2007. július 1. vasárnap

júl. 1
0:31
Blikk-Polskival tépett Unique Gabi (Blikk)
Az első tesztkör után már bátran állt az Evo Gyorsulási Verseny startjához Völgyesi Gabi.
júl. 1
0:35
Bochkorék: Ezt csinálják utánunk! (Blikk)
A műrepülő-világbajnok az Alagútból vesz repülőrajtot, majd Bochkor Gáborral az utasülésben száguld át a Lánchíd alatt.
júl. 1
0:39
Koncz Gábor: Kegyetlenül tisztelem a nőket (Blikk)
Viszik, mint a cukrot Koncz Gábor visszaemlékezéseit, a Kaszkadőr nélkül című könyvet.
júl. 1
0:43
Szinetárék örülnek a sikernek (Blikk)
A Holnap hajnalig nyerte az mtv Csináljuk a fesztivált! döntőjét, amelyet Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán énekelt és táncolt el.
júl. 1
0:47
Mi nem kerülünk dugóba! (Blikk)
Budapest - Nem csak a környezetvédők tesznek hitet a drótszamár mellett, hírességeink sem restek biciklire pattanni. Van, aki azért teker, mert lusta, van, aki sportból. Abban mindegyikük egyetért: nincs jobb a bringánál!
júl. 1
0:51
Rúzsa Magdi százezrekkel bulizott (Blikk)
Rúzsa Magdi csak arra vágyott, hogy Bryan Adams meghallgassa és megrázza a kezét.
júl. 1
0:55
Princess Kriszti terhesen is koncertezik (Blikk)
Budapest - Sokat viccelődtünk azzal, hogy majd egyszerre fogunk szülni, de most úgy alakult, hogy ősztől Ildi és Kriszta rövid ideig ketten viszik tovább a Princesst” - magyarázta Sándor Kriszti (29), aki szeptember végére várja első gyermekét.
júl. 1
0:59
Bryan Adams Budapesten koronázta meg turnéját (Blikk)
Ez a mostani a legmozgalmasabb hétvégéje: pénteken Máltán, tegnap Cipruson lépett fel, ma pedig a 56-osok terén énekel hozzávetőleg félmillió ember előtt.
júl. 1
1:03
15 akció miatt került sokba a Transformers (Blikk)
Az amerikai kormány vadászgépeket és pilótákat bocsátott a szupermozi készítői rendelkezésére.
júl. 1
1:07
Meghalt a Rolling Stones két építőmunkása (Blikk)
Barcelona - Mélységesen elszomorodtunk” - közölték a Rolling Stones tagjai.
júl. 1
7:57
A nap képe - 2007.07.01. (Habostorta)
Hírességek vicces arcai - Reese Witherspoon
júl. 1
7:57
Kállai Ferenc: Én leszek a következő, aki eltávozik (BorsOnline)
Végrendeletben hagyja pályatársaira Kállay Ferenc, hogy ki legyen utóda a nemzet színészei között. A 82 éves mûvész nem akarja, hogy ha eljön az idô, mások, méltatlan vitában döntsenek ebben a kérdésben. A színészóriás úgy érzi, ô lesz a következô, aki távozik a legnagyobbak társulatából.
júl. 1
8:03
Csiszár Jenő helyére hajt Árpa Attila (BorsOnline)
Árpa Attila kiszemelte magának a Mokka mûsorvezetôi székét. A producer kiválóan teljesített a TV2 mûsorvezetô-válogatásán, és saját bevallása szerint jól érezné magát a reggeli mûsorban. Jelenleg ugyan mindegyik szék foglalt, de Csiszár Jenônek van oka némi félelemre, az utóbbi idôben ugyanis sokan elkapcsolnak a mûsorról, ha ô vezeti.
júl. 1
8:10
Kiengedték a kórházból a megvert riportert (BorsOnline)
Többen is láthatták, hogy mi történt egy hete péntek este a Duna budai oldalán a Lágymányosi-híd közelében Kármán Irénnel, ám hiába az ötmillió forintos nyomravezetôi díj, ezek az emberek még nem jelentkeztek a rendôrségen. Az újságíró hétvégén elhagyhatta a kórházat.
júl. 1
8:17
Kajak-kenu Eb: Négy aranyat nyertünk az elsô napon (BorsOnline)
Az eredményhírdetés után cserélt érmet, s kapott fényesebbet Kovács Katalin, a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Eb-n. Tegnap a döntôk elsô napján az 1000 m-es számokban négy-négy arany- és ezüst-, valamint egy bronzérmet szereztünk.
júl. 1
9:54
Denton tanár lesz? (Habostorta)
A Született feleségek sármos sztárja, James Denton úgy tervezi, amint véget ér sorozatbéli szereplése, otthagyja Hollywoodot és tanárnak áll Montana államban.
júl. 1
9:54
Bryan Adams csak régi, nagy slágereket hozott Pestre (BorsOnline)
Világhírû vendége volt tegnap Budapestnek: a kanadai rocker Bryan Adams érkezett a fôvárosba, hogy a szokásos Kapcsolat Koncerten szórakoztassa a Felvonulási téren összesereglett hatalmas tömeget. A sztárfellépô elôtt Rúzsa Magdi melegítette be a közönséget
júl. 1
11:09
Kréta más, mint Görögország (BorsOnline)
Sokáig csak a tenger látszik, pedig már a szilárd földön kellene lennünk, majd a gép olyat fékez Kréta betonján, hogy a rutintalan repülôutas talán kacérkodik a gondolattal, hogy búcsút vesz a felszolgált gyrostól. A gyakorlottabbaknak is erôsen kell kapaszkodni. Visszafelé ez az élmény megismétlôdik az emelkedésnél, úgy húz fel a gép, hogy ûrrepülôn érezzük magunkat. Rövid a kifutó. Ezzel fel is…
júl. 1
11:57
Szétrobbannak a drogtól Hollywood szépségei (BorsOnline)
Hollywood sztárjai sokszor válnak a drog, az alkohol és más káros szenvedélyek rabjaivá. A hírességek lényegében bármit megvásárolhatnak, és ami pénzzel nem megszerezhetô, azt kapcsolataik révén érik el. Ezt a jelenséget nevezi a neves amerikai pszichiáter, Dr. Lillian Glass “csaló szindrómának“. Ez azt jelenti, hogy az érintettek úgy érzik: nem érdemlik meg a rájuk zúduló sikert, és pénzt, ezért…
júl. 1
12:55
Megújult a Ford C-Max (BorsOnline)
A Ford népszeru, manapság leginkább piaclevero árai miatt elhíresült Focus egyteru változata a C-Max évek óta a családosok egyik kedvence. Ez évre, azonosulva kissé a Ford új modelljeihez, az öt személyes modell számos részletében megújult. A frissebb, elegánsabb vonalvezetésu karosszéria a legnagyobb változást az orr-részen kapta, mely az oválismárka legujabb buvös szavával élve, visszatükrözi a…
júl. 1
13:53
Szerzôdésbe foglalta a hideg sört koncertjéhez a Hooligans (BorsOnline)
Másfél kiló sárgarépa, új-zélandi méz, különleges öltözô, saját szakácsnô, vagy éppen orvosi oxigén – a külföldi zenekarok különleges, idônként luxusigényekkel érkeznek a hazai fesztiválokra. Ezzel szemben a a magyar zenészek beérik azzal is, ha öltözôt, törölközôt és ásványvizet kapnak
júl. 1
14:08
Valósággá válhat a Star Trek teleportáló masinája (BorsOnline)
Nincs többé dugó, senki sem fog elkésni a munkahelyérôl, sôt még a 4-es metró megépítésére sem lesz szükség. Ugye ígéretesen hangzik? Nos, amennyiben az új kutatások eredményre vezetnek, hamarosan valósággá válik, amit eddig csak sci-fi filmekben láthattunk: az emberek képesek lesznek a teleportációra. Azaz: játszi könnyedséggel eltûnnek, majd az általuk kiválasztott helyen jelennek meg újra
júl. 1
15:48
Két embert megölt a Rolling Stones színpada (BorsOnline)
Tragédia követte a Rolling stones nagysikerû madridi koncertjét. Két munkás meghalt a színpad bontása közben.
júl. 1
17:09
Travoltát csak mûhajszálak választják el a kopaszságtól (BorsOnline)
John Travolta a végtelenségig hiú ember. A Grease egykori szívtriprója hosszú éveken keresztül takargatta kopszságát pepivel, most azonban megunta a hajpótlékot, és beültetéssel dúsította kiritkult hajkoronáját.
júl. 1
21:35
Meztelenre vetkőztették Paris Hiltont (Habostorta)
Paris Hilton azt állította Larry King show-jában, hogy élete legmegalázóbb és legkellemetlenebb pillanata az volt, amikor börtönbe vonulásakor meztelenre vetkőztették.
júl. 1
21:35
Daniel Craig megunta James Bondot (BorsOnline)
Daniel Craig besokallt. A brit színész kijelentette, hogy a következô James Bond filmben szerepel utoljára, aztán végleg leveti a 007-es ügynök elegáns öltönyét, mert nem ôfelsége titkosügynökeként akar meghalni.

2007. július 2. hétfő

júl. 2
0:32
Jagger a munkásaira emlékezett (Blikk)
Nehéz szívvel léptek szombat este a spanyolországi El Eijidóban színpadra a Rolling Stones tagjai.
júl. 2
0:36
Szulák őstehetségre bukkant (Blikk)
Szombat délután lezárult az István, a király jubileumi előadás szereplőválogatásának első szakasza.
júl. 2
0:40
Bochkor repülőt vesz magának (Blikk)
Bochkor Gábor alig egy óra alatt vezette le a kisgépet a Budaörsi reptérről Pécsre. Szekeres Imre honvédelmi miniszter is a rádióssal tartott, hogy megnyissa a repülőnapot.
júl. 2
0:44
Hujber és Csiszár bemelegített (Blikk)
Egymást váltja a parton Hujber Feri (32) és Csiszár Jenő (47).
júl. 2
0:48
Gyűlölik egymást a Spice Girls tagjai (Blikk)
London - Csak a fotózások és a fellépések idejére lehet összeengedni a frissiben visszatért Spice Girls tagjait.
júl. 2
0:52
Kapcsolat nélkül (Blikk)
Még kezet sem foghatott Bryan Adamsszel (47) Rúzsa Magdi (21), pedig egy színpadon léptek fel szombat este a Kapcsolat koncerten. Pedig a Megasztár győztese régóta készült erre a találkozásra, csakúgy, ahogy anno a Robbie Williamsszel.
júl. 2
0:56
Paris Hilton: édes élet a börtön után (Blikk)
Maui - Önfeledten sütkérezik a napon és pancsol a langyos hullámokban Paris Hilton (25). Van mit kipihennie, hisz a 23 napos börtön, amelyett ittas vezetés miatt kellett letöltenie, a hírek szerint igencsak megviselte.
júl. 2
1:00
Oszvald Marika műsorvezető lesz (Blikk)
Budapest - Nehéz napja lesz ma Oszvald Marikának (55), hiszen hajnalban kellett kelnie. S mindezt egy olyan zsúfolt nap után, mint a tegnapi, amikor délután Szegeden mutatta be önálló műsorát, aztán rohant a fővárosba, mivel este a budai Várban lépett színpadra.
júl. 2
1:04
Ég vele, Brinkmann professzor (Blikk)
A legendás színészt Charlottenburg temetőjében helyezték végső nyugalomra.
júl. 2
1:08
Harry és Vilmos is fellépett a Diana-emlékkoncerten (Blikk)
A hercegek tegnap még utoljára bejárták a Wembley stadiont, ahol este kilenckor léptek színpadra a sztárok.
júl. 2
7:47
A nap képe - 2007.07.02. (Habostorta)
Hírességek vicces arcai - Paul McCartney
júl. 2
7:51
Kármán Irén: Nem tudnak megfélemlíteni (BorsOnline)
Elôre kitervelt akció volt az olajmaffia ügyeiben kutakodó riporternô brutális megtámadása. Az újságírónôt már április óta megfigyelték, és ismert az ôt követô autó rendszáma. Kármán Irén folytatja a filmet a politika és az alvilág kapcsolatáról, nyomozása pedig nem volt hiábavaló: hamarosan kinyílik az olajdosszié.
júl. 2
8:31
Csisztu: jöhet a kistestvér! (BorsOnline)
Csisztu Zsuzsa és párja, Dr. Ketskés Norbert élete gyökeresen megváltozott, mióta megszületett gyermekük, azóta csakis a kis Krisztián körül forognak gondolataik. Lassan azonban visszatérnek a régi kerékvágásba: Zsuzsa egy-két hét múlva újra belekóstol a munkába, tornázni is elkezdett, hogy visszanyerje tökéletes alakját. A kis Krisztiánra is új kihívások várnak, hiszen ma kapja meg soron…
júl. 2
8:33
Rémálmok gyötrik a Zsanett megerőszakolásával vádolt zsarut (BorsOnline)
Lidérces álmok gyötrik az E. Zsanett megerôszakolásával gyanúsított F. Zsoltot. A jászkíséri fiatalember sokszor arra riad fel, verejtékezô arccal, hogy a börtönben van és éppen szól az ébresztô szirénája. Az ügyészség várhatóan ezen a héten dönt arról, hogy vádat emel, vagy megszünteti az ügyet.
júl. 2
8:35
Döntött Gyurcsány és Kóka: bevezetik az ingatlanadót (BorsOnline)
Kompromisszumos megállapodás született az egészségügy átalakításáról, nőni fog a nyugdíjkorhatár és rendezik az ügynökügyeket – derül ki a kormánypártok megállapodásából, amelyben kevés konkrétum szerepelnek.
júl. 2
8:37
Janicsnak az edzôváltás ért aranyat az EB-n? (BorsOnline)
Újabb kudarc érte Kovács Katalint az Eb-n. Már amennyiben kudarc az ezütérem, mert a kajakozó az ezer méteren elért második helyezése után nem tudott javítani, ötszázon is csak ezüstös lett. Janics Natasa azonban aranyat nyert 200-on.
júl. 2
9:25
Balogh Edina feladta az álmát a Barátok közt miatt (BorsOnline)
Balogh Edina nagy sikerrel kecsegtetô festômûvész karrierjét adta fel a Barátok közt szerepéért, igaz, nem mondott le teljesen gyermekkori álmáról: a szôke szépség szeretné egyszer kiállítani saját festményeit. Manapság ugyan csak ritkán ragad ecsetet, de amint ideje engedi, a festôvászon elé áll.
júl. 2
9:35
Adams és Rúzsa Magdi is megrettent a Felvonulás téri tömegtôl (BorsOnline)
Több, mint kétszázezer ember bulizott szombaton Rúzsa Magdi és Bryan Adams Kapcsolat napi koncertjén. A kishegyesi megasztár, sôt a kanadai világsztár sem állt még ekkora tömeg elôtt színpadra. Nem csoda, ha mindketten a szokottnál nagyobb izgalommal készültek a koncertre.
júl. 2
10:18
Halász Judit legyőzte a rákot (Blikk)
Budapest - Halász Judit (65) legyőzte a rákot. Az énekesnő először mesél a Blikkben arról, milyen érzés volt hét évvel ezelőtt megtudnia, hogy élete legnagyobb félelme bekövetkezett: a gyilkos kórban szenved. Az elmúlt években átalakította az életét: Eszenyi Enikő javaslatára bioételeket fogyaszt és rendszeresen sportol, amelyek hozzásegítették a gyógyuláshoz.
júl. 2
10:18
Balogh Edina feladta az álmát a Barátok közt miatt (Habostorta)
Balogh Edina nagy sikerrel kecsegtető festőművész karrierjét adta fel a Barátok közt szerepéért...
júl. 2
10:19
Csepregiék varázserôvel nyerték a Csináljuk a fesztivált (BorsOnline)
Mágikus ereje van a Holnap Hajnalig címû dalnak – állítja Csepregi Éva, a Csináljuk a fesztivált címû mûsor gyôztes számának eredeti elôadója. Igaza lehet, mert a nóta negyed századdal ezelôtt Japánban is gyôzelmet hozott a Neotonnak.
júl. 2
10:30
Sötétkékmajdnemfekete (Habostorta)
Azuloscurocasinegro - 2006 színes feliratos spanyol filmdráma, 105 perc
júl. 2
11:12
Crowe és DiCaprio Scott új filmjében (Habostorta)
Az Oscar-díjas Russell Crowe ötödik alkalommal dolgozik együtt Ridley Scott rendezővel...
júl. 2
11:13
Ma 12 órától Tóth Gabi a vendégünk! (Blikk)
Ma 12 órától Tóth Gabi lesz a Sztárchat vendége. Kérdezz Tőle te is!

Keresés