2007. július 21. szombat

júl. 21
0:29
NB I: Rajczi Péter is játszik az újonc Siófok ellen (She)
Nagy csata várható a Balaton-parton: a rutinos, harminchét éves Kuttor Attilával kiegészült újonc Siófok a nyáron remekül erősítő, immár az aranyéremre pályázó Újpestet fogadja.
júl. 21
0:41
Barátságos mérkőzés: Huszti gólt szerzett a Twente ellen (She)
A ma lejátszott Hannover-FC Twente barátságos meccs a hazaiak győzelmét hozta, ebben pedig nem kis szerepe volt Huszti Szabolcsnak, aki csapata első gólját szerezte.
júl. 21
0:49
Ralipárbaj: Turi Tamás Veszprémben csap össze Benik Balázzsal (Blikk)
A két pilóta korábbi veszprémi eredményei alapján Benik várhatja nyugodtabban az újabb futamot.
júl. 21
0:53
Gyurta csúcsformában (Blikk)
Gyurta Dániel (18) újra bomba formában van, Európa-csúccsal győzött az ifjúsági EB-n.
júl. 21
0:57
Csábi Bettina ikreket vár (Blikk)
A tennivalók mennyiségénél talán csak a várakozás nagyobb.
júl. 21
1:01
A dánok megbüntették a Tour-első Rasmussent (Blikk)
Koppenhága - Legjobbját tiltotta el a Dán Kerékpáros Szövetség (DCU). A szervezet nem nevezi az idei világbajnokságra és a jövő évi olimpiára Michael Rasmussent (33), a jelenleg zajló Tour de France összetett első helyezettjét.
júl. 21
1:05
Beckham nem akar játszani (Blikk)
Los Angeles - David Beckham (31) nem akar játszani a Chelsea ellen. Az angol sztár - aki öt évre 250 millió dollárért (44,5 milliárd forint) szerződött a Los Angeles Galaxy együtteséhez - már az első héten kisebb zűrt okoz új csapatánál.
júl. 21
1:09
Még Több Kell az MTK-nak (Blikk)
Győzelemmel kezdte meg UEFA-kupa-szereplését az MTK labdarúgócsapata, a selejtező első mérkőzésén Pintér Ádám (19) és Urbán Gábor (22) góljaival 2-1-re nyert az örmény MIKA ellen.
júl. 21
1:13
Világválogatott Újpesten (Blikk)
"Két év alatt munkatársaimmal az Újpestet gazdaságilag stabil klubbá tettük."
júl. 21
1:17
Rocker Zsolti a DVTK modellje (Blikk)
Miskolc - A felkészülés lezárásaként közös vacsorán vett részt a DVTK futballcsapatának vezetése és a játékoskeret az egyik diósgyőri étterem különtermében.
júl. 21
1:21
Elhúztak a monacóiak a Davis-kupában (Blikk)
Budapest - A monacóiak nyerték a háromnapos párbaj első felvonását a római teniszakadémián, a mini hercegség válogatottja ugyanis a Davis-kupa Euro-afrikai zóna második fordulójában 2:0-ra vezet a tegnapi nyitány után.
júl. 21
1:25
Dudek elszerződött a Real Madridhoz (Blikk)
Madrid - Miután megfelelt az orvosi vizsgálaton, biztossá vált, hogy a Real Madrid labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Jerzy Dudek (34), az FC Liverpool volt kapusa.
júl. 21
1:29
Lewis Hamilton a sztár Schuminál (Blikk)
Nürburgring - Michael Schumacher (38) Lewis Hamiltont (22) dicséri. A Forma-1-től tavaly visszavonuló hétszeres világbajnok német szerint a vb összetett pontversenyében vezető brit óriási jövő előtt áll.
júl. 21
8:31
Hiába várták a német úszók a doppingellenőröket (Behaviour)
Elmaradtak az előre bejelentett doppingellenőrzések a német úszóválogatott négyhetes amerikai edzőtáborozása alatt."Csalódottak vagyunk és értetlenül állunk a történtek előtt - mondta a csapat hazaérkezése után Örjan Madsen, a német szövetség (DSV) sportigazgatója. Ez nemcsak azért bosszantó, mert szinte el sem hagytuk az edzőtábort a várható ellenőrzés miatt, hanem azért is, mert az Egyesült…
júl. 21
8:33
WNBA: idegenben nyert kilenc ponttal a bajnok Detroit (She)
A WNBA, az amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Indiana Fever vendégeként kilencpontos győzelmet aratott a címvédő Detroit Shock csapata.
júl. 21
10:00
Öbölátúszás: meghosszabbított előnevezési határidő (She)
A nagy érdeklődésre tekintettel a július 28-án sorra kerülő Öbölátúszás szervezői meghosszabbították a verseny előnevezésének határidejét.
júl. 21
10:02
Úszás: hiába várták a németek a doppingellenőröket (She)
júl. 21
10:38
NBA: Derek Fisher három év után visszatér a Lakershez (She)
Három év után visszatér Derek Fisher (képünkön fekve) az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakershez. A kaliforniaiakkal háromszoros bajnok, 32 éves hátvéd három idényre írt alá, melynek során 14 millió dollárral gazdagodik.
júl. 21
12:12
Már doppingcsempészettel is vádolják Rasmussent (Metropol)
Egy nappal azután, hogy a Dán Kerékpáros Szövetség (DCU) bejelentette: doppingvétség miatt nem nevezi az idei világbajnokságra és a jövő évi olimpiára Michael Rasmussent, a jelenleg zajló Tour de France éllovasát, újabb vádak merültek fel a klasszis ellen.
júl. 21
13:13
Raikkönen nem veszít lendületéből (Infostart)
Továbbra is remek formában van Kimi Raikkönen: a Ferrari finn pilótája az elmúlt két futamon aratott sikere után most simán megnyerte a Forma-1-es Európa Nagydíj utolsó szabadedzését.
júl. 21
13:14
Újabb doppingbotrány a Tour éllovasa körül (Infostart)
Újabb súlyos vádak érték a Tour de France profi kerékpáros körverseny éllovasát, a dán Michael Rasmussent.
júl. 21
13:19
Női kosárlabda NB I: nem nevez a Kecskemét az élvonalba (She)
Mivel a diósgyőri költözés is kútba esni látszik, várhatóan nem nevez a Kecskeméti KC a női kosárlabda NB I következő idényére.
júl. 21
13:21
A Kemény-legények most is megleckéztették a világbajnokot (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott öt góllal, 14-9-re nyert a világbajnok horvátok ellen a Világliga európai 2. csoportjának második selejtezőkörében, a spanyolországi Portugaletében.
júl. 21
13:33
Szenzációs MTK-siker a göteborgi világtornán (Infostart)
Az MTK fiataljai nyerték meg azt a göteborgi labdarúgó világtornát, amelynek U15-ös korosztályában 192 csapat indult el.
júl. 21
13:36
Vízilabda Világliga: öt góllal vertük a világbajnok horvátokat (She)
Lejátszotta harmadik Világliga mérkőzését is a spanyolországi Portugaletében az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda válogatott.
júl. 21
13:43
Italozása miatt gyengélkedett a brazil csatársztár (Infostart)
A túlzott alkoholfogyasztást okolja az elmúlt idényben mutatott gyengébb játékáért Adriano, az olasz bajnok Inter brazil labdarúgója.
júl. 21
13:57
Fiatal focistáink jóval sikeresebbek, mint az idősebbek (Behaviour)
Az MTK fiataljai nyerték meg azt a göteborgi labdarúgó világtornát, amelynek U15-ös korosztályában 192 csapat indult el. Juhász Tibor tanítványai sorrendben egy helyi kiscsapatot, majd a brazil Sao Paulót, a dán Alborgot, egy stockholmi iskolát, egy-egy kínai és salvadori együttest, a brazil Botafogót, egy spanyol alakulatot, majd a fináléban egy francia akadémiát legyőzve diadalmaskodtak.
júl. 21
13:58
Adriano az ivásba menekült (Behaviour)
A túlzott alkoholfogyasztást okolja az elmúlt idényben mutatott gyengébb játékáért Adriano, az olasz bajnok Internazionale brazil futballsztárja. "Édesapám halála és a barátnőmmel, Danielával történt szakítás után az ivásba menekültem. Egyúttal köszönöm Massimo Moratti klubelnöknek, hogy kitartott mellettem, és a jövőben is számít rám" - nyilatkozta a 25 éves csatár. Adrianónak - aki a válogatott…
júl. 21
14:53
Már az FBI vizsgálja a gyanús bírót (Infostart)
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálatot indított egy játékvezető ellen, aki fogadásokat kötött az általa irányított mérkőzésekre az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
júl. 21
14:55
Már most újabb magyar szerződhet Liverpoolba (Infostart)
Hamarosan újabb magyar futballista kerülhet a Liverpool labdarúgócsapatához. Tamási Zsolt, az agárdi Sándor Károly Futballakadémia igazgatója az InfoRádiónak adott interjújában elmondta, hogy a Bajnokok Ligája-döntős angol együttes augusztus elejéig dönthet Gulácsi Péter (MTK) leigazolásáról.
júl. 21
14:57
Edzés közben meghalt egy angol motoros (Infostart)
Edzés közben halálos balesetet szenvedett Ollie Bridewell angol motorversenyző.
júl. 21
15:02
Rögbi: hazai sikerével Új-Zéland nyerte a Három Nemzet tornát (She)
Új-Zéland ? Ausztrália mérkőzéssel zárult és a házigazdák végső győzelmét hozta a déli félteke három legnagyobb rögbi-nemzetének versengése, a Három Nemzet torna.
júl. 21
15:18
Walesben folytatja Fowler (Behaviour)
A következő szezonban a Cardiff labdarúgócsapatát erősíti Robbie Fowler, akinek nem hosszabbította meg szerződését az FC Liverpool. A 26-szoros angol válogatott csatár - akit az ausztrál Sydney FC is megkörnyékezett - két évre írt alá a másodosztályban szereplő walesi klubhoz.A 32 esztendős Fowler korábban 1992-től 2001-ig volt a Liverpool játékosa, az együttessel angol Ligakupát, FA Kupát,…
júl. 21
16:35
Hamilton-baleset az időmérőn (Infostart)
A finn Kimi Raikkönen (Ferrari) indulhat az első helyről a Forma-1-es Európa Nagydíjon. A címvédő spanyol Fernando Alonso (McLaren) a második, a brazil Felipe Massa (Ferrari) a harmadik helyről indulhat.
júl. 21
16:35
Sportlövő Eb: Sidi Péter negyedik lett Granadában (She)
Sidi Péter negyedik lett a nagyöbű sportpuskások 3x40 lövéses számában a spanyolországi Granadában zajló sportlövő Európa-bajnokság zárónapján.
júl. 21
16:37
Ázsia-kupa: tizenegyesekkel elődöntőben a japán válogatott (She)
Az Ázsia-kupa negyeddöntőjében a japán válogatott tizenegyes-párbaj után jutott tovább Ausztrália legjobbjai ellen.
júl. 21
16:48
Triatlon Tour: Pocsai triplázott, Tóth Zsófia fölényesen nyert (Metropol)
Pocsai Balázs és Tóth Zsófia nyerte a Triatlon Tour-sorozat idei negyedik állomását Balassagyarmaton.
júl. 21
16:49
Hamilton kórházban, kérdéses a holnapi indulása (Behaviour)
Kórházba szállították a világbajnokságbían vezető Lewis Hamiltont a németországi Forma 1-es futam időmérő edzéséről, miután a jobb első kereke felrobbant és autójával nagy sebességgel a gumifalba csapódott.
júl. 21
17:08
Robbie Fowler Walesbe igazol, a Cardiffban folytatja pályafutását (She)
Az elmúlt bajnoki évad után Liverpoolban átadólistára tett Robbie Fowler a League Championshipben szereplő walesi Cardiff labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 32 esztendős támadó nemet mondott a szintén angol másodosztályú Leicester City és az ausztrál Sydney FC ajánlatára, majd 2009 nyaráig érvényes szerződést írt alá a walesi fővárosba.
júl. 21
17:10
A Ferrari-vezetők látni sem akarják Stepneyt (Infostart)
A Forma-1-es Ferrari vezetői nem akarnak találkozni Nigel Stepneyvel, a csapat ipari kémkedéssel és szabotázzsal vádolt korábbi technikai igazgatójával.
júl. 21
17:27
Ra:ikkönen indul az élről (Behaviour)
A finn Kimi Ra:ikkönen (Ferrari) indulhat az első helyről vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizedik futamán, az Európa Nagydíjon. A szombati időmérő edzésen a címvédő spanyol Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) lett a második és a ferraris brazil Felipe Massa a harmadik. A vb-pontversenyben éllovas brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) balesete miatt kórházba került.
júl. 21
18:18
Formula-1: a Ferrari vezetői nem találkoznak Stepneyvel (She)
A Formula-1-es Ferrari vezetői nem akarnak találkozni Nigel Stepneyvel, a csapat ipari kémkedéssel és szabotázzsal vádolt korábbi technikai igazgatójával.
júl. 21
18:42
Nadal a döntőben (Behaviour)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két játszmában nyert honfitársa, Feliciano Lopez ellen a Stuttgartban zajló, 642 750 euró összdíjazású férfi salakpályás tenisztorna elődöntőjében.
júl. 21
18:45
Hajnalék kikaptak a Schalke 04-től (Behaviour)
Hajnal Tamás csapata, az élvonalba feljutott újonc Karlsruhe telt ház, 51 500 néző előtt Düsseldorfban egy góllal kikapott a Schalke 04-től a labdarúgó Német Ligakupa negyeddöntőjében, így elbúcsúzott a sorozattól.
júl. 21
18:50
Pánamerikai Játékok: megdöntötték Spitz negyvenéves rekordját (She)
A brazil Thiago Pereira megdöntötte a legendás amerikai Mark Spitz rekordját azzal, hogy a riói Pánamerikai Játékokon megszerezte hatodik úszó aranyérmét.
júl. 21
18:51
Tour de France: Vinokurov nyerte az egyéni időfutamot, Rasmussen őrzi a sárga trikót (Metropol)
A végső sikerre is esélyesnek tartott, ám az elmúlt napokban sérüléssel bajlódó kazah Alekszandr Vinokurov nyerte a kerékpáros Tour de France szombati egyéni időfutamát.
júl. 21
18:53
Intertotó-kupa: kikapott Besztercén az Atletico Madrid (She)
Egygólos vereséget szenvedett a besztercei Gloria Bistrita otthonában az Atletico Madrid labdarúgócsapata az Intertotó-kupában.
júl. 21
19:09
Négy magyar érem a Cselgáncs Atom Kupa nyitónapján (Behaviour)
Négy magyar bronzérem született a paksi Atom Kupa elnevezésű nemzetközi junior cselgáncstorna nyitónapján.A hazai versenyzők közül Karakas Hedvig, Kersics Dávid, Szlezák János és Juhász Ádám egyaránt a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
júl. 21
19:57
Hamilton indulna, a McLaren bízik az orvosi engedélyben (Infostart)
Vasárnap reggel dönt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) orvosa arról, hogy a szombati időmérőn balesetet szenvedett Lewis Hamilton indulhat-e a Forma-1-es Európa Nagydíjon.
júl. 21
19:57
Öttusa országos bajnokság: Tibolya Péter és a KSI győzelme (She)
Tibolya Péter nyerte a férfiak hagyományos versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI győzött.

Keresés