2007. június 1. péntek

jún. 1
0:08
A generikus gyógyszerekről jogász szemmel (HáziPatika)
Az egészségügyről, gyógyszerekről szóló tudósításokban, az utóbbi időben sokszor halljuk a "generikus gyógyszer" kifejezést. De mit is jelent valójában ez a megfogalmazás és mit jelent számunkra ezen gyógyszerek alkalmazása?
jún. 1
4:32
"Rossz fiú vagyok, és rossz lányokkal találkozom" (Infostart)
Rossz fiú vagyok. Jól berúgok és hülye dolgokat csinálok erkölcstelen lányokkal - mondta magáról a botrányairól híres egykori modell, Calum Best.
jún. 1
4:38
Az agresszív smink visszatérése (Infostart)
A videoklipek alapján nem tudhatjuk, hogy a negyvenes években vagyunk-e, vagy napjainkban - leszámítva, hogy a negyvenes években még nem voltak videoklipek. A szereplők ugyanis sokszor ugyanúgy néznek ki, mint hatvan évvel ezelőtti társaik.
jún. 1
5:17
Elájult a férfi a hereinjekció hallatán (Infostart)
Egy férfi elájult, amikor egy lombikbébi szakértő a herébe adandó injekció részleteit ecsetelte.
jún. 1
5:28
Kirúgták a templomból a kórusvezetőt, mert szexjátékokat árult (Infostart)
Az Egyesült Államokban egy pap kirúgta a kórust vezető nőt, mert az orgonistaként is működő asszony nem volt hajlandó befejezni a szexuális játékok árusítását.
jún. 1
5:44
A Paris Hilton hasonmás meglepő felajánlása (Infostart)
Érdekes felajánlást tett egy svájci lány, aki a megszólalásig hasonlít Paris Hiltonra. Seraina Hartmann ugyanis azt javasolta, hogy szívesen helyettesíti a nyilvánosság előtt az amerikai örökösnőt addig, amíg az börtönbüntetését tölti.
jún. 1
5:54
Élete legnagyobb sokkja: "egyszerűen megsemmisültem" (Infostart)
Egy mozirajongó életének legnagyobb sokkját kapta, amikor egy moziban azt látta a vásznon, hogy a barátja megkéri a kezét.
jún. 1
6:21
Hol vagytok, igazi férfiak? (Életforma)
Emlékeznek még azokra a szép időkre, mikor a férfiak virágokkal, kedveskedésekkel halmozták el a nőket? Olyan rég volt az már, hogy manapság csak kevesen tudják visszaidézni a múltat. Régi filmekben rábukkanhatunk a férfi udvarlás szépségeire, de a mai életben már kevésbé.
jún. 1
6:26
George Michael szétdrogozta magát (Infostart)
Valóságos kábítószer-koktél volt a popsztár George Michael vérében, amikor autójában félig öntudatlanul rátaláltak - derült ki a bíróság előtti meghallgatáson.
jún. 1
8:08
Vége lesz a kutyapereknek? (Infostart)
Egységessé tenné a kutyatartás szabályait a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete és a Magyar Önkormányzatok Szövetsége.
jún. 1
8:25
Soha nem láttam, és beleszerettem (Életforma)
Az internet olyan határtalan lehetőségeket nyújt számunkra, hogy akár ki se kell lépnünk a lakásból, és bármit megtehetünk. Bevásárolhatunk, beszélhetünk barátainkkal, és akár párt is találhatunk magunknak.
jún. 1
8:36
Így égett a ferencvárosi raktár - képgaléria (Infostart)
Tűz ütött ki csütörtök este egy raktárépületben a főváros IX. kerületében az Illatos úton, ketten megsérültek - közölte a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. A tüzet eloltották.
jún. 1
9:03
Szenzáció: David Beckhamet lovaggá üthetik (Infostart)
Újból fellángoltak a viták David Beckham lovaggá ütése körül. A volt csapatkapitánya péntek este tér vissza az angol labdarúgó-válogatottba Brazília ellen. Eközben olyan hírek kaptak szárnyra, mely szerint a kormány meg szeretné akadályozni a Real Madrid játékosának kitüntetését.
jún. 1
9:24
Mi az, amit semmiképp ne tegyél az első randin! (Életforma)
Az első randin mindenki izgul, mert nem tudja, hogy mire számíthat. A két ember még nem ismeri egymást, és szeretne a másiknak megfelelni. Ezért a legjobb arcunkat mutatjuk, a legszebb ruhánkat veszzük föl, és a lehető legjobb formánkat próbáljuk adni. Biztos, hogy erre szükség van?
jún. 1
9:40
Bosszút állna Vilmos hercegen volt kedvese (Infostart)
Nem búslakodik tovább a Vilmos herceggel való szakítása után Kate Middleton, inkább bosszút állna azért, hogy nem kerülhetett be a királyi családba.
jún. 1
10:23
"Egy éjszaka alatt 3-4 férfival szeretkeztem, és büszke vagyok rá!" (Életforma)
Anita alig huszonkilenc éves, de már több férfi fordult meg az ágyában, mint másnak egész életében. Híve az egyéjszakás - sőt: egyórás - kalandoknak, ezért volt is benne jócskán része. Talán ennek is köszönhető, hogy még ma is egyedül él.
jún. 1
10:23
Szex gyerek nélkül, gyerek szex nélkül (Infostart)
A fogamzásgátló tabletta feltalálója szerint a közeljövőben minden nőnek lehetősége lesz arra, hogy lefagyasztassa petesejtjeit, és akkor vállaljon gyermeket, amikor szeretne. Carl Djerassi szerint ennek kedvező hatása lesz a társadalomra.
jún. 1
10:25
A 11 hónapos kisfiú döbbenetes halála (Infostart)
Meghalt az a 11 hónapos holland csecsemő, akit édesanyja az autóban felejtett, mikor dolgozni indult. A kisfiúra a nő kollégái találtak rá, de már nem tudták megmenteni.
jún. 1
10:29
Súlyos balesettel kezdődött A gyűrűk ura színpadi karrierje (Infostart)
Súlyos sérülésekkel kórházba került A gyűrűk ura musicalváltozatának egyik szereplője, Adam Salter, miután megsérült a lába a színpadon.
jún. 1
11:01
Tűzcsapot döntött ki az autó (Infostart)
Egy karambolozó autó délelőtt kidöntött egy tűzcsapot, a kiömlő víz fennakadást okozott a VI. kerületben a Zichy Jenő és a Nagymező utca környékén.
jún. 1
11:24
"Csinos nőt keresek, néhány órára!" (Életforma)
Az üzleti vacsorákra muszáj magammal vinnem valakit. Ilyenkor jöhet egy hirdetés...Legutóbb például, mit ad Isten, egy társkeresési ügyletbe. Ennek már jó pár hónapja, de még most is mosolyogva gondolok rá, pedig rosszul is elsülhetett volna.
jún. 1
11:35
Vannak még pasik, akik szeretnek főzni? (Életforma)
A magyarok többsége szívesen főz, ám e házimunka továbbra is klasszikusan a nők feladatai közé tartozik - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet legfrissebb Étkezési szokások felméréséből.
jún. 1
12:40
A londoni taxisoknak már bevált! (Életforma)
Az energiafüggőség, a természeti katasztrófák, az egészségkárosítás, a globális felmelegedés csökkentését jelenti a Green Plus.
jún. 1
13:39
Véletlenül se hagyd ki! Színes programok a családnak (Életforma)
A Helikon Kiadó és Könyvesház szeretettel várja a kedves érdeklődőket a Vörösmarty téren a 78. Ünnepi Könyvhét programjaira.
jún. 1
13:45
Káros is lehet a vas szedése a terhesség alatt (Vital)
tovább
jún. 1
15:38
Még nem tudod, hová menj holnap? Szereted a kutyákat? (Életforma)
Állatbarát Családi nap lesz Törökbálinton a Munkácsi Mihály Művelődési Házban, június 2-án, szombaton 10 órai kezdettel!
jún. 1
15:44
Tóba fulladt két kisgyermek, amíg a bébiszitter szunyókált (Infostart)
A pennsylvaniai Waterfordban megfulladt két kisgyermek, miután elkóborolt otthonról. A rájuk vigyázó bébiszitter közben aludt.
jún. 1
16:23
Cser Ágnes felszólítja a miniszterelnököt, tegyen ajánlatot az ügyeleti díjak kifizetésére (Metropol)
Felszólítja a miniszterelnököt az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (EDDSZ), hogy 30 napon belül tegye meg ajánlatát az egészségügyi dolgozók által teljesített ügyeleti díjak kifizetésére, ami az uniós csatlakozás óta esedékes.
jún. 1
17:16
Az áldozat közbeszól: inkább akasszák fel! (Infostart)
A japán képviselőház elfogadta azt a törvényjavaslatot, amelynek értelmében a bűnügyek áldozatai is kérdezhetnek a vádlottól, illetve állást foglalhatnak a kiszabandó büntetéséről a bírósági tárgyalásokon. Több szakértő úgy véli: a tárgyalások emiatt a bosszú színterévé válhatnak.
jún. 1
17:37
Szenzációs! Rodin, Gauguin és Toulouse-Lautrec Szegeden (Életforma)
Múzeumnyitó nagygyűléssel kezdi meg a több mint kétszázmilliós felújítás utáni évadot a szegedi Móra Ferenc Múzeum. Az első kiállítás az elmúlt századok nőtípusait mutatja be. A szépségek várhatóan érdeklődők ezreit vonzzák majd.
jún. 1
17:55
Volt, aki inkább bezárta a boltot az ÁNTSZ ellenőrzés miatt (Metropol)
Esetenként zárt ajtók fogadták a tisztiorvosi szolgálat ellenőreit annak a csütörtökön kezdődött kétnapos balatoni akciónak a során, amelynek tapasztalatairól pénteken délután számoltak be az újságíróknak Balatonlellén.
jún. 1
19:47
Hajtóvadászat indult a krokodil után (Infostart)
Háromméteres sósvízi krokodilra vadásznak a Nyugat-Ausztrália Broome vadőrei.
jún. 1
19:52
Két hétig hevert a bomba a határban, valaki hazavitte (Infostart)
Győr határából ismeretlenek elvittek egy 50 kilogrammos második világháborús bombát és egy 40 milliméteres páncéltörő gránátot.
jún. 1
20:14
Drámai véget ért a köpőverseny (Infostart)
Átesett az erkély korlátján egy német férfi, miközben fiával köpőversenyt tartott.
jún. 1
20:16
A Loch Ness-i szörny visszatért? - videóval (Infostart)
Egy amatőr kutató, Gordon Holmesazt állítja, hogy sikerült videofelvételt készíteni a Loch Ness-i szörnyről.
jún. 1
20:31
Elvesztette a fejét, amikor a nő azt mondta: elhagyja (Infostart)
Japánban őrizetbe vettek egy férfit, aki leszúrta élettársát, mivel az el akarta hagyni őt.
jún. 1
21:43
Egy betűhiba miatt oda a boldogság (Infostart)
Egyetlen betű miatt hiúsult meg egy brit pár házassága. Csaknem másfél millió forintnak megfelelő összeget költöttek a ceremóniára, mégsem lettek férj és feleség, mert egy ügyintéző rosszul írta le a férfi nevét.

2007. június 2. szombat

jún. 2
0:09
A jó szex gyógyít (HáziPatika)
Bizonyított tény, hogy a szex nem csak a legkellemesebb, de az egyik legegészségesebb "sport" is. Kiválóan égeti a kalóriákat, jótékonyan hat hangulatunkra, oldja a stresszt, sőt segíthet egyes rákos megbetegedések megelőzésében...
jún. 2
5:10
Te mikor csaltad meg a férjed utoljára? (Életforma)
Mi is a bajom a hűséggel? Tulajdonképpen semmi. Talán azt leszámítva, hogy nehezen tudom definiálni. Hiszen hűség millió irányban, kifelé és befelé is létezik: légy hű elsősorban önmagadhoz, a hazához, Istenedhez. Légy hű a céghez, a családhoz, a férjedhez (vagy legalább tegyél úgy). No, ezen a ponton hadd elmélkedjek egy picit.
jún. 2
5:54
Ki az, akit nem az ötös lottó boldogít? (Életforma)
Egyre több szakértő érvel amellett, hogy génjeinkben hordjuk boldogságunk kulcsát. Akkor mégsem az ötöslottó boldogít? Mi az igazság...?
jún. 2
6:05
Üvegcserepek a gyorsételben (Infostart)
Felfüggesztette négy fogás árusítását a Kentucky Fried Chicken Tokióban és hat japán tartományban, mivel egy vevőnek letört a foga, amikor ráharapott egy üvegszilánkra a káposztasalátájában.
jún. 2
7:07
A csábos Ikrek vonzásában (Életforma)
Nem csoda, ha sokan csak áhítoznak a kiegyensúlyozott párkapcsolatra, míg mások nemi identitásuk játékszerévé válnak, és keresik az igazit.
jún. 2
7:12
A vécépumpa felnyársalta a nyugdíjast a kádban (Infostart)
Csaknem meghalt egy német férfi, aki egy vécépumpával helyettesítette a kád dugóját, megcsúszott viszont egy darab szappanon, és szinte karóba húzta saját magát.
jún. 2
8:53
A propolisz megöli a ráksejteket? (Metropol)
Német kutatók szerint a méhszurok (propolisz) képes arra, hogy elpusztítsa a rákos sejteket egy bizonyos daganatos betegségnél.
jún. 2
9:23
Ami mindenkire ráfér: Pihisziget (Infostart)
A hétvégén kezdődnek a Gyereksziget programjai a Hajógyári szigeten: fellép mások mellett Halász Judit, Bozsik Yvette társulata és Benkő Nóra.
jún. 2
10:07
Szexvideókat küldözgetett a nagypapa (Infostart)
Kínos ügybe keveredett Larry Zierlein, a Pittsburgh Steelers amerikaifutball-csapatának egyik edzője.
jún. 2
10:07
Hogyan legyünk strandképesek néhány nap alatt? (Életforma)
Néhány napja maradt csak arra, hogy felkészítse testét-lelkét a nyári szabadságra? Rejtegetné formátlan, elült idomait, melyet hiába az évközi fogadalmaknak nem sikerült időben strandképessé tennie? Semmi gond, még az utolsó napokat is aktívan kihasználhatja az alábbi tippek segítségével!
jún. 2
11:08
A nők közötti barátság meghosszabbítja az életet (Életforma)
Egy mérföldkőnek számító UCLA tanulmány a nők közti barátság különlegességére hívja fel a figyelmet. Ezek a kapcsolatok segítenek enyhíteni belső világunk viharait, kitölthetik a házasságunkban keletkező érzelmi űrt, és segítenek észben tartani, hogy kik is vagyunk valójában. Sőt, még ennél is többet jelentenek...
jún. 2
11:57
A rendőr elől a villanyoszlopra mászott, de agyoncsapta az áram (Infostart)
Halálos áramütés ért egy hajléktalan férfit, aki a rendőri igazoltatás elől egy villanyoszlopra mászott a Vas megyei Vásárosmiskén.
jún. 2
12:46
Baleset Zuglóban: autók egymás hegyén-hátán - képgaléria (Infostart)
Összeütközött három autó Budapesten, az egyik vezető könnyebben megsérült.

Keresés