2007. július 1. vasárnap

júl. 1
11:55
'Napot (GameStar)
Elérkezett végre a július elseje, s ezzel együtt a hét hetedik napja, a vasárnap. Ilyenkor kell kábán ébredni, azt sem tudni, hol vagyunk, és kis híján 'Reggeltet írni 'Napot helyett :) Mindenesetre ne aggódjunk, a napi híradag ma is meglesz, és lehet olvasgatni, már ha nem strandolással és egyéb felesleges kültéri tevékenységgel foglalkoztok :) Tehát jó napot mindenkinek!
júl. 1
11:57
Megnyílt a Crysis honlapja (GameStar)
A Crysis-nak eddig is voltak többé kevésbé hiteles hírekkel szolgáló fan oldalai, de most megnyílt a hivatalos oldal is.
júl. 1
12:08
Lefagy a Forza 2 = kitörlik a topicjait (GameStar)
A Forza: Motorsport 2-ben bizony csúnya bugok is vannak, melyek következtében néha kifagy tőle az Xbox360. Természetesen nagy a felháborodás emiatt, a hivatalos fórumokon is. A Microsoft mégis kitöröltette az ehhez kapcsolódó topicokat.
júl. 1
12:09
Mobiltelefonos közlekedés Pekingben (Metropol)
A pekingi tömegközlekedési eszközökön hamarosan újfajta chipkártyás mobiltelefonnal lehet fizetni a jegyekért - közölték a pekingi közlekedési vállalat illetékesei.
júl. 1
12:53
Quake Wars beta frissítés közeleg (GameStar)
Hamarosan pozitív módosítások és újdonságok változatják meg a Quake Wars bétáját, a legeslegfontosabb újdonság mindenképpen a botok megjelenése lesz.
júl. 1
12:55
[KéPZ] Clive Barker's Jericho: szörnyek nagy menyiségben (GameStar)
Clive Barker játéka, a Jerico, nem éppen a Sims-en nevelkedett játékosnak ajánlott. Most pár új, vérfagyasztó kép érkezett a programból.
júl. 1
13:51
A GTA IV eufórikus állapotban (GameStar)
A Rockstar nemrég vette meg a NaturalMotion Euphoria nevű technológiáját, az igazán jó hír pedig az, hogy a GTA IV-hez már ezt is fogják használni.
júl. 1
17:46
MMO ingyen, dobozban (GameStar)
Az Acclaim az utóbbi időkben olyan ingyenes MMO-kat adott ki, mint a 2Moons, a Bots vagy a 9Dragons. Ezen játékok ingyenessége továbbra is megmarad, de mostantól aki arra vágyik, hogy ezen játékok dobozai ott virítsanak a polcukon, annak már semmi akadálya.
júl. 1
18:44
Ingyen HD-filmek a Sonytól (PCWorld)
A HD-DVD és a Blu-ray lemezek harca tovább folytatódik, ráadásul a Sony újabb nagyágyút vetett be a vásárlók megszerzéséért.
júl. 1
18:46
Vízálló MP3-lejátszó merüléshez (PCWorld)
Miért is kellene nélkülöznünk kedvenc zenéinket a víz alatt?
júl. 1
19:41
[KéPZ] Fallout 3 képecskék (GameStar)
Megérkeztek az első in-game képek a Bethesda Fallout 3-jából.

2007. július 2. hétfő

júl. 2
7:33
e-klub a HTC felhasználóinak (PCWorld)
Az HTC készülékek tulajdonosai ingyenesen léphetnek be a taiwani gyártó által alapított e-Klubba.
júl. 2
7:35
Az internet ideje lejárt! (PCWorld)
Újjáépítené az elavultnak titulált világhálót az internet feltalálója, a DARPA.
júl. 2
8:52
'Reggelt! (GameStar)
Szép jó napot a korán kelőknek! Hétfő van ismét, azaz újabb hét kezdődik, ami szó szerint tartogat nekünk hideget és meleget, már ami az időjárást illeti. Egy kisebb hidegfront fogja majd tiszteletét tenni a hét közepén, ami után ismét nyaralásra alkalmas időjárás fogadja majd a pihenni vágyókat. A játékok világában kezd lecsengeni a nyár eleji dömping, aminek az utószele többek között a Ghost…
júl. 2
9:23
[HW] iPhone: a külcsín mögött (GameStar)
Pénteken végre megjelent az Apple új, forradalmi jelzővel ellátott mobiltelefonja, ami az iPhone nevet kapta.
júl. 2
9:23
Nokia mobil fényképnyomtató (PCWorld)
A Nokia Magyarország, Csehország és Németország után, Európa többi országában is bemutatja tökéletesen integrált mobil nyomtatási szolgáltatását. A Nokia megoldásával egyszerűen és közvetlenül a készülékről, a cellás vagy a vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózaton keresztül rendelhetünk jó minőségű papírképeket. A képeket kívánságra házhoz szállítják vagy akár ismerősünkhöz kézbesítik.
júl. 2
9:25
MMO még mobilon is? (GameStar)
Jeffrey Steefel-nek, a Lord of The Rings Online producerének mondhatni elég érdekes ötletei vannak. Most egy olyan ötletet vetett fel, hogy mért ne lehetne akár mobilon is MMO-zni.
júl. 2
9:27
Gran Turismo 5 részletek (GameStar)
Anno a PlayStation 3 bejelentése után több Gran Turismo játékot is kilátásba helyeztek, amik közül az első egy átalakított negyedik rész lett volna, míg a másik a hivatalos ötödik epizód.
júl. 2
9:35
[MOVIE] Age of Conan: bemutatkozik a havas észak (GameStar)
Minden idők legvéresebb MMO-jának titulált játékából, érkezett most egy új videó amin bemutatkoznak a havas vidékek.
júl. 2
9:36
Az iPhone és a 64 bites rendszerek (GameStar)
Komoly problémával találta szembe magát az az iPhone tulajdonos, aki 64 bites operációs rendszerrel akarta használni az új szerzeményét.
júl. 2
9:44
[MOVIE] Fallout 3 interjú (GameStar)
A Fallout 3 kapcsán égnek a fórumok, hogy jó lesz-e ez, méltó lesz-e a folytatáshoz? Mindezekre a kérdésekre természetesen most nem kapunk választ, de egy új interjúból sok minden más kiderül.
júl. 2
9:45
Játékletöltésbe fog a Sony? (GameStar)
A Sony legújabb firmware frissítései között a szemfüles hackerek olyan fájlt találtak, ami ISO formátumú fájlok betöltését teszi lehetővé.
júl. 2
10:17
Bill Roper válaszol (GameStar)
Bizonyára sokan ismerik Bill Roper-t a Diablo atyját, aki már egy jó ideje nem dolgozik a legendás Blizzardnak, hiszen javában készíti saját stúdiójában a Hellgate: London-t. A gamesutra most őt faggatta terveiről.
júl. 2
10:25
Pro Street dobozkép (GameStar)
A pcgames.de egy szép kis képhez jutott, ami nem kisebb dolgot ábrázolt mint az új Need for Speed dobozképét.
júl. 2
12:22
Új level up a játékportálokról (GameStar)
Eltelt két hét és ahogy az lenni szokott új adással jelentkezett a level up is, ami a magyar játékportálok bemutatója mellett más érdekességgel is szolgál a nézőknek.
júl. 2
13:09
Bluetooth 30 kilométerre (PCWorld)
Az AIRcable új Bluetooth-adapterének hatótávolsága egészen elképesztő, akár 30 kilométert is képes lefedni.
júl. 2
13:54
Online játék már mobiltelefonon is (PCWorld)
Jeffrey Steefel-nek, a Lord of The Rings Online producerének meglehetősen érdekes ötletei vannak. Most azzal állt elő: miért ne lehetne akár mobilon is MMO-zni?
júl. 2
14:13
IsoBuster - a júliusi teljes verzió (PCWorld)
E havi teljes verziónk egyrészt egy komplett adatmentő alkalmazás mindenfajta optikai adathordozóhoz, másrészt egy képállomány-böngésző és -készítő szoftver.
júl. 2
14:16
Checklist Tree V1.1 - Mobil feladatlista (PCWorld)
Manapság egyre többen intenek búcsút a jegyzetfüzetnek és az apró papírfecniknek, helyettük digitális formában készítik el a bevásárlólistát, rendszerezik a napi teendőket.
júl. 2
14:16
[MOZI] Macskafogó 2 érkezik! (GameStar)
Bizonyára sokan ismerik a Macsakafogó című magyar remekművet. A rajzfilmnek most érkezik a második része, amibe rögtön kaphatunk egy kis betekintést.
júl. 2
14:49
[KéPZ] Mass Effect képes besorolás (GameStar)
A BioWare PC-re és Xbox 360-ra is elkészíti majd a Mass Effect névre keresztelt játékot, ami új színt vihet az akciójátékok felhozatalába.
júl. 2
14:54
Dokumentumok bárhonnan (PCWorld)
Fotó- video- és zenei anyagaink, valamint tévétunerünk képe mellett már dokumentumaink is megoszthatók interneten az ingyenes CyberLink Live segítségével.
júl. 2
14:55
GizmoSho animációs filmkészítő pályázat (GameStar)
GizmoSho elnevezéssel animációs filmkészítő műhelyt szervez a VideoGizmo videómegosztó site-ot üzemeltető UPC, a BuSho Fesztivál és a Hipokaloric Group. A workshopra a BUdapest SHOrt Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválnak, a BuShonak is otthont adó Almássy téri Szabadidőközpontban kerül sor július 27. és augusztus 3. között, közvetlenül a BuSho Fesztivál előtt. A szervezők július 6-ig várják a…
júl. 2
15:44
iPhone törésteszt (PCWorld)
Az eladási adatok szerint rögtön félmillióan csaptak le az Apple új telefonjára, amely már hetek óta hisztérikus hangulatban tartotta az Egyesült Államokat. Voltak, akik napokat álltak sorba érte és olyan is akadt, aki alig győzte kivárni, hogy szétszedje - akár csak az amerikai PC World-ös kollégák.
júl. 2
15:45
Késésben az AMD (GameStar)
Úgy tűnik, szerverplatformtól az asztali processzorokig minden lényeges AMD újdonság késik.
júl. 2
15:52
A vírusirtás jelene és jövője (GameStar)
A vírusirtók használata manapság mindennaposnak számít, hisz sokan félnek az elektronikus károkozóktól.
júl. 2
16:40
A World of My Own bétateszt nyereményekkel (GameStar)
Egészen különleges MMO - játékletöltő rendszer keveréknek ígérkezik a A World of My Own címen futó vállalkozás, talán a közelgő bétatesztből kiderülhet, mennyire lesz életképes a dolog.
júl. 2
16:42
[MOZi] A nagy számok hétvégéje (GameStar)
Az elmúlt hétvégét nyugodtan lehet a nagy számok hétvégéjének hívni a mozik világában. Régen volt már ennyire pörgő nyár bevételek terén és régen debütált ilyen sok nagy cím egy két hét leforgása alatt.
júl. 2
16:54
[FUN] Manhunt 2 átdolgozott verzió (GameStar)
Mint azt mindenki tudja, a Rockstar Games kénytelen volt szinte teljesen átdolgozni a Manhunt 2 bizonyos elemeit túlzott brutalitásuk és korhatár problémák miatt.
júl. 2
16:56
iPhone zúzás az utcán (GameStar)
Az eladási adatok szerint rögtön félmillióan csaptak le az Apple új telefonjára, amely már hetek óta hisztérikus hangulatban tartotta az Egyesült Államokat.
júl. 2
17:33
Teszt: a DDR3 memória ereje (PCWorld)
Végre hazánkba is megérkezett az első DDR3 memóriát fogadó alaplap a Gigabyte jóvoltából. Vajon az új memóriamodul képes-e felülkerekedni a sokat szidott DDR2 modulokon?
júl. 2
18:29
Discovery Channel nyereményjáték (GameStar)
Az előző számunkban meghirdetett Discovery Channel nyereményjáték ezennel lezárult, a nyertesek nevét alább olvashatjátok!

2007. július 3. kedd

júl. 3
8:13
'Reggelt! (GameStar)
Jó reggelt minden koránkelő gamernek és olvasónak! Ma ismét szép napra ébredtünk, de az időjárást inkább nem taglalom. Hogy ma lesznek-e kisebb-nagyobb játékbejelentések, hírek, azt még nem tudom, de mivel most van az E3 előtti nagy csend, így sok mindenre én sem számítok. A fejlesztő/kiadók is most mind a nagy rendezvényre tartalékolják újdonságaikat. Mi is már javában készülünk az E3-ra, hogy…
júl. 3
8:24
Two Worlds gyűjtői kiadás (GameStar)
Az európai játékosok már nyúzzák egy ideje a Southpeak Interactive Two Worlds játékát, az amerikai piacra viszont csak most fogják kiadni a programot.
júl. 3
8:30
Juiced 2 dobozkép (GameStar)
A THQ úgy gondolta, hogy ha már az EA megmutatta, milyen is lesz az új NFS dobozképe, mért ne mutathatnák meg ők is a saját kis üdvöskéjük borítóját. Persze, hogy a Juiced 2 ellenfele lesz-e a Prostreet-nek, azt nem tudom (valószínűleg nem), de ez majd akkor eldől.
júl. 3
9:04
PC-re lő az új N-Gage mobil? (GameStar)
A Nokia egyszer már elismerte, hogy a régebben megjelent N-Gage mobiltelefonok nem szerepeltek úgy, hogy azt eleinte várták, ám ennek ellenére harmadszor is megpróbálkoznak a játékokra kihegyezett mobiltelefonok elterjesztésével.
júl. 3
9:06
Végleg leállnak az Auto Assault szerverei (GameStar)
Az Auto Assault jött, látott és hamarosan eltűnik a horizonton, mivel az NCsoft befejezi az MMO támogatását.
júl. 3
9:08
Eye of the North megjelenési dátum (GameStar)
Az NcSoft végre bejelentette a, hogy mikor is jelenik meg a Guild Wars utolsó kiegészítője, az Eye of North. A játék a nyár végén, augusztus 31-én kerül a boltokba, a szokásos áron.
júl. 3
9:14
Megérkezett az Insurgency mod! (GameStar)
A Half Life 2 remek alapjaira épít az Insurgency modifikáció, ami a modern hadszínterekre repíti el a játékosokat.
júl. 3
9:28
Dead or Alive PC-re is! (GameStar)
Úgy tűnik a multiplatformosodás korát éljük: az Xbox360-nak köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb konzolos játékokat átírni PC-re. Most az egyik klasszikus konzolos cím, a Dead or Alive jön a mi kis platformunkra.

Keresés