt másodperccel javítva meg az előző eddigi legjobbat.
júl. 25
22:45
Polgár Judit váratlanul kikapott (Metropol)
Polgár Judit sötéttel váratlan vereséget szenvedett a harmadik fordulóban a kilencfordulós bieli sakk szupertornán.
júl. 25
22:46
2009-ben is Valenciában lesz az Amerika Kupa (Behaviour)
A szervezők bejelentették, hogy 2009-ben ismét Valencia rendezheti meg a vitorlás Amerika Kupát. A svájci Alinghi az idén július 3-án befejeződött sorozaton 5-2-vel védte meg a sportág legbecsesebb trófeáját az Emirates Team New Zealanddal szemben. A négy évvel ezelőtti döntőben ugyanez a két együttes volt érdekelt, az Alinghi akkor óriási meglepetésre 5-0-ra verte ellenfelét, ezzel 152 év után…
júl. 25
22:48
Az Elfsborg lesz a DVSC-TEVA ellenfele (Behaviour)
A svéd Elfsborg lesz a DVSC-TEVA ellenfele a labadrúgó Bajnokok Ligája-selejtező második körében. Az Elfsborg az első kvalifikációs kör szerdai visszavágóján az északír Linfield legyőzésével jutott be a második fordulóba.

Keresés