2007. június 1. péntek

jún. 1
7:25
Nokia 8600 – az üvegtelefon (PCWorld)
A napokban mutatta be a finn gyártó legújabb szétcsúsztatható divattelefonját, amelyről az újdonságokért rajongó tábor már igen régóta tudott minden elérhető információt.
jún. 1
7:41
Nokia 6500 – ultravékony és csúsztatható (PCWorld)
A finn gyártó egy tőle váratlan húzással lepte meg a telefonvásárlás előtt álló felhasználókat: a napokban két telefont is hasonló néven mutatott be. Az egyik a Nokia 6500 Classic egy konzervatív kialakítású, de ultravékony és elegáns telefon, a másik, a Nokia 6500 Slide ellenben egy divatos, de szétcsúsztatható készülék.
jún. 1
8:48
'Reggelt! (GameStar)
A kisebb kihagyások után ma ismét itt vagyunk és hozzuk a friss híreket nektek, remélhetőleg a gonosz manók nem térnek vissza a szerverszobába, így zavartalanul böngészhetitek majd a lapot.
jún. 1
9:04
Új ATI Catalyst meghajtók érkeztek (GameStar)
Az ATI nem várt sokáig az új Catalyst meghajtó csomag kiadásával, mivel máris elérhetővé vált a legújabb pakk Windows XP és Vista operációs rendszerekhez egyaránt.
jún. 1
9:15
Bétázgat a Fury MMO (GameStar)
A Fury az eddig bejelentett MMO játékok közül talán a legérdekesebbnek ígérkezik, mivel nem a megszokott játékmenettel kápráztat majd el minket.
jún. 1
9:26
Company of Heroes DirectX 10 meghajtással (GameStar)
A Company of Heroes új javításával egy újabb játéknál élvezhetjük a DirectX 10 jelentette grafikai mámort.
jún. 1
9:37
Akcióban a Red Orchestra (GameStar)
A Valve a frissen kiadott Red Orchestra: Ostfront 41-45 frissítés mellé egy nagyobb akciót is beizzított a Steam rendszerében.
jún. 1
9:40
Korlátlan internet Vodafone-tól (PCWorld)
A Vodafone június 1-jétől 40 magyar településen teszi elérhetővé a HSDPA technológiát. A Vodafone szélessávú mobil internet megoldásait a Vodafone üzleti és egyéni, számlás és feltöltőkártyás ügyfelei egyaránt igénybe vehetik. Az induláshoz kapcsolódó Internet Szabadon akcióban most havi fix 5000 forintos összegért forgalmi díjmentes csomagot is kínál a Vodafone, amely különleges a magyar mobil…
jún. 1
9:49
Gods War Online anime stílusban (GameStar)
Az Internet Gaming Gate fejlesztő gárdája bejelentette új, MMO alapokra helyezett játékát, ami az ókori görög mondák világába visz majd el minket.
jún. 1
11:47
Mi rejtőzhet a winchestereden? (GameStar)
A fertőzött gépekről már nem csak adatokat lophatnak a betolakodók, saját fájljaikat is azok winchesterén tárolhatják.
jún. 1
13:23
Google 3D Warehouse (PCWorld)
A Google 3D Warehouse egy ingyenes Google szolgáltatás, amely bárki számára lehetővé teszi 3D modellek és tartalmak keresését és letöltését egy szabványos webböngészőből és ezzel a bővítménnyel mostmár a Photoshop CS3 Extendedből is
jún. 1
13:24
LEGO MMO... Wtf? (GameStar)
Manapság boldog, boldogtalan MMORPG-t készít és próbálja megfejelni játékával a World of Warcraft sikerét. Nos a LEGO Group fejesei minden bizonnyal nem ezzel a célal találták ki hogy Lego témájú MMO-t készítenek.
jún. 1
13:51
[MOVIE] GRAW2: vidám hentelés (GameStar)
Június 7-én érkezik a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 demo-ja, másnap pedig várhatóan befut a teljes verzió is. A kínokkal teli várakozást most két videóval próbáljuk enyhíteni.
jún. 1
13:56
A Codemasters új logója (GameStar)
Jó ideje már annak, hogy a Codemasters stílust váltott, így várható volt, hogy hamarosan újabb dizájn beli megújítást eszközölnek a kiadónál.
jún. 1
14:01
Letölthető a ColdFusion 8 Beta (PCWorld)
Az Adobe betör a nagy fejlesztőrendszerek piacára: egyszerű kezelhetőség és sokoldalú Flex, AJAX és PDF támogatás az új ColdFusion verzióban.
jún. 1
14:01
[MOZi] Megvan a Postal film premier dátuma (GameStar)
Nemrég még arról szóltak a híradások, hogy Uwe Boll csak idén szeptemberben engedi a mozikba a Postal játékok alapján készített mozifilmjét, ám úgy tűnik nem várnak addig a bemutatóval.
jún. 1
14:12
[KéPZ] Fury képek szájzár ellen (GameStar)
Már megindultak a jelentkezések a harci elemekre kihegyezet Fury MMO játékra, ám nem úsztuk meg ennyivel a bejelentést.
jún. 1
14:26
A Canon a legmegbízhatóbb (PCWorld)
A Reader's Digest olvasói szerint a Canon a legmegbízhatóbb fényképezőgép márka – már 7 éve.
jún. 1
16:12
Játékkal katonát ápolni? (GameStar)
A Walter Reed amerikai kórház szerint kétségtelenül hatásos, ha a sérült katonák kezébe kontrollert nyomunk.
jún. 1
16:55
Egy nap kellett a feltöréshez (GameStar)
A BtCB álnéven dolgozó hacker egy nap alatt törte fel a HD DVD és Blu-ray lemezekhez készített új másolásvédelemet, az Advanced Access Content System-et, ezzel igencsak megrendítve a filmipar dolgozóit.

2007. június 2. szombat

jún. 2
1:26
[MOZi] Hamarabb jönnek a Transformerek! (GameStar)
Így hajnalok hajnalán egy igen jó hírrel szolgálhatok a virrasztó Transformers rajongóknak. A Dreamworks/Paramount’s a minap bejelentette, hogy a film premierjét egy nappal, azaz 24 órával előrébb hozták
jún. 2
9:22
'Reggelt! (GameStar)
Ez a hét is igen mozgalmas volt. Az Electronic Arts bejelentette a legújabb Need For Speed epizódot, több MMO játék bétatesztjére is megindultak a jelentkezések, ráadásul ingyenes MMORPG játékokról is kaptunk híreket. A mai napra is jutnak majd érdekességek, ám elöbb jöjjön a vicc.
jún. 2
9:34
[MOVIE] Loki játékmenet bemutató (GameStar)
A Focus Home Interactive új, HD felbontású videót adott ki a látványos akciókat ígérő Loki játékból.
jún. 2
9:50
Ingyenes pálya a Lost Planet játékhoz (GameStar)
A Capcom hamarosan PC-re is kiadja majd a Lost Planet játékot, ám e mellett nem feledkezett meg az Xbox 360 tulajokról sem.
jún. 2
10:24
Az újjászületett Ultima Online bétája (GameStar)
Richard Garriot játéka mára már szint legendává vált, az Ultima Online lassan 10 éve hogy elstartolt és köztudatba hozta az MMORPG-k fogalmát. Az új "kiegészítőjében" lecserélik a jócskán csak elavult grafikát. Most ebbe nyerhetünk betekintést egy béta keretein kersztül.
jún. 2
10:29
Valve statisztika: kevés a Vista és a DX10 (GameStar)
A Valve időnként felfrissíti a Steam rendszerében elérhető adatlapot, amivel a játékosok hardvereit szokták felmérni.
jún. 2
10:40
Még egy kis World in Conflict béta (GameStar)
Nemrég indult el a World in Conflict zárt béta tesztje és a szerencsések már kaptak is béta kulcsot. Akinek nem jutott az se keseredjen el hiszen a Gamespot oldalán 15 ezer (!) béta kulcsot osztanak szét, aki gyors még könnyen szerezhet.
jún. 2
11:46
[MOZi] Mit tud a Prince of Persia film (GameStar)
A LatinoReviews.com-nak sikerült megkaparintania a Jerry Bruckheimer és Michael Bay gondozásában készülő Prince of Persia film forgatókönyvének egy korai változatát.
jún. 2
13:24
Német PC TOP 10 (GameStar)
Ismét eltelt egy hét, hogy rohan az idő... ezért ideje, hogy megismerkedjünk a legfrissebb német PC-s eladási listával, amelynek adatai a május 21 - 27 közötti hét adatait tartalmazzák. Aki nagy meglepetést várt, most csalódni fog - szinte ugyanazt a listát kapjuk, mint múlt héten.
jún. 2
17:39
[KéPZ] Robbanás az űrben (GameStar)
Az űrstratégiákat kedvelő játékosok könnyen érezhetik magukat úgy hogy kedvenc stílusukat az utóbbi időben elhanyagolják. A Sins of Solar Empire viszont ebbe a kategóriába tartozik és nagyon ígéretesnek tűnik. Ma öt új képet kaptunk a játékból.
jún. 2
18:15
[KéPZ] A barbár pofán rúg (GameStar)
Sok MMORPG fan nap mint nap imával fekszik le amiben az Age of Conan bétatesztjét kérik :D. Reméljük imáink hamarosan meghallgatásra találnak és belevethetjük magunkat Conan világába. Ma érkezett pár kép a hírlevélben amiben főként a mocsári szörnyeket tekinthetjük meg.
jún. 2
22:15
Hamarosan itt a Hellgate London bétája (GameStar)
Hamarosan jön a Hellgate London béta tesztje, legalábbis a most megjelent alpha oldal erre utal.

2007. június 3. vasárnap

jún. 3
4:37
'Tiszteletem! (GameStar)
Sok szeretettel köszöntök mindenkit június 3.-án! Ezen a napon, amikor a hőmérséklet akár 22-25 fokig is felkúszhat, azonban bármikor számíthatunk napközben záporra/zivatarra. A magyar labdarúgó válogatott tegnap ismét kiábrándító játékot mutatott, viszont bajnok lett a szolnoki kosárcsapat, Hajrá Olaj és gratulálunk! Nézzük, mi is történt a világban, ezen a napon a múltban:
jún. 3
10:25
Nokia N76-hoz ingyen zene (PCWorld)
2007. június 1-jétől a készlet erejéig, a Nokia N76 készülékek értékesítési csomagjaiban egy kupont találnak a vásárlók, amellyel 76 zeneszámot ingyenesen tölthetnek le a T-Online Zeneáruház teljes kínálatából.
jún. 3
10:30
A T-Mobile-ban bíznak leginkább az előfizetők (PCWorld)
A Readers' Digest felmérése szerint Magyarországon az elmúlt hat évhez hasonlóan továbbra is a T-Mobile a bizalmat leginkább élvező mobilszolgáltató.
jún. 3
11:47
Olcsó GeForce érkezik júniusban (GameStar)
Az NVIDIA nemrég a középkategóriában is megindította a DirectX 10 tecnológiával szerelt GeForce kártyákat, júniusban viszont az alsó kategória lesz soron.
jún. 3
11:52
Xbox360 ügyben nyomoz az európai fogyasztóvédelem (GameStar)
Többször is felütötte már a fejét világszerte az Xbox360 gond, amikor is néhány konzol elég durván megkarcolja a belé helyezett lemezeket. Az Európai Fogyasztóvédelmi Főfelügyelő egy hetes ultimátumot adott a Microsoftnak a probléma megmagyarázására.
jún. 3
12:03
Company of Heroes: DX10 teljesítmény teszt (GameStar)
A napokban érkezett meg a Company of Heroes DirectX 10-es technológiával szerelt javító csomagja, ami új grafikai élményt kínál a megfelelő hardverrel rendelkező felhasználóknak.
jún. 3
12:19
[KéPZ] Warhammer Online karakter szemle (GameStar)
Az Electronic Arts kiadásában érkezik majd meg a Warhammer Online: Age of Reckoning MMO játék, ami új színt visz majd az ilyen stílusú játékok felhozatalába.
jún. 3
12:24
10 rossz dolog a Games for Windowszal kapcsolatban (GameStar)
A Games for Windows kezdeményezést sokan eddig is egy nagy reklámfogásnak, vagy kísérletnek tartották a konkurens operációs rendszerek kiszorítására. A Hushed Casket Halo fan site most összeállított egy tízes listát arról, mit is rontottak el a Games for Windows - Live rendszerrel kapcsolatban.
jún. 3
12:46
E3, a játékok maradnak (GameStar)
Ugyan az E3 kiállítók, vendégek és terület szintjén is csökken, a szervezők állítása szerint viszont játékokból körülbelül annyi fogja képviseltetni magát, mint az előző években.
jún. 3
13:03
[FUN] Mario esete a Line Riderrel (GameStar)
Ha Marioról van szó, akkor az emberek képzelőereje nem ismer határokat. Most a Line Rider program segítségével tisztelegnem a legismertebb játékhős előtt.
jún. 3
19:27
Bill Gates és a játékipar jövője (GameStar)
Egy Steve Jobs-szal közös interjú során Bill Gates többek között szót ejtett a játékok - pontosabban a játékok irányításának - szerinte lehetséges jövőjéről.

2007. június 4. hétfő

jún. 4
9:25
Sony Ericsson W880i - pengevékony zenemobil (PCWorld)
A pengevékony telefonok korában már egy gyártó sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy egy ilyen nyilvánvaló trendet ne lovagoljon meg, pláne ha ezt a megjelenést még kiegészítjük a manapság igen népszerű Walkman funkcióval is.
jún. 4
9:31
'Reggelt! (GameStar)
Napsütéses szép jó reggelt! Ugyan hétfő van, de ez ne törjön le senkit, mivel szépen süt odakint a nap és a jó idő úgy tűnik maradni akar még egy darabig. Júniusban sok eseményre kerül majd sor, indulnak a szóbeli érettségik, véget ér a tanév, no meg érkezik az új Colin McRae Dirt játék is. A vicc után rögtön nekilátunk átvilágítani a hírcsatornákat, hátha találunk ez utóbbi játékhoz valamit,…
jún. 4
9:42
[FUN] Pánik gomb a PC-re (GameStar)
A számítógépek moddolása manapság igen népszerű foglalatosság, ráadásul az érdekes és meghökkentő modifikációkból sincsen hiány.
jún. 4
10:21
Vegyesen szeretik a Shadowrunt (GameStar)
Több online lap is megszerezte a Shadowrun első példányait, amit aztán rendre le is teszteltek.
jún. 4
10:36
Hacker veszély a Firefoxban (PCWorld)
Kockázatos lehet a Firefox eszköztárakat – Google vagy Yahoo toolbar – használata. Ha nyilvános internet hálózaton lóg, akkor ne engedje frissülni Firefox eszköztár bővítményeit!
jún. 4
10:44
Pornós zenével jelentkezik a levelup (GameStar)
Fekete Zsombor, a FixTV-n Levelup címen futó műsorával tegnap este többek között a Game Developers Fórumról jelentkezett, ahol ezúttal a GameStar TV-vel közösen készített interjúk egy részét mutatta be, remek pornós aláfestő zenékkel :)
jún. 4
10:57
HIS Radeon HD2900 XT - Csendes gyilkos? (PCWorld)
Az AMD új grafikus lapkakészletével már múlt hónapban megismerkedhettünk: először nyílt lehetőségünk azonban külső gyártótól származó kártyát is szemügyre vennünk.

Keresés