2007. július 24. kedd

júl. 24
0:12
Tenisz, Umag: Djokovics könnyedén gázolt át ellenfelén (She)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics simán nyert a 353 450 dollár összdíjazású horvátországi salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában.
júl. 24
1:44
Idén 33 milliót keresett a teniszezőnő (Blikk)
Élete legjobb formájában van Szávay Ágnes (18). A magyar teniszezőnő a hét végén megnyerte élete első egyéni WTA-tornáját, és a palermói siker után 16 helyet javított a világranglistán. Jelenleg már a 37.
júl. 24
1:48
Címvédésre készülnek a Pick kézisei (Blikk)
Szeged - Egy hét előnyt adott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az MKB Veszprémnek, ennyivel később kezdődött a felkészülés az új évadra. A Tisza-parti klubnál remélik, hogy a pillanatnyi lemaradásból tőkét kovácsolnak, s minden fronton jobban teljesítenek majd, mint a bakonyiak.
júl. 24
1:52
Matolcsi: Bosszút állok! (Blikk)
Elveszítette a WBF nagyváltósúlyú világbajnoki övét Matolcsi József (31).
júl. 24
1:56
Nincs ellenfele a magyar pólósoknak (Blikk)
Kemény Dénes együttese Európából egyedüli százszázalékos csapatként játszotta le a Világliga két selejtezőjét.
júl. 24
2:00
Benik Balázs még az apósát is megelőzte (Blikk)
A címvédő Benik Balázs (28) senkit nem kímélt a Veszprém-ralin.
júl. 24
2:04
Gyurta újra fantasztikus (Blikk)
Antwerpen - Gyurta Dániel (18) újra a régi. A 2004-es athéni olimpia magyar úszóhőse, aki alig 15 évesen a japán Kitadzsima Koszuke mögött ezüstérmes lett 200 méter mellen, két év vergődés után a belgiumi ifjúsági Európa-bajnokságon újra remekelt.
júl. 24
2:08
Rasmussen doppinggyanú alatt versenyez a Touron (Blikk)
Albi - A győztes spanyol Alberto Contador (25) mögött ért célba a Tour de France 14. etapján, de tegnap az összetettben vezető kerékpárosnak járó sárga trikóban újra az élről indulhatott a dán Michael Rasmussen (33).
júl. 24
2:12
Csúcsfutam a Hungaroringen (Blikk)
"Annak ellenére szeretem a magyar ringet, hogy nehéz rajta előzni."
júl. 24
2:16
Aranyéremről álmodik a Honvéd (Blikk)
Budapest - Lehengerlő játékkal kezdte a bajnokságot a Honvéd focicsapata. A kispestiek a REAC otthonában nyertek 3-0-ra .
júl. 24
2:20
Kouemaha megéri a pénzét (Blikk)
Debrecen - Dorge Kouemaha (24) nem marad adósa a DVSC-nek. A labdarúgó már az NB I első fordulójában bebizonyította, hogy megérte a pénzét. A Loki a nyáron a hírek szerint hatvanmillió forintot fizetett a Tatabányának a kameruni csatárért. Kouemaha a milliókat érő lábaival az első debreceni bajnokiján két gólt szerzett, s ezzel 2-1-re nyert a DVTK otthonában a bajnokcsapat.
júl. 24
2:24
Fradi: Előre a bajnoki címért (Blikk)
Budapest - A BKV Előre ellen kezdi meg a második NB II-es szezonját az FTC labdarúgócsapata. A zöld-fehérek a Keleti csoportban augusztus 11-én az Üllői úton játsszák első meccsüket. A Fradi a tavalyi kizárása után nem tudta kiharcolni a feljutást, a Nyíregyháza lett a bajnok.
júl. 24
2:28
Nyertek az argentin fiatalok (Blikk)
Toronto - Irigylésre méltó az argentin labdarúgó-utánpótlás. A korosztályos válogatottak szinte verhetetlenek a világon, új sztárjelöltek tűnnek fel egymás után a nagy tornákon, akik aztán a legnagyobb klubok csillagai lesznek.
júl. 24
8:48
Manchester City: brazil, svéd és olasz légiósok érkeznek (She)
Thakszin Sinavatra volt thaiföldi miniszterelnök, aki egy hónapja megvásárolta az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester Cityt, brazil, svéd és olasz légiósokat szeretne vásárolni.
júl. 24
10:21
Capello szerint a madridi szurkolók őt akarták (Infostart)
Fabio Capello hazatért Kínából, egyelőre nem vállal munkát - s biztos abban, hogy a Real Madrid szurkolói őt akarták továbbra is a csapat edzőjének.
júl. 24
10:29
A Milan lemondott Ronaldinhóról és Sevcsenkóról (Infostart)
Silvio Berlusconi, a Milan elnöke - korábbi miniszterelnök - beismerte, csapata nem tudja megszerezni a kiszemelt két aranylabdást, Ronaldinhót és Andrij Sevcsenkót.
júl. 24
10:50
Torna: megsérült a világbajnok kínai tornász (She)
Vállsérülést szenvedett Li Ja (Li Ya) világbajnok kínai tornász, így kihagyja a szeptemberi, stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokságot.
júl. 24
10:55
Tenisz: Robby Ginepri korai indianapolisi búcsúja (She)
A hetedik helyen kiemelt amerikai Robby Ginepri már az első fordulóban kiesett az Indianapolisban zajló 525 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztornán.
júl. 24
13:40
Pánamerikai Játékok: Moreno megvédte kalapácsvető címét (She)
A kétszeres világbajnok kubai Yipsi Moreno magabiztos teljesítménnyel védte meg címét női kalapácsvetésben a riói Pánamerikai Játékokon.
júl. 24
15:29
Minden idők leggyönyörűbb góljai - nézze meg Ön is! (Infostart)
Az angol The Daily Telegraph című napilap a World Soccer Magazine szaklappal karöltve megválasztotta minden idők 20 legszebb gólját. A magyarok két gólban is érintettek: az egyik talán a legszomorúbb gól, amit magyar válogatott valaha is kapott: Helmut Rahn lőtte az 1954-es világbajnoki döntőben, ezzel nyertek 3-2-re a németek. Puskás Ferenc szúk egy évvel korábbi, az angoloknak a Wembley-ben a…
júl. 24
15:49
Kína: külföldi szövetségi kapitánya lehet a válogatottnak (She)
Új vezetőedzőt keresnek a kínai labdarúgó-válogatott élére, aki a jelenlegi kínai szakvezetőt, Csu Kuang-hut (Zhu Guanghu) váltaná.
júl. 24
17:37
Kerékpár: felmentették Alessandro Petacchit a doppingvádak alól (She)
Felmentették a doppingvádak alól Alessandro Petacchi olasz országúti kerekessztárt, akinek ügyét a helyi olimpiai bizottság (CONI) vizsgálta az idei Giro d,Italián produkált pozitív tesztje után.
júl. 24
17:38
Petacchit felmentették a doppingvádak alól (Metropol)
Felmentették a doppingvádak alól Alessandro Petacchi olasz országúti kerekessztárt, akinek ügyét a helyi olimpiai bizottság (CONI) vizsgálta az idei Giro d,Italián produkált pozitív tesztje után.
júl. 24
18:03
Détári három meccsen nem ülhet a kispadra (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Détári Lajost, a Sopron vezetőedzőjét, akit a Kaposvár elleni 1-1-es döntetlennel végződött mérkőzésen a játékvezető elküldött a kispadról. "Ha három meccset kaptam, akkor ezt el kell fogadni - mondta Détári az MTI-nek. "Kíváncsi vagyok azonban arra, hogy a mérkőzés játékvezetőjét hány meccstől tiltották el. A…
júl. 24
18:57
Stuttgart: Mario Gomez 2012-ig szerződést hosszabbított (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését, így jelen állás szerint 2012-ig Stuttgartban marad Mario Gomez.
júl. 24
18:59
Labdarúgás: René Higuita Venezuelában vállalt edzői munkát (She)
A legendás kolumbiai kapus, René Higuita visszatér a futballba, miután elvállalta a venezuelai Guaros de Lara csapatának edzőségét.
júl. 24
19:32
Biel: Polgár Judit remizett a második fordulóban (Metropol)
Polgár Judit remizett a második fordulóban a kilencfordulós bieli sakk szupertornán. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester a világos bábukat vezetve 43 lépés után egyezett meg a döntetlenben a norvég Magnus Carlsennel.
júl. 24
20:35
Gyurta: "Megtanultam teherrel a vállamon versenyezni" (Infostart)
Az olimpiai ezüstérmes Gyurta Dániel 200 mellen és kiegészítő számában, 100 mellen is új egyéni csúccsal lett aranyérmes az antwerpeni ifjúsági úszó Európa-bajnokságon. A Jövő SC 18 éves versenyzője márciusban a melbourne-i felnőtt világbajnokságon hatodik lett 200 méteren, akkori idejénél lényegesen jobb időt ért el, az athéni olimpiai eredményénél pedig négy századdal volt gyorsabb.
júl. 24
20:35
Everton: Steven Pienaart egy évre kölcsönvették a Dortmundtól (She)
A következő egy szezont az Everton labdarúgócsapatánál tölti Steven Pienaar, akit a Borussia Dortmundtól vettek kölcsön a liverpooliak.
júl. 24
20:37
Újpesten játszik majd a trinidadi kapitány (Infostart)
Hivatalosan is az Újpest FC labdarúgója Densill Theobald, a trinidadi labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
júl. 24
20:42
Tour de Hongrie: Ivanics második a nyitónapon (Metropol)
Legjobb magyarként Ivanics Gergely (Cornix) a második helyen végzett a GDHS Tour de Hongrie kerékpárverseny első szakaszán.
júl. 24
22:12
Kézilabda: rangos augusztusi klubtornák Magyarországon (She)
A szeptemberben induló bajnoki és kupaszezonra való felkészülés jegyében számos női és férfi nemzetközi klubtornát rendeznek Magyarországon a nyár utolsó hónapjában.
júl. 24
22:14
Tereprali: a magyar dakarosok mellett neves külföldieket is várnak (She)
Autók, motorok és quadok küzdenek egymással 500 kilométeren a legnyersebb magyar terepeken július 27-29. között a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyéden és környékén. A PROHUN 500-on, az MNASZ országos terep-rallye bajnokságának 6. futamán a magyar dakarosok mellett várhatóan neves külföldi versenyzők is összemérik erejüket a nemzetközi mezőnnyel.
júl. 24
22:16
Sakk, Biel: Polgár Judit remizett a második fordulóban (She)
júl. 24
22:18
Ökölvívás: arcon lőttek egy brit bokszbajnokot (She)
Válságos állapotban szállították kórházba James Oyebola korábbi nehézsúlyú brit bokszbajnokot, miután ismeretlen tettesek pisztollyal arcon lőtték egy éjszakai lokál előtt, Londonban.
júl. 24
22:21
Női vízilabda: magyar győzelem az olaszok ellen (Behaviour)
Barátságos mérkőzésen a magyar női vízilabda-válogatott öt góllal legyőzte a vele együtt Gyulán edzőtáborozó olasz nemzeti együttest. Eredmény: Magyarország-Olaszország 9-4 (2-1, 2-1, 4-2, 1-0. A magyar góldobók: Győri, Stieber, Drávucz, Pelle 2-2, Zantleitner 1 Az augusztusi, oroszországi olimpiai selejtezőtornára készülő csapatok a közös gyakorlás keretében kedd este meg is mérkőztek egymással,…
júl. 24
22:30
Tenisz, Umag: Nyikolaj Davigyenko az első fordulóban búcsúzott (She)
A horvátországi Umagban, zajló, 353 450 dollár összdíjazású, salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában meglepetésre kikapott az orosz Nyikolaj Davigyenko.
júl. 24
22:46
Tenisz, Kitzbühel: Alexander Peya lehet Mihail Juzsnyij ellenfele (She)
Az ausztriai Kitzbühelben zajló, 786 250 dollár összdíjazású, salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában az osztrák párharcot az alsó ágon Alexander Peya nyerte honfitársával, Oliver Marach-kal szemben.

Keresés