2007. május 1. kedd

máj. 1
5:50
Tűz a Human Head Studiosnál (SG)
Ahogy arról a weboldal is beszámol, tűz pusztított a fejlesztőknél, de hivatalos közleményben hozták nyilvánosságra, hogy a vállalat semmilyen fontos adata, információja nem veszett oda.
máj. 1
6:21
Google - indul a kormányzati keresés (SG)
A keresőcég még mindig talál magának újabb célterületet, ahová kiterjesztheti népszerű szolgáltatásait. Ezúttal amerikai államok oldalait igyekeznek jobban elérhetővé tenni, a keresések kibővítésével.
máj. 1
7:12
'Reggelt! (GameStar)
máj. 1
7:19
Aranyos kalandnak ígérkezik az Everlight (SG)
A The Games Company és saját tulajdonú fejlesztőcsapata a Silver Style Entertainment egy kedves kalandjátékkal kíván betörni a letűnőben lévő stílus piacára.
máj. 1
7:27
MMO-kra specializálódik a Colony Studios (GameStar)
máj. 1
7:35
Charles Simonyi Magyarországon (SG)
Sólyom László köztársasági elnök kitüntette, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hivatalában fogadta az amerikai-magyar űrturistát.
máj. 1
7:45
Nem sok esélyt jósolnak a Zune lejátszóknak (SG)
Miközben a Microsoft egyszerre három szegmenst céloz meg új hordozható zenelejátszóival, elemzők szerint nem sok esélyük van komoly versenyt támasztani az Apple iPod-családjával szemben.
máj. 1
7:46
Fallout 3 retro videó (GameStar)
máj. 1
7:56
Assassin's Creed: ősszel már merényelhetünk? (GameStar)
máj. 1
8:06
Veszélyben a roamingdíj-csökkentés (SG)
Michael Glos német gazdasági miniszter után már számos más vállalat és szervezet is sokallja a roamingdíjak mérséklésének tervezett mértékét.
máj. 1
8:22
Különbségek a GeForce 8800 GTS kártyák körül (GameStar)
máj. 1
8:33
[FUN] Építkezz monitorból (GameStar)
máj. 1
8:34
Multimédiaigazgatóként folytatja pályafutását a T-Online-nál Koltai Péter (prim)
2007. április 1-jétől a T-Online Magyarország Zrt. átalakult tartalomszolgáltatási igazgatóságán a multimédiaigazgatói posztot tölti be Koltai Péter a cég korábbi üzletfejlesztési és innovációs osztályvezetője.
máj. 1
8:45
[PATCH] TES4: Shivering Isles javító csomag (GameStar)
máj. 1
9:00
GRAW 2 - nyereményjáték nyertesek (Gamer365)
Lezárult a közel két hete futó Ghost Recon nyereményjátékunk. Kilenc kérdés, kilenc helyes válasz, a helyes válaszok száma az esélyt növelte a végső nagy sorsolásnál. A következő versenyzőknek kedvezett a szerencse...
máj. 1
9:06
[MOZi] Bloodrayne 2: Deliverance kedvcsináló (GameStar)
máj. 1
9:12
Új főszerkesztő a Startlapnál (prim)
2007. május 1-jétől Bognár Bálint irányítja főszerkesztőként a Startlapot. A szakember korábban projektfelelősként és Lap.hu-koordinátorként dolgozott a portálnál.
máj. 1
9:16
De a kecskét nem mi fejeztük le – bocsánatot kért a Sony (prohardver)
A God of War II játék véres athéni promóciója miatt támadják a vállalatot.
máj. 1
9:37
Új Project Gotham Racing 4 látnivalók érkeztek (Gamekapocs)
A mai napon több új - végre jó minőségű - kép is megjelent az Xbox-exklúzív Project Gotham Racing-sorozat negyedik részéről.
máj. 1
10:03
Rekordköltségvetésű vámpírfilm (SG)
Will Smith legújabb filmje, az I Am Legend már bemutatása előtt legendává válik. A vámpírmozi jelenleg 150 millió dolláros költségvetésnél jár, mellyel kiérdemelte a "minden idők legdrágább vérszívófilmje" titulust.
máj. 1
10:06
Szervermenedzselés böngésző segítségével (prim)
A SecureLinx termékcsalád berendezéseivel a felhasználó a szervereit távolról menedzselheti egyetlen böngésző segítségével, a világ bármely pontjáról. A SecureLinx család eszközei közé tartoznak az IP alapú KVM switchek, konzol- és terminálszerverek, illetve az IP alapú táplekapcsolók. A SecureLinx Spider az IP alapú KVM switchek táborát gyarapítja, egy újabb generációs KVM technológiát…
máj. 1
10:09
[MOZi] Fantasztikus trailer (GameStar)
máj. 1
10:55
A PSP is szemet kap (GameStar)
máj. 1
11:00
Kutaragi és a PS4 (ps3) (Gamer365)
A nemrég pozíciójából visszavonult Kutaragi úgy tűnik, nem adta alább a lelkesedését, és a PlayStation 3-at érintő változásokról és az utódjairól beszélt nemrégiben.
máj. 1
11:11
Szoftvermegoldás divatcégeknek (prim)
A CorelDRAW grafikai meghajtójára épülő teljes divattervező- és gyártó program, A C-DESIGN Fashion olyan megoldást kínál a felhasználóknak, amely az egész divattervezési folyamatot képes irányítani: a tervezéstől egészen az üzleten belüli eladásáig.
máj. 1
11:46
[FUN] Táncoló iskolások (GameStar)
máj. 1
11:48
Tíz másodpercig futott a rágcsálóagy-szimulátor (terminal)
A University of Nevada és az IBM kutatói IBM BlueGene L szuperszámítógépre alapozva leutánozták egy fél egéragy működését.
máj. 1
12:02
Amerikai játékeladások (pc) (Gamer365)
A Command & Conquer 3: Tiberium Wars továbbra sem veszít népszerűségéből a tengerentúlon, még mindig a legkelendőbb PC-s produktum.
máj. 1
12:36
Napi MMO szemle (pc) (Gamer365)
Újabb MMO fejlesztőstúdió emelkedett ki a semmiből és egyenesen a messzi űrbe vágyik. A SOE meg felvásárol. Rövid körkép az MMO piac friss történéseiről.
máj. 1
13:15
Új Halo 3 honlap (GameStar)
máj. 1
13:25
Négy új olcsó Asus noteszgép (prim)
Az Asustek Computer négy új olcsó noteszgép bevezetését tervezi Asus márkanév alatt. Az új hordozható masinák ára 249 és 549 dollár között lesz, és szállításuk júliusban kezdődik A vállalat szeptemberben kezdi meg az Intel részére a noteszgépstílusú PC-k gyártását.
máj. 1
13:53
Magyarország is meglopja az Egyesült Államokat (prohardver)
Az USA kormányzata és kereskedelmi szövetségei vigyázó szemüket a világ kalózaira vetik.
máj. 1
13:54
Halo 3: hivatalos weboldal (x360) (Gamer365)
A Bungie a mai napon végre fellőtte a Halo 3 hivatalos weboldalát, ahol többek között, screenshotok, artwork-ök, és számos videó közül lehet szemezgetni.
máj. 1
14:07
Bioshock: élet a víz alatt (x360,pc) (Gamer365)
Még bő három hónap van hátra a Bioshock megjelenéséig, hatalmas éhségünk csökkentésére pedig egy hangulatos, új trailer futott be az Irrational Games FPS-éről.
máj. 1
14:23
Májusban jön a PSP kamera (psp) (Gamer365)
A Sony bejelentette, hogy a hónap közepétől Európában is megvárásolhatóvá válik a PlayStation Portable-re szerelhető kamera, a Go!Cam, amely eddig csak Japánban volt kapható.
máj. 1
14:24
Lemondott a Sony elnöke, Ken Kutaragi (MaHu)
Ken Kutaragi, a Sony elnöke és igazgatója, a Playstation jatákkonzolok atyja lemondott posztjáról és elhagyja a céget.
máj. 1
16:03
Jön a Crank - Felpörögve 2! (SG)
A tavalyi év egyik legolcsóbb akciófilmje rengeteg rajongóra tett szert, így nem is lehet kérdés, hogy a készítők hamarosan folytatással kedveskednek a nézőknek.
máj. 1
16:21
Szerbia és az internet (onlinemedia.blog.hu)
Szerbia a legfiatalabb szomszédunk. A fájdalmasan darabjaira hulló Jugoszlávia központi magjaként egykor a térség gazdaságilag vezető ereje volt, de a több éves háború, végül a NATO bombázás nem segített a gyors fejlődésnek.Kálmán Tamás, az Etarget hazai country manager-e április végén járt Szerbiában, az Etrgovina konferencián. Ez az esemény leginkább a hazai Internet Hungary-hez hasonlítható (és…
máj. 1
17:05
Nintendo Wii: A japán tervek (wii) (Gamer365)
A GamesIndustry értesülései alapján egy végleges és hivatalos listát tudunk most mutatni, amelyben a japánban még idén megjelenő Wii-s játékok találhatóak - egy két hiányzóval.
máj. 1
17:23
Több mint ötvenmillióan töltötték már le a McAfee SiteAdvisor megoldást (prim)
A felhasználók piros, sárga vagy zöld jelzést kapnak az egyes oldalakról, ami alapján eldönthetik, hogy interakcióba lépnek-e az adott oldalon.
máj. 1
17:50
Érkezik a 8800 Ultra, első teszteredmények (GameStar)
máj. 1
17:55
CT Volume 14: Short (xbox,x360,ps2,ps3,gc,wii,psp,nds,pc) (Gamer365)
Az áprilisi számban szó esik Kutaragi nyugdíjazásáról, kitárgyaltuk, hogy a játékosok vajon mennyire becsülik meg a kedvenceikre kiadott tízezreket, valamint kipróbáltuk a Boom Boom Rocket-et és a Jetpac-et.
máj. 1
18:38
24"-es, 16:10-es Samsung LCD igényes felhasználóknak (prim)
A Samsung egy kifejezetten az igényes felhasználóréteget megcélzó, 24 hüvelyk átmérőjű, szélesvásznú LCD-képernyőt mutatott be, amely igencsak alacsony, 5 ms-os válaszidővel rendelkezik.
máj. 1
19:08
A jó weboldal: hatékony (onlinemedia.blog.hu)
De mitől lesz hatékony? Bánó a SEO blogon huszonöt pontos ajánlást tett közzé. Kötelező olvasmány, mindenkinek! Erre tessék >>>
máj. 1
19:10
[MOVIE] Bioshock HD vizezés (GameStar)
máj. 1
19:20
Megtekinthető az első Burnout Paradise trailer (Gamekapocs)
Megérkezett a tegnap névcserén átesett ötödik Burnout-játék első trailere - a rövid videóból túl sok dologra nem derül fény, viszont hangulatosnak hangulatos.
máj. 1
19:29
Újabb BioShock trailer jelent meg (Gamekapocs)
Felkerült a netre egy ingame techdemo, mely azt mutatja be, hogy milyen lesz a víz grafikája és fizikája a BioShock névre hallgató horror-FPS-ben.
máj. 1
19:48
MMS-cenzúra Iránban (prim)
Egy új törvénytervezet értelmében a jövőben Iránban ellenőriznék a mobilfelhasználók által küldött és fogadott MMS-eket, és kiszűrnék az elfogadhatatlannak minősülő multimédiás üzeneteket.
máj. 1
19:52
Megjöttek a Postal III első képei (Gamekapocs)
Októberben került bejelentésre a brutalitásáról, gusztustalanságáról híres Postal-sorozat harmadik része, melynek első képeit most végre kezünk közé kaparinthattuk!
máj. 1
19:52
Oda-vissza (onlinemedia.blog.hu)
Vagy adok-kapok, ahogy tetszik. Volt már róla szó, hogy a Google hirdet az Etargeten. Most akkor fokozzuk a dolgokat: az Etarget is hirdet a Google-ben. Íme:

Keresés