2007. június 1. péntek

jún. 1
0:08
A generikus gyógyszerekről jogász szemmel (HáziPatika)
Az egészségügyről, gyógyszerekről szóló tudósításokban, az utóbbi időben sokszor halljuk a "generikus gyógyszer" kifejezést. De mit is jelent valójában ez a megfogalmazás és mit jelent számunkra ezen gyógyszerek alkalmazása?
jún. 1
4:32
"Rossz fiú vagyok, és rossz lányokkal találkozom" (Infostart)
Rossz fiú vagyok. Jól berúgok és hülye dolgokat csinálok erkölcstelen lányokkal - mondta magáról a botrányairól híres egykori modell, Calum Best.
jún. 1
4:38
Az agresszív smink visszatérése (Infostart)
A videoklipek alapján nem tudhatjuk, hogy a negyvenes években vagyunk-e, vagy napjainkban - leszámítva, hogy a negyvenes években még nem voltak videoklipek. A szereplők ugyanis sokszor ugyanúgy néznek ki, mint hatvan évvel ezelőtti társaik.
jún. 1
5:17
Elájult a férfi a hereinjekció hallatán (Infostart)
Egy férfi elájult, amikor egy lombikbébi szakértő a herébe adandó injekció részleteit ecsetelte.
jún. 1
5:28
Kirúgták a templomból a kórusvezetőt, mert szexjátékokat árult (Infostart)
Az Egyesült Államokban egy pap kirúgta a kórust vezető nőt, mert az orgonistaként is működő asszony nem volt hajlandó befejezni a szexuális játékok árusítását.
jún. 1
5:44
A Paris Hilton hasonmás meglepő felajánlása (Infostart)
Érdekes felajánlást tett egy svájci lány, aki a megszólalásig hasonlít Paris Hiltonra. Seraina Hartmann ugyanis azt javasolta, hogy szívesen helyettesíti a nyilvánosság előtt az amerikai örökösnőt addig, amíg az börtönbüntetését tölti.
jún. 1
5:54
Élete legnagyobb sokkja: "egyszerűen megsemmisültem" (Infostart)
Egy mozirajongó életének legnagyobb sokkját kapta, amikor egy moziban azt látta a vásznon, hogy a barátja megkéri a kezét.
jún. 1
6:21
Hol vagytok, igazi férfiak? (Életforma)
Emlékeznek még azokra a szép időkre, mikor a férfiak virágokkal, kedveskedésekkel halmozták el a nőket? Olyan rég volt az már, hogy manapság csak kevesen tudják visszaidézni a múltat. Régi filmekben rábukkanhatunk a férfi udvarlás szépségeire, de a mai életben már kevésbé.
jún. 1
6:26
George Michael szétdrogozta magát (Infostart)
Valóságos kábítószer-koktél volt a popsztár George Michael vérében, amikor autójában félig öntudatlanul rátaláltak - derült ki a bíróság előtti meghallgatáson.
jún. 1
6:36
Milyen veszélyeket rejtenek a szépségpirulák? (HVG)
Gombamód szaporodnak az alakformáló, öregedést gátló, szép bőrszínt garantáló készítmények, függetlenül attól, hogy engedélyezték-e őket vagy sem. A világhálónak köszönhetően minden beszerezhető "pult alól" is. De tisztában vagyunk-e a kockázatokkal? Aligha.
jún. 1
8:08
Vége lesz a kutyapereknek? (Infostart)
Egységessé tenné a kutyatartás szabályait a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete és a Magyar Önkormányzatok Szövetsége.
jún. 1
8:25
Soha nem láttam, és beleszerettem (Életforma)
Az internet olyan határtalan lehetőségeket nyújt számunkra, hogy akár ki se kell lépnünk a lakásból, és bármit megtehetünk. Bevásárolhatunk, beszélhetünk barátainkkal, és akár párt is találhatunk magunknak.
jún. 1
8:36
Vaginákat növesztettek őssejtekkel (HVG)
Egy olasz orvos – a világon első ízben – vaginát növesztett saját sejtjeikből két nőnek, akik egy ritka deformációs betegségben szenvedtek, így a két hölgy alighanem normális életet élhet.
jún. 1
8:36
Így égett a ferencvárosi raktár - képgaléria (Infostart)
Tűz ütött ki csütörtök este egy raktárépületben a főváros IX. kerületében az Illatos úton, ketten megsérültek - közölte a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. A tüzet eloltották.
jún. 1
9:03
Szenzáció: David Beckhamet lovaggá üthetik (Infostart)
Újból fellángoltak a viták David Beckham lovaggá ütése körül. A volt csapatkapitánya péntek este tér vissza az angol labdarúgó-válogatottba Brazília ellen. Eközben olyan hírek kaptak szárnyra, mely szerint a kormány meg szeretné akadályozni a Real Madrid játékosának kitüntetését.
jún. 1
9:24
Mi az, amit semmiképp ne tegyél az első randin! (Életforma)
Az első randin mindenki izgul, mert nem tudja, hogy mire számíthat. A két ember még nem ismeri egymást, és szeretne a másiknak megfelelni. Ezért a legjobb arcunkat mutatjuk, a legszebb ruhánkat veszzük föl, és a lehető legjobb formánkat próbáljuk adni. Biztos, hogy erre szükség van?
jún. 1
9:40
Európa elhízza magát, rajtaütnek a gyártókon (HVG)
Az európai élelemiszeripar törvényi szabályozásnak nézhet elébe, ha nem veszi fel a harcot a fogyasztók felesleges kilóival - figyelmeztetett az Európai Bizottság. A túlsúlyosság olyan probléma, amelyet már az érdekelt ipari szereplők sem nézhetnek tétlenül.
jún. 1
9:40
Bosszút állna Vilmos hercegen volt kedvese (Infostart)
Nem búslakodik tovább a Vilmos herceggel való szakítása után Kate Middleton, inkább bosszút állna azért, hogy nem kerülhetett be a királyi családba.
jún. 1
10:23
"Egy éjszaka alatt 3-4 férfival szeretkeztem, és büszke vagyok rá!" (Életforma)
Anita alig huszonkilenc éves, de már több férfi fordult meg az ágyában, mint másnak egész életében. Híve az egyéjszakás - sőt: egyórás - kalandoknak, ezért volt is benne jócskán része. Talán ennek is köszönhető, hogy még ma is egyedül él.
jún. 1
10:23
Szex gyerek nélkül, gyerek szex nélkül (Infostart)
A fogamzásgátló tabletta feltalálója szerint a közeljövőben minden nőnek lehetősége lesz arra, hogy lefagyasztassa petesejtjeit, és akkor vállaljon gyermeket, amikor szeretne. Carl Djerassi szerint ennek kedvező hatása lesz a társadalomra.
jún. 1
10:25
A 11 hónapos kisfiú döbbenetes halála (Infostart)
Meghalt az a 11 hónapos holland csecsemő, akit édesanyja az autóban felejtett, mikor dolgozni indult. A kisfiúra a nő kollégái találtak rá, de már nem tudták megmenteni.
jún. 1
10:29
Súlyos balesettel kezdődött A gyűrűk ura színpadi karrierje (Infostart)
Súlyos sérülésekkel kórházba került A gyűrűk ura musicalváltozatának egyik szereplője, Adam Salter, miután megsérült a lába a színpadon.
jún. 1
11:01
Tűzcsapot döntött ki az autó (Infostart)
Egy karambolozó autó délelőtt kidöntött egy tűzcsapot, a kiömlő víz fennakadást okozott a VI. kerületben a Zichy Jenő és a Nagymező utca környékén.
jún. 1
11:24
"Csinos nőt keresek, néhány órára!" (Életforma)
Az üzleti vacsorákra muszáj magammal vinnem valakit. Ilyenkor jöhet egy hirdetés...Legutóbb például, mit ad Isten, egy társkeresési ügyletbe. Ennek már jó pár hónapja, de még most is mosolyogva gondolok rá, pedig rosszul is elsülhetett volna.
jún. 1
11:35
Vannak még pasik, akik szeretnek főzni? (Életforma)
A magyarok többsége szívesen főz, ám e házimunka továbbra is klasszikusan a nők feladatai közé tartozik - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet legfrissebb Étkezési szokások felméréséből.
jún. 1
12:40
A londoni taxisoknak már bevált! (Életforma)
Az energiafüggőség, a természeti katasztrófák, az egészségkárosítás, a globális felmelegedés csökkentését jelenti a Green Plus.
jún. 1
13:23
Kalóriaháború: a fogyasztóvédelem riadót fújt, a gyártók tiltakoznak (HVG)
Németországban a vásárlókat segítő feliratokat akarnak elhelyezni a csomagoláson az élelmiszergyártók, hogy a vevők meg tudják ítélni, milyen a kalóriaértéke az adott tápláléknak.
jún. 1
13:39
Véletlenül se hagyd ki! Színes programok a családnak (Életforma)
A Helikon Kiadó és Könyvesház szeretettel várja a kedves érdeklődőket a Vörösmarty téren a 78. Ünnepi Könyvhét programjaira.
jún. 1
13:55
Mélyhűtött vegetáriánus élelmiszereket dobnak piacra Csehországban (HVG)
Mélyhűtött vegetáriánus élelmiszereket fog gyártani Csehországban az izraeli Tivall csoport, amely a Nestlé konszern leányvállalata - közölte pénteken Prágában a Tivall szóvivője, Jana Myslivcová.
jún. 1
15:38
Még nem tudod, hová menj holnap? Szereted a kutyákat? (Életforma)
Állatbarát Családi nap lesz Törökbálinton a Munkácsi Mihály Művelődési Házban, június 2-án, szombaton 10 órai kezdettel!
jún. 1
15:44
Tóba fulladt két kisgyermek, amíg a bébiszitter szunyókált (Infostart)
A pennsylvaniai Waterfordban megfulladt két kisgyermek, miután elkóborolt otthonról. A rájuk vigyázó bébiszitter közben aludt.
jún. 1
17:16
Az áldozat közbeszól: inkább akasszák fel! (Infostart)
A japán képviselőház elfogadta azt a törvényjavaslatot, amelynek értelmében a bűnügyek áldozatai is kérdezhetnek a vádlottól, illetve állást foglalhatnak a kiszabandó büntetéséről a bírósági tárgyalásokon. Több szakértő úgy véli: a tárgyalások emiatt a bosszú színterévé válhatnak.
jún. 1
17:37
Szenzációs! Rodin, Gauguin és Toulouse-Lautrec Szegeden (Életforma)
Múzeumnyitó nagygyűléssel kezdi meg a több mint kétszázmilliós felújítás utáni évadot a szegedi Móra Ferenc Múzeum. Az első kiállítás az elmúlt századok nőtípusait mutatja be. A szépségek várhatóan érdeklődők ezreit vonzzák majd.
jún. 1
19:47
Hajtóvadászat indult a krokodil után (Infostart)
Háromméteres sósvízi krokodilra vadásznak a Nyugat-Ausztrália Broome vadőrei.
jún. 1
19:52
Két hétig hevert a bomba a határban, valaki hazavitte (Infostart)
Győr határából ismeretlenek elvittek egy 50 kilogrammos második világháborús bombát és egy 40 milliméteres páncéltörő gránátot.
jún. 1
20:14
Drámai véget ért a köpőverseny (Infostart)
Átesett az erkély korlátján egy német férfi, miközben fiával köpőversenyt tartott.
jún. 1
20:16
A Loch Ness-i szörny visszatért? - videóval (Infostart)
Egy amatőr kutató, Gordon Holmesazt állítja, hogy sikerült videofelvételt készíteni a Loch Ness-i szörnyről.
jún. 1
20:31
Elvesztette a fejét, amikor a nő azt mondta: elhagyja (Infostart)
Japánban őrizetbe vettek egy férfit, aki leszúrta élettársát, mivel az el akarta hagyni őt.
jún. 1
20:49
Sziromerotika (Lakáskultúra)
A tulipán kapcsán sok mindent elmondtunk már itt,elámultunk a török és holland tulipánkultuszok őrületein; felmértük a saját balkonládás, kiscserepes, otthoni lehetőségeinket - egy dologról azonban nem ejtettünk szót, s ez pedig a nők ruganyos, selmyes bőrének érzete, melyet az élettől feszülő tulipánszirmok is oly nagyszerűen tudnak felidézni.
jún. 1
20:51
Kedvezményekre jogosító építkezői és lakásfelújítói kártya (Lakáskultúra)
A KEK Card Kft. létrehozott egy kedvezményes vásárlásra jogosító teljesen ingyenesen használható kártyát, építkezők és lakásfelújítók részére. A kártyfelhasználók a kártya felmutatásával a KEK Card partnereinknél maximális kedvezményre jogosultak, ...
jún. 1
20:53
Lakásból újat, újszerűt, vagy használtat? (Lakáskultúra)
Lakásvásárláskor az egyik leghamarabb eldöntendő kérdés, hogy újat, vagy használtat, esetleg újszerűt akarunk-e venni. A minőség és állapot -mint a legegyértelműbb döntési tényezők - mellett több szempontból is érdemes mérlegelni a kérdést.
jún. 1
20:55
A ''szocpolos lakások'' adásvétele (Lakáskultúra)
Sokak számára egy új lakás megszerzése szükségszerűen feltételezi meglévő lakásuk előzetes értékesítését. Az anyagi fedezet előteremtése többnyire csak ez által biztosítható, a lakáscserével járó bonyodalmakat azonban sokszor tovább nehezíti, ha az eladásra szánt lakásunkat annak idején lakásépítési és vásárlási kedvezmény (szocpol) igénybevételével vásároltuk, vagy építettük fel.
jún. 1
21:43
Egy betűhiba miatt oda a boldogság (Infostart)
Egyetlen betű miatt hiúsult meg egy brit pár házassága. Csaknem másfél millió forintnak megfelelő összeget költöttek a ceremóniára, mégsem lettek férj és feleség, mert egy ügyintéző rosszul írta le a férfi nevét.

2007. június 2. szombat

jún. 2
0:09
A jó szex gyógyít (HáziPatika)
Bizonyított tény, hogy a szex nem csak a legkellemesebb, de az egyik legegészségesebb "sport" is. Kiválóan égeti a kalóriákat, jótékonyan hat hangulatunkra, oldja a stresszt, sőt segíthet egyes rákos megbetegedések megelőzésében...
jún. 2
5:10
Te mikor csaltad meg a férjed utoljára? (Életforma)
Mi is a bajom a hűséggel? Tulajdonképpen semmi. Talán azt leszámítva, hogy nehezen tudom definiálni. Hiszen hűség millió irányban, kifelé és befelé is létezik: légy hű elsősorban önmagadhoz, a hazához, Istenedhez. Légy hű a céghez, a családhoz, a férjedhez (vagy legalább tegyél úgy). No, ezen a ponton hadd elmélkedjek egy picit.
jún. 2
5:54
Ki az, akit nem az ötös lottó boldogít? (Életforma)
Egyre több szakértő érvel amellett, hogy génjeinkben hordjuk boldogságunk kulcsát. Akkor mégsem az ötöslottó boldogít? Mi az igazság...?
jún. 2
6:05
Üvegcserepek a gyorsételben (Infostart)
Felfüggesztette négy fogás árusítását a Kentucky Fried Chicken Tokióban és hat japán tartományban, mivel egy vevőnek letört a foga, amikor ráharapott egy üvegszilánkra a káposztasalátájában.
jún. 2
7:07
A csábos Ikrek vonzásában (Életforma)
Nem csoda, ha sokan csak áhítoznak a kiegyensúlyozott párkapcsolatra, míg mások nemi identitásuk játékszerévé válnak, és keresik az igazit.
jún. 2
7:12
A vécépumpa felnyársalta a nyugdíjast a kádban (Infostart)
Csaknem meghalt egy német férfi, aki egy vécépumpával helyettesítette a kád dugóját, megcsúszott viszont egy darab szappanon, és szinte karóba húzta saját magát.
jún. 2
9:23
Ami mindenkire ráfér: Pihisziget (Infostart)
A hétvégén kezdődnek a Gyereksziget programjai a Hajógyári szigeten: fellép mások mellett Halász Judit, Bozsik Yvette társulata és Benkő Nóra.

Keresés