2007. július 2. hétfő

júl. 2
0:59
Hoffmann Nóra párt keres (Blikk)
Pár nélkül maradt Hoffmann Nóra (22), a kétszeres junior vb-ezüstérmes jégtánckettősünk hölgy tagja.
júl. 2
1:03
A Hóhért kivégezték (Blikk)
Elveszítette veretlenségét Nagy József (31), a Hóhér becenevű profi ökölvívó.
júl. 2
1:07
Torrest kell kiszorítani (Blikk)
Világsztár csatárokkal kell majd megküzdenie a csapatba kerülésért Simon Andrásnak.
júl. 2
1:11
Rooney kapja meg a MU tízes mezét (Blikk)
Manchester - Wayne Rooney (21) lecserélte a nyolcas számú mezét. A Manchester United csatára nem önszántából vált meg eddigi mezszámától, de ezt egyáltalán nem bánja. Rooney eddig is az angol bajnokcsapat legjobbjai közé tartozott, most azonban a legnagyobbjai közé emelkedett.
júl. 2
1:15
Tornyi két csapatot vezethet (Blikk)
Eger - Tornyi Barnabás (53) egyszerre két klubnál teljesíthet szolgálatot a magyar futballban. A labdarúgóedző a másodosztályú Kazincbarcika és a harmadik vonalban szereplő Eger csapatánál lehet tanácsadó. A legutóbb Tatabányán dolgozó szakembernek csak” egy vezetővel kell megállapodnia, ugyanis Keller József mindkét együttes tulajdonosa.
júl. 2
1:19
Venezuela 40 év után nyert meccset (Blikk)
Maracaibo - Rég várt győzelmet aratott a venezuelai fociválogatott a Copa America csoportmeccseinek második fordulójában. A házigazdák a viadal történetében 40 év után szereztek újra győzelmet, 2-0-ra nyertek Peru ellen.
júl. 2
1:23
Csapat és vetély társak (Blikk)
Talmácsi Gábor (26) a csapattársaival vívja a legnagyobb csatákat.
júl. 2
1:27
Feltámadt a Ferrari (Blikk)
Még hogy gyenge a Ferrari? Kimi Räikkönen (27) és Felipe Massa (26) a tegnapi Forma-1-es Francia Nagydíjon kettős győzelemmel bizonyította, korai még temetni a csapatot.
júl. 2
1:31
Janics nélkül nem megy (Blikk)
Pontevedra - Felemásan sikerült a tegnap véget ért spanyolországi kajak-kenu Európa-bajnokság Kovács Katalin (31) és Janics Natasa (23) számára. A két hónapja széthulló aranypáros tagjai közül Janics lehet boldogabb. Ő egy aranynyal zárta az EB-t, Kovács Katinak meg kellett elégednie négy ezüstéremmel. Lehet, hogy Janics nélkül nem megy neki?
júl. 2
1:35
Baloghnak elege lett az MTK zsarolásából (Blikk)
Budapest - Balogh Béla (22) csalódott az MTK-ban. A válogatott labdarúgó tizenegy éve a kék-fehérek játékosa, de nem sikerült számára kedvező szerződést kialkudnia az MTK vezetőitől.
júl. 2
7:33
Magyar név az NBA idei játékosbörzéjén (Behaviour)
Egy magyar név, Nick Fazekas is bekerült az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) idei, New York-ban megtartott játékosbörzéjébe, ahol a csapatok kiválasztották a legjobb egyetemi játékosokat. A ligában szerzett eredményeik alapján összeállított sorrend szerint választották ki a csapatok az utolsó éves, legígéretesebb egyetemista tehetségeket, akik ezzel jogot szereznek arra, hogy a jövő…
júl. 2
9:35
Mexikó negyeddöntős a Copa Americán (Behaviour)
Az első meccsükön botló brazilok Robinho mesterhármasával javítottak mérlegükön a Venezuelában zajló 42. labdarúgó Copa Americán. Dunga szövetségi kapitány gárdája Chile ellen győzött 3-0-ra. Az Ecuadort legyőző Mexikó újabb sikerével már kvalifikálta magát a negyeddöntőbe.
júl. 2
10:12
NOB: Panama mehet, Tuvalu jöhet (Infostart)
A végrehajtó bizottság tanácskozásával megkezdődött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság üléssorozata Guatelamavárosban. A 15 tagú grémium első intézkedésként felfüggesztette Panama tagságát, mivel huzamosabb ideje vitában áll a közép-amerikai ország ötkarikás vezetőségével.
júl. 2
10:41
Jól fogynak a jegyek a pekingi olimpiára (Infostart)
Messze meghaladta a várakozásokat, hogy már közel ötmillió jegyigénylés érkezett a jövő évi pekingi ötkarikás játékok eseményeire.
júl. 2
10:43
Kigyulladt az olimpiai asztalitenisz csarnok Pekingben (Infostart)
Hétfőn délelőtt kigyulladt a jövő évi pekingi olimpia asztalitenisz-versenyeinek otthont adó csarnok.
júl. 2
10:48
Nemzetközi Olimpiai Bizottság: Panama mehet, Tuvalu jöhet (She)
A végrehajtó bizottság tanácskozásával megkezdődött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság üléssorozata Guatelamavárosban.
júl. 2
10:50
Peking 2008: hétfőn délelőtt kigyulladt az asztalitenisz csarnok (She)
Hétfőn délelőtt kigyulladt a jövő évi pekingi olimpia asztalitenisz-versenyeinek otthont adó csarnok.
júl. 2
10:54
Peking 2008: már csaknem ötmillió jegyigénylés futott be (She)
A jövő évi olimpia iránti óriási érdeklődés jeleként már csaknem ötmillió jegyigénylés futott be a pekingi szervezőkhöz.
júl. 2
11:14
Magyar név az NBA idei játékosbörzéjén (Metropol)
Egy magyar név, Nick Fazekas is bekerült az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) idei, New York-ban megtartott játékosbörzéjébe, ahol a csapatok kiválasztották a legjobb egyetemi játékosokat.
júl. 2
11:16
Kajak-kenu Eb: három "olimpiai" arany (Metropol)
A magyar válogatott hat arany-, valamint hét-hét ezüst- és bronzérmet szerzett a spanyolországi Pontevedrában rendezett kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 2
11:33
Magyar származású játékos az NBA-ben (Infostart)
A Dallas Mavericks kosárlabdacsapatához került a magyar származású Nick Fazekas, akit harmincnegyedikként választottak ki az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) idei játékosbörzéjén.
júl. 2
11:35
Angyal Zoltán: "Menetelnünk kell tovább" (Infostart)
Hat arany-, hét ezüst- és hét bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a vasárnap véget ért spanyolországi kajak-kenu Európa-bajnokságon. Angyal Zoltán szövetségi kapitány sikeresnek tartja a magyar csapat teljesítményét, és hasonló eredménnyel az olimpián is elégedett lenne.
júl. 2
12:09
Drogba örül Henry eligazolásának (Behaviour)
Didier Drogba, a Chelsea támadója örül, hogy az Arsenal eladta a Barcelonának Thierry Henryt, mivel szerinte így a londoni Ágyúsok kiesnek az angol bajnoki címért zajló küzdelemből.
júl. 2
12:26
Vívó Eb: Nemcsik is kiesett (Infostart)
A férfi kardozók egyéni küzdelmeivel hétfőn délelőtt megkezdődött Gentben a vívók idei Európa-bajnoksága, amelyen a rajt nem sikerült jól magyar szempontból.
júl. 2
13:02
Nagy a mozgás az NHL-ben (Behaviour)
Szinte minden csapat nagyon aktív a játékospiacon az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) holtidényében, s ennek eddig az idén a Keleti-főcsoport döntőjéig menetelt Buffalo Sabres a nagy vesztese, hiszen két sztárja, Daniel Briere és Chris Drury is a távozás mellett döntött.
júl. 2
13:57
Lékó hetedik a világranglistán (Metropol)
Lékó Péter egy helyet javítva a hetedik a Nemzetközi Sakk Szövetség (FIDE) legfrissebb világranglistáján.
júl. 2
14:23
Anglia: Geremiről megegyezett a Newcastle és a Chelsea (She)
júl. 2
15:07
Vízilabda: ezüstérmes az U16-os férfiválogatott Montenegróban (She)
Az U16-os (1991-ben és később születettek) korosztályos férfi vízilabda-válogatott kontinensbajnokságnak megfelelő erősségű nyolc csapatos tornán vett részt Montenegróban. A magyarok csoportjában a szerb, a francia és a német válogatott kapott helyet. A másik ágon a házigazdák, a horvátok, a szlovánok és az olazok küzdöttek a helyezésekért.
júl. 2
15:29
Kerékpár, doppingügy: Petacchi ítéletre vár a meghallgatás után (She)
Alessandro Petacchi hétfőn két órás meghallgatáson vett részt az Olasz Olimpiai Bizottság doppingügyi illetékeseivel, miután az idei Giro d?Italia folyamán leadott tesztjében a salbutamol nevű tiltott szer használatára utaló nyomokat találtak.
júl. 2
16:42
Magyar táncsikerek Barcelonában (Metropol)
A Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda világranglista-vezető páros nyerte a latintáncok versenyét a "Fiesta Mediterrana" elnevezésű barcelonai fesztiválon.
júl. 2
17:48
Kaszáltak a milánóiak (Infostart)
A végső győztes AC Milan kereste a legtöbb pénzt a Bajnokok Ligája előző szezonjában.
júl. 2
17:55
Ferencváros: Berki Krisztián lett az igazgatótanács elnöke (She)
A kiszivárgott hírek szerint Berki Krisztiánt választoták a Ferencváros labdarúgócsapatát működtrtő zrt. igazgatótanácsának elnökévé.
júl. 2
19:36
Détári kedden ír alá új csapatához (Infostart)
A jövőben Détári Lajos irányítja a labdarúgó NB I-ben szereplő FC Sopron csapatát.
júl. 2
19:49
UEFA: Kisteleki István a fejlesztési bizottság alelnöke lett (She)
A januári tisztújítást, s a májusi kongresszust követően újjáalakultak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) különböző bizottságai; hétfőn megérkezett a magyar szövetségbe (MLSZ) a hivatalos értesítés arról, hogy Kisteleki István alelnökként, Füzesi Zsolt és Ragadics Ferenc pedig tagként tevékenykedik majd egy-egy testületben.
júl. 2
19:54
Siklóernyős Világkupa: magyar ezüst- és bronzérem Voss-ban (She)
Takáts Pál a harmadik helyen végzett a norvégiai siklóernyős műrepülő világkupa-futamon, melyen szinkron kategóriában Kézi Gáborral csapatban ezüstérmet szerzett.
júl. 2
22:18
Atlétika: Kővágó 11. lett diszkoszvetésben az Athéni GP-n (She)
Kővágó Zoltán 59,04 m-rel a 11. lett diszkoszvetésben az athéni atlétikai Grand Prix-n. A számot az olimpiai és világbajnok litván Virgilijus Alekna nyerte 70,43 m-rel.

Keresés