2007. május 1. kedd

máj. 1
7:00
Tom Cruise megbolondult! (storyonline)
Szegény Katie Holmes! Hogy bír ennyi ostobaságot elviselni? Férje legújabb őrültsége az, hogy feleségének leckéket kell vennie anyaságból, naná, hogy a scientológia tanításai alapján.
máj. 1
7:00
Már Pamela is örökbefogad (storyonline)
Az egykori playboynyuszit, Pamela Andersont annyira szíven ütötte egy moszkvai árvaházban tett látogatása, hogy azt tervezi, nemsokára visszatér az orosz fővárosba, és ha lehet, egy kisgyermekkel tér haza.
máj. 1
9:00
Keddi horoszkóp 2007-05-01 (HarmoNet)
Ma - dél körül - a Hold belép a Skorpió csillagjegybe. Egészségügyi vonatkozásaiban a has alsó részét és a nemi szerveket érinti az átvonuló Hold. Ma a Hold szextilben áll a Plútó bolygóval. Érdemes elgondolkodnunk saját vágyainkon, motivációinkon.
máj. 1
9:00
Heti általános horoszkóp május 1-től 7-ig (HarmoNet)
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
máj. 1
10:35
Horváth Évát évente kivizsgálják - A modell valóságos hipochonder! (ma.hu)
Sok betegségen esett át kisgyermekként Horváth Éva - Az egykori szépségkirálynő ezért mindent megtesz az egészsége megőrzéséért.
máj. 1
13:00
Oláh Ibolya ragaszkodik a múltjához (storyonline)
Oláh Ibolya sugárzik a boldogságtól, ami azért van, mert dolgozhat - válaszolta a StoryOnline érdeklődésére. Azt mondja, ugyan nem fürdik a pénzben, de senki se aggódjon érte, mert nem él nyomorban, és a sokszor felröppenő pletykákkal ellentétben nem is depressziós.
máj. 1
13:00
Damu Roland örökbefogadott! (storyonline)
Csakúgy, mint Madonna esetében, ezek a kisgyermekek sem árvák, ám ezúttal a botrány valószínűleg elmarad.

2007. május 2. szerda

máj. 2
5:30
Deutsch Anita nem terhes (storyonline)
Deutsch Anita kislánya már folyékonyan beszél, és együtt énekli a televízióval a Barátok közt főcímzenéjét. Nem idegen számára, hogy szüleit nap, mint nap a képernyőn látja, sőt időnként még a forgatásokra is elviszik.
máj. 2
5:30
Verebes István csodálatos átváltozása (storyonline)
Verebes István az utóbbi napokban feltűnően jól néz ki, vonásai kisimultak és sokat fogyott. A színész-rendező, valóban jól érzi magát, aminek egyik fő oka, hogy megszabadult a ránehezedő terhektől - árulta el a StoryOnline érdeklődésére.
máj. 2
5:30
Mi ütött Havasba? Miért nem tiszteli a nőket? (storyonline)
Havas nem bír magával! Megint kínos helyzetbe próbált hozni egy nőt. Ezúttal kollegáját, Liptai Claudiát.
máj. 2
5:55
Elkapott egy tolvajt Dömsödi Gábor! (ma.hu)
Nem mindennapi hétfője volt Dömsödi Gábornak - A Névshowr műsorvezetője egy rabló után eredt, aki megtámadott egy asszonyt.
máj. 2
6:11
Örömében a fenekét mutogatta a Hooligans Endije! (ma.hu)
Miután a zenekar megkapta legújabb albumáért az aranylemezt, a dobos, Endi sokak megrökönyödésére letolta a nadrágját, és meztelen hátsóját mutogatta a közönségnek!
máj. 2
7:10
Majka nem tudta, hogy tilos hozzáérni az asszonyhoz! (ma.hu)
Majdnem bajba került Majka egyiptomi nyaralása alatt, amikor a közös fotó kedvéért rátette a kezét egy beduin asszony vállára.
máj. 2
8:12
Hujber Feri megcsalta a feleségét! - Leleplező képekkel (storyonline)
Kiderült, amiről egy ország pletykált: Hujber Feri megcsalta feleségét. A színészt ugyanis rajtakapta a VIP magazin, amint egy titokzatos hölggyel enyelgett a Gellérthegyen.
máj. 2
8:15
Kiközösítik társai Gáspár Evelyn-t - A kislány egy szóval sem panaszkodott! (ma.hu)
Korábban már közölte Győzike, hogy nagyobb lánya kiszáll a házi show-ból - Okát azonban mindeddig nem tudtuk: Evelyn-t kikészítette szülei csatározása és társai is kiközösítették!
máj. 2
8:20
Megvédi Toncsit a barátnője - Nem igaz, hogy magára hagyták és a párja szakított vele! (ma.hu)
Bálint Antónia az elmúlt időszakban nem reagált semmire, amit a médiában írtak róla - Toncsi régi barátnője azonban fel van háborodva a lányt ért vádak miatt.
máj. 2
9:00
Heti vagyonhoroszkóp május 2-től 8-ig (HarmoNet)
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
máj. 2
9:00
Szerdai horoszkóp 2007-05-02 (HarmoNet)
Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad. Ezért érdemes jobban figyelnünk nemi szerveinkre. Ma a Hold szemben áll a Merkúrral és a Nappal is. Megvan az esélye annak, hogy saját hiányosságaink, rossz tulajdonságaink miatt párunkra vagyunk dühösek.
máj. 2
9:02
Bernadett már nem törődik vele, hogy évekig a bugyijában turkáltak (ma.hu)
Az átmeneti magánéleti gondok után Gregor Bernadett végre megint jól érzi magát a bőrében - Már nem veszi fel, hogy korábban számtalan rosszindulatú pletyka jelent meg róla.
máj. 2
9:15
Győzike kitálal 3. rész (storyonline)
Először a StoryOnline-on mesél a nyilvánosság előtt idegösszeomlásáról Gáspár Győzike. A roma showman kiborulását több millió ember láthatta a tévében, viszont eddig csak kevesen tudhattak az eset hátteréről.
máj. 2
9:15
Britney újra vedel (storyonline)
Alig pár hete jött ki az elvonóról, ahol alkohol- és drogfüggőségéből próbálták kigyógyítani, ám a visszatérésére készülő popsztárt többen is látták ismét a pohár fenekére nézni.
máj. 2
9:55
Te jobb, vagy bal kezeden viselsz gyűrűt? (Gyűrűmágia II.) (HarmoNet)
Mit jelent, ha jobb vagy bal kézen, hosszú, vagy ha rövid ujjakon van a gyűrű? Mágikus beavatás a gyűrűnek használatba vétel előtt? Vajon mire lehetnek jó még a gyűrűink, azon túl, hogy az ujjunkon hordjuk? Hét részes gyűrű sorozatunk második fejezete.
máj. 2
12:05
Katie Holmes is csalja Tom Cruise-t? - Képpel! (storyonline)
Katie Holmes nem pazarolja ideiglenes szabadsága perceit: legújabb filmje forgatási szünetében partneréhez, Adam Rothenberghez bújik. Igen szorosan.
máj. 2
12:05
Mitől fogyott Pflum Orsi 6 kilót? (storyonline)
Az énekesnő már hat kilót fogyott az általa kidolgozott módszer segítségével.
máj. 2
12:30
Kiszel Tünde titkos segítsége - Bájitalt iszik a bál estéjén! (ma.hu)
Különös ajándékkal lepte meg Kiszel Tündét egy természetgyógyász - Egy műsor keretein belül bájitalt nyújtott át neki.
máj. 2
13:45
Pákó élete veszélyben - meg akarják ölni (ma.hu)
Legalábbis ettől retteg a színes bőrű énekes, akit már többször megfenyegettek és elmondása alapján számtalanszor meg akarták verni.
máj. 2
14:00
Itt van az új Beckham rezidencia! - Képpel (storyonline)
Hosszú hónapokig tartó keresgélés után Victoria végre rátalált a tökéletes házra, ahová majd beköltözhetnek, miután David otthagyja spanyol klubját és ezzel Európát is.
máj. 2
14:02
Geszler Dorottya beleszeretett a Pilates-be (ma.hu)
A csinos műsorvezető mostanában egyre ritkábban bukkan fel a televízió képernyőjén. Eddig modelliskolája kötötte le minden idejét, most pedig egy mozgásforma oktatásával teszi magát hasznossá.
máj. 2
14:30
Versenyt fogynak a Romantic lányok! (storyonline)
Ki fogy le előbb: Katinka vagy Zsuzsi? Az egykori Romantic együttes énekesnői Béres Alexandra, illetve Schobert Norbi módszereivel akarnak még vonzóbbá válni. Vajon melyiknek sikerül eredményesebben a karcsúsodás?
máj. 2
15:11
Emilio és Dina együtt fogyókúrázik (ma.hu)
Dina és kislánya rendszeres szereplői voltak mostanában a bulvármédiának, ugyanis napvilágot látott, ki is Bogi apukája, aki nem tagadta, sőt büszkén vállalta gyermekét, ennek ellenére nem volt egyszerű egyikőjüknek sem ez az időszak.
máj. 2
15:26
Hátizsákokat tervez a The Prodigy (ma.hu)
Csak is kiválasztottaknak lehet majd akkora szerencséjük, hogy ezentúl a The Prodigy által tervezett hátizsákokba pakolhatják dolgaikat. Ősztől ugyanis az EASTPAK úgynevezett ultra-limited táskáit dobja piacra.
máj. 2
15:40
Megszületett Csisztu Zsuzsa kisfia - StoryOnline exkluzív (storyonline)
Tegnap reggel megszületett Csisztu Zsuzsa kisfia. A kis Krisztián és mamája jól vannak - árulta el a StoryOnline érdeklődésére a műsorvezető férje, dr. Kecskés Norbert.
máj. 2
18:50
Varnus Xavér fura születésnapi partija (ma.hu)
A népszerű orgonaművész most ünnepelte 43. születésnapját, mégpedig nem is akárhogyan. Egy egész utcát záratott le iwiw-en megismert barátai miatt.

2007. május 3. csütörtök

máj. 3
0:09
Hátulról szeretnéd? A popsi szex 12 aranyszabálya (18+) kezdőknek és haladóknak (HarmoNet)
Ha már egyszer elhatároztad, hogy kipróbálod, lesz ami lesz, 12 olyan dolog van, amit mindenképpen figyelembe kell venned. Ne a pornófilmekből indulj ki, hiszen a pornó snitteket úgy vágják egymás után, hogy az csalóka lehet. A hátsó szándékkal közelítést nem mindenki szereti, de sokakat izgat a dolog. Ha elmúltál 18 éves kattints ide!
máj. 3
5:30
Kiszivárgott: Gönczi Gábor javában tervezi az esküvőjét (storyonline)
Eddig úgy tudtuk, csak jövőre lesz az újabb RTL Klubos lagzi. A Story azonban kiderítette, hogy Gönczi Gábor már idén követni fogja Holló Márta és Marsi Anikó példáját.
máj. 3
5:30
Szulák Andrea: "Minden lélegzetvételemmel az én kis manómra figyelek" (storyonline)
Andrea élete immár teljesnek mondható: a sikerek és a szerelem után most már édesanyának is mondhatja magát. A sztár a napokban adott életet Rozinának.
máj. 3
5:30
Mi a közös Bochkor és Szulák lányaiban? (storyonline)
Alig egy hét különbséggel született Bochkor Nóri és Gyarmati Rozina. A StoryOnline arra volt kíváncsi, milyen élet vár a két sztárbébire. Ezért megkértük jósnőnket, Szeifert Zsuzsát, hogy készítse el a csöppségek horoszkópját. Az már most is biztos: mindkét pici született mázlista lesz!
máj. 3
5:30
David Hasselhoff egy állat? - Folyamatosan gyötri az ex-nejét (storyonline)
Azt állítja a feleség sokak által bálványozott férjéről, hogy egyfolytában bántalmazta és rengeteg szenvedést okozott neki. Az egykori vízimentő azonban visszavág.
máj. 3
6:00
Mégis igaz? - Hujber Feri kapcsolata megromlott, csalja a feleségét! (ma.hu)
Nem ment vissza Angliába Hujber Ferenc Cynthia után - Ám úgy tűnik, az eddigi állításokkal ellentétben nemcsak az új filmszerep és a koriedzések kedvéért maradt itthon....
máj. 3
6:20
Fábry lebukott a csempészett cigivel! (ma.hu)
Csempészett cigarettát talált a showman-nél a vendége keresőkutyája - A zárjegy nélküli dohányt a széke alatt rejtegette Fábry.
máj. 3
6:38
Adós, fizess! - Tízmillióval lógnak egyes sztárok az Apeh-nak! (ma.hu)
A hírességek is megbotlanak olykor - Meglepő nevekre akadhatunk az APEH-nak több tízmillióval tartozó személyek listáján!
máj. 3
7:16
Újra korizik Csollány - Nem tud elszakadni a jégtánctól! (ma.hu)
Az elmúlt hetekben minden idejét a jégtánc töltötte ki Csollány Szilvesztrenek - A tornász bajnok annyira megszerette a sportot, hogy most újra jég-edzésekre jár!
máj. 3
8:00
Megérkezett Krisztián, Csisztu Zsuzsa kisfia! (ma.hu)
Végre itt van! - Tegnap megszületett Csisztu Zsuzsa és párja, dr. Ketskés Norbert kisfia, Krisztián!
máj. 3
8:00
A rózsakeresztes hagyomány (HarmoNet)
A rózsakeresztes-rend megalapítója a monda szerint CHRISTIAN ROSENKREUTZ, aki 1378-ban született. Szülei előkelő nemesek, akik oly szegények, hogy ötéves korában kolostorba adják. Az értelmes fiú csakhamar megtanul latinul és görögül. Idő multával a kolostor egyik barátja rábeszéli, hogy kísérje el őt a szentsírhoz. A barát, út közben meghal.
máj. 3
8:18
Norbi: Virág is hízásnak indult (storyonline)
Újabb sztárháború törhet ki Gáspár Győzike és Schobert Norbi között. A fitneszguru ugyanis a StoryOnline fórumozóinak elmondta, szerinte Evelyn mellett már a rapper kisebbik lánya, Virág is elhízott. Ráadásul újra előkerült a gyomorgyűrű téma. Vajon Győzike hogyan reagál a beszólásra?
máj. 3
8:26
Mit álmodtál? Rózsakeresztes álomfejtés (HarmoNet)
'Álom, álom, édes álom álomkép, álmodjuk, hogy egymásé leszünk mi még-' A nagy művészek, tudósok a tudattalan mélyéről hozták fel problémáikat, s külső eszközök segítségével a tudat fényénél boncolják, vizsgálják, majd összeillesztik, szintézisbe hozzák eddigi alkotásaikkal, életükkel. Az igazi kutató akkor elégedett, ha végre van valami baja.
máj. 3
8:30
Szabó Győző: Barátnője van, mégsem válik (storyonline)
Barátnőjével él, de feleségétől mégsem válik el a színész-fenegyerek. Győző mindig is fennen hirdette szabadságvágyát, ám ez a szerelmi háromszög mégis csak szokatlan.
máj. 3
8:40
Puskás Peti epekedik Oláh Ibolyáért! (ma.hu)
Vetélytársak, majd szerelmesek? - Szerepük szerint Puskás Peti és Oláh Ibolya egymásba szeretnek közös filmjükben.
máj. 3
8:42
Miért hagyják el a nők George Clooney-t? (storyonline)
Hollywood egyik legsármosabb színésze bevallotta: túl önző ahhoz, hogy valaha apa legyen. Egyáltalán nem akarja követni barátai, Brad Pitt és Matt Damon, példáját, akik már apukák. Talán ezért nem marad sokáig egyik barátnője sem?
máj. 3
9:00
Csütörtöki horoszkóp 2007-05-03 (HarmoNet)
Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad. Ha meddőségtől szenvedünk, akkor ezen a napon sokat tehetünk a gyermekáldás megérkezésének érdekében. Ma a Hold trigonban áll a Marssal, ám támadottan a Neptunusz által. Nagyon akaratosak lehetünk, de nem vagyunk tisztában a céljainkkal.

Keresés