2007. július 23. hétfő

júl. 23
0:27
A címvédők napja: Alonso, Benik és a Loki is nyert (Infostart)
Alonso felzárkózott Hamiltonra. Benik Turi előtt végzett. Nem botlott a nyitó körben az NB I címvédője sem. A nap legfontosabb sporthírei július 22-én, vasárnap.
júl. 23
0:54
Álomszerű volt a lila-fehérek rajtja (Blikk)
Parádés focival és remek csatáraival nyerte meg a szezonnyitó meccset az Újpest focicsapata.
júl. 23
0:58
Törleszteni akar az MTK (Blikk)
Budapest - Kellemetlen ellenféllel szemben kezdi az MTK focicsapata az NB I-es focibajnokságot. A kék-fehérek a Fehérvárt fogadják hazai pályán, és ez nem túl jó előjel a tavalyi ezüstérmes számára.
júl. 23
1:02
Détárit kiállították az első meccsén (Blikk)
Détári Lajosnak csatlakoznia kellett a kiállított labdarúgókhoz.
júl. 23
1:06
Bemutatkozott Beckham Amerikában (Blikk)
Beckham bokasérülése ellenére pályára lépett a Chelsea elleni mérkőzésen.
júl. 23
1:10
Németh és Simon ismét csapattag volt a Poolban (Blikk)
Liverpool - Újabb edzőmeccsen van túl a Liverpool tartalék csapatában szereplő két magyar labdarúgó. Németh Krisztián (18) és Simon András (17) csereként állt a Poolba a Peterborough elleni 0-0-ra végződő találkozón.
júl. 23
1:14
Összeáll a fantasztikus négyes (Blikk)
Barcelona - Összeáll a fantasztikus négyes az FC Barcelonában. Hiába kritizálták, Frank Rijkaard (44), a Barcelona labdarúgócsapatának edzője kijelentette, az általa megálmodott taktikai hadrendben egyszerre lép majd pályára a négy klasszis támadó: Ronaldinho (27), Samuel Eto’o (26) Lionel Messi (20) és az újonnan szerződtetett Thierry Henry (29).
júl. 23
1:18
Koman a Sampdoria ászai között (Blikk)
Várna - Koman Vladimir (18) a nemzetközi kupameccsen is bemutatkozott a Sampdoria csapatában. A tehetséges magyar labdarúgó az olasz bajnoki mérkőzések után most az Intertotó-kupában játszott a legjobbak között. Koman kezdőként 63 percet töltött a pályán a bolgár Cserno More Várna elleni találkozón. A mérkőzést a Sampdoria 1-0-ra megnyerte.
júl. 23
1:22
Ági Szicíliában is hódított (Blikk)
Palermo - Szávay Ágnes (18) egyszerűen szenzációs. Az utóbbi hetek remeklése és a világranglistán történt bámulatos előretörése tegnap fantasztikus sikerrel folytatódott: Ági Palermóban megnyerte élete első egyéni WTA-tornáját. A magyar lánynak szerencsét hozott az új, és igazán divatos ruha, hiszen Szicíliában már ezzel hódított, és az új világranglistán a 37. helyre is feltornázhatja magát.
júl. 23
1:26
Benik gyorsabb, mint a villám (Blikk)
Veszprém - Félidőben úgy tűnt, hogy Turi Tamás (40) töri meg a veszprémi átkot, tegnap azonban Benik Balázs (28) még gyorsabb volt, s ő vetett véget a bakonyi nyeretlenségi sorozatnak a Veszprém-ralin. Benik zsinórban érte el a részsikereket a murvás pályákon, s a végén csaknem egy percet vert Turira.
júl. 23
1:30
Alonso, az esőmenő (Blikk)
A Forma-1 kétszeres világbajnoka hat körrel a futam vége előtt határozott manőverrel - szerinte Massa szabálytalankodott előtte - előzte meg Felipe Massát.
júl. 23
7:33
Fábiánné nem dolgozna többet férfiakkal (Infostart)
Irányítani kell a versenyzőket ahelyett, hogy az edző különböző kéréseknek engedne - mondta Fábiánné Rozsnyói Katalin az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában. A kajak-kenu sport egyik legsikeresebb edzője munkamódszerei mellett beszélt Kovács Katalin Eb-ezüstérmeiről, a nők közötti rivalizálásról és Angyal Zoltán szövetségi kapitányról is. Az alábbiakban az interjú szerkesztett változatát…
júl. 23
8:27
Belgium: Alekszandar Bajevszki a Mechelennél folytatja (She)
Belgiumban folytatja pályafutását a Ferencváros volt macedón játékosa, Alekszandar Bajevszki. A támadó a Mechelen játékosa lesz.
júl. 23
8:27
A kapitány Janics lenullázása ellen küzd (Infostart)
Részben elfogadta Fábiánné Rozsnyói Katalin kritikáit Angyal Zoltán, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezető szerint ugyanakkor nem szabad elvenni az olimpiai szereplés lehetőségét Janics Natasától.
júl. 23
10:35
Tour de France: Contador sikere, Rasmussen őrzi első helyét (Metropol)
A spanyol Alberto Contador nyerte a kerékpáros Tour de France idei első Pireneusokban rendezett szakaszát, amely után továbbra is a vasárnap második dán Michael Rasmussen vezet az összetettben.
júl. 23
11:02
Már Messinek is megvan az utódja - videóval! (Infostart)
Argentína válogatottja nyerte meg - az elmúlt hét kiírásból ötödször - a junior-világbajnokságot. A dél-amerikai gárda a döntőben 2-1-re győzte le a remekül menetelő cseh válogatottat. A torna legjobbja és gólkirálya az Atlético Madrid csatára, Sergio Agüero lett. Bár Argentína nyerte a döntőt, Chile pedig 1-0-ra a bronzmeccset, a története legjobb szereplését produkáló Közép-Európa is büszke…
júl. 23
11:14
Meghalt a fejen talált baseball-edző (Behaviour)
Életét vesztette az az amerikai baseball-edző, akit mérkőzés közben fejen talált a labda. A 35 esztendős Mike Coolbaugh-t, a Tulsa Drillers trénerét az Arkansas Travelers elleni találkozó hajrájában csapta fejen a kemény játékszer. Elájult, kórházba szállították, ám állapota rohamosan rosszabbodott, és végül nem tudtak segíteni rajta. Coolbaugh - aki korábban profi játékos volt - július 3-a óta…
júl. 23
12:04
Forma-1: döntés az utolsó másodpercekben (Infostart)
Fernando Alonso, a McLaren-Mercedes spanyol pilótája nyerte az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizedik versenyét, a Nürburgringen rendezett Európa Nagydíjat. A második helyet a brazil Felipe Massa (Ferrari), a harmadikat az ausztrál Mark Webber (Red Bull) szerezte meg.
júl. 23
12:04
Egyesült Államok: elhunyt a fejen talált baseball-edző (She)
Életét vesztette az az amerikai baseball-edző, akit mérkőzés közben fejen talált a labda.
júl. 23
12:06
Agyonütötte az edzőt a baseball-labda (Infostart)
Életét vesztette az az amerikai baseball-edző, akit mérkőzés közben fejen talált a labda.
júl. 23
14:05
MLSZ: lemondott Magyar Zoltán (Behaviour)
Az elmúlt napokban két alkalommal is tárgyalt Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke Magyar Zoltánnal, az A-válogatott technikai igazgatójával, s ezek során kiderült, sok kérdésben nincs összhang közöttük. Emiatt Magyar Zoltán úgy döntött, hogy július 31-gyel lemond posztjáról.
júl. 23
14:06
Tenisz: tízezer dolláros férfitorna a Grand Slam Parkban (She)
Jövő keddtől szombatig a kamaraerdei Grand Slam Park teniszklub salakos pályáin rendezik meg a 10 ezer dollár összdíjazású Budapest Bank Money Plus Open elnevezésű ITF-future férfi tenisztornát.
júl. 23
14:10
MLSZ: lemondott Magyar Zoltán technikai igazgató (She)
Az elmúlt napokban két alkalommal is tárgyalt Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke Magyar Zoltánnal, az A-válogatott technikai igazgatójával, s ezek során kiderült, sok kérdésben nincs összhang közöttük. Emiatt Magyar Zoltán úgy döntött, hogy július 31-gyel lemond posztjáról.
júl. 23
15:22
Atlétika: 45 ezer részvevő a Budapest Sportiroda versenyén (She)
Sikeres szezont zárt a Budapest Sportiroda (BSI), amelynek futóversenyein összesen 45 ezren vettek részt a tavaszi-nyári idényben.
júl. 23
17:04
Alonso az esőkirály (Infostart)
A nemzetközi sajtó a győztes Fernando Alonsót, a McLaren-Mercedes spanyol pilótáját dicséri, illetve a pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton első nem dobogós - kilencedik - helyét taglalja a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Európa Nagydíja után.
júl. 23
17:13
Felkészülés: hat góllal nyert a Manchester United Kínában (She)
Felkészülési mérkőzésen az angol labdarúgó-bajnokság aranyérmese, a Manchester United hat góllal verte a Shenzhen FC csapatát, utóbbi hazája bajnokságában a 11. helyen áll.
júl. 23
18:38
Vízilabda, Ferencváros: 85 éves korában elhunyt Czapkó Miklós (She)
Gyászol a magyar vízilabdasport: 85 éves korában elhunyt Czapkó Miklós mesteredző, a Ferencváros örökös tagja.
júl. 23
18:54
Premiership: Paul Scholes sérülés miatt kihagyja a szezon elejét (She)
Paul Scholes (képünkön vörös mezben) nem léphet pályára az angol labdarúgó-bajnokság 2007-2008-as szezonjának elején, mivel megsérült a Manchester United ázsiai túráján.
júl. 23
18:59
Tour de France: Vinokurov nyert, Rasmussan őrzi a sárga trikót (Metropol)
A kazah Alekszandr Vinokurov vasárnapi gyengélkedése után megnyerte a Tour de France 15., egyik legnehezebb szakaszát, míg a dán Michael Rasmussen továbbra is őrzi az összetettben élen állónak járó sárga trikót.
júl. 23
19:19
Magyar K2-expedíció: rossz az idő, újabb csúcstámadásra várva (She)
A magyar K2-Gasherbrum-I Expedíció egyelőre a rossz idő fogságában vesztegel az alaptáborban.
júl. 23
20:38
Péntektől vásárolhatók jegyek a debreceni BL-selejtezőre (Metropol)
Péntek reggel 9 órától lehet megvásárolni a jegyeket a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-selejtezőjére.
júl. 23
22:05
EYOF: két ezüst- és egy bronzérem a magyar mérleg (She)
Az úszók révén rögtön az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) nyitónapján megszülettek az első magyar érmek Belgrádban: két ezüst- és egy bronz a mérleg.
júl. 23
22:19
Biel: Polgár Judit győzelemmel kezdett (Metropol)
Polgár Judit győzelemmel kezdte szereplését a kilencfordulós bieli sakk szupertornán. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester, aki a sötét bábukat vezette, a negyvenedik lépésben késztette megadásra a holland Loek van Welyt a svájci turistaparadicsomban.
júl. 23
22:21
EYOF: két ezüst- és egy bronzérem a nyitányon (Metropol)
Az úszók révén rögtön az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) nyitónapján megszülettek az első magyar érmek Belgrádban: két ezüst- és egy bronz a mérleg.
júl. 23
22:23
Szatmári Lóránd a Regginához szerződött (Metropol)
Az olasz élvonalbeli Reggina együtteséhez szerződött Szatmári Lóránd, az NB II-es PMFC-Pécs Plaza labdarúgója.
júl. 23
22:36
Sakk, Biel: Polgár Judit győzelemmel kezdett a tornán (She)
Polgár Judit győzelemmel kezdte szereplését a kilencfordulós bieli sakk szupertornán. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester, aki a sötét bábukat vezette, a negyvenedik lépésben késztette megadásra a holland Loek van Welyt a svájci turistaparadicsomban. Polgár Judit kedden a norvég Magnus Carlsennel játszik és a világos bábukat vezeti.

Keresés