2007. május 1. kedd

máj. 1
2:12
Te sem vagy biztonságban a munkahelyeden! (Életforma)
Ha alkalmazott vagy akár főnökként, akár beosztottként, csak ritkán és rövid időre dőlhetsz kényelmesen hátra, mondván "ez egy tuti állás"!
máj. 1
3:13
Így ne hibázz az állásinterjún! (Életforma)
Jól fel kell készülni egy állásinterjúra, mert ha hibákat követünk el, ne számítsunk új munkahelyre. Összegyűjtöttük, hogy mire érdemes figyelnie...
máj. 1
4:13
A meló-sokkosok korán halnak! (Életforma)
"Este tíz van, már megittam hat kávét, elszívtam két doboz cigit, csak délben reggeliztem, s ki se látszom a melóból!" - fakadt ki a kedves barátom, mikor hogyléte felől érdeklődtem. Ugye, ismerős a szituáció? Könnyen előfordul ilyen eset az ember dolgozó lányával, fiával. A gond ott kezdődik, mikor minden este így telik el, mikor a munka gonosz szelleme átveszi felettünk az irányítást.
máj. 1
6:14
A diplomámat most dobjam a kukába? (Életforma)
A hír hallatán, hogy nincs többé munkád, csak egy dolog rosszabb:az álláskeresés és a találás bizonytalansága.Számításaim szerint nagyjából száz helyre küldhetem el önéletrajzot, ebből talán tíz helyről jött visszajelzés. Gondolom, sokaknak ismerős történet.
máj. 1
6:24
Feladta magát a szökött rab, mert hiányoztak a társai (Infostart)
Feladta magát egy két éve szökésben lévő rab, mert hiányzott neki a börtönbeli társaság.
máj. 1
7:14
Mi ez? Munkahelyi flört, zaklatás vagy igaz szerelem? (Életforma)
A karrierépítés lázas izgalmában sokan nem is gondolnak még tartósabb szerelmi kapcsolat kialakításra. Egészséges ösztöneik kielégítésére elegendőnek látszik egy-egy flört, vagy alkalmi, hosszabb-rövidebb ideig tartó szexuális kapcsolat kialakítása. Érettebb korban pedig - főleg ha valakinek az állandó kapcsolata szürkülni látszik - feltör a vágy új élmények, új izgalmak kipróbálására.
máj. 1
7:19
Star Wars-hősök ötmilliárd példányban - képek (Infostart)
Tizenöt különleges bélyeget bocsát ki az amerikai posta a Csillagok háborúja első részének harminc éves évfordulójára.
máj. 1
7:36
A legmelegebb és legszárazabb április volt (Infostart)
Április utolsó napján is zsúfoltak voltak az angliai strandok, a jóval zordabb időjáráshoz szokott britek igyekeznek kihasználni a szokatlanul napos és száraz időt.
máj. 1
8:03
Az áldozat nyakában maradt a konyhakés (Infostart)
Brutális gyilkosság áldozata lett egy brit nő Indiában: Denise Higginst elvágott nyakkal találták meg nappalija padlóján.
máj. 1
8:17
Figyelj a tested jelzéseire! Utalnak előző életedre is! (Életforma)
Ez egy különleges módszer, amely csodás utazásra hívhat bennünket, s életünk elfeledettnek hitt információit hívják életre. Izmaink olyan titkos információ birtokában vannak, melyek által múltunk emlékeinek is előjhetnek...
máj. 1
8:33
Az oroszlánt nem, csak a bulldogot ismerik (Infostart)
Stonehenge-et a rómaiak építették, Hadrianus császár fala pedig Kínában található - ez csak kettő azok közül a számos téves ismeret közül, amelyekre egy brit felmérés hívta fel a figyelmet.
máj. 1
9:00
Te is otthagynád legszívesebben a munkahelyedet? (Életforma)
Nem érzem magam jól a munkahelyemen. Reggelente görcsbe áll a gyomrom,ha a munkámra gondolok. Vajon,mi ennek az oka?
máj. 1
11:15
A világ legrosszabb állásai! Soha ne vállalja el! (Életforma)
Mi jutna eszébe, ha azt kérdeznénk, melyik az a tíz állás, amelyet sohasem vállalna el, mert annyira rossz? Közöttük lenne a boncmester, a vécésnéni, esetleg a szórólaposztó? Most megtudhatjuk, mely az a 10 munka, melyet Amerikában a leggyakrabban felsorolnak egy ilyen kérdésre válaszolva...
máj. 1
12:15
Te tényleg akarsz dolgozni? (Életforma)
Komolyan nem értem őket! Hónapok óta munka nélkül vannak, végre, sokadik próbálkozás után, ő a kiválasztott a tucatnyi pályázó közül - majd 2-3 hónap után továbbáll. S majd néhány év múlva csodálkozik, ha rásütik - vándormadár, s már hiába szeretne, nem talál rendes munkahelyet.
máj. 1
14:00
Izületi problémáid vannak? Nézz a lelked mélyére! (Életforma)
Az ízületi panaszok igen csak megkeseríthetik egy addig aktív életet élő ember mindennapjait, aki a testi tünetek orvosságai után kutatva, talán kevés figyelmet szentel betegsége lelki vetületeire. Pedig nem lenne hasztalan...
máj. 1
15:18
Neked hány személyiséged van? (Életforma)
Világunk, olyan, mint egy színház, ahol három főszerepünk van. Ezeket a kellő szituációban váltogatjuk, mint egy jó színész: az egyik az, aminek mutatja magát,a másik, aminek hiszi magát és a harmadik a valódi jelleme.
máj. 1
15:42
Meztelenül parádézott a sztárszínésznő (Infostart)
Nimfomániás szerepe miatt anyaszült meztelenre kellett vetkőznie a Black Snake Moan című filmben Christina Riccinek. Az Addams Family egykori sztárja annyira belejött a meztelenkedésbe, hogy a felvételek után egy ideig még nem öltözött fel.
máj. 1
16:23
Saját bátyja lőtte le a kislányt (Infostart)
Nagy-Britanniában életét vesztette egy 12 éves kislány, miután otthonukban lövöldözés volt. A gyermek a fején sérült meg.
máj. 1
16:58
Repülj, és éld át Pearl Harbort újra! (Életforma)
Folytassuk, hát ezen a héten is amerikai kalandozásainkat! A Ghost Town sejtelmei után a repülők izgalmainak és szerkezeteinek nyomába eredtünk.
máj. 1
19:41
Meztelenül fotózta kiskorú páciensét az orvos (Infostart)
Letartóztatták azt a japán orvost, aki egy női pácienséről készített meztelen képeket, mondván, hogy ez része a terápiának.
máj. 1
20:04
Letartóztattak egy főrendőrt, mert molesztált egy nőt a vonaton (Infostart)
Japánban letartóztattak egy rendőri vezetőt, mert a vádak szerint egy tokiói vonaton zaklatott egy nőt. Az 56 éves férfi alighanem ittas volt.
máj. 1
23:00
Ha álmos, és csak álmodik az álomról (HáziPatika)
A gyógyszer az utolsó, amit bevethetünk, előtte számos apró ötlet, egyéni trükk, bölcs jótanács segítheti az időseket az elalvásban. Az el- és visszaalvásra tett sok görcsös próbálkozás helyett inkább tanuljunk meg helyesen...

2007. május 2. szerda

máj. 2
2:16
A főnököm egy isten! Hogyan öltözzek, hogy észrevegyen? (Életforma)
A munkahelyek nagy részén ma már nincs se formaruha, se munkaruha. Nincsenek írott szabályok se. De jobb ha odafigyelsz, mit veszel fel, attól függően, milyen a munkahely, s milyen a főnököd!
máj. 2
3:17
Tavaszi-nyári sminkdivat 2007. (Életforma)
A tavasz és a nyár fényének ragyogása, színessége tükröződik vissza az idei szezon smink trendjében.
máj. 2
3:48
A fiatalabb fivért választotta a menyasszony (Infostart)
Indiában józan testvére vette át a helyét annak a vőlegénynek, aki túl részeg volt ahhoz, hogy részt vegyen a saját esküvőjén. Az igen kimondása az öccsét boldogította.
máj. 2
4:05
Paris Hilton meztelen holttestével sokkolnak - képpel (Infostart)
Az ittas vezetés veszélyeire akarja felhívni a figyelmet az az amerikai szobrász, aki Paris Hilton meztelen holttestét ábrázolta egyik művén. Daniel Edwards azért választotta a hivatásos hírességet műve alanyául, mert az örökösnőt a közelmúltban ittas vezetésben találták bűnösnek.
máj. 2
4:17
Kivillanó mell és átlátszó felső a legújabb sztárdivat - képekkel! (Infostart)
A jelek szerint új divat hódít a sztárok között. Legutóbb Victoria Beckham kápráztatta el a Los Angeles-i repülőtér munkatársait átlátszó felsőjével. Divatőrület tehát a keblek sejtetése, sőt kivillantása, miként ez a következő összeállításból is kiderül.
máj. 2
4:17
Nem akar éhezni, de fogyni igen? Akkor próbálja ki ezt! (Életforma)
A gomba nehezen emészthető étel, ezért fogyókúrás célra kiválóan alkalmazható. A napi egyszeri gombás étel megteszi a hatását! Éhezés nélkül fogyhatunk, és akármeddig folytathatjuk a kúrát!
máj. 2
4:26
Beckhamék hálószobatitkai a kezdetektől mostanáig - képekkel (Infostart)
A napokban 11 millió fontért (mintegy 4 milliárd forintért) vásárolta meg Los Angelesben legújabb otthonát David Beckham és felesége. A helyi Galaxy futballcsapatát nyártól erősítő angol labdarúgó és volt popsztár felesége persze az elmúlt években sem szűkös panellakásban élt, miként az az alábbi összeállításból is kiderül.
máj. 2
4:37
A hollywoodi sztár megölné a feleségét (Infostart)
Újra közös filmen dolgozik a színészházaspár: Michael Dougla és Catherine Zeta-Jones. De csak akkor, ha a páros férfitagja képes lesz arra, hogy a filmvásznon megölje feleségét vagy annak filmbeli szerelmét.
máj. 2
5:18
Mit vegyek fel a holnapi állásinterjúra? (Életforma)
Kevesen vannak azzal tisztában, hogy egy állásinterjún protokoll szerint kell öltözködni. Legutóbb egy kedves barátnőmet ajánlottam a főnökömnél, és sajnos ő is elkövette azt a hibát, amit sokan mások. Sportcipőben és farmernadrágban jelent meg a tárgyaláson, nem is kapta meg az állást.
máj. 2
6:39
Kínzó kérdés: hogyan kell imádkozni az űrben? (Infostart)
Iszlám vallási tudósok elkészítették azt az útmutatót, amely előírja, hogyan teljesítse vallásos kötelezettségeit az idén a világűrbe induló malajziai asztronauta.
máj. 2
7:01
Mikor születtél? Ezek a legideálisabb munkák számodra! (Életforma)
Vannak cégek, ahol az önéletrajz fontos eleme lehet a jelölt horoszkópja is. Születésünk ideje ugyanis támpontot adfhat a későbbiekben ahhoz, hogy milyen munkát válasszunk.
máj. 2
7:09
A sztárszínésznő sokkoló vallomása (Infostart)
Szándékai szerint befejezi a filmkészítést az egyik legragyogóbb ifjú hollywoodi csillag, Keira Knightley. A Karib tenger kalózai 22 éves sztárjának saját bevallása szerint elege van a hírnévvel járó feszültségből és inkább normális életet szeretne élni.
máj. 2
7:52
Tömeggyilkossággá fajult a szexorgia (Infostart)
Több millió forintos kárt okoztak a varangyok egy angliai tóban, amikor párzási időszakuk alatt letámadták és a parti iszapba fojtották a pontyokat. A telep tulajdonosa szerint horrorisztikus látványt nyújtott a rengeteg döglött hal.
máj. 2
8:54
Felszippantja édesanyja hamvait a rocksztár? (Infostart)
Szerdán temetik a Rolling Stones gitárosának, Keith Richardsnak az édesanyját.
máj. 2
9:19
Lejárt a műcicik kora! Itt az őssejt implantátum ! (Életforma)
A jövő már elkezdődött. Mostantól a páciens saját élő sejtjei használhatók fel implantátumként, ha az illető nagyobbítást szeretne.
máj. 2
9:19
Álomházat vásárol a hollywoodi sztár - képekkel (Infostart)
Anglia egyik legelőkelőbb házára vetett szemet Nicolas Cage. Az Oscar-díjas színész a tárgyalások utolsó szakaszában van, így szinte biztosra vehető, hogy megszerzi a 4 millió fontra (majd 1,5 milliárd forint) taksált ingatlant Bath-ban.
máj. 2
10:04
Új párra talált Paul McCartney? (Infostart)
Egyre többen vélik úgy, hogy Sir Paul McCartney és Sabrina Guinness kapcsolata már több, mint barátság. A hivatalos verzió szerint "mélyülő barátság" van közöttük, miközben a Beatles egykori tagja egyre több időt tölt el a sörgyár örökösének otthonában.
máj. 2
10:07
Szépségkirálynő csalta tőrbe a pedofilokat (Infostart)
A 20 éves Miss Americát használta csaliként a rendőrség, hogy elfogjon több interneten vadászó pedofilt. A szépségkirálynó azonban most meggondolta magát, és nem kíván tanúskodni az ügyekben.
máj. 2
11:04
Összeomlott egy épület Isztambulban (Infostart)
Összeomlott egy épület Isztambul egyik sűrűn lakott peremkerületében - közölte a CNN-Türk televízió a tűzoltóság rádióüzenet-váltásaira hivatkozva.
máj. 2
11:20
Tiltó listán a papucs, a farmer, a bőrmellény, kötött pulcsi (Életforma)
Munkahelyi öltözködés címszó alatt a cég etikai kódexében találják a leghasznosabb információkat, de ha ilyen csak hivatalosan létezik, s nem találkoztak még vele, figyeljenek, jön néhány tuti tipp, mit is viseljenek a második otthonukban.
máj. 2
11:53
Válaszoljon és nyerjen jegyet a Drakula című előadásra! (Életforma)
Válaszoljon négy kérdésre és a helyes beküldők között 2x2 db jegyet sorsolunk ki a Budapesti Nyári Fesztivál DRAKULA című Broadway előadásra!
máj. 2
12:20
Aki gumicsizmában akar aludni: a Bak gyerek (Életforma)
Ha egy két és fél éves gyerek dackorszaka kereszteződik a Bak jegy sajátosságaival...nos,akkor kösd fel a nadrágodat.
máj. 2
12:21
Érdemes jól szemügyre venni a napszemüveget (Infostart)
Nincs nagy különbség a márkás és a piacon kapható szemüvegek címkéin olvasható információk valóságtartalma között, ha feltüntetik az UV-szűrési képességet, az esetek többségében ez fedi is a valóságot - mondta el az InfoRádióban a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szóvivője.
máj. 2
13:48
Meggyalázták Kádár sírját - képek (Infostart)
Meggyalázták Kádár János síremlékét a fővárosi Fiumei úti temetőben - mondta el az InfoRádióban a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
máj. 2
14:10
Fáradt és túlsúlyos? Fogyjon hét nap alatt 4-5 kilót könnyen! (Életforma)
A most következő egyhetes diéta nem terheli meg a szervezetet, mert más fogyókúrákkal szemben nem éhezéssel érjük el az eredményt, hanem sokoldalú élelmiszerbevitellel.
máj. 2
14:49
Intelligensebbé tesz Mozart zenéje (Vital)
Amerika Mozart-lázban ég: egy kutatás szerint az osztrák zeneszerző zenéje fejleszti a szellemi teljesítőképességet.tovább
máj. 2
16:27
Mutasd csak a cipőd! Megmondom, ki vagy! (Életforma)
A cipő formájával, stílusával meghatározza a személyiségünkről kialakított képet, így lényeges része mindennapi életünknek.
máj. 2
17:17
Ha orgazmus közben fáj a férfifej (Vital)
Német fejfájáskutatók szerint a szexuális együttléthez kapcsolódó fejfájás meglepő, de nem a nők, hanem a férfiak körében gyakoribb.tovább

Keresés