2007. augusztus 1. szerda

aug. 1
8:50
Hajlékony kijelző - olajból és vízből (PCWorld)
Az LG és a Philips új hajlékony kijelzője eddig nem látott technológia szerint készül: olaj és víz felhasználásával. Így a flexibilis megjelenítő nem csak olcsóbb, de hatékonyabb is társaihoz képest.
aug. 1
9:01
'Reggelt! (GameStar)
Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, aminek bizonyára sokan örülnek, még többen viszont nem. Aki esetleg nyári szünetének közeledő végét siratja, az tegyen meg mindent, hogy feledhetetlen élmény legyen ez az utolsó néhány hét. Jah, és igen, nemsokára itt az új GameStar, sok-sok finomsággal! :)
aug. 1
9:06
Új WoW kieg közeleg?! (GameStar)
Hát eljött az idő, készülget az epekedve várt World of Warcraft legújabb kiegészítője. A bejelentés persze még nem hivatalos, de sokat elárul a hír valóságtartalmáról, hogy az ESRB németországi ágazata, az USK már szerepelteti oldalán a játék adatlapját.
aug. 1
9:11
5 megapixeles telefon Európának (PCWorld)
A Samsung bemutatta új kamerás telefonját, az SGH-G600-at, amelynek hátlapján egy 5 megaixeles kamera található.
aug. 1
10:42
Hűvös iPod dallamok (GameStar)
A koreai LG a napokban kezdte meg szabadalmaztatni legújabb találmányát, az iPod-képes hűtőszekrényt.
aug. 1
10:44
Magyarok dolgoznak a jövő számítógépén (GameStar)
A jövő számítógépét sokan sokféleképp képzelik el, ám a magyar fejlesztők munkája áll talán a legközelebb az igazsághoz.
aug. 1
10:46
Ender és Gyu a Level Up legújabb adásában (GameStar)
A Level Up legfrissebb adásában a videojáték-ipar jelenéről és jövőjéről láthatunk egy beszélgetést két általatok is jól ismert szereplővel, enderrel és Gyuval.
aug. 1
10:48
[KéPZ] Jericho bevetés (GameStar)
Az elmúlt napokban több videót is kaptunk Clive Barker Jericho játékából, de a mai napon végre két nagyobb kép is befutott hozzánk.
aug. 1
10:50
Star Trek Online fejlesztés (GameStar)
A Star Trek világa elég szépen termelte a sorozatok az elmúlt években, ám most egyelőre csak egy mozifilm van kilátásban, illetve egy videojáték.
aug. 1
10:52
[MOZI] Beperelték Uwe Bollt! (GameStar)
Uwe Boll munkásságára sokféle jelzőt lehet ráaggatni, de a „minőségi” és a „lenyűgöző” szavakat valahogy senki sem tudja kimondani a filmjei nézése közben.
aug. 1
11:08
Hajlékony kijelző - olajból és vízből (GameStar)
Az LG és a Philips új hajlékony kijelzője eddig nem látott technológia szerint készül: olaj és víz felhasználásával. Így a flexibilis megjelenítő nem csak olcsóbb, de hatékonyabb is társaihoz képest.
aug. 1
11:17
GPS a Nokia 6110 Navigatorban (PCWorld)
A Nokia az új A-GPS szolgáltatással még gyorsabbá teszi a tájékozódást.
aug. 1
12:42
Hornet Leader légicsaták (GameStar)
A Matrix Games legújabb bejelentése szokás szerint nem fog tömegeket megmozgatni, de azok, akik kedvelik a kiadó meglehetősen puritán külsejű, de stratégiailag rendkívül összetett játékait, most sem fog csalódni.
aug. 1
13:04
[MOZI] Painkiller a mozikban (GameStar)
A Painkillert is elérte a végzete, legalábbis ami a megfilmesítést illeti - a népszerű vérgőzös akciójáték jogait a meglehetősen furcsa nevű Guy Walks Into a Bar vásárolta meg.
aug. 1
14:28
Új 3G/HSDPA a Pannontól (PCWorld)
Idén áprilisban elsőként kínált a hazai piacon a Pannon szélessávú internetelérést lehetővé tevő, kedvező költségű mobil internetet, melynek hatalmas sikerét jelzi, hogy az indulás óta megtízszereződött az adatforgalom a Pannon hálózatán.
aug. 1
16:07
[Movie] S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (GameStar)
A júliusi GameStarban olvashattatok már egy kimerítően részletes előzetest a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky-ról, most pedig egy új videó is érkezett a játékról, mintegy alátámasztva azt, amit eddig tudtunk.
aug. 1
17:52
Új 10Tacle címek a GC-n (GameStar)
A Stormregiont is birtokló 10Tacle kiadóvállalat nyilvánnoságra hozta a lipcsei Games Convention 2007-en kiállítandó játékainak listáját, ami néhány eddig még ismeretlen címmel is szolgál. A Panzers folytatása mellett érdekes lehet még a Dark Prophecy című MMO, illetve kíváncsiak lennénk arra a bizonyos titokzatos projektre is.
aug. 1
18:40
[PATCH] Overlord bug vadászat (GameStar)
A Codemasters mindenkit elkápráztatott Overlord névre keresztelt játékával, amiben végre a gonosz oldalon tombolhattuk ki magunkat.
aug. 1
19:55
Állami vizsgálat a Microsoft Magyarország ellen (GameStar)
A Gazdaság Versenyhivatal (GVH) vizsgálatokat indított a Magyar Microsoft irodák ellen, ugyanis a céggel szemben a piaci verseny akadályoztatásának gyanúja forog fenn.
aug. 1
19:57
PS 3, mint digitális felvevő 2008-tól (GameStar)
A Sony állítása szerint újgenerációs konzoljuk egy digitális tuner kártyával gazdagodik 2008-tól, így a Playstation 3-at akár digitális videó rögzítésére is használhatjuk majd.
aug. 1
20:19
[HW] Új Logitech perifériák (GameStar)
G9 néven új, játékosoknak szánt egeret és a G15 nevű, azonos csoportnak szánt billentyűzet átdolgozott változatát dobják piacra szeptemberben.
aug. 1
20:33
Halo 3 Online Co-op részletek (GameStar)
Úgy tűnik, az Xbox 360 tulajok és Halo rajongók legnagyobb örömére egyaránt, hogy Master Chief-nek nem muszáj egyedül befejeznie a harcot. Sőt…
aug. 1
20:34
Red Faction folytatás (GameStar)
Egy ma reggeli THQ pénzügyi konferencián egy apró, nyúlfarknyi információ látott napvilágot.
aug. 1
22:07
Xbox360 45 nm-en (GameStar)
’Az utóbbi 2 negyedévben kezdtük csak el a chipek 65 nm-en gyártását, a 45 nm-re történő átállás 18 hónap múlva várható.’ – nyilatkozták a Charted Semiconductor-tól, akik a Microsoft partnerei a gyártásban.
aug. 1
22:10
Resident Evil 5: Élőhalott rasszizmus (GameStar)
Talán mindenki tudja, hogy a neves túlélő-horror sorozat soron következő része Afrikában fog játszódni, így elég sok lesz a fekete bőrszínű zombi. A játékot egy rasszizmus elleni szervezet már most elég problematikusnak találja.
aug. 1
22:20
Egy erősebb Wii lenne a megoldás? (GameStar)
Sokan azt jósolják, hogy az egyelőre piacvezető Wii legkésőbb 2 éven belül kimegy a divatból, hisz nem lesz elég erős, hogy tartsa a két vetélytárs grafikai tempóját. Michael Pachter elemző szerint azonban erre is van megoldás.

2007. augusztus 2. csütörtök

aug. 2
9:30
DisplayPortra vált az ATI (PCWorld)
Az ATI grafikus kártyák 2008-tól a VGA-t és DVI-t leváltó szabványt, a DisplayPortot is támogatják.
aug. 2
11:07
'Reggelt! (GameStar)
Szép jó reggelt mindenkinek! Közeledik a QuakeCon megnyitója, ami után sok finomságot várhatunk majd a jelen lévő fejlesztőktől. A Tech 5 motor mellett a Quake Wars frontjáról is érkeznek majd érdekességek, de ha minden igaz nem csak ennyivel fogják kiszúrni a szemünket :).
aug. 2
11:09
[Movie] MotoGP 07 engine bemutató (GameStar)
Idén sem maradunk Moto GP játék nélkül, aminek már a 07-es verziója fog hamarosan visszaköszönni ránk a boltok polcairól.
aug. 2
11:11
[KéPZ] Condemned 2: Bloodshot verekedés (GameStar)
Igazi horror élménynek ígérkezik a Condemned második része, amiben elborult arcok és véres események borzolják majd a kedélyeket.
aug. 2
11:12
Golden Joystick jelöltek (GameStar)
Múltkorában már beszámoltunk arról, hogy megkezdődött a Golden Joystick Awards 2007, azóta viszont megérkeztek az első eredmények is, kialakult minden kategóriában a legjobbak listája. A szavazásnak ezzel viszont még korántsincs vége, most kezdődik el a nagy presztízsű második kör, amit természetesen Te is befolyásolhatsz, ha ellátogatsz a Golden Joystick Awards 2007 oldalára, és leadod voksaidat.
aug. 2
11:39
A Mythic alapító MMO-t fejleszt (GameStar)
A jelenleg a Fallout 3 munkálatain dolgozó Bethesda Softworks anyavállalataként is felfogható ZeniMax Media bejelentette az elsősorban MMO játékok fejlesztésére szakosodott ZeniMax Online Studios megalapítását.
aug. 2
13:23
Nyerj MP3 lejátszót! (GameStar)
Augusztusi nyereményjátékunk győztese gazdagabb lesz egy TEAC MP 380 vagy egy TEAC MP 450-es MP3-lejátszóval!
aug. 2
14:55
Karóra-mobiltelefon (PCWorld)
Az SMS Technology Australia május végén dobta piacra karóra-telefonját. A kínaiak most készültek el saját változatukkal.
aug. 2
14:57
Videotár a Pannontól (PCWorld)
Újabb közösségi szolgáltatást indít a Pannon.
aug. 2
15:00
Voip telefon az SMC-től (PCWorld)
A TigerVoIP Desktop SIP könnyen kezelhető, PoE támogatással és további fejlett tulajdonságokkal rendelkezik.
aug. 2
16:42
Elég lesz a DVD a Project Gotham Racing 4-nek (GameStar)
A Project Gotham Racing harmadik része hatalmas siker volt Xbox 360 konzolon, így nem is csoda, hogy egy folytatással örvendeztetnek meg minket a fejlesztők.
aug. 2
16:44
Call of Duty 4 béta csak amerikai Xbox 360 tulajoknak (GameStar)
A Call Of Duty negyedik része szakítva az eddigi részekkel már a modern hadviselés kulisszái mögé vezeti be a játékosokat.
aug. 2
16:46
WoW kieg immár biztosan! (GameStar)
Tegnap reggel már közöltük a hírt, hogy az USK németországi korhatár besorló szervezet weboldalán feltűnt egy World of Warcraft kiegészítő Wrath of the Lich King címmel, amit aztán hamarosan el is távolítottak
aug. 2
17:21
Előre ellenőrizhetők a mobilszolgáltatások minőségei (PCWorld)
A tudatos fogyasztói döntéseket támogatva, az egyes hírközlési szolgáltatások árai és a szolgáltatások elérhetőségi adatai után immár a hírközlési szolgáltatások minőségi paramétereit bemutató hasznos információkat is közzétesz honlapján a Nemzeti Hírközlési Hatóság.
aug. 2
17:25
McAfee Rootkit Detective 1.0 (PCWorld)
A McAfee Rootkit Detective egy új, ingyenes eszköz, amelynek segítségével a felhasználók megtisztíthatják számítógépüket az egyre elterjedtebb, rootkit technológiával elrejtőző rosszindulatú kódoktól.
aug. 2
18:32
World in Conflict demo hamarosan (GameStar)
Éppen hogy csak véget ért a World in Conflict béta változatának nyüstölése, amiben a GameStar olvasók is nagy elánnal részt vettek, és máris közeleg a hivatalos demo is!
aug. 2
20:22
Késik a Lair (GameStar)
A Sony ma a hivatalos Playstation blogon bejelentette, a Lair csúszni fog.
aug. 2
20:24
Cell alapú PC chip (GameStar)
San Diego-ban jövő héten tervezik bemutatni a Playstation 3 Cell chipet alapul vevő processzor prototípust PC-hez.
aug. 2
20:47
Crysis dátumozás (GameStar)
Az EA végre úgy látta, hogy ideje hivatalosan is kitűznie a Crysis megjelenési idejét.
aug. 2
22:39
Százdolláros 176-ért (Metropol)
A százdolláros laptop azért született meg, hogy segítségével eljusson az informatika olyan vidékekre is, ahol még áram sincs, nemhogy internet. Az már nem a tervezők hibája, hogy mégis az elkényeztetett, gigabitekkel és WiFi hálózatokkal álmodó nyugati világ húzhat hasznot a projektből.

2007. augusztus 3. péntek

aug. 3
2:18
Leejthető HD kamera (PCWorld)
A Canon ma bejelentette az új HG10-et, mini merevlemezes HD videokameráját.
aug. 3
9:36
'Reggelt! (GameStar)
Ha minden igaz nem csak én ébredtem gyönyörű, napsütéses reggelre, amihez szerencsére még nem társul esztelen hőség :). Közeledik a nyár vége, úgyhogy tessék kihasználni a maradék időt és a GameStar Online olvasása mellett esetleg látogassatok el valamelyik strandra, vagy a Balaton mellé egy kis pihegésre.
aug. 3
9:38
Késik a GTA4 (GameStar)
A Grand Theft Auto sorozat legújabb, negyedik részének megjelenésére sokan már be is hűtötték a pezsgőt, hisz az első trailerek alapján minden idők legjobb, 3D-s GTA epizódját fogja elkészíteni nekünk a Take Two.
aug. 3
9:40
Ezért késik az Xbox 360-as UT3 (GameStar)
Mark Rein az Unreal Tournamentért felelős főmindenes egy nyilatkozatában az Unreal Tournament harmadik részének Xbox 360 változatáról mesélt.

Keresés