2007. július 11. szerda

júl. 11
0:11
Ki a szuperebb? (Blikk)
Sokan irigylik a debreceni és a kispesti futballistákat, hiszen az itthoni átlagnál lényegesen jobb feltételek közepette készülhetnek, játszhatnak. Ráadásul ők már ma este (Bozsik stadion, 20.30) tétmeccsen léphetnek pályára.
júl. 11
0:15
Szávay teniszdivatja (Blikk)
A magyar játékos az év végére a legjobb 30 közé szeretne kerülni a világranglistán.
júl. 11
0:19
Talma újra robog (Blikk)
Talmácsi Gábor (26) új motorral járhatja Budapest utcáit. A Moto Italia ugyanis egy tűzpiros Gilera Nexus 250-essel lepte meg
júl. 11
0:23
Gyűlölet vagy rajongás? (Blikk)
A szurkolók nem örültek a légiósoknak. Természetes ez? Ilyen nehéz lenne a légiósok helyzete nálunk?
júl. 11
0:27
Egy mindenkiért, mindenki a fociért! (Blikk)
Együtt a magyar futball jövőjéért! Ez a jelszava a magyar foci négy muskétásának.
júl. 11
0:31
Holnaptól árulják a jegyeket a magyar-olaszra (Blikk)
Budapest - A magyar labdarúgó-válogatott legközelebb augusztus 22-én lép pályára. Várhidi Péter (49) szövetségi kapitány csapatának ellenfele a világbajnok olasz együttes lesz a Puskás stadionban 20 óra 50 perckor kezdődő barátságos mérkőzésen.
júl. 11
6:13
Drámai büntetőpárbaj a Copa America elődöntőjében (Infostart)
Brazília jutott elsőként a Venezuelában zajló labdarúgó Copa America döntőjébe.
júl. 11
6:52
Hodgson visszatérhet az Interhez (Behaviour)
Az olasz bajnok Internazionale szeretné megszerezni Roy Hodgsont, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát nemzetközi kapcsolattartónak. A skót szakember korábban a milánóiak vezetőedzője volt, 1997-ben UEFA Kupát nyert az együttessel. Az Inter vezetői csak akkor tartanak igényt a tréner szolgálataira, ha a finn csapatnak nem sikerül kiharcolnia a részvételt a 2008-as Európa-bajnokságon.
júl. 11
7:08
Ismét a pályán a 41 éves brazil világbajnok (Behaviour)
Ha nem is valamelyik elitbajnokságban, de San Marinóban visszatér a futballpályára a korábbi kitűnő brazil védő, Aldair. A 41 éves klasszis, aki az elmúlt öt esztendőt strandfocizással töltötte, a következő szezonban a Murata együttesét erősíti. Az 1994-ben vb-aranyérmes Aldair ugyanakkor ismét szerepelhet a Bajnokok Ligájában, ugyanis új együttese a selejtező első körében a finn bajnok Tampere…
júl. 11
8:19
Siófok: Lipcsei Roland után Seleit is leigazolták az MTK-tól (She)
A jelek szerint nem szakad meg, sőt folytatódik a Siófok és az MTK ?játékoskölcsönzője?. Az újonc Balaton parti együttes továbbra is előszeretettel igazol fiatal labdarúgókat a Hungária körútról.
júl. 11
9:03
Newport: kiesett az első kiemelt Fish (Behaviour)
Az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Mardy Fish meglepetésre már a nyitókörben kiesett a 416 ezer dollár összdíjazású newporti férfi tenisztornán. A világranglistán 38. kiválóságot a nála 176 hellyel hátrébb álló pakisztáni Ajszam-Ul-Hak Kuresi búcsúztatta két sima szettben.
júl. 11
9:05
Ronaldinho-hadművelet: elnökök csatája (Infostart)
Az olasz sajtó szerint újabb fordulóponthoz érkezett a Bajnokok Ligája győztes Milan Ronaldinho-hadművelete. A piros-feketék ugyanis hosszú csend és néhány elterelő hadművelet után ismét a Barcelona klasszisát szeretnék megszerezni.
júl. 11
10:41
Real Madrid: küszöbön áll Saviola szerződtetése (Behaviour)
Bár szerződését még nem írta alá, spanyol lapértesülések szerint pénteken bemutatják új klubjában, a Real Madridban Javier Saviolát, az argentin labdarúgó-válogatott csatárát. A hírről a Marca és az As című lap is beszámolt, az AFP érdeklődésére ugyanakkor a királyi klubnál azt közölték, hogy még semmi sincs véglegesítve.
júl. 11
11:01
A Milan több mint 10 milliárd forintot keresett a BL-ben (Infostart)
Az UEFA közlése szerint a győztes AC Milan kereste a legtöbb pénzt a 2006-2007-es Bajnokok Ligája-sorozatban. A piros-feketék konyhájára a "központi költségvetésből" közel 40 millió eurót, azaz tízmilliárd forintot hozott a nagy menetelés.
júl. 11
11:38
Athos megszúrta a testvérét (Infostart)
Meg kellett műteni azt a brazil vívót, akit csapattársa és egyben testvére véletlenül megszúrt edzés közben.
júl. 11
11:56
Spanyolországba igazol minden idők legdrágább mexikói játékosa (Infostart)
A spanyol Deportivo La Corunához igazol Andres Guardado, a mexikói labdarúgó-válogatott középpályása.
júl. 11
11:58
Kijev: duplázás a szuperkupában (Infostart)
A bajnok Dinamo Kijev nyerte az ukrán labdarúgó Szuperkupát, miután 11-esekkel legyőzte a Sahtar Donecket.
júl. 11
12:16
REAC: hét góllal nyertek a palotaiak, Polonkainak fia született (She)
Edzőmeccset játszott a REAC Abaújszántón: a kék-sárgák labdarúgó csapata a nagy érdeklődés mellett megrendezett barátságos mérkőzésen Torma Gábor és Nagy Tamás két-két, valamint Nyerges Krisztián, Varga Zoltán és Polonkai Attila találatával 7?0-ra győztek.
júl. 11
12:18
Vasas: Bogdán Ádám a Bolton helyett a Vasas játékosa marad (She)
A Vasas labdarúgó klub vezetősége elutasította a Bolton Bogdánért tett ajánlatát, és újabb szerződést kötnének a játékossal.
júl. 11
12:20
Fehérvár: újra a csapattal készülhet az irányító, Dvéri Zsolt (She)
Öt játékos csatlakozott a július 20-ai labdarúgó NB I rajtjára készülő Fehérvár FC keretéhez. A ,,vidi?-nél a jövő héten taggyűlést tartanak, az ülésen döntenek a klub játékosainak sorsáról.
júl. 11
12:37
Magyar-olasz: csütörtökön 12 órától kezdődik a jegyárusítás (She)
Csütörtökön 12 órakor kezdődik a jegyárusítás a Puskás Ferenc Stadionban augusztus 22-én sorra kerülő barátságos labdarúgó-mérkőzésre, amelyen a világbajnok olasz válogatott lesz a magyar együttes ellenfele.
júl. 11
12:39
Deportivo: minden idők legdrágább mexikói játékosa jön (She)
Az Atlas csapatától a spanyol Deportivo La Corunához igazol Andres Guardado, a mexikói labdarúgó-válogatott középpályása, akit hétmillió eurós vételára minden idők legdrágább játékosává tesz a közép-amerikai országban.
júl. 11
13:18
Nemsokára készen állnak a 2008-as olimpia helyszínei (Metropol)
Bő egy évvel a pekingi játékok (2008. augusztus 8-24.) rajtja előtt a jövő héten átadják az első versenyhelyszíneket, az utolsó márciusra készül el.
júl. 11
13:32
Kispesten kezdődik a magyar futballidény (Infostart)
Ma este fél kilenckor megkezdődik a 2007-2008-as magyar labdarúgóidény. A nyitányt (immár harmadik éve) a Szuperkupa-döntő első felvonása jelenti. A Bozsik Stadionban a Magyar Kupa-győztes Honvéd a bajnok Debrecent fogadja.
júl. 11
13:52
Nyíregyháza: Madar és Jeremiás is elhagyja a Spartacust (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Nyíregyháza Spartacus két labdarúgójával, Madar Csabával és Jeremiás Gergővel.
júl. 11
13:56
Debrecen: Rudolf Gergely a Nancy együtteséből érkezett (She)
Négyéves szerződést kötött a DVSC-TEVA Rudolf Gergellyel. A csatár 15 éves korában került el Nyíregyházáról Franciaországba, az AS Nancy Lorraine együtteséhez.
júl. 11
13:58
Röplabda: Karagits Mátyás irányítja a Kecskemét munkáját (She)
Karagits Mátyás lett a bajnoki bronzérmes Phoenix Mecano-Kecskeméti RC férfi röplabdacsapatának új vezetőedzője. Karagits, aki játékosként és edzőként is sokszor segített már a kecskeméti röplabdázóknak, rövid egyeztetés után mondott igent.
júl. 11
14:00
Pápa: Kapic, Kerényi és Schafranek is a Lombardé (She)
Pápán folytatja pályafutását az egykori szlovén válogatott védő, Adem Kapic és Kerényi Norbert, Schafranek Ádám és Kovács Szabolcs is.
júl. 11
14:32
Téli olimpia: Salzburg nem pályázik, amíg a szabályok nem változnak (She)
Salzburg nem tervezi, hogy a közeljövőben ismét pályázik a téli olimpia rendezési jogának elnyerésére. Ezt Heinz Schaden polgármester közölte a városi képviselőtestület szerdai ülése után.
júl. 11
16:09
Intertotó-kupa: a Legia Varsó kétéves eltiltást kapott az UEFA-tól (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán két évre eltiltotta a nemzetközi szerepléstől a Legia Varsó csapatát, az FK Vetra elleni mérkőzés utáni vilniusi szurkolói rendbontások miatt. A csapat búcsút mondhat az idei Intertotó-kupának, a mérkőzés eredményét 3-0-val a hazaiak javára számolják el.
júl. 11
16:33
Sportlövő Eb: Sike Renáta két körrel maradt le a kvótáról (She)
Nem sikerült újabb kvótát szerezniük a női sportpisztolyosoknak a granadai sportlövő Európa-bajnokság első napján. A kvalifikációhoz Sike Renáta állt a legközelebb, ám két körrel lemaradt arról.
júl. 11
17:25
Ázsia-kupa: koreaiak és szaúdiak döntetlenje az indonéz éjszakában (She)
Az Indonéziában rendezett Ázsia-kupa csoporkörének első fordulójában 1-1-es döntetlenre végzett egymással Korea és Szaúd-Arábia nemzeti válogatottja. Öt perccel a találkozó vége előtt a stadion egyik fele teljes sötétségbe borult, végül azonban befejeződhetett a találkozó.
júl. 11
18:10
Kajak-kenu: Vajda Attila klasszisokhoz csatlakozott (She)
A héten véglegessé válik a duisburgi olimpiai kvalifikációs vb-n induló kajak-kenu válogatott: pénteken és szombaton tíz számban kerül sor pótválogatóra Szegeden. Az újdonsült Európa-bajnok kenus Vajda Attila az ezer méteres sikerszáma mellé szeretné újra megszerezni az ötszázas indulási jogot.
júl. 11
18:40
K2-expedíció: várni kell az újabb akcióra a Hidden Peaken (She)
Most még jó az idő, holnap dél körül azonban az előrejelzés szerint újra havazás várható a Hidden Peaken, ezért a magyar K2-Gasherbrum I. expedíció tagjainak a hét végéig várni kell arra, hogy elinduljanak a hegy 7000 méter fölötti régióiba. Jelenleg Vörös László a 2-es táborban van 6400 méteren, Csizmadia Péter és Juhász Bálint az 1-es táborban éjszakázik, a többiek pedig az alaptáborban…
júl. 11
18:40
Tour de France: szabálytalan doppingvizsgálatok (Metropol)
A Tour de France országúti kerékpáros körversenyről közvetítő ZDF német televíziós csatorna szerdai beszámolója szerint szabálytalanul végzik el a doppingvizsgálatokat az arra kijelölt kerekeseknél.
júl. 11
19:10
Tour de France: Hushovd sikere (Metropol)
A norvég Thor Hushovd nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny negyedik szakaszát, amelyet követően az összetettben továbbra is a svájci Fabian Cancellara vezet összetettben.
júl. 11
20:07
Nézni sem bírja a Tour de France-t a doppingellenes ügynökség vezetője (Infostart)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség elnöke nézni sem hajlandó a Tour de France-t, amíg a kerékpársport meg nem tisztul.
júl. 11
20:42
Újpest: Gulyás Máté egy évig a Pécsnél szerepel kölcsönben (She)
Újabb játékost adott kölcsön az Újpest labdarúgócsapata: Gulyás Máté a következő szezont a Pécs csapatánál tölti. Erről a lila-fehérek hivatalos honlapja adott hírt.
júl. 11
21:10
Intertotó-kupa: román játékvezetők a Zalaegerszeg meccsén (She)
Román játékvezetői hármas fogja dirigálni a Rubin Kazany-Zalaegerszeg Intertotó-kupa visszavágó mérkőzést.
júl. 11
21:43
Gemenci Nagydíj: hármas magyar siker a prológon (Metropol)
Kusztor Péter, a P-Nívó Betonexpressz versenyzője nyerte az Alisca Bau 33. Gemenci Nagydíj kerékpáros viadal prológját, a 2000 méteres egyéni hegyi futamot.
júl. 11
22:15
Beültünk a finn Mikko Hirvonen Ford Focus WRC-jébe Angliában (She)
Munkatársunkat szerdán az a megtiszteltetés érte, hogy Silverstone-ban, az F1-es komplexumhoz tartozó murvás ralipályán három kör erejére beülhetett a rali-vb harmadik helyén álló Mikko Hirvonen mellé a Ford Focusba. A kétszeres futamgyőztes nem okozott csalódást.
júl. 11
22:58
Újpest: koreai futballistával erősítettek a lila-fehérek (She)
Az Újpest hivatalos honlapjának tudósítása szerint a lila-fehérek megállapodtak a koreai középpályással, Li Do Kvonnal.

Keresés